Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Ερωτικό Ωροσκόπιο 5/12

5 Δεκεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Ερωτικό Ωροσκόπιο 5/12
Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανές είναι οι έντονες διαφωνίες με κάποιους κολλητούς σου, αφού θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη για ένα το άτομο που σου αρέσει, θεωρώντας ότι δεν είναι το κατάλληλο αλλά εσύ ως αντιδραστικό στοιχείο θα εκνευριστείς και επειδή δεν είσαι από εκείνους/ες που συγκρατούν το θυμό τους θα κοντραριστείς μαζί τους. Παρ' όλα αυτά κράτα μια επιφύλαξη και μην πέσεις με τα μούτρα πάνω του γιατί το ενδεχόμενο να έχουν δίκιο είναι μεγάλο.
Σε σχέση: Αρκετή ενέργεια σε κατακλύζει και είναι πιθανοί οι συχνοί τσακωμοί με το ταίρι σου για πράγματα απλά, όπως το που θα πάτε ή τι θα κάνετε το σαββατοκύριακο ή τις γιορτές. Όμως γρήγορα θα τα ξαναβρίσκετε και θα είστε καλύτερα από πριν γιατί μάλλον θα είναι αυτό που θα υποχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο και 10ο οίκο σου αντιλαμβάνεσαι περισσότερο ότι πρέπει να ξεκολλήσεις από κάποιες παρωχημένες αντιλήψεις που αφορούν στα ερωτικά σου και ότι δεν χρειάζεται να στέκεσαι τόσο πολύ στη μελλοντική έκβαση, που για να υπάρξει, θα πρέπει να είσαι καλά τώρα με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το να κατανοεί ο ένας τον άλλον θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάποια επιλογή σου.
Σε σχέση: Σαφώς ο Άρης μαζί με την πολύ δουλειά θα φέρει και αρκετές συγκρούσεις στον επαγγελματικό σου τομέα και όλη αυτή την ένταση που θα έχεις είναι πολύ πιθανό να τη βγάζεις στο σπίτι και στη σχέση σου αφού το να αφήνεις στο πατάκι της εισόδου και τα προβλήματα δε θα σου είναι εύκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Καινούργιες γνωριμίες και αρκετά ενδιαφέρουσες ενδέχεται να κάνουν την ερωτική σου ζωή πολύ συναρπαστική. Όμως κάποια από αυτές είναι πολύ πιθανό είτε να προκύψει από μια ένταση εξαιτίας συναισθημάτων μεγάλης επιθυμίας, είτε να δημιουργήσει αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Εσύ παρ' όλα αυτά θα κάνεις του κεφαλιού σου.
Σε σχέση: Η συμπεριφορά του συντρόφου σου και η μάλλον εριστική του στάση σε κάθε τι που λες και δε συμφωνεί, μάλλον θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας, κάτι που θα σε ενοχλήσει αρκετά γιατί για σένα είναι σημαντικό κομμάτι της εκάστοτε σχέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ένταση και το πάθος μεταφέρονται στον ερωτικοσεξουαλικό σου τομέα και είναι πολύ πιθανό να ελκύεις και να έλκεσαι πολύ αλλά δε θα είναι ευχάριστες όλες οι περιπτώσεις αφού κάποιο άτομο ίσως σε πιέσει αρκετά ή θα σου γίνει τσιμπούρι και δε θα μπορείς να το ξεφορτωθείς. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα που μπλέκεσαι για να μη έχεις άλλα μετά...
Σε σχέση: Πολλά θα είναι τα έξοδά σας αλλά είναι λογικό, αφού τέτοιες μέρες, θες δε θες, θα είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη. Το θέμα είναι ότι το ταίρι σου ίσως έχει παράλογες αξιώσεις που δε θα μπορείς να καλύψεις ή αν αποπειραθείς να το κάνεις οικονομικά θα εκτεθείς.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θα υπάρχει μια αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή που δεν θα είναι απαραίτητα κακή αλλά με τον Άρη στον Υδροχόο και 7ο οίκο σου θα είναι δύσκολο να κατευνάσεις τον εαυτό σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τον εγωισμό ή το να γίνεις πιεστικός/η σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Πάντως αναμένονται πολύ γρήγορες εξελίξεις στα προσωπικά σου, είτε από την θετική είτε από την αρνητική πλευρά.
Σε σχέση: Θα υπάρξουν διαφωνίες με το σύντροφό σου εξαιτίας είτε της μάλλον αρχηγικής συμπεριφοράς σου ή των απόπειρων καπελώματός του και λογικό είναι να προκαλούνται καυγάδες αρκετά συχνά. Μην συγχέεις την συμφωνία με την προσωπική σου αποδοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Εξαιτίας της άναρχης φύσης του Υδροχόου όπως αντιλαμβάνεσαι με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο θα είναι λίγο δύσκολο να κάνεις σχέδια ή να προσπαθήσεις να τηρήσεις το πρόγραμμά σου καθώς διάφορα θα σου τυχαίνουν και θα σε αποδιοργανώνουν πλήρως. Ακόμα κι ένα άτομο που μοιάζει τελείως ξένο προς τα δεδομένα σου είναι ικανό να αναστατώσει την ζωή σου για τα καλά και μετά να εξαφανιστεί, αφήνοντάς σε με καημό.
Σε σχέση: Τρέξιμο αρκετό αλλά και προβλήματα στο χώρο της εργασίας σου θα καταναλώσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου που ακόμα κι αν ήθελες να κάνεις διάφορα με το ταίρι σου η κούραση σου στο τέλος θα είναι τόση που θα αρκείσαι σε μια αγκαλιά και καληνύχτα..

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι τόσο γρήγορες που κάπου θα χάσεις τη μπάλα. Θα έχεις αρκετές προτάσεις, άλλες αξιόλογες, άλλες όχι και τόσο, όμως στις δεύτερες επειδή θα νιώθεις ότι σε πρεσάρουν να δεχτείς, θα αισθανθείς στριμωγμένος/η και ίσως βγάλεις μια μάλλον προσβλητική ή απότομη συμπεριφορά, χάνοντας την υπομονή και την ευγένειά σου.
Σε σχέση: Θα νιώθεις περιορισμένος/η στο σπίτι σου και παρότι δεν το συνηθίζεις θα θέλεις να είσαι συνεχώς έξω για φαγητό ή ποτό και ξενύχτι είτε με φιλική παρέα γιατί θα έχεις ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τα της σχέσης, είτε μόνο με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν σκοπεύεις τουλάχιστον γι' αυτή την περίοδο να κάνεις πίσω σε καμία από τις επιδιώξεις σου και είναι πολύ πιθανό να βάλεις πλώρη για εύρεση ενός ατόμου, ώστε να έχεις μια παρέα για να μην περάσεις μόνος/η τις γιορτές. Το θέμα είναι ότι πέρα από τη μαχητικότητα που μπορεί να επιδείξεις ίσως βγάλεις και μια μάλλον επιθετική στάση, αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις εσύ.
Σε σχέση: Κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι πολύ πιθανά και θα πρέπει να συμμαχήσετε εσύ και το ταίρι σου για να πατάξετε τον εχθρό. Έχε όμως κατά νου ότι αν εξαλειφθεί η εξωτερική απειλή και για όσο παραμείνει ο Άρης σε αυτή τη θέση ίσως ο ένας στρέψει τα όπλα του εναντίον του άλλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε ξεσηκώσει αρκετά ένα συγκεκριμένο άτομο και να νιώσεις τελείως τρελαμένος/η μαζί του αλλά ενώ όλα τα άλλα θα λειτουργούν άψογα, η επικοινωνία σας μάλλον θα είναι προβληματική, αφού σε κάθε κουβέντα σας θα υπάρχει έντονη διαφωνία λόγω διαφορών σε αντιλήψεις και ιδεολογία. Παρ' όλα αυτά κάνε λίγο υπομονή μήπως είναι ακόμα η αρχή και στη συνέχεια στρώσει κι αυτό.
Σε σχέση: Η καθημερινότητά σου πέρα από δουλειές και υποχρεώσεις θα γίνει και ιδιαίτερα κουραστική, εξαιτίας καυγάδων και εντάσεων με το σύντροφό σου και το συγγενικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πλήρης αταξία θα επικρατεί στα ερωτικά σου, αφού ελκύεις αρκετά άτομα από το πουθενά που σχεδόν θα σε κυνηγούν, προσπαθώντας να κερδίσουν την καρδιά σου. Για να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα από τα απανωτά κρούσματα διαφόρων που δεν σου αρέσουν κιόλας, θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης και να διεκδικήσεις εσύ το πρόσωπο που επιθυμείς.
Σε σχέση: Για να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες ή αγορές θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου και να θυμηθείς κάθε φορά που σε έπιαναν τέτοιες τάσεις ποια ήταν η κατάληξη. Κλείσε τα αφτιά σου σε παρακάλια και απαιτήσεις του συντρόφου σου και μην υποκύψεις στις πιέσεις του γιατί μετά θα τρέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει σε εγρήγορση και ξαφνικά θα αρχίσει να μη σου αρέσει μια φλου κατάσταση και ή θα την τελειώσεις μια και καλή γιατί θα βαρεθείς και θα πας παρακάτω ή θα απαιτήσεις να ξεκαθαρίσει γιατί δε θα έχεις πλέον υπομονή. Ίσως γίνεις πιο απότομος/η ή διεκδικητικός/η αλλά θα έχεις και μια έντονη προσωπικότητα που θα προκαλεί και θα γοητεύει ταυτόχρονα. Το σίγουρο είναι ότι απαρατήρητος/η δε θα περνάς.
Σε σχέση: Ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μάλλον θα υπάρχει μια ένταση που βέβαια καλό θα ήταν να στραφεί προς το σεξουαλικό τομέα παρά σε αντιπαραθέσεις και καυγάδες, γιατί μέρες που είναι δεν χρειάζονται. Σοφό θα ήταν πάντως να μην τραβάς στα άκρα την κατάσταση και γίνεσαι αντιδραστικός/η.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια αναστάτωση θα σου προκαλέσει ο Άρης στο 12ο οίκο σου που δεν θα είναι εύκολο να τη χειριστείς, ιδιαίτερα αν συνδέεται με ένα άτομο που θέλεις αλλά δεν μπορείς να έχεις για διάφορους λόγους κι ίσως σκεφτείς να λειτουργήσεις ακόμα και ύπουλα για να το κερδίσεις. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε πιέζει για ένα «ναι» ή ένα «όχι» θα διακόψεις την οποιαδήποτε επαφή μαζί του για να αποφύγεις να πάρεις θέση.
Σε σχέση: Θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις την υπομονή σου ή να έχεις ανοχή και δε θα μπορείς να κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί ή σε ταλαιπωρεί, ακόμα και στη σχέση σου. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις και δραματοποιείς κάθε κατάσταση που θα παρουσιάζεται.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share