Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανσέληνος του Φεβρουαρίου: Δείτε τι θα φέρει στα 12 ζώδια!

11 Φεβρουαρίου 2015
Πανσέληνος του Φεβρουαρίου: Δείτε τι θα φέρει στα 12 ζώδια!
Η Πανσέληνος αυτή... στις 4 του μήνα στον Λέοντα, επηρεάζει με πολλούς τρόπους όλα τα ζώδια αλλά επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Λέων, Υδροχόος, Ταύρος, Σκορπιός) και όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Η Πανσέληνος αυτή μάς υπενθυμίζει επίσης ότι χρειάζεται να εξισορροπήσουμε το μυαλό με την καρδιά και ότι κάθε φορά που συνδέουμε το θάρρος και τη δημιουργικότητα του Λέοντα με τα ιδεώδη, την αλληλεγγύη και το πάθος για ισότητα του Υδροχόου κάτι εντελώς νέο αναδύεται.

Ας δούμε παρακάτω πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου:

Κριός:

Φαίνεται σαν να ζωγραφίζεις μέσα σε συγκεκριμένα σχήματα εδώ και καιρό και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που ξαναβρίσκεις τον δημιουργικό εαυτό σου και ξεφεύγεις από πλαίσια και γραμμές.

Με την Πανσέληνο να σε βάζει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή, έχεις όλο τον αυθορμητισμό που χρειάζεται για να ξεχωρίσεις και να νιώσεις σούπερ.

Ακόμη και αν παλεύεις να βρεις την πηγή της έμπνευσης σου, θα δεις πως και η αβεβαιότητα που νιώθεις για κάποια συγκεκριμένα πράγματα σε αποτρέπει από το να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αυτό το διάστημα θαμπώνεις τους γύρω σου με τις ιδέες σου χωρίς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι.

Ταύρος:

Αυτή η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σου στα προσωπικά σου ζητήματα χωρίς όμως να σημαίνει αυτό πως σε βαραίνουν οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και τον δικό σου τον διεκδικούν πολλοί: οι φίλοι, ο σύντροφος, τα παιδιά! Βρες την ισορροπία σου!

Μπορεί η σταθερότητα στα επαγγελματικά σου να έχει πολλές φορές ταρακουνηθεί όμως αυτό που καλείσαι να κάνεις αυτό το διάστημα είναι να χώσεις τα τακούνια σου όσο πιο βαθιά γίνεται στην γη και να μείνεις ακίνητη.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει την επικοινωνία σου και αυτά που κάνεις όχι μόνο γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από τους γύρω σου αλλά νιώθεις σαν μικρή Θεά!

Αν πάρεις ένα ρίσκο αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να σου βγει σε καλό και να γίνεις η ηρωίδα της παρέας!

Φρόντισε απλά να κάνεις πιο απλές και κατανοητές τις ιδέες σου στους γύρω σου και θα έχεις την υποστήριξη τους.

Καρκίνος:

Αν πρόσφατα έκανες κάποιες επιλογές που σε έβγαλαν εκτός μπάτζετ τότε δυστυχώς αυτό το διάστημα θα δεις τις επιπτώσεις.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου και αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλό: να μην ξοδεύεις τα χρήματα σου αλόγιστα αφού μπορεί αργότερα να σου χρειαστούν και να μην τα έχεις. Πάρε δύναμη από τις στιγμές που ζεις με τους αγαπημένους σου,

απόλαυσε τα πιο απλά και ωραία πράγματα και ξέχασε επιτέλους αυτό το ακριβό κολιέ που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό!

Λέων:

Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο σου κάνει λιγάκι πιο δύσκολη την ημέρα σου με τρόπους που ίσως δεν μπορείς να φανταστείς.

Το να κρύβεις τις ανάγκες σου σίγουρα δεν είναι μια λύση που θα σου βγει σε καλό.

Οι προσπάθειες που κάνει να «θάβεις» τα συναισθήματα σου μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Προσπάθησε να πεις τα όσα σκέφτεσαι με ευγενικό τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγεις κερδισμένη.

Παρθένος:

Μπορεί η (υπερ) αναλυτική σου φύση κάποιες φορές να σου έχει βγει σε καλό όμως πρόσεξε να μην χάσεις την μαγεία της στιγμής επειδή ασχολείσαι πολύ με τις λεπτομέρειες.

Η επιλογή είναι δική σου βέβαια με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει τον δωδέκατο οίκο της φαντασίας σου, θυμίζοντας σου πως κάποιες φορές όχι μόνο δεν είναι καλό αλλά είναι και απαραίτητο το να χαλαρώσεις λιγάκι.

Μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις κάποιες καταστάσεις που δεν πρέπει.

Θυμήσου πως δεν υπάρχει η κατάλληλη ή η ιδανική στιγμή για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και αν είσαι αποφασισμένη να πετύχεις τα όσα σκέφτεσαι, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το κάνεις!

Ζυγός:

Αν και η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει την κοινωνική σου δραστηριότητα, οι σχέσεις σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι που έχει το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες.

Προσπάθησε να αποφύγεις τα υπερβολικά συναισθηματικά ξεσπάσματα στους γύρω σου και θυμήσου

πως το βασικό είναι εσύ να είσαι καλά συναισθηματικά και όχι να δείξεις σε κάποιον άλλο πώς νιώθεις.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά καλό είναι να μείνεις πιστή στο πλάνο που έχεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός:

Οι ανάγκες των συναδέλφων σου έχουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα και η διαφορά ανάμεσα στο τι θέλεις να κάνεις

και τι κάνεις τελικά, είναι κάπως... τεράστια τελευταία και δεν αποκλείεται να σκεφτείς πώς έχεις χάσει τον δρόμο σου.

Βέβαια δεν είσαι διατεθειμένη να βάλεις στην άκρη τους προσωπικούς σου στόχους για να ικανοποιήσεις τους γύρω σου.

Φυσικά και μπορείς να ξαναβρείς την εσωτερική σου γαλήνη αν ακολουθήσεις την γνωστή τακτική όλα-ή τίποτα, ενώ οι πιθανότητες να πραγματοποιηθούν

όλα σου τα όνειρα μεγαλώνουν αν είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις την πρακτική που λέγεται συμβιβασμός.

Τοξότης:

Ίσως πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα, αφού η φαντασία σου πιάνει κορυφή και οι νέες ιδέες σε κατακλύζουν!

Οι δικοί σου άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τα όσα σκέφτεσαι και λες βέβαια μην ξεχνάς πως είσαι άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Σκέψου κάθε φορά ποιο είναι το κοινό σου πριν μιλήσεις.

Αιγόκερως:

Μπορεί να έχεις αμφιβολίες σχετικά με το ποιος είναι ο προορισμός σου, αλλά με έναν περίεργο τρόπο είσαι πολύ σίγουρη πως θα φτάσεις γρήγορα σε αυτόν.

Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να σε μπερδέψουν λιγάκι οι ιδέες των γύρω σου, φρόντισε όμως –επειδή έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου – να μην κάνεις μια βεβιασμένη και γρήγορη κίνηση.

Αν δεν είσαι σε θέση να προσδιορίσεις ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα τότε τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνεις.

Δεν θα σε μαλώσει κανείς επειδή περιμένεις την κατάλληλη στιγμή που ο στόχος σου θα είναι πιο ξεκάθαρος.

Υδροχόος:

Δεν υπάρχει λόγος να κυριεύεσαι από φόβο όταν βλέπεις πως είσαι κάπως μπερδεμένη συναισθηματικά.

Πρέπει να είσαι εκεί όταν οι γύρω σου, σου εκφράζουν τα συναισθήματα τους ακόμη αν δεν είσαι σίγουρη για το που θα οδηγήσει η κουβέντα σας.

Η μελοδραματική αυτή Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις σου και εσύ καλείσαι να κάνεις ξεκάθαρα τα όρια σου, ακόμη και στους ανθρώπους που αγαπάς.
Ιχθείς:

Φρόντισε αυτή η ζωηρή Πανσέληνος που επηρεάζει την καθημερινότητα σου να μην σου κάνει κακό γενικά στην υγεία σου.

Ακόμη και αν δεν είσαι στα καλύτερα σου, μπορείς αν είσαι περισσότερο στρεσαρισμένη τώρα από ότι συνήθως και καλά θα κάνεις να προσέξεις την υγεία και την διατροφή σου αυτές τις μέρες.

Φτιάξε μια λίστα με τους άμεσους και βραχυπρόθεσμους στόχους σου και μην αγχώνεσαι για τους πιο μακροπρόθεσμους θυμήσου: ένα βήμα την φορά...
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share