Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πως θα περάσεις το τριήμερο; (06-08/03)

6 Μαρτίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Πως θα περάσεις το τριήμερο; (06-08/03)
Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη από 6/3 έως και 8/3.

Κριός

Φροντίζεις να διαμορφώσεις τις καταστάσεις με ένα τρόπο που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου αλλά, επειδή είσαι και σε φάση επανάστασης και έχεις ξεσηκωθεί αρκετά, θέλεις να βρεις ένα χρυσό συνδυασμό για να μην φανεί στους άλλους ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις το σωστό. Αυτές τις ημέρες θα λειτουργείς πολύ διαφορετικά γιατί θα προασπιστείς είναι τα ατομικά σου συμφέροντα. Να προσέξεις βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια και φτάσεις στην απόλυτη εγωπάθεια και τον ξεσηκωμό γιατί τότε θα γίνουν λάθη. Η ξαφνική ερωτική επιρροή ενός ατόμου μπορεί να σε αναστατώσει έντονα.

Ταύρος

Βαδίζεις υποτίθεται πάνω σε δρόμο που είναι στρωμένος όμορφα αλλά μέσα σου βράζει ένα ηφαίστειο που αν ξεσπάσει καλύτερα να μην είναι κανείς μπροστά γιατί θα τον πάρουν τα σκάγια. Θ έχεις μια τέτοια κρυμμένη ενεργητικότητα που θα εκπλαγείς και εσύ. Πιθανόν να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις από όλα και να ματαιώσεις κάποιες προσωπικές επαφές γιατί πιστεύεις ότι σου δημιουργούν εντάσεις ή ακόμα και συναισθήματα που σε ξεσηκώνουν. Ο Κριός και ο Ζυγός χωρίς να το καταλάβουν μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

Δίδυμοι

Θα περάσεις καλά και θα ηρεμήσεις από έννοιες και βάρη, χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνεις στην απραξία γιατί θα έχεις ένα μεγάλο κοινό από φίλους, γνωστούς και ακόμα και άτομα που έχεις γνωρίσει πρόσφατα που θα σε ακολουθεί και θα περιμένουν από εσένα να τους πεις διάφορες ιστορίες ή πληροφορίες. Μια νέα συναισθηματική γνωριμία θα σε ταράξει αρκετά αλλά πιθανόν να καταλάβεις ότι βιάζεσαι και να σταματήσεις άτσαλα την εξέλιξή της. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις σε μεγάλες περιπέτειες ή να αναλάβεις ευθύνες γιατί κάπου έχεις ανάγκη αυτή την στιγμή την ελευθερία σου.

Καρκίνος

Βιάζεσαι, είσαι σε ένταση και γενικά κάνεις τόσες παρορμητικές κινήσεις που μάλλον πρέπει κάποιος να σε συγκρατήσει γιατί οι υπερβολές θα είναι πιθανόν πολλές. Αν φοβάσαι στα θέματα της δουλειάς σου ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες από την πλευρά σου χαμήλωσε τους τόνους και μην κάνεις τόσο αισθητή την παρουσία σου για να μην δίνεις στόχο. Επίσης να μην είσαι έτοιμος/η για καβγά δεν θα σου βγει σε καλό. Τώρα από την άλλη αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου από μαλλιά μέχρι και κάτι ακραίο δεν θα συγκρατηθείς και ας μην είναι και τόσο κατάλληλη εποχή.

Λέων

Προσπαθείς να αποφύγεις την στασιμότητα αλλά συγχρόνως να βρεις και κάποιες λύσεις ισορροπίας μέσα σε παρέες ή σε κόσμο που κατά κάποιο τρόπο σε ακολουθεί και σε πιστεύει. Το πιο σημαντικό είναι να μην φοβηθείς να τολμήσεις γιατί θα έχεις μια μεγάλη επιτυχία στα ξαφνικά. Κάτι που περιμένεις από το εξωτερικό το οποίο μπορεί να είναι ένα προϊόν, μια γνώση ή υπηρεσία πολύ ιδιαίτερη θα έρθει και αυτό μπορεί να σου δώσει κίνητρα για καινούργιο ξεκίνημα.

Παρθένος

Έχεις πάρει τις αποστάσεις σου και με κάποιο τρόπο βλέπεις πιο ξεκάθαρα. Άσε που κάνεις και κάποιες έρευνες και βρίσκεις κάποια πράγματα που ούτε καν τα περίμενες, κυρίως σε ό, τι αφορά την ζωή ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Καλύτερα όμως που τα μαθαίνεις για να μην είσαι εκτός παιχνιδιού. Ό, τι πάντως και να σε πειράζει καλό είναι να το ξεφορτώνεσαι για να μην δημιουργείς απωθημένα αυτό το διάστημα. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να βάλεις όρια και να μην ανεχτείς να σου κάνουν οι άλλοι κουμάντο ή να μετακομίσεις γιατί θέλεις να μείνεις μόνος/η σου.

Ζυγός

Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις πολύ κοντινές σου σχέσεις γιατί πλέον χρειάζεσαι μια πιο ήπια πολιτική. Όλο αυτό το διάστημα έχεις μια τεράστια ένταση και δεν ξέρεις από πού μπορεί να προέρχεται. Η σχέση με τον Αιγόκερω πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως και χωρίς να το θέλεις, θα δεις ότι θα διαμορφωθεί μια νέα πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη να την ακολουθήσεις γιατί θα σπάσει τελείως το κατεστημένο. Κάποιες σχέσεις ίσως αρκετά ριψοκίνδυνες θα σε τραβήξουν σαν μαγνήτης, μόνο απόφυγε τις υπερβολές.

Σκορπιός

Δεν αρκείσαι μόνο στα λόγια αλλά προσπαθείς να βάλεις και κάποια όρια τα οποία δεν θα αποδεχτεί εύκολα το άλλο άτομο, αλλά συνθήκες και γεγονότα θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου και πιθανόν να μην αντέξεις άλλο και να σταματήσεις ό, τι δεν ανέχεσαι να είναι δίπλα σου. Όλους θα τους πάρει η μπάλα και θα κάνεις τη διαφορά αλλά μέσα από μεγάλες κόντρες. Μάλιστα θα προσπαθήσεις να πρωτοπορήσεις ή να βγεις έξω από τα καλούπια που σου έχουν επιβάλλει, κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς ή της καθημερινότητάς σου. Πάντως ο τρόπος που σχετίζεσαι με τον Κριό έχει κάτι το διαφορετικό γιατί προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και να το ξαναπιάσεις από την αρχή με νέες συμπεριφορές. Τα ημίμετρα δεν σου πηγαίνουν αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Θα περάσεις καλά και με δυναμική συμπεριφορά θα κατακτήσεις όλα αυτά που θέλεις. Μάλιστα, επειδή θα έχεις μεγάλη αποδοχή από τον τρόπο που λειτουργείς, θα τον υιοθετήσεις από τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα. Ο Κριός κάπου σε αντιπροσωπεύει αλλά θα προσπαθήσεις να τον ωριμάσεις γιατί έχεις αρχίσει και τα βλέπεις με άλλο μάτι. Η εκρηκτική, ερωτική σου συμπεριφορά πιθανόν να μην πηγαίνει στο καινούργιο σου στυλ, και για λίγο θα το πας πίσω για να σου βγει η τύχη και στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά. Κάποιοι φίλοι θα προσφερθούν να σε βοηθήσουν ή να σε υποστηρίξουν σε μια δουλειά.

Αιγόκερως

Αρχίζουν τα δύσκολα γιατί θα έχεις τόσο μεγάλη ενέργεια που δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις αλλά για να μην έχεις αρνητικά αποτελέσματα θα πρέπει να κάνεις σε όλα ένα βήμα πίσω και μετά να κινείσαι γιατί μόνο τότε θα πετύχεις και την αλλαγή αλλά και την ισορροπία. Για να συγχρονίσεις καλύτερα ό, τι θέλεις χρειάζεσαι ηρεμία και ψυχραιμία. Όσο πάντως προσπαθείς να αποδείξεις ότι οι άλλοι σε αδικούν, τόσο θα τρως τα μούτρα σου και αυτό θα σε πάει τελικά πολύ πίσω. Αντίθετα αν καταλάβεις ότι και εσύ κάνεις λάθη, τότε θα ξεκολλήσεις και θα περάσεις καλύτερα από άλλες φορές.

Υδροχόος

Χωρίς να το καταλαβαίνεις ελκύεις άτομα κοντά σου που έχουν μια ιδιαίτερη τρέλα. Για αυτό θα πρέπει, αν δεν θέλεις να κυλήσεις κι εσύ, να ελέγξεις όσο μπορείς την συμπεριφορά σου η οποία μπορεί να είναι ανοικτή μεν και να σε κρατάει ζωντανό/η αλλά χρειάζεται μέτρο. Για αυτό θα βάλεις φρένο αυτές τις ημέρες, από την επικοινωνία σου με τον κόσμο μέχρι και την ερωτική σου ζωή, όπου εκεί μπορεί να κρατήσεις μια φιλική στάση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις ένα Ζυγό, καλύτερα να του το πεις, παρά να τον παίζεις συνέχεια και να μην του δείχνεις τις προθέσεις σου.

Ιχθύες

Δεν κάθεσαι στα αυγά σου και μπλέκεσαι σε πολλές υποθέσεις οι οποίες πιθανόν να μην σου ταιριάζουν. Πρόσεξε μην ανακατευτείς στα σχόλια που μπορεί να αφορούν ένα Ζυγό γιατί θα υπάρχουν από όλες τις πλευρές υπερβολές και θα πάρει η μπάλα κι εσένα γιατί θα χάσεις την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, ίσως και κάποιες σημαντικές γνωριμίες. Τα οικονομικά σου σε ενδιαφέρουν άμεσα γιατί βλέπεις ότι τώρα κάτι πάει να γίνει αλλά για να έχεις επιτυχία δεν πρέπει να ξεκινήσεις μια υπόθεση και μετά να την αφήσεις είτε γιατί δεν τη θεωρείς πολύ σημαντική είτε γιατί σου φάνηκε ξαφνικά δύσκολη.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share