Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 09 Δεκεμβρίου;

9 Δεκεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 09 Δεκεμβρίου;

Η ανάγκη για παρηγοριά και κατανόηση, στοργή και φροντίδα θα είναι έντονη και είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν έναν ώμο ή μια αγκαλιά για σένα...

Σελήνη στον Καρκίνο

Σάλπαρε σε ήρεμο λιμάνι μέχρι η τρικυμία να περάσει! Η διερχόμενη Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο της κατοικίας της, τον Καρκίνο, και ως τούτου θα υπάρχει η τάση συναισθηματικά να κλειστείς στο καβούκι σου. Η ανάγκη για παρηγοριά και κατανόηση, στοργή και φροντίδα θα είναι έντονη και είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν έναν ώμο ή μια αγκαλιά για σένα.

Πολυαστρία στον Τοξότη

Όλα δεν είναι καλά! Είναι ακόμη πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν! Υπάρχουν όμως και τόσα για τα οποία αξίζει να είσαι ευγνώμων! Αν και συναισθηματικά θα έχεις τις «κλειστές» σου οι ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και μάθηση θα είναι σε αφθονία χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης (για τελευταία μέρα), του Ερμή και του Ήλιου στον αισιόδοξο και εύθυμο Τοξότη! Γιορτές και χαρούμενα γεγονότα, σκέψεις θετικές και στιγμές αισθηματικής ευφορίας θα σου υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν λόγοι να είσαι χαρούμενος και να κοιτάς το μέλλον θετικά!

Στους τυχερούς τη ς ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share