Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου;

10 Μαρτίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου;

Με τη Σελήνη στο υδάτινο και μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα θα είναι πιο έντονη η αίσθηση ότι κάθε σου κίνηση ασχέτως με το αποτέλεσμά της κάτι θα σου αφαιρεί και κάτι θα σου προσθέτει...

Σελήνη στον Σκορπιό

Κερδίζοντας... χάνοντας! Με τη Σελήνη στο υδάτινο και μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα θα είναι πιο έντονη η αίσθηση ότι κάθε σου κίνηση ασχέτως με το αποτέλεσμά της κάτι θα σου αφαιρεί και κάτι θα σου προσθέτει. Αν αυτό που θα κερδίσεις σήμερα το θες περισσότερο από αυτό που χάνεις, τότε θα νιώθεις βαθιά ικανοποιημένος και κερδισμένος, παρά τον όποιο αποχωρισμό ή αντικατάσταση!

Ο Άρης στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αλλάζοντας ό,τι μπλοκάρει την εξέλιξή σου! Περίοδος αναμόρφωσης είναι αυτές οι μέρες καθώς ο ορμητικός Άρης στον Κριό συναντά τον πλανήτη της ανεξαρτησίας τον Ουρανό και των ισχυρών δεσμεύσεων τον Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, αυτές τις ημέρες θα λάβουν χώρα σημαντικές αλλαγές που θα μεταμορφώσουν εκ βάθρων μέσα από ξαφνικά ή και επώδυνα γεγονότα τις σχέσεις σου, τη δουλειά ή άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σου!

Από τις εκρηκτικές όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο πολύ αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία στον παρορμητικό σταυρό μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου!

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share