Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (06/03)!

6 Μαρτίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (06/03)!
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου.

Κριός
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να παθιαστείς αρκετά με ένα άτομο καθώς σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα. Τα έντονα συναισθήματα θα σε παρασύρουν σε μια δίνη και ίσως σε κάνουν να χάσεις το μπούσουλα ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις οριστικό τέλος σε μια ιστορία που «σέρνεται» και σε κρατούσε δέσμιο/α.
Σε σχέση: Μπορεί να βγάλεις ζήλεια ή να γίνεις απότομος/η με το σύντροφό σου κάτι που θα επιφέρει μια ένταση και ψύχρα μεταξύ σας. Καλό θα ήταν πάντως να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί είναι πιθανό να μην ισχύει τίποτα από αυτά που νομίζεις.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Πολλά και αντικρουόμενα είναι τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και επειδή ρέπεις προς τον αρνητισμό καλό θα ήταν να μην αφεθείς να σε πνίξει, εμποδίζοντάς σε να παλέψεις για το καλύτερο στα ερωτικά σου. Βέβαια αυτό θα είναι προσωρινό αν και δεν αποκλείεται να είναι τόσο ισχυρό που ίσως σε σπρώξει σε μια μεγάλη αλλαγή.
Σε σχέση: Δε θα χάσεις την υπομονή σου με το ταίρι σου σε ένα θέμα που θα προκύψει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το επεξεργάζεσαι συνεχώς στο μυαλό σου. Ίσως επηρεάσει τη συμπεριφορά σου κι απομακρυνθείς κάπως από κοντά του.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Μια μάλλον έντονη συναισθηματικά μέρα είναι και για σένα η σημερινή κατά την οποία θα φλερτάρεις με την απολυτότητα, στοιχείο ξένο και τελείως αντίθετο με τον ανέμελο χαρακτήρα σου. Ενδεχομένως να θέλεις πολύ κάποιο άτομο και έχεις ανάγκη να ξέρεις αν επιτέλους θα γίνει κάτι μεταξύ σας γιατί αυτή η άγνοια ή οι αμφιβολίες που σε γεμίζει σε τρελαίνουν.
Σε σχέση: Μια μάλλον παθιασμένη νύχτα θα βιώσεις με το ταίρι σου αφού θα τα έχει όλα: καυγά, ένταση αλλά και ξέφρενο έρωτα.

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι στα καλύτερά σου σήμερα γιατί επικρατεί μια τάση ή του ύψους ή του βάθους σήμερα μέσα σου που λογικό είναι να σου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Παρ' όλα αυτά εκπέμπεις κάτι μυστήριο και πολύ ερωτικό γι' αυτό και δεν αποκλείεται να σου προκύψει και μια γνωριμία από το πουθενά που στην αρχή θα σε συναρπάσει.
Σε σχέση: Δεν μιλάμε για μια χαλαρή Παρασκευή αφού πολλά θα είναι αυτά που ίσως προκύψουν σε διάφορους τομείς της ζωή, ιδιαίτερα στο οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις δράση και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να επέλθει και οριστική ρήξη αν διαπιστώσεις ότι κάποιο μέλος αναμειγνύεται στα της σχέσης σου.

Λέων
Ελεύθερος/η: Πρέπει να προσέξεις αρκετά σήμερα γιατί η περηφάνια και η αυτοπεποίθησή σου ενδέχεται να δεχτούν ένα ταρακούνημα καθώς κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα και να καταρρακωθεί το Εγώ σου από ένα πρόσωπο. Είναι μέρα που πετυχαίνουν αυτοί που κινούνται υπόγεια και με στρατηγική, στα ερωτικά τους κι όχι της ευθείας και άμεσης προσέγγισης.
Σε σχέση: Η μέρα είναι πλούσια σε εντάσεις, τσακωμούς και εξομολογήσεις συναισθημάτων από και προς το ταίρι σου που μεν θα σε εξαντλήσει εσωτερικά αλλά θα νιώσεις και πιο ζωντανός/η.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα γι' αυτό και θα έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, καθώς υποψιάζεσαι ότι κάτι παίζει με ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά θέλεις πρώτα να το επιβεβαιώσεις πλήρως και μετά να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Ενδεχομένως να βρεθείτε κιόλας σήμερα και να σου δοθεί η δυνατότητα να τον ανακρίνεις, με τον τρόπο σου βέβαια.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα διαπιστώσεις ότι όσο πιο πολύ σκαλίζεις μια κατάσταση, τόσο πιο πολύ βρωμάει και δεν ξέρεις, αν πρέπει να το φτάσεις μέχρι το κόκκαλο ή να σταματήσεις γιατί θα αρχίσεις να επηρεάζεσαι και να δηλητηριάζεις και τη σχέση σου.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Ίσως να μην μπορείς να είσαι με ένα πρόσωπο που θέλεις γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν κι αυτό να σε «τσακίζει» αλλά είσαι αποφασισμένος/η να ατσαλωθείς με κουράγιο και υπομονή και να περιμένεις γιατί πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να δημιουργήσει έντονη διαφωνία έως και καυγά ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα αλλά σιγά-σιγά το κλίμα θα αρχίσει να ηρεμεί κατά το βράδυ, αν και θα υπάρχει μια πίκρα ή στενοχώρια μέσα σου.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Από όλα τα ζώδια σήμερα εσύ είσαι ένα από αυτά που μπορούν να χειριστούν μια τέτοια όψη όπως η σημερινή γιατί παίζεις στα δάχτυλα τον Πλούτωνα, όσο για τα πάθη, είναι το ψωμοτύρι σου. Βέβαια θα είσαι πολύ εσωστρεφής και σκεφτικός/η, οργανώνοντας όμως την επόμενη κίνηση ματ προς ένα άτομο που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα και θέλεις να το κάνεις δικό σου.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να γίνεις δογματικός/η και απόλυτος/η, επιμένοντας σε κάποια πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να γίνουν τόσο που θα αποτελέσουν αιτία διαμάχης με το σύντροφό σου.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Πάθη, έρωτες και ζήλειες επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σένα, ιδιαίτερα να υπάρχει ήδη ένα άτομο στο προσκήνιο που θέλεις ή γνώρισες πρόσφατα και είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιο σκηνικό, αν υποψιαστείς ότι δεν είναι ειλικρινές απέναντί σου. Μπορεί κιόλας να το πιέσεις αρκετά μέχρι να πειστείς ότι σου λέει αλήθεια αν και θα πρέπει να προσέξεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.
Σε σχέση: Βάζεις τα μύρια όσα με το νου σου για το σύντροφό σου κι ίσως νιώσεις μια ανασφάλεια για τα αισθήματά του που μάλλον δεν έχουν καμία βάση αλλά θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά του ερωτικά για να διαπιστώσεις αν όντως τρέχει κάτι.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου τονίζοντας το ασυμβίβαστο στα ερωτικά σου με τα οποία φλερτάρεις εδώ και καιρό εσύ του πρώτου αλλά για σένα του δεύτερου δεκαήμερου ίσως είναι φρέσκο φρούτο. Παρότι αρχικά μπορεί να σε πάρει από κάτω λοιπόν εσύ δε θα το βάλεις κάτω, επιμένοντας και μην υποκύπτοντας στο προσωρινό πάθος αλλά στο απόλυτο δόσιμο που αναζητάς.
Σε σχέση: Ο επιφανειακός πάγος σπάει σήμερα και ίσως δείξεις πόσο ευάλωτος/η συναισθηματικά είσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορεί να λυγίσεις από ένα γεγονός και να ζητήσεις την αγάπη του.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς με νύχια και με δόντια να μείνεις εστιασμένος/η στο στόχο σου και να μην αφήσεις να σε επηρεάσει ένα άτομο που σου αρέσει αλλά το μυαλό σου γυρνά και ξαναγυρνά σε αυτό και ίσως στο τέλος κάνεις μια απόπειρα να έρθεις πιο κοντά του, να επικοινωνήσεις, να του μιλήσεις, να κάνεις κάτι για να βγεις από αυτή την κατάσταση που σε φθείρει ψυχολογικά.
Σε σχέση: Ίσως βγουν σήμερα αλήθειες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου που δε θα είναι ευχάριστες και σίγουρα το κλίμα θα βαρύνει αρκετά αλλά καλύτερα έτσι παρά να υποκρίνεσαι ή να καμώνεσαι ότι όλα είναι μια χαρά.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Είναι μια περίοδος αρκετά θετική για σένα στα ερωτικά αν εξαιρέσεις τη σημερινή ημέρα που έχει κάτι σκοτεινό και μυστήριο που σε φοβίζει μεν αλλά σε ελκύει κιόλας. Θα είσαι ήρωας/α αν καταφέρεις να αντισταθείς στις προκλήσεις ενός ατόμου που θα σε αγγίξει βαθιά γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να τα παίξεις όλα για όλα, να υποκύψεις κι όπου βγει.
Σε σχέση: Ίσως βιώσετε με το ταίρι σου μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία η οποία θα σας εξιτάρει και θα σας κάνει να δεθείτε ακόμα περισσότερο και συναισθηματικά.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share