Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (19/02)!

19 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (19/02)!
Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλοί πλανήτες συμβάλλουν ώστε αυτή η Νέα Σελήνη να σε έχει μια φρένο μια γκάζι στα ερωτικά σου και εκεί που θα είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις ένα άτομο και να τα παίξεις όλα για όλα, εκεί θα κάνεις πίσω και θα το ξανασκέφτεσαι. Μην ανησυχείς όμως σε λίγο μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό και θα έχεις τόση φόρα που θα τα σαρώσεις όλα.
Σε σχέση: Ένα άνεμος ανεξαρτησίας ίσως σε παρασύρει κι αρχίσεις να ζητάς την αυτονομία σου από το ταίρι σου, κάτι που εκ πρώτης δε θα του αρέσει ιδιαίτερα αλλά αν του εξηγήσεις τους λόγους θα το καταλάβει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανόν να φτάσεις στο σημείο ακόμα κι εσύ αμφισβητήσεις τη συντηρητική σου στάση και να θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου προς το πιο χαλαρό και προχωρημένο και όχι τόσο κολλημένο που είχες μέχρι τώρα. Κατ' επέκταση θα αρχίσει να αλλάζει και το κέντρο βάρος του ενδιαφέροντός σου και θα σε ελκύσουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.
Σε σχέση: Οι στόχοι στα επαγγελματικά σου είναι πάνω κάτω δεδομένοι καθώς αυτό που επεδίωκες είναι η οικονομική σου εξασφάλιση. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα αλλά με κάποια ρίσκα εκ του ασφαλούς που ο σύντροφός σου θα σε ωθήσει να δοκιμάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Έντονη θα είναι η επόμενη περίοδος και για σένα με αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις στα ερωτικά σου και πιθανές γνωριμίες με άτομα που μπορεί να ανήκουν σε μια άλλη φυλή ή να έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου. Η περιέργειά σου αλλά και η έλξη του καινούργιου θα σε κρατήσει ερωτικά στην τσίτα για αρκετό χρονικό διάστημα.
Σε σχέση: Οι ανατροπές ή η υιοθέτηση άλλων ρυθμών στην καθημερινότητά σου θα είναι αυτά που θα αναζωπυρώσουν και το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα υποστείς μια έντονη εσωτερική πίεση που θα προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στην συμπεριφορά σου ή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ερωτικά –σεξουαλικά σου κι ίσως καταλήξεις σε μια πιο ανάλαφρη και ανεξάρτητη στάση όπου θα απολαμβάνεις το τώρα χωρίς να έχεις κανένα συναισθηματικό κόστος.
Σε σχέση: Πειραματίζεσαι, δοκιμάζεις και έχεις βάλει στόχο να αναβαθμίσεις την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σου, ίσως γιατί βλέπεις κάποια σημάδια κούρασης ή βαρεμάρας από την πλευρά του.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχουμε πει ότι με τη Νέα Σελήνη κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος κι αυτό καλείσαι για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες να κάνεις κι εσύ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη στα ερωτικά σου. Αν βλέπεις λοιπόν ότι η κατάσταση με ένα πρόσωπο δεν καταλήγει πουθενά, είναι προτιμότερο να απλώσεις αλλού τα δίχτυα σου παρά να χάνεις χρόνο και ευκαιρίες επιμένοντας.
Σε σχέση: Μια απόφασή σου μπορεί να φανεί απότομη ή αρκετά παράτολμη στο ταίρι σου αλλά θα την υποστηρίξεις μέχρι τέλους, γιατί πιστεύεις στην ορθότητά της και θα προσπαθήσεις να το πείσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάπου περίμενες ότι δε θα άντεχες άλλο στους ρυθμούς που είχες υιοθετήσει και γι' αυτό θα αρχίσεις σιγά-σιγά να μειώνεις την ταχύτητά σου. Σου χρειάζεται ξεκούραση, να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις και τη σκέψη σου και να δεις τι θα κάνεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και περισσότερο στα ερωτικά σου θέματα που ακόμα έχεις δίλημμα.
Σε σχέση: Κι όμως όσο και να είσαι το μυρμήγκι του ζωδιακού, χρειάζεσαι και συ μια παύση γι' αυτό θα επιδιώξεις να ξεκουραστείς περισσότερο αυτό το διάστημα και να δεχτείς βοήθεια και φροντίδα από το σύντροφό σου που έχεις ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Εν αναμονή άλλων πλανητικών συνθηκών που θα σου δώσουν τη φόρα που χρειάζεσαι και η σημερινή Νέα Σελήνη θα είναι σαν πρόβα τζενεράλε για σένα. Φουντώνεις, εξεγείρεσαι συναισθηματικά και αρχίζεις να βλέπεις τα ερωτικά σου ένα παιχνίδι ενηλίκων αρκετά συναρπαστικό, ικανό να σε στείλει στον παράδεισο ή την κόλαση ανάλογα με την επιλογή σου.
Σε σχέση: Περισσότερο κοινωνικοί θα είστε με το σύντροφό σου κι ίσως αποφασίσετε να συμμετέχετε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι για να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Στον έρωτα είσαι απαιτητικός/η και απόλυτος/η και τα θέλεις όλα. Τα ημίμετρα δεν είναι για την περίπτωσή σου και οι αμφιβολίες σε κάνουν να φεύγεις τρέχοντας. Σήμερα ίσως κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να του καταστήσεις σαφές ότι αν δεν είναι 100% μαζί σου τότε καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας το δρόμο του.
Σε σχέση: Θέλεις να πάρει ο καθένας τη θέση που του πρέπει κι αυτό ισχύει και για κάποια μέλη της οικογένειας, της δικής σου ή του συντρόφου σου, ώστε να σταματήσουν τις παρεμβάσεις στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου για νέες περιπέτειες αυξάνεται αλλά και για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο γι' αυτό η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και θα κυκλοφορείς πολύ περισσότερο. Βόλτες, μικρές εκδρομές και παρέες με φίλους θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου και οι πιθανότητες να βρεις ένα άτομο που θα σε συντροφεύει στις τρέλες σου είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Ίσως με το ταίρι σου αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από την επιρροή κάποιων συγγενών ή γνωστών σας γιατί θα αντιληφθείτε ότι επιδρούν πάνω σας και στο τέλος δεν κάνετε αυτό που θέλετε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αλλάζει το τοπίο στα ερωτικά σου γιατί αλλάζεις εσύ μέσα σου και αυτή η καινούργια σου εκδοχή θα σου λύσει τα χέρια και θα απομακρύνει ανασφάλειες και φοβίες που ίσως σε κυρίευαν ώρες – ώρες. Η επίγνωση του ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πιο έντονη από άλλες φορές και γι' αυτό θα σου είναι πιο εύκολο να ρισκάρεις με ένα άτομο που σε ελκύει.
Σε σχέση: Λίγη καλή πίστη, λίγος αυθορμητισμός, λίγη χαλάρωση από τα πρέπει και τα μη και όλα θα αρχίσουν να παίρνουν ανοδική πορεία στην σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου εσένα που έχεις γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σου σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Γενικά όμως σου φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης που σου δίνει και πάλι τη διάθεση να κυνηγήσεις τους ερωτικούς σου στόχους. Ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα είναι έντονος έτσι κι αλλιώς και θα είναι πολύ εύκολο να τους κατακτήσεις.
Σε σχέση: Και εσύ και ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεστε ότι για να είστε καλά στη σχέση σας θα πρέπει να είστε καλά και μέσα σας, διαφορετικά οι καταπιεσμένες ανάγκες σας θα δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θα έχεις μια έντονη ψυχολογική διέγερση που θα σε κρατάει σε επαγρύπνηση και θα κυνηγάς περισσότερο τους στόχους σου και δε θα βασίζεσαι στην τύχη. Θέλεις πολλά, ονειρεύεσαι ακόμα περισσότερα για την ερωτική σου ζωή και δε θα ησυχάσεις αν δεν τα πετύχεις. Αν και θα λειτουργήσεις πιο υπόγεια για να το καταφέρεις.
Σε σχέση: Ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα στον εργασιακό σου τομέα κι ίσως αισθανθείς την ανάγκη να απομονωθείς για να βρεις μια λύση αλλά δε θέλεις να σε παρεξηγήσει το ταίρι σου, γι' αυτό θα του ζητήσεις λίγο χώρο εξηγώντας το λόγο.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share