Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015!

4 Δεκεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2015!
Η κάρτα της Δικαιοσύνης επηρεάζει το 2015: Το μήνυμα της χρονιάς είναι να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας και να χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας για το καλό όλων.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης που επηρεάζει το 2015 είναι μια από τις τέσσερις αρετές που απεικονίζονται στη Μεγάλη Αρκάνα του Ταρό. Αυτός ο Θρίαμβος υπονοεί την ισορροπία δυνάμεων, η επίτευξη των οποίων απαιτεί η ύλη να συμβαδίζει με το πνεύμα και η τεχνολογική ανάπτυξη με την ψυχική καλλιέργεια.

Το 2015 σημειοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή μιας άλλης. Για να συμβεί όμως αυτό είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν μόλις αλλάξουμε πορεία.

Το μήνυμα της χρονιάς είναι να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας και να χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας για το καλό όλων. Η πρόκλησή μας είναι να μάθουμε να κοιτάζουμε πέρα από το χρήμα για να βρούμε το πραγματικό νόημα της ζωής.

Διάβασε τις αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις ταρό 2015 για το κάθε ζώδιο

Κριός

Κάρτα IX, Ερημίτης

Υπό την προστασία ανωτέρων δυνάμεων!

Γενικά: Το 2015 βρίσκεσαι κάτω από την προστασία ανωτέρων δυνάμεων και όποια συμβουλή σου δοθεί -ιδίως από ηλικιωμένα άτομα- πρέπει να τη λάβεις σοβαρά υπόψιν. Είναι μια περίοδος αφύπνισης και εσωτερικής εξέλιξης. Ευνοείσαι για εξειδικευμένες σπουδές ή ένα καινούργιο αντικείμενο γνώσης. Η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές σου.

Αισθηματικά: Αντί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί πιστεύεις ό,τι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε κάτι νέο, σκέψου τι θέλεις από το σύντροφο σου και τι περιμένεις από τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος /η, η διαφορά ηλικίας δεν θ' αποτελέσει εμπόδιο για να χαρείς τον έρωτα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Τα προβλήματα που θα παρουσιάζονται κατά καιρούς στο χώρο της εργασίας σου θα επιλυθούν πιο εύκολα αν υπάρχει ευελιξία και ομαδικό πνεύμα. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια όταν την χρειάζεσαι ή διευκρινήσεις από πιο έμπειρους. Στον οικονομικό τομέα μην γίνεσαι υπερβολικά σχολαστικός /η για ασήμαντα ποσά.


Ταύρος

Κάρτα Χ, Τροχός της Τύχης

Το μαγικό ραβδί της μοίρας!

Γενικά: Το 2015 όλα όσα σε απασχολούν ελέγχονται από το μαγικό ραβδί της μοίρας. Και εσύ παρατηρητής σε καταστάσεις που δεν μπορείς ν' αποφύγεις ή να προβλέψεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι υπομονετικός /η, γιατί τελικά μπορεί να είναι για το καλό σου. Όπως λέει το ρητό: «ουδέν κακό αμιγές καλού».

Αισθηματικά: Πριν βάλεις πλώρη για ένα «καλύτερο» μέλλον ξεκαθάρισε με το παρελθόν σου. Κράτησε τα ποιοτικά στοιχεία της σχέσης σου, και ό,τι άντεξε στο χρόνο σαν μαγιά για της ημέρες που έρχονται. Αν είσαι ελεύθερος /η, δεν φτάνει να κάνεις καλή εντύπωση, πρέπει να παίζεις και με ανοιχτά χαρτιά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Η συμπεριφορά σου στον επαγγελματικό τομέα είναι σαν τεντωμένο ελατήριο. Τη μια είσαι χείμαρρος λύσεων και την άλλη σφυρίζεις αδιάφορα. Καταστάλαξε σε κάποιο ρόλο. Στον οικονομικό τομέα μη βάζεις το χέρι στην τσέπη σου για ό,τι σου γυαλίζει γιατί δεν αποκλείεται η ελεύθερη πτώση.



Δίδυμοι
Κάρτα ΧΙ Δύναμη
Τα καλά νέα είναι στο δρόμο!

Γενικά: Το 2015 τα καλά νέα είναι στο δρόμο και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Σχέδια αλλά και στόχοι για τους οποίους έχεις προσπαθήσει πολύ αλλά φάνταζαν μακρινοί ή ακόμα και απραγματοποίητοι, θα γίνουν τώρα πραγματικότητα.

Αισθηματικά: Πολλές ερωτικές συγκινήσεις και κατακτήσεις φέτος, γι' αυτό αν έχεις μια σοβαρή σχέση πρόσεξε να μην ξεμυαλιστείς και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Αν είσαι μόνος /η, μηχανεύεσαι χίλιους δύο τρόπους προκειμένου να αποκτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μόλις όμως η αίσθηση της κατάκτησης ξεθυμάνει, χάνεσαι στο διάστημα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα η αξία σου αναγνωρίζεται και οι κόποι σου ανταμείβονται. Πιθανή προαγωγή ή μετακίνηση σε μια θέση που ονειρευόσουν καιρό. Στον οικονομικό τομέα, συγκέντρωσε όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και αποταμίευσέ τα για πιθανές μελλοντικές δυσκολίες.

Καρκίνος

Κάρτα ΧΙΙ Κρεμασμένος

Αυτό που νόμιζες βουνό δεν είναι παρά ένας λοφίσκος!

Γενικά: Το 2015 σε καλεί να σκεφτείς και να ξανασκεφτείς πράγματα που σε απασχολούν καιρό, ν' αξιολογήσεις καλύτερα τα δεδομένα και ν' ανακαλύψεις τις αθέατες μέχρι τώρα πλευρές τους. Μέσα από αυτές τις διεργασίες στο τέλος θα συνειδητοποιήσεις ό,τι αυτό που νόμιζες βουνό δεν είναι παρά ένας λοφίσκος.

Αισθηματικά: Σπαταλάς συναίσθημα, ενδιαφέρον και χρόνο κακομαθαίνοντας τους άλλους. Κανείς όμως δεν πρόκειται να σε εκτιμήσει αν γίνεσαι χαλάκι να σε πατούν. Αν είσαι μόνος /η, κράτα μικρό καλάθι. Παρά την αυξημένη γοητεία σου οι νέες γνωριμίες πιθανό ν' αποδειχτούν σαπουνόφουσκες.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου είναι μεγάλες και ο ανταγωνισμός χρειάζεται διαρκή επαγρύπνηση και έλεγχο. Κουτσομπολιά, σχόλια και κριτική πίσω από την πλάτη σου, απορροφούν όλη σου την ενέργεια. Οι οικονομικές διακυμάνσεις γίνονται αιτία για εκνευρισμούς και οικογενειακές προστριβές.

Λέων

Κάρτα ΧΙΙ Θάνατος

Βουτιά στο άγνωστο!

Γενικά: Το 2015 προετοιμάσου για μια καινούργια αρχή. Υπάρχει η πιθανότητα ν' αλλάξεις δουλεία, τόπο διαμονής ή ερωτικό σύντροφο. Επειδή η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη μπορεί να φοβάσαι να κάνεις βουτιά στο άγνωστο. Αν τελικά μείνεις με σταυρωμένα χέρια δεν θ' αποφύγεις το γεγονός, θα έχεις χάσει όμως την ευκαιρία της επιλογής.

Αισθηματικά: Απέφυγε να γίνεις μάρτυρας των συναισθημάτων σου. Αν το γυαλί έχει ραγίσει όσο κι αν προσπαθείς δεν πρόκειται να ξανακολλήσει. Αν είσαι μόνος /η, σταμάτα να κοιτάζεις νοσταλγικά πίσω. Άλλαξε παρέες και στέκια και κάνε νέες γνωριμίες. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Κανένας δεν ξέρει τι πραγματικά λαχταράς. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα εμπιστεύσου την λογική σου. Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες θα σε υποχρεώσουν να αναζητήσεις λύσεις. Ρύθμισε τυχόν υποχρεώσεις σου με το δημόσιο.

Παρθένος

Κάρτα ΧΙV Εγκράτεια

Σχέδια σε φάση επανεξέτασης!

Γενικά: Το 2015 κάποια σχέδιά σου θα μπουν σε φάση επανεξέτασης. Σύμφωνα με τις εξελίξεις μπορεί να μην κολλάνε πλέον και να πρέπει ν' αλλάξουν. Προχώρησε με σύνεση κι αν χρειαστεί ζήτησε συμβουλή από άτομα εμπιστοσύνης που γνωρίζουν το αντικείμενο. Ένα νομικό ζήτημα θα έχει καλή έκβαση. Αν προγραμματίζεις ταξίδι στο εξωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί.

Αισθηματικά: Οι πολλές απαιτήσεις προς το σύντροφό σου ενδεχομένως να σας φέρουν σε ρήξη. Βάλε νερό στο κρασί σου και αποδέξου τη διαφορετικότητά σας. Αν είσαι μόνος /η, έχεις συνηθίσει τόσο πολύ την ελευθερία σου που δυσκολεύεσαι να διακρίνεις το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο βάλε κάποιες προτεραιότητες. Αν οι συνθήκες ή οι συνάδελφοι σε πιέζουν να κάνεις κάτι, εξέτασε πρώτα αν χωράει στο πρόγραμμα σου, και αν δεν γίνεται όρισε εσύ πότε μπορείς να το κάνεις. Στον οικονομικό τομέα μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα και αντιμετώπισε τις εκκρεμότητές σου με πρόγραμμα και σύνεση.

Ζυγός

Κάρτα XV Διάβολος

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Γενικά: Το 2015 όλες οι προσπάθειές σου επικεντρώνονται στο να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αυτό μεμονωμένα δεν είναι κατακριτέο. Αν, όμως, ο υλικός τομέας σου γίνει εμμονή και κυριευμένος /η από τον πυρετό του χρυσού εγκαταλείψεις αγαπημένα πρόσωπα, τότε θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

Αισθηματικά: Ζήλια, κτητικότητα και ψεματάκια, δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις ούτε στιγμή. Στη σχέση σου βασιλεύει η αβεβαιότητα και το απρόοπτο. Αν είσαι ελεύθερος /η και δεν έχεις ή αποφάσισες να ξεχάσεις την ηθική σου, θα απολαύσεις τον έρωτα σε όλες του τις αποχρώσεις, από τη διαστροφή έως την εξάρτηση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μπορεί να δίνεις άλλη εικόνα ή να μην το έχεις συνειδητοποιήσεις καλά – καλά και εσύ, αλλά πίσω από ότι κάνεις είναι το χρήμα και η εξουσία. Θεωρία σου είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Στον οικονομικό τομέα αν δεν μειώσεις σημαντικά τις σπατάλες και τις υπερβολές σου, σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

Σκορπιός

Κάρτα XVI Πύργος

Τα πάνω κάτω!

Γενικά: Το 2015 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Δυνάμεις ανεξέλεγκτες με τις οποίες δεν μπορείς ν' αναμετρηθείς μπορεί ν' ανατρέψουν τα δεδομένα σου. Αν βρεθείς σε δίλημμα, αναθεώρησε την τακτική σου και μην επιμένεις στο αρχικό σου πλάνο. Εκμεταλλεύσου τις αλλαγές για να ξεσκαρτάρεις ό,τι δεν σου είναι πλέον χρήσιμο, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για νέες, πιο υγιείς καταστάσεις.

Αισθηματικά: Μυστικά και απαγορευμένες περιοχές σε κρατάνε φυλακισμένο/η στον «πύργο του ψεύδους». Για να ελευθερωθείς, σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τα τείχη που έχεις κτίσει και δες την αλήθεια κατάματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, σου αρέσει να παίζεις με τα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία ενεργοποιείς ή παγώνεις ανάλογα με τα κέφια σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Έμαθες από τα λάθη σου και πλέον είσαι σε θέση να εκμεταλλευθείς οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί. Ενδέχεται να προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας και οικονομικής υποστήριξης μέσα στο χώρο της εργασίας σου. Στον οικονομικό τομέα μπορεί το κάθε ποσό να είναι μικρό αλλά όταν θα έρθει η ώρα να κάνεις τη σούμα θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι ευκαταφρόνητο.


Τοξότης

Κάρτα XVII Αστέρι

Αρμονική σχέση με τις ανώτερες δυνάμεις!

Γενικά: Το 2015 βρίσκεσαι ξανά σε αρμονία με τις ανώτερες δυνάμεις. Μετά από την καταχνιά της ψυχής ανατέλλει μια περίοδος γαλήνης και δημιουργικότητας. Το Αστέρι έρχεται να ζεστάνει τη ζωή σου και ν' αναπτερώσει τις ελπίδες σου. Το φως του διώχνει τα σκοτάδια και υπόσχεται νέα ξεκινήματα. Γι αυτό άφησε πίσω σου ό,τι έχει φθαρεί ή είναι ψεύτικο και αξιοποίησε τα κρυμμένα σου ταλέντα.

Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι θείο δώρο, αν έχεις την ωριμότητα να εκτιμήσεις τα θετικά που σου προσφέρει. Μοίρασμα συναισθημάτων και σκέψεων και αρμονική ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος /η, μέσα από φίλους, πιθανό να βρεις ένα άτομο με το οποίο θα εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι συνθήκες στον τομέα εργασίας καλυτερεύουν. Τυχόν προβλήματα θα ξεπεραστούν πιο εύκολα αν δείξεις πνεύμα συνεργασίας και όχι ανταγωνισμό. Στον οικονομικό τομέα, έρχονται καλύτερες ημέρες. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο στηρίζει τις προσπάθειες σου.

Αιγόκερως

Κάρτα XVIII Σελήνη

Διλήμματα και αμφιταλάντευση!

Γενικά: Διλήμματα και αμφιταλάντευση θα χρωματίσουν το 2015, γι' αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Όταν βρίσκεσαι μπροστά από ένα σταυροδρόμι, η φωνή της λογικής δεν είναι σύμμαχος σου. Είναι προτιμότερο ν' ακούς την εσωτερική σου φωνή και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Θέματα από το παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια αναζητώντας οριστικές λύσεις.

Αισθηματικά: Αδιαφόρησε για όσα λέγονται για το σύντροφο σου. Πολλές φορές οι άνθρωποι φέρονται διαφορετικά στους φίλους από ό,τι στο ταίρι τους. Αν είσαι μόνος /η, νοιώθεις έντονη ανάγκη για νέες εμπειρίες με όποια έννοια δίνεις σε αυτό. Η εμπειρία όμως για την εμπειρία δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι αλλαγές που διαδέχονται η μια την άλλη σε κάνουν να νοιώθεις μετέωρος /η. Παρ' ό,τι δεν βλέπεις φως από πουθενά, σκέψου πως θα εκμεταλλευτείς ό,τι καινούργιο εμφανίζεται στον ορίζοντα και δεν θα χάσεις. Η οικονομική αστάθεια και οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος εξακολουθούν να δημιουργούν ένταση και άγχος.

Υδροχόος

Κάρτα ΧΙΧ Ήλιος

Το σύμπαν είναι με το μέρος σου!

Γενικά: Μετά από μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών και αναταραχών, το 2015 το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Αν θεωρείς ότι η ζωή σου δεν σε ικανοποιεί, ψάξε να βρεις τι έχει πραγματική σημασία για σένα. Τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά; Μόλις το συνειδητοποιήσεις δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να αλλάξεις κατεύθυνση.

Αισθηματικά: Έχεις χτυπήσει φλέβα χρυσού! Ο σύντροφός σου είναι ένα σοφό πλάσμα με καρδιά παιδιού. Προστάτευσε τη σχέση σου αποφεύγοντας τρυφερότητες μπροστά σε τρίτους. Αν είσαι μόνος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα κάνει τη χρονιά συναρπαστική, με την προϋπόθεση να μην δουλεύεις υπερβολικά. Παν μέτρο άριστον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Ευοίωνα τα νέα στον επαγγελματικό τομέα. Μετά από σκληρή δουλειά ήρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Πιθανή προαγωγή ή προτάσεις για συνεργασία. Στον οικονομικό τομέα παίρνεις μια ανάσα ανακούφισης. Εύνοια σε κληρονομικά θέματα και αγοροπωλησίες ακινήτων.

Ιχθύες

Κάρτα ΧΧ Κρίση

Συμφιλιώσου με την πραγματική σου φύση!

Γενικά: Το 2015 σε καλεί να συμφιλιωθείς με την πραγματική σου φύση. Αξιολόγησε τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε να φύγει από τη ζωή σου ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του. Τα καλύτερα θα έρθουν μόλις αλλάξεις πορεία. Ασχολήσου λιγότερο με τα υλικά αγαθά και περισσότερο με την πνευματική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικά: Έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο. Σε κατατρέχει όμως η αίσθηση του ανικανοποίητου. Αν είσαι μόνος /η πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία ελεύθερη χρονιά, αφού μια γνωριμία μπορεί του χρόνου να επισημοποιηθεί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο το παρασκήνιο οργιάζει γι αυτό πρόσεξε τα λόγια σου. Πάνω από όλα απέφυγε να εμπλακείς σε σχόλια, γιατί θα μπλέξεις χωρίς να φταις. Στον οικονομικό τομέα κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα ίσως σε πάνε λίγο πίσω στους υπολογισμούς σου, αλλά μην ανησυχείς, θα αντιμετωπιστούν με ευκολία.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share