Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου;

20 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου;

Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ποσειδώνα, του πλανήτη της έμπνευσης, της καλλιτεχνίας και του ονείρου, επιστράτευσε τη φαντασία σου, βίωσε «αόρατες» πλευρές του εαυτού σου και ζήσε την ονειρική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού...

Σελήνη στους Ιχθύες

Έντονο άρωμα αποκριάς! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ποσειδώνα, του πλανήτη της έμπνευσης, της καλλιτεχνίας και του ονείρου η καρναβαλική ατμόσφαιρα σήμερα είναι πιο έντονη και μαγευτική! Επιστράτευσε, λοιπόν, τη φαντασία σου, βίωσε «αόρατες» πλευρές του εαυτού σου και ζήσε την ονειρική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού που απλώνεται παντού. Ιδανική μέρα για μεταμφιέσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εκδηλώσεις με κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ, παρελάσεις καρναβαλιού και κάθε λογής δραστηριότητα με πολύ μουσική και χορό!

Ο Άρης στον Κριό από τις 20/2 ως τις 15/4

Ενθουσιασμός, ενεργητικότητα και σεξουαλική ενέργεια στο φουλ! Με τον πλανήτη της δράσης στον ανυπόμονο, γεμάτο ρώμη και δύναμη και Κριό, από σήμερα ως και τις 15/4 ευνοείται να κάνεις νέα ξεκινήματα με ειλικρίνεια, ορμή και θάρρος. Τολμηρές πράξεις, ζωηρές διεκδικήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι στα φόρτε τους. Προσοχή σε επιπολαιότητες, ατυχήματα, ευέξαπτες ή βίαιες αντιδράσεις.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 20/2 ως τις 17/3

Ερωτικές φωτιές που ανάβουν και σβήνουν στο... πιτς φιτίλι! Η Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα, τις σχέσεις, το χρήμα και την ομορφιά από σήμερα ως τις 17/3 θα βρίσκεται στον σπινθηροβόλο και πυρακτωμένο Κριό. Ως εκ τούτου, οι εξελίξεις που αφορούν τους τομείς της Αφροδίτης θα είναι «καυτές», ζωηρές, γρήγορες και εκρηκτικές. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, πιθανόν, να ενθουσιάζεσαι εύκολα, να σε ελκύει το «κυνήγι», να ανυπομονείς να γνωρίσεις κάποιον και να λαχταράς το σεξ. Επίσης, μπορεί, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό να αλλάζεις γνώμη σύντομα και εύκολα!

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share