Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και έρωτας! Τι σκέφτεται ο καθένας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

11 Φεβρουαρίου 2015
Ζώδια και έρωτας! Τι σκέφτεται ο καθένας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;
Ο τρόπος που προσεγγίζουν οι γυναίκες του ζωδιακού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μερικοί ιστορικοί πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι συνδεδεμένη με τα Λουπερκάλια, μια ρωμαϊκή γιορτή που πραγματοποιούταν στις 15 Φεβρουάριου. Οι ιερείς, οι Λούπερκοι, ξεκινούσαν με θυσίες κατσικιών και σκύλων για την προστασία των κοπαδιών. Στη συνέχεια δύο από τους Λούπερκους οδηγούνταν στο βωμό. Εκεί τους έβαφαν τα μέτωπα μ' ένα ματωμένο μαχαίρι και τους σκούπιζαν με μαλλί βουτηγμένο σε γάλα. Στο τέλος των τελετουργιών δύο ομάδες Λούπερκων (ή ίσως δύο από τους ιερείς), με μαστίγια φτιαγμένα από τα δέρματα των θυσιασθέντων ζώων, έτρεχαν γύρω από τα τείχη της παλιάς πόλης του Παλατίνου λόφου και χτυπούσαν όποιον συναντούσαν στο δρόμο τους, ιδιαίτερα τις γυναίκες, για να τους μεταδώσουν γονιμότητα. (Τι ρομαντικό!)

Αν και η προέλευση της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου είναι συζητήσιμη, πλέον την αναγνωρίζουμε ως μια ημέρα προσφοράς αγάπης και... άφθονης σοκολάτας. Ανάλογα με τον τύπο κάθε γυναίκας του ζωδιακού, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσεγγίζεται διαφορετικά. Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις τι σκέφτονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Βγαίνω μ' ένα αγόρι περίπου ένα μήνα (κατόρθωμα!). Τι πρέπει να περιμένω; Λουλούδια; Ένα τρυφερό κείμενο; Δεν θα έπρεπε καν να βγούμε έξω απόψε, επειδή είναι νωρίς και θα φανεί σαν πίεση; Θα του στείλω ένα μήνυμα για να του δείξω πόσο cool είμαι.
"Ει, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι από τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι σούπερ cool άτομο, κι αν θες πάρε μπύρες και πίτσα και έλα να τα πούμε από εδώ. Ή θα μπορούσες να μου δώσεις ένα μονόπετρο που με διαμάντια..... Χαχαχα..... Αστειεύομαι, ούτως ή άλλως θα σου μιλήσω σύντομα, ή όχι και τόσο σύντομα.... χαχα "

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι μεταφέρουν λουλούδια και σοκολάτες και τούρτες σε σχήμα καρδιάς; Τι τρυφεροί που είναι! Αλήθεια γιατί η μαμά είναι θυμωμένη με τον μπαμπά; Φαντάζομαι, ξέχασε να της φέρει τα σοκολατάκια με κρέμα βανίλιας που της αρέσουν, όπως έκανε ο γλυκούλης μου! Έχω 17 τριαντάφυλλα από το πρωί! Και πολλά cupcakes! Και πολλά αρκουδάκια επίσης!

ΛΕΩΝ
Πες μου, είναι σοβαρός; Θα πάμε πάλι σε αυτό το φθηνό ιταλικό εστιατόριο; Είναι τόσο κιτς! Χρειάζεται να ανέβει επίπεδο, αν θέλει να με έχει. Γιατί δηλαδή ο φίλος της Χριστίνας σχεδιάζει να σκορπίσει 1.000 ροδοπέταλα σε όλο το δωμάτιο; (Έτσι λέει αυτή....) Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα του πω ότι είναι ΟΚ, αλλά θα καταλάβει από την έκφραση του προσώπου ότι δεν είναι του επίπεδου μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ω, είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ας πάμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο, εκεί που πάμε κάθε Τρίτη και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγο σεξ πριν κοιμηθούμε. Έχει πρωινό ξύπνημα αύριο!

ΖΥΓΟΣ
Oh my God! Θα με πάει σε αυτό το ακριβό γαλλικό ρεστοράν που έχει φανταστικές μεταξωτές πετσέτες και ροζ κεριά στο τραπέζι! Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται η Kate Middleton! Αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πρόκειται να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, τέλος!. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καλύτερός μου φίλος ή η μαμά μου ή κοινή μου λογική. Μ' έχει συνεπάρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θεέ μου σε ευχαριστώ! Θέλει κι αυτός να μείνουμε στο κρεβάτι όλη μέρα για μαραθώνιο του σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταπληκτική ιδέα να περάσουμε αυτή τη μέρα παρέα με τα κορίτσια! Ποιος νοιάζεται για το αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έχεις να παίξεις taboo, να δεις Το ημερολόγιο της Bridget Jones, λίγα καλά επεισόδια από το Sex and the city και να κάνεις πλάκα με τις φιλές σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλά τώρα, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εφευρέθηκε μόνο και μόνο για να γίνεται κατανάλωση. Σιγά το πράγμα. Γι' αυτό είμαι μόνη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Και τι έγινε; Είμαι μια γυναίκα καλλιεργημένη και επικεντρωμένη στην καριέρα μου. Δεν έχω χρόνο για σαλιαρίσματα. Σίγουρα γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι, θα δω ευτυχισμένα ζευγάρια ή παιδιά που μεταφέρουν τα λουλούδια. Δεν βαριέσαι, εγώ θα πιω ένα ποτήρι λευκό κρασί, θα παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ταινία και θα κάνω απολέπιση με το ακριβό scrub σώματος που μου συνέστησε μια φίλη συνάδελφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Νομίζω ότι θα πιέσει πολύ εμένα και τον Χάρη μου. Το λάθος είδος της πίεσης. Δεν είναι ότι διαφωνώ με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πρέπει να καθιερώσω κάποιους κανόνες και θα μειώσω τις προσδοκίες. Χωρίς λουλούδια, χωρίς σοκολατένιες αηδίες, μόνο να είμαστε οι εαυτοί μας -όπως κάθε ημέρα- ειλικρινείς και ελεύθεροι από κοινωνικούς περιορισμούς.

ΙΧΘΥΣ
Άγιος Βαλεντίνος ε; Θα τον πάω σε σπα να τον βάλουν κάτω και θα τον μετατρέψουν από αγριάνθρωπο σε γλυκό, χαμογελαστό συμπονετικό πλάσμα....

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share