Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τί μας περιμένει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...

24 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τί μας περιμένει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...

Τί μας περιμένει αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής από τον Τοξότη θα κάνει πιο καυστικό το λόγο σας, κάτι που πρέπει να ελέγξετε για να μην παρεξηγηθείτε. Με εξαίρεση εσάς της 2/4ου, που οι μέρες εξακολουθούν να φέρνουν ανατροπές και πρέπει γενικά να προσέχετε σε όλους τους τομείς, όλοι οι γεννημένοι από 30/3ου έως και 7/4ου έχετε να περιμένετε κάποια συναισθηματική χαρά. Μοναδική τύχη σε όλους τους τομείς θα έχετε οι γεννημένοι 12 Απριλίου, καθώς ξεκινά μια περίοδος που μπορεί να αλλάξει θεαματικά τη ζωή σας. Σε πολλούς θα δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα προσόντα τους σε περισσότερο υπεύθυνες θέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό τον καιρό θα είστε αρκετά κλειστεί στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Θα κινήστε με γνώμονα το κέρδος και ο Ερμής από τον Τοξότη θα σας ωθεί να αναζητήσετε άλλες πηγές εσόδων που δεν έχουν να κάνουν με την κύρια ασχολία σας. Πολλοί έχετε λόγους να είστε καχύποπτοι με όσα συμβαίνουν γύρω σας και οι μέρες μπορούν να σας κάνουν ακόμα και να αμφισβητήσετε κάποιο άτομο που θεωρούσατε φίλο. Η Τετάρτη δείχνει η πιο καλή μέρα για όλους. Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε μια πρόσκληση και πιθανά η παρέα φίλων να σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο τομέας των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών σας έχει τον πρώτο λόγο την εβδομάδα αυτή. Ηλιος και Αφροδίτη απέναντί σας και από την Παρασκευή το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη, θα φέρει έντονες συζητήσεις αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο για εσάς οι συνθήκες και οι προοπτικές σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Πολλοί είστε κοντά στο κλείσιμο μιας καλής συμφωνίας που μεθοδικά εδώ και καιρό επεξεργάζεστε. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Διαβάστε ακόμη:

ΖΩΔΙΑ: Ποια φράση "απογειώνει" στο ΣΕΞ κάθε ζώδιο;

ΖΩΔΙΑ: Οι παροιμίες που ταιριάζουν στο καθένα, στον έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες είναι πραγματικά σκληρές με τους γεννημένους 4 Ιουλίου, που θα πρέπει να είναι γενικά προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Ομως για τους πολλούς ο Ηλιος, η Αφροδίτη και από την Παρασκευή το πρωί το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη ευνοούν επαγγελματικά σας θέματα, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να ελέγξετε τις παρορμητικές σας αντιδράσεις τη δύσκολη Τρίτη. Τις μέρες αυτές θα έχετε έντονο ανταγωνισμό ή και επιθετικές προκλήσεις οι γεννημένοι 15 έως 18/7ου. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο καλές και ευχάριστες μέρες της εβδομάδας για όλους.

ΛΕΩΝ
Οι γεννημένοι το πρώτο 15νθήμερο του ζωδίου κερδίστε πρόσωπα και εντυπώσεις στους χώρους που θα βρεθείτε. Οι μέρες σάς ανεβάζουν τη διάθεση και σας φέρνουν συναισθηματικές εκπλήξεις μαζί με χαρές από άτομα που αγαπάτε. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη αυξάνει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με άτομα της καρδιάς σας. Πιο τυχεροί όλων όμως θα είστε από τώρα και μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς οι γεννημένοι 15/8ου σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι 20/8ου θα περάσουν δύσκολα και δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τα πιεστικά προβλήματα που θα βγουν μπροστά τους αυτό τον καιρό σε πολλούς ταυτόχρονα τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον Τοξότη θα φέρει έντονους διαλόγους στο σπίτι και ένα διάστημα που θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο χώρο σας και στα άτομα που ζουν κοντά σας πιθανά με σκληρό λεξιλόγιο. Ο Αρης τις μέρες αυτές θα δώσει πνοή στην ερωτική ζωή των γεννημένων 15 έως 19/9ου και πιθανά θα φέρει εκτός από ένα διεκδικητικό άτομο στη ζωή σας και εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Ομως θα σας δώσει και το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους. Η Τετάρτη δείχνει η πιο καλή σας μέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Το Ζώδιο του μήνα.. Τοξότης, by F'Ariel!

Ζώδια και ΣΕΞ: Πώς θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι μόνο με μία ματιά!

ΖΥΓΟΣ
Πολλές μετακινήσεις, νέα και συναντήσεις θα σας φέρει η εβδομάδα αυτή, μα και τη δυνατότητα να λήξετε παρεξηγήσεις που έχουν χαλάσει το κλίμα σε μια φιλική σχέση ή συνεργασία σας, καθώς οι μέρες βοηθούν τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και κάνουν ευέλικτο και πειστικό το λόγο σας. Πολύ καλές μέρες για όλους η Πέμπτη και η Παρασκευή εκτοξεύουν τη διάθεσή σας και σας δίνουν χρόνο να ασχοληθείτε με όσα αγαπάτε. Πολύ κακό όμως είναι το 7ήμερο για τους γεννημένους 5, 6 Οκτωβρίου. Εσείς αυτό τον καιρό αποφύγετε καθετί ριψοκίνδυνο και γενικά να κινήστε προσεκτικά σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δύσκολες ώρες της Τρίτης από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα σας καλούν να ελέγξετε τα ξεσπάσματα, τις αντιδράσεις αλλά και τις μετακινήσεις σας. Αν δεν κάνετε υπερβολές αυτό τον καιρό μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά αν ακολουθείτε πλάγιους τρόπους ή μαγικές συνταγές για εύκολα κέρδη, πιθανά και να πέσετε θύματα απάτης. Ο Ερμής από την Παρασκευή θα βρει στον Τοξότη Ηλιο και Αφροδίτη και θα σας δείξει πώς αυτό τον καιρό θα μπορέσετε να κερδίσετε μέσα από τη δουλειά σας περισσότερα από τους μήνες που πέρασαν. Αριστες μέρες Παρασκευή και Σάββατο, θα σας χαρίσουν πολύ καλές στιγμές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιο τυχεροί όλων θα είστε από τώρα και έως το τέλος της χρονιάς σε όλους τους τομείς εσείς της 14ης/12ου. Οι μέρες θα δώσουν συναισθηματική επιβεβαίωση και ένα κέρδος στους γεννημένους από 2 έως 10/12ου, καθώς η Αφροδίτη προσθέτει στη γοητεία σας και σας κάνει έντονα ελκυστικούς. Ο Ερμής αυξάνει την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά τα αποτελέσματά που θα φέρει -αν δεν τη χαλιναγωγήσετε- θα είναι αρνητικά. Πιο τυχεροί όλων θα είστε από τώρα και έως το τέλος της χρονιάς σε όλους τους τομείς εσείς της 14ης/12ου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες γίνονται δύσκολες και από το πουθενά μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των γεννημένων αργά 2 και 3 Ιανουαρίου, που πρέπει να αποφεύγετε καθετί ριψοκίνδυνο. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και η εκεί παρουσία του Ηλιου και της Αφροδίτης σάς κάνει αυτό το διάστημα εξαιρετικά εσωστρεφείς με απολογιστικές διαθέσεις και έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να τα λέτε μόνο με τον εαυτό σας. Ομως σε πολλούς αυτές οι θέσεις θα φέρουν μια εσωτερική γαλήνη ή και κάποιες κρυφές χαρές. Η Τετάρτη είναι η πιο καλή μέρα της εβδομάδας για όλους.

Διαβάστε ακόμη:

ΖΩΔΙΑ και σχέσεις: Μήπως φταις εσύ που ναυάγησε η σχέση σου;;;

Πες μου τι ΖΩΔΙΟ είσαι να σου πω τι κάνεις ΛΑΘΟΣ όταν...τσακώνεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς της πρώτης και δεύτερης εβδομάδας του ζωδίου θα έχετε ένα αρκετά καλό 7ήμερο, που θα το χαρακτηρίζουν κοινωνικότητα, προσκλήσεις και ευχάριστα νέα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σάς δίνει κοινωνικά ενδιαφέροντα και ο κόσμος που σας προσεγγίζει με θαυμασμό αυτό τον καιρό αλλά και τα άτομα που μπορείτε να γνωρίσετε δείχνουν να είναι ιδιαίτερα και χρήσιμα. Πιθανά να κάνετε φίλο κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά σας ή να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σας πρόβλημα. Αγχη και ευθύνες θα φέρει η εβδομάδα στους γεννημένους 18, 19/1ου, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή είναι η καλύτερες μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Επαγγελματικά θέματα πρέπει να προωθήσετε αυτό τον καιρό και η κινητικότητα που παρουσιάσει ο Τοξότης με Ηλιο και Αφροδίτη μπορεί πραγματικά να απογειώσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Από την Παρασκευή ο Ερμής από τη νέα του θέση παύει να κάνει καυστικό και ενοχλητικό το λόγο σας και ενισχύει με τη σειρά του όλα τα παραπάνω. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο καλές μέρες για να ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας θέματα και όσους αγαπάτε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share