Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου;

10 Φεβρουαρίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου;

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, το παιχνίδι του έρωτα, το πάθος και η σεξουαλικότητα θα σε σπρώχνουν προς την αμαρτία αλλά και το απόλυτο δόσιμο...

Η Σελήνη στο Ζυγό και στο Σκορπιό

Το απόλυτο βάθος του είναι! Η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί με την ανάλαφρη και θετική Σελήνη στο Ζυγό που στη συνέχεια εισέρχεται στην έντονο και εξαιρετικά παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, από τις 09:05 το πρωί, που η Σελήνη διελαύνει την κατοικία του επιβλητικού, ισχυρού και σκοτεινού Πλούτωνα, στο προσκήνιο έρχονται θέματα που επηρεάζουν τη ψυχή και τη λίμπιντό σου. Στο παιχνίδι του έρωτα, το πάθος και η σεξουαλικότητα θα σε σπρώχνουν προς την αμαρτία αλλά και το δόσιμο... το απόλυτο, το χωρίς όρους, εξαιρέσεις ή επιφυλάξεις. Συγχρόνως, θα αναδυθούν ζήλιες και κτητικές διαθέσεις, ενώ οι καταστάσεις θα ευνοούν τόσο τη σάτιρα όσο και τις ατάκες με... βιτριολικό περιεχόμενο.

Οι όψεις της Σελήνης

Ένταση, πάθος, σεξ και μυστικά όνειρα! Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή στις 11:50 το πρωί, έντονα συναισθήματα φέρνουν αποκαλύψεις ενώ κουβέντες, μηνύματα, νέα ή ειδήσεις που σοκάρουν θα δημιουργήσουν μεγάλη ψυχική πίεση. Η μέρα κλείνει με το υδάτινο και συναισθηματικό τρίγωνο της Σελήνης με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα, στις 22:14 το βράδυ, που ευνοεί να τροφοδοτήσεις έντονα συναισθηματικές εμπειρίες με τη φαντασία σου, να έχεις όμορφες στιγμές όπως εσύ τις θέλεις και να αφεθείς στη μυσταγωγική μαγεία του έρωτα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου.


Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share