Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;

5 Δεκεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Κριός

Βρίσκεσαι σε μια καλή και επικοινωνιακή φάση οπότε θα περάσεις πιο εύκολα αυτό το τριήμερο, χωρίς πολλές κόντρες και εντάσεις. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις διάθεση να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες και στενάχωρες εσωτερικές καταστάσεις και να τα δεις όλα πολύ πιο επιφανειακά και χαλαρά. Για αυτό το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ θα είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει τον αέρα της επικοινωνίας που χρειάζεσαι. Οι πολλές συζητήσεις και οι βόλτες θα σε ξεκουράσουν και θα σε σπρώξουν να κινήσεις τις δουλειές σου με μια μεγαλύτερη διάθεση γιατί θα είναι μεταξύ παρέας και επαγγελματικής δράσης. Το παιχνίδι με ένα Δίδυμο ή Τοξότη θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να μιλάς και να γεμίζεις το κενό σου με παρέες και με άτομα που μπορεί να μην έχουν μαζί σου την πιο στενή σχέση. Τουλάχιστον θα ανταλλάξεις κάποιες επαγγελματικές πληροφορίες και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις υποδομή για να γίνει κάτι καλό. Βέβαια δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς άμεσα τα άτομα που θα σου μιλάνε μόνο για δουλειές γιατί θέλεις αποδείξεις αλλά θα αντλήσεις κάποιες δυνάμεις γιατί θα βλέπεις ότι προχωράει το σύστημα και δεν μένει στάσιμο. Η σχέση με τον Κριό, Δίδυμο, Τοξότη θα σε ενεργοποιήσει γιατί θα γίνουν πολλές συζητήσεις με μεγαλύτερη άνεση και δεν θα υπάρχουν κολλήματα τα οποία άλλες φορές σε μπέρδευαν. Όσο μπορείς προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια για να ξεκολλήσεις από το παρελθόν έστω και για λίγο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου σε ενεργοποιεί τόσο πολύ που στο τέλος μπορεί να κουραστείς από τις πολλές επαφές και τις συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις. Αν θέλεις οικονομία δυνάμεων προσπάθησε να έχεις λίγες και καλές κουβέντες με ουσία και όχι πολλά πράγματα άνευ σκοπού. Το καλό είναι ότι έχεις εύνοια που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με άτομα που έχουν διάθεση και θα εμπιστευτούν να σε συστήσουν. Με τον Τοξότη θα ξεπεράσετε διάφορες κακοτοπιές γιατί θα υπάρχει κέφι και πάνω από όλα η θετική σκέψη. Η αγάπη είναι αυτό που όταν σας δένει και μετά γίνεται άρρηκτος δεσμός.

Καρκίνος

Γίνονται πολλά από τα οποία εσύ έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να μην βρίσκεσαι με πολλά άτομα. Όμως δεν θα το αποφύγεις γιατί θα ξοδέψεις πολύ ενέργεια σε κόσμο που θέλει να τον βοηθήσεις και θα ξεκινήσεις να είτε μαζεύεις πληροφορίες, είτε να προσπαθείς να στήσεις κάτι για ένα άλλο πρόσωπο. Γενικά θα αναλωθείς περισσότερο στην δράση συζητώντας σε στενό κύκλο, χωρίς να τελειώσεις κάτι άμεσα γιατί όλα είναι στον αέρα. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σε αναγκάσει να περάσεις πολλές ώρες στο τηλέφωνο να μιλάς περί ανέμων και υδάτων αλλά στην ουσία δεν θα βγαίνετε ή θα κάνετε κάτι. Καλύτερα να ασχοληθείς με ένα ωραίο βιβλίο που θα σου δώσει και γνώση παρά να σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις. Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει ένταση και νεύρα μεταξύ σας γιατί θα διαφωνείτε σε απλά πράγματα.

Λέων

Έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα το κάνεις. Για αυτό θα βρεις λύση σε κάποια θέματα επαγγελματικά που σε απασχολούν χωρίς να αναλώσεις και πολύ από την φαιά σου ουσία, αφού θα σου έρθουν όλα στο πιάτο. Χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις θα βρεθείς με φίλους και άτομα ου ευρύτερου κύκλου γνωριμιών σου και θα προκύψουν συγχρόνως και επαγγελματικές επιλογές. Δηλαδή εκεί που θα βγεις να πιεις τον καφέ σου θα δικτυωθείς με νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου επιφέρουν και καινούργια επαγγελματική ευκαιρία. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και κυρίως ερωτική, οπότε θα νιώσεις άνεση και αισιοδοξία.

Παρθένος

Επειδή θα πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα είτε μέσα στην δουλειά σου, είτε μέσα στο σπίτι σου θα δυσκολευτείς να επιλέξεις τι χρειάζεται να κάνεις και με ποιο τρόπο κι ίσως έχεις νεύρα γιατί μπορεί να μην τα προλάβεις και να αγχωθείς. Κανόνισε να βάλεις μια τάξη χωρίς να χάσεις όμως τις ευκαιρίες γιατί θα έχεις διάφορα από καλέσματα ή και επαγγελματικές υποχρεώσεις οπότε για να τα καταφέρεις όλα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη οργάνωση. Επειδή θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα μιλήσεις πολύ ίσως να κουτσομπολέψεις και λίγο παραπάνω, καλό θα είναι να προσέξεις τι λες γιατί θα βρεθείς να κρίνεις και να μιλάς άσκοπα και μάλλον θα σε παρεξηγήσουν. Με τον Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα γίνουν μπερδέματα.

Ζυγός

Θα νιώσεις ξαφνικά πολύ καλά γιατί θα ανοίξει το μυαλό σου και ίσως έχεις μια έκλαμψη για να δεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που σε καίει εδώ και καιρό. Περισσότερο ο αέρας της επικοινωνίας και οι πιο εύκολες συζητήσεις και επαφές θα σου ανεβάσουν το ηθικό και οι σκέψεις που θα κάνεις θα είναι τόσο θετικές ώστε θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς συνολικά, όχι μόνο σε εμφάνιση. Ίσως να γίνουν και κάποιες υπερβολές αλλά τουλάχιστον θα τις ελέγξεις. Με Κριό , Δίδυμο, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα περάσεις πολύ καλά και επιτέλους νιώθεις ότι κάπου δικαιώνεσαι.

Σκορπιός

Πολύς κόσμος και επαφές που ίσως σε κουράζουν αλλά αναγκαστικά θα ακολουθήσεις την ροή και θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποια πράγματα καινούργια τα οποία θα σε φέρουν σε μια θέση που θα πάρεις πληροφορίες τις οποίες, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα σου δώσουν μια νέα χροιά στον τρόπο που ερευνάς. Για αυτό θα αντιμετωπίσεις ακόμα και μια μεγάλη συναισθηματική δυσκολία ή ένα άλλο γεγονός με ένα πιο ανάλαφρο τρόπο. Με το Λιοντάρι που υπάρχουν αποστάσεις μάλλον θα μειωθούν γιατί εσύ θα έχεις στο ύφος σου μια αποδοχή. Η σχέση με τον Δίδυμο θα σε φέρει πιο κοντά με ένα εσωτερικό, πολύ δικό σου κομμάτι και σίγουρα θα βρεις μια λύση που δεν την περίμενες. Το διάβασμα και η ενημέρωση θα σε βοηθήσει να βγεις από πολλά εσωτερικά αδιέξοδα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος θα σου φέρει τα πάνω κάτω γιατί θα βρεθείς με τόσο πολύ κόσμο που στο τέλος αντί να ξεκουραστείς θα κουραστείς περισσότερο από τις πολλές παρέες, συζητήσεις και τηλεφωνήματα που θα πέσουν όλα μαζί. Κάτι θα θέλει να σου ζητήσει ένα άτομο και εσύ όπως πάντα θα προσπαθήσεις να το εξυπηρετήσεις. Η σχέση σου με τον Σκορπιό σου φέρνει κάποια βάρη και υπερβολικό άγχος για αυτό τώρα θα προσπαθήσεις να το δεις όσο γίνεται πιο ανάλαφρα. Η γνώση πάντως και η πληροφόρηση θα είναι πολύ σημαντικά για σένα γιατί θα ανταλλάξεις ιδέες και γνώμες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Πάντως κάτι καλό θα ξεκινήσει, οπότε θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Απλά προσπάθησε να μην πήξεις από τα πολλά που θέλεις να κάνεις και στο τέλος χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Αιγόκερως

Η θέση σου μπορεί να είναι δύσκολη γιατί προκύψουν κάποια προβλήματα και εσύ θα πρέπει να τα λύσεις άμεσα και υπεύθυνα, αλλά χωρίς να φαίνεσαι γιατί δεν θέλεις και να εκτεθείς. Μπορεί η γνώση ενός σεμιναρίου να σε συνεπάρει και να βρίσκεσαι εσώκλειστος/η κάπου με πολύ κόσμο όπου θα αναγκαστείς να βγάλεις τα εσώψυχά σου για αυτό θα νιώθεις ότι δοκιμάζεσαι. Πάντως είναι καλό να μιλήσεις για να ξεσπάσεις και να σου βγουν από μέσα σου. Αν σε απασχολεί ένα θέμα με τον Δίδυμο ή Τοξότη θα δεις ότι με το να μιλήσεις θα λυθούν οι παρεξηγήσεις και θα μπουν τα πράγματα πιο εύκολα στην θέση τους.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις οπωσδήποτε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και ίσως να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε απασχολεί αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα έρθετε κοντά και μπορεί μέσα από κάποιους φίλους να θεωρήσεις ότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις την επαφή. Από την άλλη θα ασχοληθείς με εμπορικές πωλήσεις και θα βρεθείς με πολύ κόσμο γιατί κάπως θα διαδώσεις την δουλειά σου μέσα από καινούργια και δημιουργικά κανάλια. Αφέσου αυτές τις ημέρες και μην προσπαθείς να αναβαθμίζεις την κάθε σου κίνηση σε κάτι το πολύ ποιοτικό γιατί αυτό θα γίνει από μόνο του. Όσο πάντως οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες τόσο αρνείται το σύστημα να σε εντάξει εκεί που θέλεις. Για αυτό μετρίασέ τες και μην περιμένεις να γίνει κάτι καλό για να κινηθείς, απλά δράσε.

Ιχθύες

Θα έχεις μεγάλα μπερδέματα και διλλήματα. Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα συζητήσεις για διάφορες υποθέσεις αλλά χωρίς να είσαι μέσα σου ξεκάθαρος/η για το επόμενο βήμα κι ίσως κάποια στιγμή νιώσεις ότι έμπλεξες και δεν θα ξέρεις από πού να ξεφύγεις. Αλλά αν κάτσεις με υπομονή και ακούσεις και το ένστικτό σου, θα δεις ότι μπορεί κάποιοι να σε κατευθύνουν σε μια πλευρά αλλά εσύ τελικά να πρέπει να πας από την άλλη. Αποκαλύψεις θα έχεις αλλά το σημαντικότερο είναι να μην αφήσεις όλα αυτά να σε πάρουν από κάτω αλλά και να μην αφορίσεις επιπόλαια άτομα τα οποία είναι πολύ κοντά σου. Άκου, μάθε αλλά βγάλε απόφαση πολύ αργά και σταθερά. Η σχέση με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη θα είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά θα είναι δύσκολο να μαζέψεις.

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share