Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό το κάθε ζώδιο!

21 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό το κάθε ζώδιο!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό με μεγάλη φόρα από τις 20/2 και θα παραμείνει μέχρι και τις 16/3.

Θα μοιράσει υποσχέσεις, χαμόγελα όλο υπονοούμενα αλλά και έντονο μαγνητισμό. Σίγουρα βιάζεται και δεν υπολογίζει τον έρωτα με τον τρόπο που αντιστοιχεί στην Αφροδίτη. Απλά στο πέρασμά της συμπαρασύρει ότι είναι εύκολο και έτοιμο να την ακολουθήσει. Δεν μπαίνει στα βαθιά και παραμένει ερωμένη των γρήγορων λύσεων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν έχεις την Αφροδίτη στον Κριό δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά όπως έχει διαδοθεί. Αλλά ότι κάνεις εύκολα σχέσεις χωρίς να προλαβαίνεις να βλέπεις τα αληθινά αισθήματα του άλλου ατόμου αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ίσως να συγκινείσαι από φανταχτερά άτομα και από πομπώδεις εμφανίσεις. Αλλά η φλόγα και ο ενθουσιασμός για όλα τα πράγματα γύρω σου λειτουργεί σαν ένας ενεργητικός καταλύτης. Μερικές φορές από την απειρία σου ή την ανωριμότητά σου μπορεί να σε κάνει ν' αφήσεις πίσω σου πληγές. Μόνο και μόνο επειδή βιάστηκες και μετά βαρέθηκες.


Κριός
Σίγουρα θα έχεις την τιμητική σου γιατί όλα θα γυρνάνε γύρω από εσένα. Και αυτό θα σε συνεπάρει και θα σε βάλει στην διαδικασία ακόμα και μιας επιπόλαιης συμπεριφοράς. Γιατί αν κάνεις γνωριμίες αυτό το διάστημα μπορεί να είναι τόσο γρήγορες και αστραπιαίες που θα πρέπει να περάσεις αυτή την σχέση από πολλά για να ξέρεις ότι τελικά με αυτό το πρόσωπο αγαπιέστε και η σχέση δεν είναι επιφανειακή. Πάντως, θα εκπέμπεις ομορφιά, αρμονία και η προσωπική σου χάρη θα σε φέρει περισσότερο σε επαφή με τα άτομα που σου αρέσουν και έχεις ξεχωρίσει. Γιατί δεν θα φοβάσαι και πολύ να ρισκάρεις ή να βρεθείς εύκολα σε σεξουαλική επαφή. Να προσέξεις την σκέψη «εγώ και μόνο εγώ» και επίσης το «να περνάω καλά και δεν με νοιάζει τι θα γίνει». Γιατί πιθανόν εκεί να κάνεις λάθη.
Ταύρος
Θα έχεις μια επιφανειακή συμπόνια για τα πράγματα και τις καταστάσεις γιατί θα νιώθεις γρήγορα κούραση και βαρεμάρα. Αν δεν γίνει κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό, μπορεί να χρειαστείς περισσότερο χρόνο να ξαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και ίσως μια πολύ κρυφή ερωτική σχέση να βγει στο προσκήνιο και να σε αναστατώσει πάρα πολύ. Για τα μάτια ενός Κριού μπορεί να κονταροχτυπηθείς με ένα άλλο άτομο και θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις ματαιώσεις και εμπόδια στην ερωτική σου ζωή. Γιατί το άτομο που θέλεις αυτήν τη στιγμή ή είναι μακριά σου ή βρίσκεται σε άλλη σχέση ή έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε εύκολα να είστε μαζί.
Δίδυμοι
Θα βρεθείς με μεγάλη ποικιλία φίλων κυρίως του αντίθετου φύλου. Πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο και ίσως να πάρεις βοήθεια στην καριέρα ή στην προσωπική σου ζωή. Αν δουλέψεις με ομάδες θα έχεις επιτυχία γιατί θα εκφράσεις πιο εύκολα τα αιτήματά σου και θα εισακουστείς επίσης πιο εύκολα. Μπορεί πάντως να θέλεις να παντρευτείς ένα άτομο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Ίσως ένας φίλος/η να γίνει εραστής/ερωμένη. Μπορεί βέβαια να στηρίξεις πολλές επιπόλαιες ελπίδες πάνω σε φίλους σου και κάπου να απογοητευτείς. Αυτό όμως δεν θα σε κάνει να το βάλεις κάτω γιατί θα γνωρίσεις καινούργιους πολύ εύκολα και πάλι.
Καρκίνος
Θα σου δημιουργηθούν κάπως ρηχές φιλοδοξίες οι οποίες όμως θα σε βοηθήσουν να βρεις άτομα στον δρόμο σου που είναι έτοιμα να βοηθήσουν. Βέβαια αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ αλλά όσο κρατήσει θα σε βοηθήσει. Μια μη αναμενόμενη βοήθεια από τους γονείς σου θα σε ξεκουράσει για λίγο. Γενικά όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και ίσως να μην προλάβεις να φτάσεις μια υπόθεσή σου μέχρι το τέλος. Αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάνει ένα ξεκίνημα και μάλιστα πολύ δυναμικό. Η μόδα θα είναι ένα κομμάτι που έστω και για λίγο θα ήθελες να ακολουθήσεις. Ο έρωτας μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και ίσως να τον συνδυάσεις με την επαγγελματική επιτυχία. Γιατί πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα οπότε θα κάνεις συνδυασμό. Καλό είναι να μη σκεφτείς ωφελιμιστικά γιατί ίσως μετά να το μετανιώσεις.
Λέων
Θα κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου ανεβάσουν τη διάθεση για φιλοσοφία, για ταξίδια για εκπαίδευση και για περιπέτειες. Θα σου αρέσουν περισσότερο όλες οι εκδηλώσεις και όλα τα πολιτιστικά γεγονότα. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο από το εξωτερικό και να δημιουργηθεί τόσο γρήγορα μια σχέση σου που ούτε εσύ να μην το καταλάβεις. Αν είσαι παντρεμένος/η θα φτιάξουν πάρα πολύ οι σχέσεις με τα πεθερικά σου. Μια νομική υπόθεση θα ξεκινήσει γρήγορα και θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μπορεί μερικούς Λέοντες να τους πιάσει ένας μεγάλος θρησκευτικός ζήλος. Η εμπιστοσύνη πάντως στον εαυτό σου θα ενδυναμωθεί αρκετά και σίγουρα θα έχεις κάποια αποτελέσματα που θα σε αναπτερώσουν σε όλα τα επίπεδα.
Παρθένος
Θα έχεις κάποια οφέλη γρήγορα, είτε από μια κληρονομιά είτε από ασφάλεια. Σίγουρα θα υπάρξει υποστήριξη από άτομα τα οποία θα σου εξασφαλίσουν με κάποιο τρόπο ένα εισόδημα ή τη συμμετοχή σου σε μια τραπεζική εργασία ή συγγραφή. Οι σεξουαλικές σου συναντήσεις θα είναι περισσότερο ρομαντικές και θα επιδοθείς σε μεγαλύτερες απολαύσεις. Η σχέση σου με τον Κριό θα σε βάλει σε εγρήγορση. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις πως μπορείς να διαχειριστείς πράγματα που ίσως δεν πρέπει να βγουν στην επιφάνεια.
Ζυγός
Θα δημιουργήσεις ένα ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον και το σίγουρο είναι ότι αν στο επιτρέψουν και οι υπόλοιπες πλανητικές συνθήκες θα βιώσεις ευτυχία από την προσωπική σου σχέση. Μπορεί αυτό να γίνεται μόνο κάποιες στιγμές αλλά και πάλι θα καταλάβεις τι συμβαίνει και με ποιο τρόπο θα ξεπεράσεις τα ατομικά σου όρια και θα βγεις από το εγώ σου. Έστω και για λίγο θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις με ένα Κριό γιατί θα νιώθεις ότι σου είναι απαραίτητος/η. Βέβαια μπορεί τελικά να πάρετε από κοινού την απόφαση να μείνετε μαζί, αλλά μετά από μια περιπετειώδη συνειδητοποίηση. Γενικά θα είσαι δημοφιλής στους γύρω σου και οι εμπορικοί συνεταιρισμοί σου θα πηγαίνουν ρολόι.
Σκορπιός
Μια νέα στάση ζωής που μπορεί να ακολουθήσεις ίσως σε βάλει να κατανοήσεις περισσότερο στην αξία της εξυπηρέτησης προς τους άλλους και γενικά θα προσπαθήσεις να τα πας καλά με τα άτομα από την δουλειά σου και με όποιον/α έρχεσαι σε επαφή. Θα προτιμήσεις βέβαια να εργαστείς έστω και για ένα διάστημα σε συνθήκες αρμονικές, όμορφες και αν γίνεται ακριβές ή εντυπωσιακές. Θα προσέξεις πολύ την δίαιτά σου, την εμφάνισή σου και οτιδήποτε μπορείς να το αλλάξεις μέσα από διακοπή αρνητικών συνηθειών, γιατί ίσως να είσαι αρκετά καλοπερασάκιας και να μην μπορείς να προσαρμοστείς σε μια καθημερινή πραγματικότητα που θα έχει ασχήμια και δυσαρμονία. Η γνωριμία με ένα άτομο μέσα από τη δουλειά σίγουρα θα γίνει πολύ γρήγορα και θα την θεωρήσεις πολύ μοιραία.
Τοξότης
Θα νιώσεις ευεξία και ερωτική διάθεση για να παίξεις και για να πειραματιστείς με άτομα που ίσως παλιά δεν τα είχες σκεφτεί καν. Αν έχεις και την ελευθερία σου θα... οργιάσεις. Γιατί θα έχεις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και θα πετάς τα βέλη σου από εδώ και από εκεί. Θα πάς σε όλα κόντρα και θα κυνηγήσεις ακόμα και το πιο άπιαστο όνειρό σου. Για αυτό και θα τολμήσεις να ρισκάρεις σε ερωτικά ή επαγγελματικά θέματα και σίγουρα θα έχεις και ένα κέρδος. Το πιο σημαντικό είναι η δημιουργικότητά σου που θα ανέβει πολύ ψηλά και θα κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως. Αν βέβαια είσαι άτομο των άκρων σίγουρα θα βρεθείς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί γιατί θα νιώθεις ότι έχεις ενέργεια, αλλά κάπου χρειάζεται να ρίξεις το βέλος σου στοχευμένα.
Αιγόκερως
Θα έχεις μια μόνιμη ανησυχία η οποία θα σε βάλει σε μια μεγάλη περιπέτεια. Και ίσως να αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να ξεσπιτωθείς ή να ξεκινήσεις δουλειά από το χώρο του σπιτιού σου. Τα πράγματα πάντως ότι και να γίνει θα είναι έντονα και θα αναγκαστείς να κάνεις και εσύ άλματα για να προλάβεις τις εξελίξεις. Η διαδικασία πάντως για ένα σπίτι και μια μετακόμιση θα γίνει πολύ αστραπιαία και θα αντιληφθείς τι έχει συμβεί αφού θα γίνουν όλα. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου για να υπάρχει αρμονία και ένα καινούργιο περιβάλλον. Αλλά ίσως να το κάνεις με έναν τρόπο αρκετά... άτσαλο και πολύ παρορμητικό. Θα χρειαστεί να έχεις ισορροπία με τις οικογενειακές σχέσεις, όσο μπορείς βέβαια γιατί θα τραβάς το σκοινί και μετά θα το κρατάς. Η επιδίωξη για αλλαγή στην εμφάνιση θα είναι πολύ γρήγορη και αρκετά πιεστική για να γίνει τώρα αυτό που θέλεις.
Υδροχόος
Δεν περιορίζεσαι πλέον από τίποτε και από κανέναν για αυτό θα δουλέψεις πάνω σε καινούργιες καταστάσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν μεν, αλλά με θετικό τρόπο, να ξεκινήσεις τελείως καινούργια πράγματα. Όπως σπουδές, μαθήματα ψυχολογίας, μαθήματα οδήγησης. Μπορεί να πάρεις καινούργιο αμάξι και πιθανόν να βρεθείς μέσα σε κόσμο που θα πρέπει να πεις λόγια ξεκάθαρα και σταράτα αλλά και να κάνεις πράγματα πολύ διαφορετικά και εξεζητημένα. Ίσως ο λόγος σου να είναι αρκετά τσουχτερός αλλά μπορεί να τον υποστηρίξεις και να τον συντονίσεις έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα άμεσο. Τα ταξίδια που πιθανόν να κάνεις, θα σου ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, θα σε βγάλουν από τα ίδια και τα ίδια και θα σε ωθήσουν να δείξεις τις γνώσεις αλλά και τις δυνατότητες σου. Το ιντερνέτ ή άλλο μέσο επικοινωνίας θα είναι η αιτία που θα γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα. Και επειδή η γνωριμία θα γίνει υπό πρωτότυπες συνθήκες θα την υποστηρίξεις απόλυτα.
Ιχθύες
Θα διανθίσεις τις συνθήκες στα οικονομικά σου με τρόπο που θα μπορέσεις να διεκδικήσεις ακόμα και μικρά πράγματα και να τα κερδίσεις. Γιατί θα έχεις εκείνη τη δύναμη που σου επιτρέπει να βγεις από τον εαυτό σου και να ζητήσεις για σένα. Ο Κριός μπορεί να είναι αυτός που θα ζηλέψεις ερωτικά και θα τον θέλεις πάρα πολύ. Μπορεί να δεχτείς ένα κληρονομικό στοιχείο ή να έχεις τύχη από δουλειά ή οφέλη από το γυναικείο φύλο. Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να ευημερείς και να είσαι ικανοποιημένος/η από όλα τα υλικά θέματα. Αν το παρατραβήξεις σε αγορές και σπατάλες σίγουρα θα χαλάσεις πιο πολλά από αυτά που έχεις κερδίσει.


astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share