Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ και σεξ: Τι ανάβει το κάθε ζώδιο και τι το ξενερώνει;;;

8 Μαρτίου 2015
ΖΩΔΙΑ και σεξ: Τι ανάβει το κάθε ζώδιο και τι το ξενερώνει;;;

Τι συναρπάζει σεξουαλικά τα ζώδια, ποια είναι τα φετίχ τους; Ποια είναι τα μυστικά τους για ένα επιτυχημένο κρεβάτι, τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους, τι τα ανάβει, τι τα ξενερώνει;

Ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά σου καθώς και του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περιπετειώδης, παθιασμένος, κυνηγός, ριψοκίνδυνος στο σεξ, έχει έντονη και βίαιη σεξουαλικότητα. Ανάβει φωτιές και έχει τις πιο απίθανες ιδέες. Τα δίνει όλα και τα θέλει όλα. Δεν είναι και πολύ πιστός. Γυρεύει εμπειρίες πρωτόγνωρες, αισθησιακές, πολλές φορές και με μεγαλύτερες γυναίκες ή οι γυναίκες με νεότερους άντρες. Γνωρίζει τη στρατηγική για να ενδώσεις στη γοητεία του. Δεν έχει ταμπού και του αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις. Είναι τολμηρός και ρισκάρει. Κάνει σεξ στα πιο απίθανα μέρη δοκιμάζοντας περίεργες στάσεις. Δεν μπερδεύει σεξ και σχέση. Γι΄ αυτόν το σεξ είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Είναι όμως ρομαντικός και συναισθηματικός αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις.

Αναζητά άγρια πάθη και ζει τον έρωτα στο έπακρο. Εντάσεις και καβγάδες είναι το αφροδισιακό του. Ζηλεύει και μερικές φορές γίνεται και σαζομαζοχιστής. Είναι πρωταθλητής στο σεξ και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ο έρωτας θέλει φαντασία, χωρίς πρέπει και στερεότυπα. Για να μείνει άνθρωπος μαζί του, πρέπει να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες. Είναι εκκεντρικός, του αρέσει να μιλάει πρόστυχα. Φιλιά στο λαιμό, τα αφτιά, μασάζ και χάδια στα μαλλιά τον εξιτάρουν. Αγαπά τα sex show. Είναι γρήγορος σε όλα!!! Θέλει να ρίχνει τη γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες. Μην τον κυνηγάς, θα φύγει, έχει την αίσθηση ότι χάνει την ταυτότητά του, χάνεται το ενδιαφέρον του. Μερικές φορές έχει καταστροφικά ένστικτα.

Η γυναίκα Κριός είναι δυναμική, παρορμητική, ατίθαση, τολμηρή, παθιασμένη, κυριαρχεί στο σεξ. Ξέρει τι ζητά και πως να το πάρει. Δεν την σταματά τίποτα, είναι ανυπόμονη.

Πρόβλεψη: Οι εκλείψεις του καλοκαιριού φέρνουν τσακωμούς και εντάσεις. Θα ψάξεις μέσα σου τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Σχέσεις του παρελθόντος θα αποκατασταθούν ενώ έρχονται νέες γνωριμίες από το εργασιακό περιβάλλον. Προσοχή σε παράνομες σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι αισθησιακός, συγκροτημένος, ερωτεύσιμος, ήρεμος, αγαπητός. Είναι ρομαντικός και αναζητά την ποιότητα. Αφήνεται όταν θέλει και συμμετέχει και με τις πέντε αισθήσεις του. Δίνει και παίρνει απόλαυση, σέβεται τις ανάγκες του άλλου και θέλει συναίσθημα. Έχει υπομονή και προσπαθεί να εξιτάρει τη σύντροφό του με κάθε τρόπο. Η αισθησιακή ευχαρίστηση μαζί του είναι σίγουρη. Δεν αγαπά τη μετριότητα, απαιτεί πίστη για να σου κάνει όλα τα χατίρια. Αγαπά τις ωραίες μυρωδιές του σώματος και το σεξ στη φύση. Δεν θεωρείται πρωτότυπος ούτε σαζομαζοχιστής.

Αργεί να πάρει μπρος, ξεκινάει σιγά-σιγά ενώ μέσα του φλέγεται. Σε εξαντλεί, φτάνει αργά στην ηδονή, θέλει το χρόνο του και απαιτεί διάρκεια στο σεξ με τον άνθρωπο που έχει δεθεί. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια του αρέσουν. Τα αισθησιακά και τολμηρά εσώρουχα, το μασάζ με αιθέρια έλαια, τα χάδια στην πλάτη και το λαιμό, τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια της πράξης, τα αγγίγματα, το στοματικό σεξ τον τρελαίνουν. Μπορεί να σε χαϊδεύουν ατελείωτες ώρες. Βγάλε τρυφερότητα. Συνήθως δεν κάνει one night stand. Προτιμά να φτάνει στην κορύφωση αφού έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο.
Η γυναίκα Ταύρος θέλει ρομαντισμό, κεριά, μουσική, μεταξωτά σεντόνια. Λατρεύει να μιλάει και να ακούει. Είναι κτητική, φιλήδονη και πολύ σεξουαλική. Της αρέσουν τα αγκομαχητά και οι στεναγμοί. Στο κρεβάτι είναι ένα ηφαίστειο και ξέρει να σε ταξιδεύει με τις φαντασιώσεις της.

Πρόβλεψη: Το καλοκαίρι ξεχειλίζεις από έρωτα. Η σχέση σου καλυτερεύει, σταθεροποιείται ή οδηγείται σε γάμο. Συναίσθημα και σεξ γίνονται έντονα και συ απολαμβάνεις και διασκεδάζεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος. Γι' αυτόν το σεξ είναι χαρά και διασκέδαση. Είναι επικοινωνιακός και αγαπά την εξυπνάδα, το τηλεφωνικό σεξ, τα βρόμικα λόγια και ίσως στις φαντασιώσεις του να περιλαμβάνεται και κάποιο τρίτο άτομο. Αγαπά το στοματικό σεξ, το μασάζ και χειρίζεται σωστά τα χέρια του. Ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Λατρεύει το φλερτ και θέλει παιχνίδι πριν πέσει στο κρεβάτι. Φλερτάρει και με την καλύτερή του φίλη. Πρέπει να του εξιτάρεις πρώτα το μυαλό, να τον αποπλανήσεις με λόγια, πάθος και προκαταρκτικά παιχνίδια. Προηγείται η ψυχική επικοινωνία της σωματικής επαφής. Βγάζει συναισθήματα, του αρέσει η συνομιλία καθώς και η παθιασμένη, ηδονική φωνή. Μίλα του με καυτά ερωτικά λόγια και φίλα τον, θα εκστασιαστεί. Θέλει να το συζητάει πριν το κάνει.

Δεν θέλει βιαστικό σεξ χωρίς ατμόσφαιρα. Επίσης, θέλει να βλέπει τα πάντα κατά τη διάρκεια της πράξης. Άγγιξέ τον με τα χέρια σου σε όλο του το κορμί χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Λατρεύει την πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Του αρέσει να αποκτά εμπειρίες και όποιον στοχεύσει, τον κερδίζει. Δεν μπερδεύει σεξ και σχέση. Θέλει η παρτενέρ του να είναι και φίλη του. Είναι ελεύθερος και άπιστος, το κάνει παντού. Βαριέται εύκολα και αναζητά το καλύτερο κρεβάτι καθώς σεξ σημαίνει ανανέωση, το σεξ φτιάχνει τη διάθεση. Αγοράζει εκκεντρικά βιβλία για τον έρωτα και μερικοί δεν διστάζουν να γίνουν ομοφυλόφιλοι μόνο και μόνο για μια εμπειρία. Ερεθίζεται με αισθησιακές γυναίκες και περιοδικά. Τα γούστα του είναι απρόβλεπτα και η αντίσταση τον διεγείρει και τον απογειώνει. Μένει πάντα νέος και γι' αυτό κυνηγά και νέες γυναίκες. Μαζί του δεν πλήττει κανείς.

Η γυναίκα Δίδυμος τρελαίνεται για φλερτ. Ακούει και βλέπει τα πάντα, πρόσεχε τι της λες και που κοιτάς. Ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και πως να το πάρει. Είναι γρήγορη, άμεση και σεξουαλική.

Πρόβλεψη: Βρίσκεσαι σε περίοδο αλλαγών, σεξουαλικά και ψυχικά. Θα βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου, θα αποκτήσεις εμπειρίες, θα επαναξιολογήσεις τα άτομα που σχετίζεσαι. Ιδανικός μήνας για σταθεροποίηση μιας σχέσης είναι ο Αύγουστος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και τρυφερός. Τρελαίνεται για σεξ και δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα χέρια του. Έχει πολλές ερωτικές φαντασιώσεις, κυρίως με πρώην εραστές, και όλες του οι αισθήσεις διεγείρονται. Του αρέσει το σεξ στο χώρο του σπιτιού, το ρομαντικό αλλά και το παθιασμένο. Δεν λειτουργεί καθόλου χωρίς συναίσθημα. Πρέπει να νιώθει πλήρης και ασφαλής. Σεξουαλικά, είναι παραδοσιακός, ντροπαλός, λίγο συντηρητικός, μέχρι να πάρει τον αέρα! Όταν νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, ξεδιπλώνεται. Κάνε την αρχή και άσε μετά εκείνον να αναλάβει τα ηνία. Όσο περισσότερο καιρό είσαι μαζί του, τόσο θα μεγαλώνει η ικανοποίηση.

Τα φιλιά, τα χάδια, οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα κομπλιμέντα, οι αγκαλιές τον τρελαίνουν. Του αρέσει ο έρωτας σε νερό και γενικά θέλει να αισθάνεται άνετα. Αγαπά το άνετο κρεβάτι και τα πουπουλένια μαξιλάρια. Θέλει ντάντεμα και τρυφερότητα καθώς είναι ευάλωτος και ανασφαλής και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αποδίδει περισσότερο στο σκοτάδι. Κάλεσέ τον σε γεύμα σπίτι σου. Μετά από ένα καλό φαγητό, κάνει το καλύτερο σεξ. Έλκεται από ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια και τα παιδιά. Μην τον απατήσεις γιατί ζηλεύει και πληγώνεται εύκολα, ειδικά αν καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος επιλογή.

Η γυναίκα Καρκίνος δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Είναι σεμνή και ντροπαλή και πλησιάζει πλαγίως. Πρέπει να πειστεί για τον έρωτά σου για να πέσει στο κρεβάτι. Μετά, το σεξ είναι καυτό.

Πρόβλεψη: Η ερωτική σου ζωή θα περάσει από 40 κύματα. Περιπέτειες θα έχεις με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο όπως και αντιθέσεις με άτομα της οικογένειάς σου. Ο Αύγουστος θα σε αποζημιώσει και το happy end είναι βέβαιο.

ΛΕΩΝ

Το λιοντάρι αγαπά το χλιδάτο σεξ, το άνετο, το κομψό. Θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ. Έχει αυτοπεποίθηση και προσφέρει ηδονή, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες, είναι αισθησιακός και γενναιόδωρος και διαθέτει τεράστια αντοχή. Το παίζει λίγο δύσκολος, απαιτεί πόθο και πάθος από την παρτενέρ του. Είναι ηγέτης και περήφανος και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι απαιτητικός και αυτοσχεδιάζει. Κρύβει τα συναισθήματά του. Θέλει επαίνους και αναγνώριση. Έχει μια σεξουαλική αύρα που δύσκολα αντιστέκεσαι. Δεν ερωτεύεται γρήγορα, χρειάζεται υπομονή.

Του αρέσει η συζήτηση στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός εραστής είναι. Εξαντλεί τη σύντροφό του και αναζητά την ποιότητα. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος και νιώθει όμορφα η σύντροφός του να φτάνει σε οργασμό. Του αρέσει να ζει έντονα, είναι αχόρταγος σεξουαλικά. Το σεξ τον επιβεβαιώνει. Αγαπά τα ακριβά εσώρουχα. Τα χάδια στον αυχένα, το μασάζ και τα φιλιά στην πλάτη τον χαλαρώνουν. Μερικές φορές του αρέσει το ωμό σεξ. Είναι δεινός εραστής, συνήθως ωραίος άντρας και μετά την πράξη, θέλει να κοιμάται.

Η Λιονταρίνα είναι τολμηρή, θαρραλέα και διεκδικεί αυτό που της αρέσει. Έχει δυνατή φωνή και αναζητά έναν άντρα δυνατό, με αυτοπεποίθηση. Στο σεξ παίρνει το παιχνίδι πάνω της και θέλει να της δίνεσαι ολοκληρωτικά. Θέλει συχνό σεξ, παίρνει πρωτοβουλίες και σε ταξιδεύει στον έβδομο ουρανό.

Πρόβλεψη: Θα ζήσεις έντονες ερωτικές καταστάσεις, ίσως και παράνομες. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη. Το πάθος θα σε ταξιδέψει. Νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν ανατροπές. Βάλε μέτρο!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ντροπαλός, λίγο πουριτανός, αναζητά την ποιότητα. Γοητεύει με την ηρεμία και τη φινέτσα του. Έχει φαντασιώσεις και όταν ξεπεράσει τα ταμπού, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος. Απαιτεί καθαριότητα, υγιεινή και ωραίες μυρωδιές. Θέλει το κορμί να είναι απαλό σαν χάδι. Δύσκολα αλλάζει ερωτικές συνήθειες, θέλει να δίνει κατεύθυνση στη σεξουαλική πράξη και αν κάτι δεν πάει καλά, είναι ικανός να ντυθεί και να φύγει. Η ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα εμποδίζει τον αισθησιασμό του. Θέλει χιούμορ και εμπιστοσύνη. Είναι συντηρητικός, σταθερός και του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Είναι μοναχικός και κλειστός. Δεν εκδηλώνεται εύκολα. Αν δεν αγγίξεις την ψυχή του, μπορεί να γίνει πολύ ψυχρός στο κρεβάτι. Θέλει αγάπη για να ξεδιπλωθεί.

Έχει ψηλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ψάχνει πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ. Αγαπά τα κορίτσια από σπίτι αλλά και τα άτακτα. Θέλει να ξέρει με τι γυναίκα έχει να κάνει και πολλές φορές περιμένει την άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα. Αποδίδει καλύτερα όταν έχει τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Μην δοθείς αμέσως για να καταλάβει πως έχεις αυτοέλεγχο. Συμβιβάζεται όταν δεν βρίσκει τον τέλειο εραστή. Είναι ανυπόμονος και πολλές φορές έχει πρόωρο οργασμό. Λιώνει με χάδια στην περιοχή της κοιλιάς. Το μασάζ με αρωματικά έλαια τον εξιτάρει. Μετά από ένα καλό κρεβάτι, συνήθως κοιμάται καθότι δεν θεωρείται και ιδιαίτερα ρομαντικός. Ερωτογενής ζώνη είναι τα οπίσθια.

Η γυναίκα Παρθένος κρατά μυστικό το παρελθόν της. Είναι σχολαστική, καθαρή, αγαπά την υγιεινή. Αργεί να φτάσει στην ηδονή αλλά μετά ανταμείβει. Όταν ξεπεράσει τις αναστολές της, επινοεί συνεχώς απίστευτα τεχνάσματα.

Πρόβλεψη: Οι νέες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές και λίγο παρακάτω θα μετατραπούν σε σοβαρές δεσμεύσεις. Μην τυφλωθείς από το πάθος!


ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπερδεύει την αγάπη με το σεξ. Είναι πολύ ερωτικός και μιλάει την ώρα της σεξουαλικής πράξης. Του αρέσουν τα ωραία λόγια, η όμορφη ατμόσφαιρα, το ωραίο κορμί, οι καμπύλες και τα δαντελωτά εσώρουχα. Είναι αισθησιακός, δοκιμάζει πράγματα και μισεί το χυδαίο και το extreme. Είναι ρομαντικός, σέβεται τις ανάγκες του άλλου και προσπαθεί να τον φτάσει στον έβδομο ουρανό. Ξέρει να διεγείρει τις αισθήσεις, δίνει περισσότερα απ'όσα παίρνει. Έχει μεγάλη καρδιά και λίγο εγωισμό. Γίνεται καλός σύζυγος. Είναι ευγενικός και συχνά κρύβει αλήθειες για να μην πληγώσει τη σύντροφό του. Έχει καλούς τρόπους και απεχθάνεται την αγένεια. Είναι εγκεφαλικός και θέλει να πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις του.

Προτιμά την ποιότητα και δεν το κάνει συχνά. Θέλει σεξ με συναίσθημα και αισθησιασμό. Προσαρμόζετε σε όλες τις καταστάσεις. Είναι κτητικός και απαιτητικός και μερικές φορές ηδονοβλεψίας. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά και τα χάδια. Στο κρεβάτι, υπακούει σε διαταγές. Νομίζω θα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μιλάει για τις σεξουαλικές του ανάγκες. Κάνει έρωτα σε περίεργα μέρη. Προτιμά το ξεκούραστο σεξ. Τα χάδια στην πλάτη τον εξιτάρουν και αν διαθέτεις επιδέξια χέρια, θα τον κάνεις να ριγήσει. Αν τον παραμελήσεις, θα σε απατήσει για να επιβεβαιωθεί. Αν δεν τον κεντρίσεις έξυπνα, έχεις χάσει το παιχνίδι.

Η γυναίκα Ζυγός είναι θηλυκή, επιδειξίας, φινετσάτη, ευγενική, παίρνει πρωτοβουλίες. Της αρέσει να την ξελογιάζουν με τρόπο. Την τραβάει το χρήμα και η κοινωνική καταξίωση του άντρα. Πετυχαίνει πάντα το στόχο της.

Πρόβλεψη: Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ερωτικό. Άτομα από τον επαγγελματικό ή φιλικό κύκλο τρέφουν συναισθήματα για εσένα και συ προχωράς σε σχέσεις που ποθείς αλλά δεν ήλπιζες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις προσπάθειες για να κρατήσεις αυτό που έχεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος και συχνά εμπλέκεται συναισθηματικά στο σεξ. Είναι σεμνός και χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν ξεπεράσει την επιφυλακτικότητά του, επιστρατεύει τις άγριες φαντασιώσεις του. Εκφράζεται με το άγγιγμα και τα μάτια και δεν του αρέσει να μιλά την ώρα του σεξ. Κρύβει ένταση και μυστήριο. Δεν θεωρεί ερωτισμό μόνο τη σεξουαλική πράξη. Τρελαίνεται για τα ερωτικά παιχνίδια και κάθε είδος σεξ εκτός από το γλυκανάλατο. Δεν έχει όρια και ταμπού. Έχει φαντασιώσεις που θέλει να τις κάνει πράξη. Είναι ορμητικός και παθιασμένος, πιστός και έμπιστος. Γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα. Διαισθάνεται τις επιθυμίες της συντρόφου του.

Θεωρεί τα προκαταρκτικά απαραίτητα. Είναι κτητικός και κρύβει τα συναισθήματά του. Ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Φαίνεται ήρεμος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Η αγάπη και ο πόθος είναι σημαντικά γι' αυτόν. Εξερευνεί τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας, τα βάθη της ψυχής. Πειραματίζεται , είναι επιδέξιος και ξέρει τον τρόπο για να σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Το σεξ του δίνει ενέργεια ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. Μαγνητίζει, γοητεύει, τον τραβάνε οι ωραίες μυρωδιές. Θέλει να νιώθει πως του ανήκεις ολοκληρωτικά. Αν φλερτάρεις, τον έχεις χάσει. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες, συχνά επιπόλαιες. Έχει ανεπτυγμένες σαζομαζοχιστικές τάσεις. Τρελαίνεται για καυτά εσώρουχα και αρωματικά έλαια. Του αρέσουν το δάγκωμα, το γλείψιμο, τα χάδια στους μηρούς και το στοματικό σεξ. Ερωτογενής ζώνη τα γεννητικά όργανα. Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, δεν έχεις κάνει ποτέ.

Η γυναίκα Σκορπιός έχει ένστικτο, διαλέγει από μακριά το ταίρι της. Δεν της αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις, ξέρει τι θέλει. Είναι καυτή στο κρεβάτι και γνωρίζει την τέχνη του οργασμού. Το παιχνίδι μαζί της είναι επικίνδυνο. Το κορμί της αφήνει ερωτικές υποσχέσεις. Σε όποιο σημείο και αν της αγγίξεις, τρελαίνεται.

Πρόβλεψη: Θα ερωτευτείς, θα απολαύσεις το σεξ, το πάθος και θα απελευθερωθείς. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και μερικές παράνομες. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις καλά και μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση ή ένα γάμο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σεξ και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια, αγαπά το μασάζ και τα παιχνίδια με τη γλώσσα και τα χείλη. Δοκιμάζει ακραία πράγματα και του αρέσει να μαζεύει εμπειρίες. Τις επιδιώκει πριν κάνει σοβαρή σχέση. Του αρέσουν οι προκλήσεις-προσκλήσεις στο σεξ και το διαχωρίζει από τη σχέση. Παγιδεύει κάθε γυναίκα που έχει βάλει στο μάτι. Είναι παρορμητικός, βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές. Κυνηγά για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Πρέπει όμως να του διεγείρεις το μυαλό. Δίνει σημασία στην προσωπικότητα. Ξέρει την τεχνική για να κάνει συναρπαστική μια συνεύρεση.

Είναι εφευρετικός, περιπετειώδης και παθιασμένος εραστής. Γυρεύει την ποιότητα και δεν θα σου δείξει ποτέ ότι σ'εμπιστεύεται. Αγαπά το περίεργο, το απρόβλεπτο. Άλλοτε είναι συναισθηματικός, άλλοτε ψυχρός. Δεν είναι πιστός αν δεν ικανοποιείται και δεν του αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις. Αναζητά συνεχώς το καλύτερο. Χρειάζεται ασφάλεια για να ανοιχτεί και απομακρύνεται για να μην πληγωθεί. Έχει ενέργεια και αντοχή και θέλει παρτενέρ με ευλυγισία. Αγαπά τα χάδια στους μηρούς, το μασάζ με αρωματικά λάδια σε όλο το σώμα. Είναι χαρούμενος, παιχνιδιάρης, ξέρει να εξιτάρει. Η συζήτηση, το φαγητό, το ποτό είναι απαραίτητα πριν την πράξη. Είναι γόνιμος μέχρι μεγάλη ηλικία συνήθως.

Η γυναίκα Τοξότης είναι αθλητική, ορμητική, βαριέται εύκολα και πρέπει να εντυπωσιαστεί για να μείνει σε μια σχέση. Αγαπά τα χάδια και δεν ικανοποιείται εύκολα. Διαθέτει φαντασία, τόλμη, αισθησιασμό. Το σεξ δεν την κουράζει ποτέ.

Πρόβλεψη: Οτιδήποτε τελειώσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σημαίνει ότι δεν άξιζε πραγματικά να μείνει. Καινούργιες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως χρειάζεται σοβαρή και σταθερή σχέση για να αποδώσει. Δεν αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, την ποικιλία και το περιστασιακό σεξ. Θέλει το χρόνο του για να φτάσει σε οργασμό. Του αρέσει η διάρκεια μέχρι να σε φτάσει σε σημείο να ουρλιάζεις. Δίνει μάχη για να κερδίσει την παρτενέρ του. Δεν του αρέσουν οι υπερβολές και τα τολμηρά θηλυκά. Χρησιμοποιεί τη λογική. Θέλει μια γυναίκα μαζεμένη που να την μαθαίνει πράγματα αυτός. Έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να ανοιχτεί. Του αρέσει να ορίζει εκείνος τις καταστάσεις.

Δεν αγαπά τη ρουτίνα, ξέρει να κρατά το πάθος αμείωτο. Κρύβει τα συναισθήματά του και στην αρχή φαίνεται σκληρός. Στην πορεία όμως βγάζει ερωτισμό και πολύ δυναμική. Έχει αντοχές, ορμητικότητα και λίγη φαντασία. Είναι πιστός, με αυτοπεποίθηση και όταν εμπιστευτεί, γίνεται απίστευτα συναισθηματικός. Θέλει να κάνει έρωτα παντού αλλά δεν του αρέσουν οι προκλητικές καταστάσεις. Δύσκολα μοιράζεται πράγματα, προτιμά να παίρνει, ακόμα και στον έρωτα. Συνήθως, ο Αιγόκερως έχει κοινωνική θέση και χρήμα και τραβάει τις γυναίκες. Μπορεί να γίνει πρωταθλητής για χάρη της γυναίκας που αγαπά. Κυριαρχεί στα συναισθήματά του και θέλει να ελέγχει τα πάντα. Του αρέσουν τα χάδια στα γόνατα και στους αστραγάλους.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι λίγο σφιχτή και συγκρατημένη. Είναι αινιγματική και κρύβει εκπλήξεις. Της αρέσουν οι δυνατοί, ισχυροί άντρες και αν δεν θέλει κάτι σοβαρό, αρέσκεται σε ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις. Της αρέσουν τα ουρλιαχτά και τα γρατζουνίσματα. Είναι εφευρετική και απολαμβάνει την ηδονή με όλες της τις αισθήσεις. Παίρνει πρωτοβουλίες αλλά της αρέσει και να την χαϊδεύουν.

Πρόβλεψη: Προσοχή σε παράνομες σχέσεις γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθούν. Έχεις εύνοια στο σεξ αυτό το διάστημα. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Είναι ανοιχτός σε όλα και όχι ιδιαίτερα τρυφερός. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Όλα επιτρέπονται γι'αυτόν, ακόμα και το τρίο, δεν έχει ταμπού, δεν σοκάρεται. Δεν είναι συμβατικός και δεν του αρέσουν τα στερεότυπα. Αναζητά απελευθερωμένους δρόμους που τον οδηγούν στην απόλαυση. Είναι περίεργος, παιχνιδιάρης, απρόβλεπτος και έχει φαντασία. Βρίσκει πάντα κάτι πικάντικο για να ανανεώνει τη σεξουαλική του ζωή. Έχει όρεξη και αντοχή και του αρέσει να προχωράει γρήγορα στο σεξ με μια νέα γνωριμία. Προτιμά άτομα με σεξουαλικές εμπειρίες για να μαθαίνει. Κάνει έρωτα σε ιδιαίτερα μέρη. Του αρέσει το φλερτ.

Δεν είναι πιστός και αναζητά συνεχώς κάτι άλλο γιατί βαριέται. Αν έχεις πολλές απαιτήσεις, θα φύγει. Θεωρείται καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Ερεθίζεται με το πνεύμα της συντρόφου του. Του αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ καθώς και το στοματικό. Μπορεί να γίνει και σαδιστής. Θέλει να ικανοποιεί την σύντροφό του. Του αρέσει η καθαριότητα και χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Αναζητά την πρωτότυπη και εκκεντρική παρτενέρ. Κρύβει τα συναισθήματά του για να προστατευτεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Κάνει εύκολα νέες γνωριμίες. Μπορεί να κάνει έρωτα και με μια φίλη και μετά να συνεχίζει να είναι φίλη. Είναι επιδειξιομανής αλλά δεν γίνεται αντιπαθητικός γιατί διασκεδάζει τους άλλους ακόμα και όταν μιλάει για τα επιτεύγματά του. Τα πόδια είναι το ευαίσθητο σημείο του.

Η γυναίκα Υδροχόος αγαπά το περίεργο, το παράξενο, το ιδιαίτερο στιλ στους άντρες. Αν δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση, φεύγει. Ξέρει να ταξιδεύει τον εραστή της στα απαγορευμένα μονοπάτια της ηδονής.

Πρόβλεψη: Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα. Θα έχεις ευκαιρίες ανανέωσης και θα συνδεθείς με άτομα που σ'ενδιαφέρουν. Νέοι έρωτες θα δώσουν νόημα στη ζωή σου.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει πολύ φαντασία, ενέργεια και πολλές εναλλαγές. Έχει άνεση στο σεξ και τη δημιουργεί και στο ταίρι του. Είναι αισθησιακός και ευαίσθητος. Θέλει σεξ με συναίσθημα για να νιώθει ασφαλής και σίγουρος. Κάνει όνειρα για το άτομο που αγαπά. Στην αρχή, μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος αλλά μετά, γίνεται τρυφερός και συναισθηματικός. Δεν του αρέσει το χυδαίο, θέλει λεπτούς χειρισμούς και αποφεύγει το one night stand. Διεισδύει στην ψυχοσύνθεση της συντρόφου του και της προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση. Της κάνει όλα τα χατίρια αρκεί να είσαι πιστή. Αν δεν είναι βαθιά συναισθηματικά δεμένος, δεν ευχαριστιέται το σεξ, θέλει το χρόνο του.

Του αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνει βάση στις λεπτομέρειες. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του. Τα λόγια του είναι εύστοχα και ξέρει να χειραγωγεί τις γυναίκες. Εμφανίζεται και εξαφανίζεται με την ίδια ευκολία. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις το κέντρο του κόσμου, έστω και για λίγο. Κάνει τα πάντα για να εκδηλώσει τον αισθησιασμό του. Αγαπά την αρμονία και την ωραία ατμόσφαιρα. Ζηλεύει και λατρεύει την ποικιλία. Έχει φαντασιώσεις και του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα. Το μασάζ, τα χάδια στα πόδια, το σεξ στο νερό, το παιχνίδι των λέξεων στο κρεβάτι, οι στιγμές οικειότητας, τα φιλιά, η μουσική, τα κεριά, οι εξομολογήσεις, το σεξ σε ρομαντικά μέρη τον εξιτάρουν. Μερικά τρυφερά λόγια στο αφτί και λίγα φιλιά τον απογειώνουν. Αφήνει την σύντροφό του να πάρει πρωτοβουλίες και απολαμβάνει το σεξ με όλες του τις αισθήσεις.

Η γυναίκα Ιχθύς λατρεύει να παίζει πολλούς ρόλους στο κρεβάτι. Αγαπά τη συζήτηση, αφήνεται και επηρεάζεται. Λίγο κρασί, καλή μουσική και ρομαντισμός και παραδίνεται. Είναι εύθραυστη.

Πρόβλεψη: Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι έντονη, θα έχει πάθος και αρμονία. Μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες με τη μαγεία σου. Το καλοκαίρι αυτό θα σου δώσει πολλά.


missbloom.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share