Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου;

18 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου;

Η αέρινη και κοινωνική φύση του Υδροχόου ευνοεί να έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα με φίλους που ο χρόνος μαζί τους πάντα σε ανανεώνει...

Σελήνη στον Υδροχόο

Με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στο μέλλον! Ο σεληνιακός κύκλος φτάνει στο τέλος του και αύριο με τη Νέα Σελήνη στην 29η μοίρα του Υδροχόου ξεκινάει ένας νέος. Ως εκ τούτου, σήμερα, από τη μία ίσως νιώθεις τη ζωτικότητά σου πεσμένη και από την άλλη νέα ξεκινήματα και αλλαγές θα βρίσκονται προ των πυλών. Η αέρινη και κοινωνική φύση του Υδροχόου ευνοεί να έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους, φίλους, τα μέλη μια ομάδας ή ενός συλλόγου και ιδιαίτερα με εκείνους που ο χρόνος μαζί τους πάντα σε ανανεώνει.

Οι μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές! Ο πλανήτη της σκέψης, της νόησης, των επαφών και των μετακινήσεων, ο Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιο των αλλαγών, της τεχνολογίας και της κοινωνικότητας, τον Υδροχόο, πλησιάζοντας σε θετική όψη τον επίμονο Κρόνο στον Τοξότη. Ως εκ τούτου, ευνοείται να συγκεντρώσεις την προσοχή σου σε οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει σχετικές αλλαγές, οι οποίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε πράγματα που μακροπρόθεσμα θα θεμελιώσουν την ευτυχία σου.

Από την όψη Ερμή - Κρόνου επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος, Κριός, Τοξότης του α' δεκαημέρου ή έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά στοιχεία μεταξύ της μηδενικής και της 6ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share