Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου;

17 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου;

Με τη Σελήνη στο καινοτόμο και παράδοξο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα θα έχεις διάθεση να κάνεις νέα σχέδια, να εκφράσεις μοντέρνες ιδέες και να ασχοληθείς με οτιδήποτε ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου...

Σελήνη στον Υδροχόο

Δώσε έμφαση στη διάνοιά σου! Όσο περισσότερο την αξιοποιήσεις τόσο πιο πολύ θα ωφεληθείς! Με τη Σελήνη στο καινοτόμο και παράδοξο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια, να εκφράσεις μοντέρνες ιδέες, να ασχοληθείς περισσότερο με τεχνολογία ή υπολογιστές, αλλά και με οτιδήποτε ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Η αέρινη φύση του ζωδίου ευνοεί να έρθεις κοντά σε φίλους, ομάδες ανθρώπων, κοινότητες, να κάνεις νέες γνωριμίες και να προωθήσεις μεταρρυθμίσεις.

Οι όψεις της Σελήνης

Κάποιες αλλαγές είναι σαν την απόκτηση ενός μωρού. Δεν μπορεί να έρθει στον κόσμο σε ένα μόνο μήνα, χρειάζεται χρόνος... και ας εγκυμονούν εννέα γυναίκες ταυτόχρονα! Στις 06:59 το πρωί η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Ερμή στον προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο Υδροχόο, δείχνοντας τη διάθεση να σκεφτείς ή να μιλήσεις πιο φιλελεύθερα ή εναλλακτικά, να κάνεις προτάσεις στους άλλους, να αλλάξεις το καθημερινό σου δρομολόγιο και γενικά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή κάτι που θα φέρει νέο αέρα στη μέρα σου. Στις 09:16 η Σελήνη συναντά τον Κρόνο, ευνοώντας να χρησιμοποιήσεις σωστά το χρόνο για οτιδήποτε καινούργιο ή για κάποια αλλαγή που θες να κάνεις, είτε είναι μικρή είτε πιο μεγάλη. Αρκεί να κατανοήσεις ότι η αλλαγή δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ την επιθυμείς.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός ή Κριός, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share