Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Νοεμβρίου;;;

25 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Νοεμβρίου;;;

Στις 16:24 το μεσημέρι το τετράγωνο της μοναχικής Σελήνης στον Αιγόκερω με τον αντιδραστικό Ουρανό δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι το να είσαι μόνος είναι καλύτερο από το να είσαι σε μια σχέση που δεν δουλεύει...

~Η Σελήνη στον Αιγόκερω και οι όψεις της~

Κάποιες δύσκολες μέρες χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά, για να κερδίσεις τις όμορφες μέρες. Με τη Σελήνη στον περιοριστικό και απαιτητικό Αιγόκερω σήμερα ίσως νιώσεις πίεση ή θλίψη, ενώ για να επιτύχεις οτιδήποτε μπορεί να σου φέρει χαρά, θα χρειάζεται να εργαστείς σκληρά και επίμονα. Γύρω στις 14:54 η ανθεκτική Σελήνη συναντά τον σκληρό Πλούτωνα, δείχνοντας δυνατά συναισθήματα και γεγονότα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι η μόνη σου επιλογή είναι να είσαι δυνατός. Στις 16:24 το μεσημέρι το τετράγωνο της μοναχικής Σελήνης στον Αιγόκερω με τον αντιδραστικό Ουρανό δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι το να είσαι μόνος είναι καλύτερο από το να είσαι σε μια σχέση που δεν δουλεύει. Είναι πιθανά δυσάρεστα γεγονότα που θα σοκάρουν.

~Ο Ερμής πλησιάσει σε όψη συνόδου τον Κρόνο~

Προτάσεις, νέα και μηνύματα που τα σκέφτεσαι σοβαρά! Σήμερα όσον αφορά επαφές, ρυθμίσεις, έγγραφα και νέα σχετικά με ερωτικά και οικονομικά θέματα χρειάζεται επιφύλαξη. Νοητικές εργασίες ίσως σε κουράσουν ή σε αγχώσουν ενώ είναι πιθανά προβλήματα στους δρόμους και τις μετακινήσεις. Ενδεχόμενες αρνητικές απαντήσεις, πένθιμες ειδήσεις, δυσάρεστα νέα και τελεσίγραφα για πάσης φύσεως προθεσμίες. Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr


Για περισσότερα Ζώδια δείτε εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share