Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Ναι στην περιπέτεια με την Αφροδίτη στον Τοξότη!

24 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Ναι στην περιπέτεια με την Αφροδίτη στον Τοξότη!

Η αγάπη και η περιπέτεια φωνάζουν το όνομα σου τώρα με την παρουσία της Αφροδίτης στον εκρηκτικό Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου και εσύ πετάς από την χαρά σου!

Η ανάγκη σου να απελευθερωθείς από όλους και από όλα εκείνα τα πράγματα και εκείνους τους ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω είναι πάρα πολύ έντονη τώρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Αναζητάς με τρέλα την περιπέτεια, τον χαμένο σου ενθουσιαμό και το πάθος σου με την born-to-be-wild Αφροδίτη να σου βάζει φωτιά και φυσικά όλα γίνονται για καλό.

Αυτές τις μέρες παίρνεις μπροστά σε όλα τα θέματα, θέλεις να γίνουν όλα και το βασικό είναι απλά να ξεκινήσεις από κάπου. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις όλες τις αλλαγές μαζί και βιαστικά αρκεί μόνο να βάλεις μια τάξη στα όσα θέλεις να γίνουν και να βάεις προτεραιότητες. Μην ξεχνάς πως η μεγαλύτερη προτεραιότητα σου είναι ο εαυτός σου!

Η Αφροδίτη σε βάζει σε σκέψεις αφού σε εμπνέει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Σε σχέση με τους γύρω σου αποφασίζεις τώρα να απομακρυνθείς μια και καλή από ανθρώπους που σε “ρίχνουν” ψυχολογικά και σε ειρωνεύονται και δεν σε καταλαβαίνουν. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε εσένα και στα όνειρα σου όσο τρελά και αν είναι.

Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις πως θέλεις να έχεις γύρω σου μόνο εκείνους που σε εμπνέουν όπως δασκάλους ή ακόμη και ανθρώπους που λειτουργούν για εσένα ως πρότυπα. Φυσικά δεν χρειάζεται να αγχωθείς για να τα πετύχεις όλα με την μία, αρκεί να το ευχαριστηθείς και εσύ αυτό το δημιουργικό διάστημα και θα δεις πως θα είσαι.

Ο Δίας εξάλλου είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη και έχει να κάνει με την αφθονία αλλά και τις αρχές. Μπορείς να νιώθεις “λαίμαργη” και να θέλεις να καταβροχθίσεις όση περισσότερη γνώση μπορείς αλλά και να δείξεις σε όλους μέσα από τις συζητήσεις που κάνεις πόσο έξυπνη και πνευματώδης μπορείς να είσαι!

Η αρνητικότητα και η απαισιοδοξία που μπορεί να σε πιάνει κάποιες φορές φεύγει και εσύ είσαι πιο χαρούμενη από ποτέ και πιο έτοιμη να γνωρίσεις, να ερωτευτείς και να ανοίξεις το μυαλό σου αλλά και την καρδιά σου στην περιπέτεια!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share