Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πως θα περάσεις το τριήμερο;

20 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Πως θα περάσεις το τριήμερο;
Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη από 20/2 έως και 22/2.

Κριός

Προς το παρόν θα κινηθείς αρκετά ήσυχα και σαν να είσαι κλεισμένος/η σε γυάλα. Όλα θα γίνουν όμως ξαφνικά και απρόβλεπτα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτες ημέρες του ζωδίου σου γιατί ο Άρης και η Αφροδίτη μπαίνουν από σήμερα στο ζώδιο σου, οπότε σιγά-σιγά θα γεμίζεις ενέργεια και από το Σάββατο θα είναι και η Σελήνη. Οπότε με τρεις πλανήτες από πάνω σου θα δώσεις ρεσιτάλ. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και θα δράσεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές.

Ταύρος

Θα ξεφύγεις από τα ίδια και επειδή ο ίδιος σου ο χαρακτήρας μερικές φορές σε κάνει και πλήττεις, τώρα μπορεί να δημιουργήσεις εκπλήξεις ακόμα και σε εσένα γιατί θα λειτουργήσεις απρόβλεπτα και πιθανόν να μην προλάβεις να ελέγξεις την αντίδραση σου σε ερωτικό επίπεδο με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό φλερτάρεις αλλά δεν λες τίποτε γιατί φοβάσαι μην κάνεις λάθη. Με τον Κριό, Ζυγό ή Τοξότη θα υπάρχει μια μεγάλη ένταση χωρίς απαραίτητα να είναι κακή. Το καλό είναι ότι δεν θα φαίνεσαι και αυτό θα σε βοηθήσει να μην εκτεθείς.

Δίδυμοι

Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση και από εκεί που ήσουν σε μια φάση πολύ ήσυχη, ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσεις να επικοινωνείς ακόμα και με άτομα που είχες καιρό να τα πείτε. Αυτό θα σε εκπλήξει αλλά δεν θα παραμείνεις αδιάφορος/η γιατί θα έχεις μέσα σου εκείνη την ενέργεια που θα σε κάνει να δράσεις και να φανείς προς όλους. Η αρχηγία από μια ομάδα μπορεί να είναι για σένα κίνητρο να δείξεις ένα νέο πρόσωπο. Ίσως βρεθείς με ένα άτομο που η συμπεριφορά του από φιλική να γίνει έντονη ερωτική και να σε ενθουσιάσει. Ο Κριός θα είναι ένα άτομο που θα βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου.

Καρκίνος

Βρίσκεσαι στην πρίζα γιατί νιώθεις ότι κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει και από εκεί που υπήρχε μια ηρεμία, ξαφνικά θα πάρεις ανάποδες και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες κάτι θα σε βγάλει από τον βαθύ ύπνο. Ίσως νέα μηνύματα ή ένα σκάνδαλο που δεν περίμενες μπορεί να ξεσπάσει και πιθανόν να σε εκθέσει. Πάντως αν δεν γίνει κάτι από αυτά θα προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες αποκαλύψεις που θα αφορούν σε άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Θα κρατηθείς με το ζόρι για να μην μιλήσεις και αυτό θα σου κοστίσει. Η σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ ακραία και θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις για να μην βρεθείς μαζί του σε μεγάλη κρίση.

Λέων

Από εκεί που την Παρασκευή είσαι σε μια νιρβάνα, θα θέλεις να ξαναπάρεις τα ηνία της αρχηγίας. Το καλό είναι ότι δεν θα εκπλαγείς γιατί κάπου ενδόμυχα θα έχεις ετοιμαστεί για δράση. Πάντως οι αποφάσεις που θα πάρεις αν κυρίως έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα είναι πολύ δυναμικές και θα τρίξεις τα δόντια σε κάποια άτομα. Ακόμα και σε ταξίδι να είσαι θα δεις ότι θα πρέπει και εκεί να πάρεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βγάλουν από αδιέξοδα προσωπικά, επαγγελματικά και ερωτικά. Με τον Ζυγό θα πεις αλήθειες γιατί δεν αντέχεις να κρατάς τα προσχήματα.

Παρθένος

Προσπαθείς με ήρεμο τρόπο να περάσεις τα μηνύματά σου στα άλλα άτομα και στους γύρω σου γιατί δεν αντέχεις άλλες συγκρούσεις. Προτιμάς να δοκιμάσεις να μιλήσεις ήρεμα και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου. Αν βέβαια είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να μην χαλάσεις τις ισορροπίες. Αντίθετα από το Σάββατο και μετά και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου βγει ξαφνικά από το βαθύ ασυνείδητο ένα παράπονο ή μια έκρηξη, κυρίως αν φορά για την ερωτική σου ζωή γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι το άλλο πρόσωπο σε προδίδει. Θα ψαχτείς και θα μάθεις την αλήθεια. Ίσως να μην σου αρέσει ο τρόπος που θα το κάνεις αλλά είναι αναγκαίο κακό.

Ζυγός

Είσαι σε φάση που μπορεί να θέλεις μέσα σου κάτι να αλλάξεις αλλά φοβάσαι να το κάνεις γιατί στην καθημερινότητά σου υπάρχει μια ηρεμία. Όμως ξαφνικά σαν ένα ορμητικό ποτάμι, θα δημιουργηθεί μια κατάσταση πολύ έντονη που θα σε παρασύρει, από το Σάββατο και μετά και αν έχεις γεννηθεί το πρώτες ημέρες θα νιώσεις μια πολύ δυναμική δόνηση και ενέργεια. Οπότε θα βελτιώσεις θέλεις δεν θέλεις τις επαφές σου με τους γύρω σου και θα παίξεις ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι το οποίο θα σε καθορίσει. Θα προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα γιατί έχεις αφήσει πίσω σου εκκρεμότητες και μαζί με άλλα άτομα θα πάρεις φόρα και θα ζήσεις πολύ έντονα.

Σκορπιός

Δοκιμάζεις την διαίσθησή σου και βλέπεις ότι κάπου σε βγάζει γιατί θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα τα οποία θα φανούν άμεσα, κυρίως την Παρασκευή γιατί θα έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό δυνατό εαυτό σου ο οποίος θα σε φροντίσει και με το παραπάνω. Από το Σάββατο και μετά θα κάνεις μια στροφή που θα είναι πολύ δυναμική αλλά και δύσκολη γιατί θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και μπορεί να κάνεις μάχη και με ένα Κριό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αφού ξεπεράσεις τις ευαισθησίες, μετά θα επανέλθεις δριμύτερος/η γιατί θα δεις μια πραγματικότητα η οποία θα σε ενοχλήσει. Για αυτό θα προσπαθήσεις να βάλεις νέους όρους στην καθημερινότητά σου, αν και είναι δύσκολο γιατί θα πρέπει να διαγράψεις κάποιες κακές συνήθειες.

Τοξότης

Ενώ έδρασες με στόχο να εξασφαλίσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, από το Σάββατο και μετά θα ηγηθείς μιας νέας πραγματικότητας που θα σε βγάλει από μια φυσική αδράνεια. Πιθανόν ο ρόλος σου να είναι τελείως διαφορετικός αλλά τουλάχιστον θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη επαγγελματική κατεύθυνση αλλά και κέρδη. Το ρίσκο μπορεί να είναι υπερβολικό γιατί σου χρειάζεται να κάνεις μια μεγάλη στροφή και θα σου δοθεί ή ευκαιρία να δράσεις και να φανεί η αξία σου. Για αυτό μην φοβηθείς να ζητήσεις ακόμα και χρήματα έξτρα για μια δουλειά αν έχεις αδικηθεί. Πάντως το καλό είναι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ότι θα έχεις μια ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα αυτά που θέλεις να κάνεις. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν Κριός ή Τοξότης θα σου δείξουν ένα δρόμο τελείως διαφορετικό.

Αιγόκερως

Οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά ήρεμες αλλά μέσα σου νιώθεις ότι έχεις πάρει φωτιά γιατί όλο και κάτι φαίνεται να κινείται και να αλλάζει. Για αυτό θα λειτουργήσεις πολύ παρορμητικά και πολύ ξαφνικά ενώ όλα είναι ήρεμα σαν κεραυνός εν αιθρία. Μπορεί να σου θέλεις ξαφνικά και να αλλάξεις ακόμα και σπίτι ή χώρο που δουλεύεις. Δεν είναι εύκολο να κρατηθείς για αυτό θα νιώθεις ότι το ποτήρι ξεχείλισε για αυτό αν έχεις κάποια οικογενειακά θέματα πιθανόν να ξεφύγει ο έλεγχος και να ξεφουρνίσεις πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ ευχάριστα. Η επαφή με Κριό ή με Ζυγό είναι πολύ θαρραλέα και εκρηκτική.

Υδροχόος

Θα δεχτείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και ο λόγος θα είναι ότι δεν είσαι έτοιμος/η να δώσεις μάχη σε ένα οικονομικό θέμα. Αν αφορά σε ένα ακίνητο πιθανόν να δείξεις αδράνεια είτε από υπερβολική αδυναμία και ευαισθησία, είτε επειδή δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Από το Σάββατο και μετά θα το ρίξεις έξω και θα σου δοθεί η ευκαιρία για ανακατατάξεις και γενναίες αποφάσεις. Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο πιο δραστικός/η θα είσαι στον λόγο και στη πράξη. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μόνο η αρχή γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να προβάλλεις περισσότερο τον εαυτό σου και να μην αφήσεις καμία αμφισβήτηση πίσω σου. Εκ των πραγμάτων δεν θα κάνεις υποχωρήσεις και θα δικαιωθείς μετά από κάποιες συζητήσεις. Με συγγενικά πρόσωπα θα βρεθείτε και θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου.

Ιχθύες

Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα που θα λειτουργήσεις δυναμικά αλλά και έντονα συναισθηματικά. Αν έχεις πηγαίο ταλέντο στην τέχνη θα φανεί τόσο πολύ πλέον που και εσύ δεν θα μπορέσεις να το ελέγξεις τόσο εύκολα γιατί θα θέλεις να βγεις προς τα έξω και να κάνεις γνωστά τα σχέδιά σου. Ο χορός και οτιδήποτε σε κάνει και εκφράζεσαι δημιουργικά θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το άγχος και την στεναχώρια. Επειδή θέλεις επιτέλους να είσαι όσο μπορείς περισσότερο δυναμικός /η θα κάνεις ένα γενναίο ξεκίνημα σε οικονομικά θέματα και θα μιλήσεις με πολύ κόσμο που μπορεί να σου βρει λύσεις ή να σε βοηθήσει να δράσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα στεναχωρήσεις κανένα.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share