Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (18/02)!

18 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (18/02)!
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια έξοδος με φίλους είναι πολύ πιθανή σήμερα καθώς νιώθεις την ανάγκη να κυκλοφορήσεις και να αισθανθείς ελεύθερος/η γι' αυτό και ίσως κάνετε και κάποιες τρέλες. Το φλερτ θα ενταχθεί κι αυτό μέσα στη διασκέδαση σου, οπότε πέραν κάποιων ανταλλαγών πονηρών σχολίων και χαμόγελων δε θα προχωρήσεις σε κάτι σοβαρότερο.
Σε σχέση: Αν εξαιρέσεις το ψύχος που δε λέει να υποχωρήσει, κατά τα άλλα πρόκειται για μια αρκετά θερμή μέρα από ερωτικής άποψης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τακτική στα ερωτικά σου και να υιοθετήσεις μια άλλη, πιο χαλαρή, αφού ακόμα κι αν σου κάθεται λογικά και το αποδέχεσαι, το να κάνεις μια στροφή 180 μοιρών απαιτεί σχεδόν τη μετάλλαξή σου, κάτι που όσο και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις. Μόνο αν υπάρχει ένα άτομο να σε σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση θα το καταφέρεις και πάλι ως ένα βαθμό.
Σε σχέση: Μια αναγκαστική αλλαγή στα επαγγελματικά σου ή στον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις είναι πολύ πιθανή που ενδεχομένως να μη σου αρέσει αλλά ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε πείσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ευστροφία σου σε βοηθά να καταλάβεις αμέσως τις προθέσεις και τα συναισθήματα ενός ατόμου που σου αρέσει κι έτσι θα κινηθείς, μόνο και αν πειστείς ότι υπάρχει και από την πλευρά του το ανάλογο ενδιαφέρον. Σε περίπτωση όμως που αντιληφθείς ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα στρέψεις τελείως στο φιλικό την επαφή σας.
Σε σχέση: Το πρωί θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες κι ίσως αγχωθείς αρκετά γιατί μπορεί να μην τα προλάβεις όλα. Όλα αυτά όμως θα τα αφήσεις πίσω σου το βραδάκι και θα χαλαρώσεις με το έτερο ήμισυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια εσωτερική σύγκρουση σήμερα η οποία σε εμποδίζει να δεις ξεκάθαρα τι χρειάζεσαι πραγματικά στην ερωτική σου ζωή και τι είναι επίκτητο, εξαιτίας κοινωνικών ή άλλων πιέσεων που έχεις υποστεί. Μια πιθανή γνωριμία σήμερα με ένα αρκετά έξυπνο αλλά και ασυμβίβαστο άτομο θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτή τη διάκριση μέσα σου.
Σε σχέση: Μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να επηρεάζεσαι ψυχολογικά από τα οικονομικά σου και να δώσεις περισσότερο βάρος στη σχέση σου γιατί από αυτήν θα έχεις ουσιαστικό κέρδος.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη η γοητεία αλλά και η τύχη στα ερωτικά σου αυξάνονται κατά πολύ, προσφέροντάς σου αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν κι ένα δικό σου εσωτερικό κομμάτι, απεγκλωβίζοντάς σε από το τυπικό και μάλλον ανούσιο που σε εμπόδιζε να χαρείς τον έρωτα.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου σαν να έχετε κάνει μια σιωπηλή συμφωνία και προσπαθεί ο καθένας από την πλευρά του να στηρίζει και να κατανοεί, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις αφού οι καιροί είναι περίεργοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ακόμα τα περιθώρια να αναθεωρήσεις ή να τερματίσεις μια κατάσταση στα ερωτικά σου, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ή τουλάχιστον όχι αυτή που θέλεις εσύ. Η μέρα σε ευνοεί πάντως να κρατήσεις μια απόσταση πλέον και να επιχειρήσεις μια αλλαγή πλεύσης προς ένα άλλο άτομο που δείχνει καλύτερη από άποψη προοπτικής.
Σε σχέση: Αν δεν ξενοιάσεις από κάποιες δουλειές δε θα μπορέσεις να αφιερωθείς στο σύντροφό σου γι' αυτό θα συγκεντρώσεις όλη την προσοχή σου για να τις τελειώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι επιζητάς μια μόνιμη σχέση δε σημαίνει ότι θα σταματήσεις να ερωτοτροπείς και να διασκεδάζεις άλλωστε είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου και σήμερα ίσως το παρακάνεις λίγο με την ανάλαφρη συμπεριφορά σου αλλά θα το χαρείς ιδιαίτερα, κυρίως αν έχεις θετική ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ.
Σε σχέση: Αρνείσαι να χαλαστείς σήμερα γι' αυτό και θα αποφύγεις μια συζήτηση με το ταίρι σου που ξέρεις ότι μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Αντίθετα θα είσαι πολύ ανοιχτός/η σε προτάσεις του για το τι θα κάνετε το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από στρατηγικές ξέρεις καλύτερα από το καθένα, αυτό που πρέπει να μάθεις είναι να έχεις λίγο αυθορμητισμό γιατί θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να γίνεις πιο προσεγγίσιμος/η, αν θέλεις να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο φιλικός/η και άνετος/η γίνεται, ελέγχοντας τα πολλά συναισθήματα που έχεις.
Σε σχέση: Ξέχνα για λίγο τα της δουλειάς και οργάνωσε μια όμορφη κατάσταση στο σπίτι για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ο καιρός μάλλον δε θα σταθεί εμπόδιο στη διάθεσή σου να βγεις μια βόλτα για καφέ ή ποτό με τους φίλους σου. Στην αρχή μπορεί η κουβέντα σας να κινηθεί σε άσχετα θέματα μετά όμως είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στα ερωτικά σου και να τους ζητήσεις τη γνώμη τους για ένα πρόσωπο που σε απασχολεί και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Σε σχέση: Μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά που θα σου δημιουργήσει ένα άγχος και εξαιτίας του να λογοφέρεις με το σύντροφό σου που θα νιώσεις ότι σε πιέζει κι αυτό αλλά μετά από λίγο θα καταλάβεις ότι ήσουν άδικος/η και θα φροντίσεις να επανορθώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Θα ρίξεις όλη την προσοχή σου στα οικονομικά σου κι όχι στα ερωτικά σήμερα καθώς πιστεύεις ότι εκεί δεν έχεις τόσες πολλές πιθανότητες να καταφέρεις κάτι αξιόλογο. Δεν πρέπει όμως να αφήνεσαι να σε παίρνει από κάτω. Καλό θα ήταν να μοίραζες το ενδιαφέρον σου και στα δύο και με την ίδια επιμονή να προσπαθήσεις το καλύτερο.
Σε σχέση: Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου όμως επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα ίσως είναι καλύτερα να μειώσεις κάποια περιττά έξοδα. Μια συζήτηση με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να βρείτε τρόπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ίσως έχεις μια συναισθηματική φόρτιση και βρίσκεσαι σε κατάσταση αναμονής, σαν να περιμένεις κάτι να γίνει άμεσα. Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου θα είναι γρήγορες και αναπάντεχες που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα αλλά με τη γοητεία που θα ασκείς είναι λογικό να σε φλερτάρουν αρκετά άτομα.
Σε σχέση: Είτε μέσα στο σπίτι, είτε κάπου έξω μόνο οι δυο σας με το ταίρι σας θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε και το κλείσιμο της μέρας μάλλον επιφυλάσσει πιο ερωτικές στιγμές ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις μια κόπωση σήμερα κι ίσως η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο ανεβασμένη γι' αυτό και θα προτιμήσεις να κάτσεις στο σπίτι και να μειώσεις την επικοινωνία σου με αρκετά άτομα. Άλλωστε σου χρειάζεται χρόνος να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι θα κάνεις με ένα άτομο και η ηρεμία σε βοηθά.
Σε σχέση: Πολύ φροντίδα, αγάπη και ζεστασιά θα λάβεις από το σύντροφό σου που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share