Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 22/12 - Ο μήνας του Τοξότη!

24 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 22/12 - Ο μήνας του Τοξότη!

Ευχάριστος προβλέπεται ο μήνας αυτός, που μας προετοιμάζει για τις γιορτές και τον απολογισμό που όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε.

Πάμε με αισιοδοξία στο νέο χρόνο βλέποντας το ποτήρι στο χέρι μας μισογεμάτο.

Σημαντικές στιγμές του μήνα η ανάδρομη πορεία του Δία στον Λέοντα, που θα μπει σε στάση στις 7/12 στις 10.42 το βράδυ και από τις 9 του μήνα την ίδια ώρα θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά, παίρνοντάς μας από την εξωτερική χαρά και απόλαυση στην εσωτερική, αυτή που μιλάει στον εαυτό μας πάνω απ όλα.

Αντίθετα, ο Ουρανός ετοιμάζεται για την ορθή φορά του στον Κριό, μπαίνοντας σε στάση στις 21/12 στις 00.45 μετά τα μεσάνυχτα και επιστρέφοντας κανονικά στις 23/12 την ίδια ώρα. Τα επαναστατικά μας ένστικτα αποκτούν μεγαλύτερη συνείδηση και απαλλάσσονται από εκρήξεις και συνεχείς ανατροπές, επανερχόμενα στο φυσιολογικό.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ειδικά σε ό, τι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια και τις επιδιώξεις εκείνες που αφορούν την πνευματική σου αναζήτηση.
Ο Ήλιος στον φιλικό Τοξότη φροντίζει όλο το μήνα να προτρέπει να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια αναψυχής αλλά και επιμορφωτικά.
Μπορεί να ταξιδέψεις και να απολαύσεις ένα ταξίδι ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι του νου σου.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 κάνει τις επιθυμίες σου ανεξέλεγκτες, ενώ βρίσκεσαι σε παροξυσμό στο να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου από εμφάνιση μέχρι τρόπο αντίληψης, ειδικά στις 4/12.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 διευκολύνει αφάνταστα τις επιδιώξεις εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου και αν εμπλέκεσαι και με νομικά θέματα, είναι ευκαιρία να δικαιωθείς ή να κάνεις κινήσεις υπέρ σου ειδικά στις 8/12.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου γεύεσαι την εύνοια του Δία από 10 έως 18/12 που φέρνει αναπάντεχα ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από μια έξαλλη και αχόρταγη κοινωνική ζωή, ειδικά στις 14/12.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό έως τις 27/11 και για λίγες μέρες θα σε απασχολούν φορολογικά και κληρονομικά θέματα που θα πρέπει να κλείσεις.
Το τετράγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο από 22 έως 27/11 βοηθάνε στο να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις ευκαιρίες και τα δεδομένα που έχεις.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Τοξότη κάνοντάς σε να βάζεις στόχους και να συλλέγεις πληροφορίες γι αυτούς.
Οι αρμονικές όψεις του Ερμή με Δία και Ουρανό από 3 έως 16/12 δίνουν σε σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου την ευκαιρία να καταστρώσεις σχέδια με μοναδική οξυδέρκεια ενώ θα ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά. Μπορείς να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες σου, ενώ αν έχεις μια εργασία, θα θριαμβεύσεις.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και εσύ του πρώτου δεκαήμερου αρχίζεις να ασχολείσαι με επαγγελματικές υποθέσεις και θέματα που χρειάζονται διευθέτηση.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 στέλνοντας τις ευλογίες της σε σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου που πρωταγωνιστείς αυτόν τον μήνα.
Με τη δική της πολύτιμη υποστήριξη μπορείς να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς, αλλά να καλοδεχτείς και άλλα που έρχονται στο δρόμο σου.
Αυτά τα άλλα απορρέουν από τις αρμονικές όψεις της με τον Ουρανό από 23 έως 30/11 που γεμίζουν τις μέρες σου με νέα ενδιαφέροντα και πρόσωπα που σε συναρπάζουν. Ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις τη σχέση σου κάνοντας κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο.
Το τρίγωνο με τον Δία που ακολουθεί από 1 έως 8/12 διαβεβαιώνει πως οι μέρες σου αυτόν τον μήνα θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, περιπετειώδεις, δημιουργικές και ερωτικές. Η απόλαυση παίζει σημαντικό ρόλο και δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για να ξεκινήσεις δίαιτα ή οτιδήποτε που θα σε αναγκάσει να πειθαρχήσεις.
Στις 4/12 να θυμηθείς να εξωτερικεύσεις τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την ημέρα σε περιμένει κάτι αναπάντεχα ευχάριστο.
Στις 11/12 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω και εσύ του πρώτου δεκαήμερου κοιτάς να αποκαταστήσεις την επαγγελματική σου ζωή εξετάζοντας κάθε πιθανότητα, πρόταση ή ευκαιρία.
Οι δυσαρμονικές όμως όψεις της με Ουρανό και Πλούτωνα από 17 έως 21/12 σε κάνουν να αντιδράς σπασμωδικά και απερίσκεπτα, με αποτέλεσμα να χάνεις το δίκιο σου αλλά ίσως και κάτι που επιθυμείς πολύ.
Ιδιαίτερα προσεκτικός να είσαι στις 20/12 μέρα εκρηκτική που χρειάζεται διπλωματία και όχι αυθάδεια.
Ο κυβερνήτης σου Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου δεν θα πρέπει να φερθείς ανταγωνιστικά και παρορμητικά ενώ κυνηγάς έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο.
Στις 5/12 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 όχι μόνο διευκολύνει τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης για σένα του πρώτου δεκαήμερου, αλλά σε κάνει ιδιαίτερα παραγωγικό, δημιουργικό και ανεξάντλητο.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη σε κάνει να στοχεύεις πολύ ψηλά και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου οφείλεις να διώξεις τη σύγχυση που σε περιβάλλει. Μπορείς να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές γι αυτό συγκεντρώσου και ξεκίνα.
Η Πανσέληνος στις 6/12 στους Διδύμους απογειώνει την επικοινωνία σου, είσαι συνεχώς απασχολημένος ενώ ο χρόνος δεν σου φτάνει για ξεκούραση. Ωστόσο χαίρεσαι που προωθείς τα σχέδιά σου, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και να μην απαντάς σε προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζεις δειλά-δειλά να αισθάνεσαι πως οι πιέσεις τελειώνουν και μόνο ο απόηχος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πια, αλλά το ελέγχεις καλά.
Στον μήνα αυτόν ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και οποιαδήποτε σχετική εκκρεμότητα υπάρχει, φορολογική η κληρονομικής φύσης.
Ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει το δρόμο σου και δεν αφήνει τίποτα στο σκοτάδι. Έχεις μπροστά σου όλο τον καιρό να διευθετήσεις και να ρυθμίσεις.
Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 23 έως 30/11 φέρνει ένα διάστημα που θα πρέπει να προσεχθεί από σένα του πρώτου δεκαήμερου. Αν υπάρξει μια διευκόλυνση οικονομική, μια προσφορά ή κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να βεβαιωθείς για τους όρους ή για τους λόγους και να εξασφαλίσεις όπως μπορείς την ησυχία σου στις 26/12.
Η σύνοδος με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη από 1 έως 16/12 είναι ότι καλύτερο για να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου.
Από 10 έως 18/12 εσύ του τρίτου έχεις ένα επιπλέον αβαντάζ που είναι το τρίγωνο με τον Δία, το οποίο ενδεχομένως να φέρει μεγάλη στήριξη από την οικογένεια ειδικά στις 14/12.
Ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σου στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου σκέφτεσαι τις θα κάνεις με μια συνεργασία ή πώς θα αντιμετωπίσεις τα θέματα που έχουν προκύψει στο γάμο ή στη συμβίωσή σου.
Το τετράγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο θα σε αναγκάσουν να συζητήσεις πολύ και να πάρεις αποφάσεις.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη για ατέλειωτες συζητήσεις και επαφές γύρω από τα οικονομικά και τη διευθέτησή τους.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου χρειάζεται και πάλι να είσαι στις επάλξεις από 28/11 έως 3/12, προσέχοντας τι σου λένε, τι υπογράφεις, τι σου τάζουν και ποιος είναι ο σκοπός.
Εσύ του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου σκαρφίζεσαι πρωτότυπες προσεγγίσεις από 3 έως 16/12, ενώ ποντάρεις πολύ στην οικογενειακή στήριξη και καλά κάνεις, κάτω από τις αρμονικές επιρροές του Ερμή με Δία και Ουρανό.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω για να στρέψει το νου στα προσωπικά σου σχέδια της νέας χρονιάς.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 στηρίζοντας τα βήματά σου για τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων και ότι αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν.
Οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12 εστιάζουν στην εμμονή που έχεις αυτόν τον μήνα να ρυθμίσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και σε βοηθάνε με κάθε τρόπο.
Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου μπορεί να ευεργετηθείς απρόσμενα από ένα δικό σου άνθρωπο που σε νοιάζεται πολύ.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον φιλικό Αιγόκερω με σκοπό να ερεθίσει αρχικά εσένα του πρώτου δεκαήμερου να προχωρήσεις στην εκπλήρωση των ονείρων σου και των επιθυμιών σου.
Οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα από 17 έως 21/12 αφορούν περισσότερο εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, δίνοντάς σου θέληση και αποφασιστικότητα να θέσεις τους στόχους σου, αλλά ο φανατισμός και το πάθος δεν θα σε αφήσουν να διαλέξεις σωστά.
Περίμενε και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.
Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/12 που θα περάσει στον Υδροχόο και μέχρι εκείνη τη στιγμή εσύ του τρίτου δεκαήμερου, βάλε τις βάσεις για μια νέα προσθήκη στη ζωή σου για τη νέα χρονιά, που θα αφορά επέκταση των πνευματικών σου οριζόντων. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από 26/11 έως 4/12 δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία προσανατολισμού για το τι θέλεις να επιδιώξεις ειδικά στις 1/12.
Από τις 5/12 που θα κινείται στον Υδροχόο, επαγγελματικές υποθέσεις ανακινούνται, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 πιθανά να βγάλει ένα ξαφνικό θέμα που δεν είχες υπολογίσει εσύ που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου και ειδικά στις 20 και 21/12.
Ο Κρόνος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σου, κρατώντας ακόμα σε προσοχή εσένα του τρίτου δεκαήμερου. Οι υπόλοιποι κοιτάξτε τι θα κάνετε με όσα έχετε συνειδητοποιήσει στο πέρασμά του.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη είναι κατάλληλη για κινήσεις διευθέτησης των οικονομικών σου, εσύ του πρώτου δεκαήμερου όμως πρόσεχε πολύ τις συμφωνίες σου γιατί μπορεί να παραπλανηθείς.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους συμβαίνουν ξαφνικές ανακατατάξεις στις οικονομικές σου συνδιαλλαγές και προσπάθειες, ενώ θα χρειαστεί να κάνεις πολλές επαφές και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σου ζωή και οι σχέσεις σου με πολύ δικούς σου ανθρώπους σε απασχολεί στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ η τάση σου είναι να μην αφήσεις τίποτα άσχημο να αιωρείται ανάμεσά σας.
Ο Ήλιος απέναντί σου στον Τοξότη σε παρακινεί να δεις με θάρρος όλα εκείνα που χρειάζονται λείανση, ώστε οι σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες να κυλάνε ομαλά και χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου θα χρειαστεί να επιμείνεις περισσότερο ώστε να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των άλλων και στον επαγγελματικό τομέα από 23 έως 30/11 και να μην αφήσεις περιθώρια στην επιρροή του Ποσειδώνα να σε ξεγελάσει.
Εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου εκμεταλλεύσου αρχικά τη σύνοδο με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου σε κάποιους ανθρώπους. Ειδικά στις 8/12 κάνε ένα δώρο, επιφύλαξε μια έκπληξη που είναι πιθανό να έχεις και εσύ από αυτούς.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 σε απογειώνει κοινωνικά, φέρνοντας κοντά και φίλους που είχες να δεις καιρό. Στις 4/12 μια ευχάριστη εξέλιξη σε εκπλήσσει.
Το τρίγωνο με τον Δία από 10 έως 18/12 δίνει την ευκαιρία ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου να επικοινωνήσεις άψογα τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σου, ενώ στις 14/12 μπορεί να λάβεις μεγάλη ικανοποίηση από μια επιδίωξή σου.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 δίνοντάς σου μια τελευταία ευκαιρία να εδραιώσεις σχέσεις στη δουλειά και να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες που θα αναδείξουν τη δουλειά σου.
Από τις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Τοξότη βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων συντρόφους και συνεργάτες, με σκοπό να ομορφύνεις την επαφή μαζί τους.
Συζητήσεις επί συζητήσεων ανακινώντας πολλά θέματα με σκοπό να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας ειδικά από 9 έως 16/12, που το τρίγωνο με τον Δία προσφέρεται για υπερβολές και επεκτάσεις.
Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου με τον Ουρανό από 3 έως 9/12 βάζει ιδέες ειδικά σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου να κάνεις κάτι ξεχωριστό αυτές τις γιορτές μαζί με τον σύντροφό σου, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι έκπληξη.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω για να στρέψει την προσοχή σου σε φορολογικές και κληρονομιές εκκρεμότητες λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.
Η Αφροδίτη θα περιδιαβαίνει και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 φέρνοντας πιο κοντά εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου στους δικούς σου ανθρώπους και θέτοντας θέματα επιβεβαίωσης.
Οι αρμονικές όψεις της με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12 εξάπτουν την ερωτική σου διάθεση αλλά και την κοινωνική σου ζωή, που βιώνεις έντονα και όσο φυσικά σου επιτρέπουν οι συνθήκες.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω για να δώσει χέρι βοηθείας στη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων, αυξάνοντας παράλληλα και την ερωτική επιθυμία.
Οι δυσαρμονικές όψεις της με Ουρανό και Πλούτωνα από 17 έως 21/12 γεμίζουν με πάθος ειδικά εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου και αυτό το πάθος εκτείνεται από το κρεβάτι σου, μέχρι τους γκισέδες της τράπεζας. Οικονομικά θέματα, κοινωνικές δραστηριότητες και σεξουαλική ζωή παίρνουν φωτιά.
Ο Άρης θα βρίσκεται και αυτός στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 αυξάνοντας την ενέργεια και τη ζωτικότητά σου, ενώ στις 5/12 περνάει στον φιλικό Υδροχόο για να σου θυμίσει πως πρέπει να κινητοποιηθείς σε σχέση με τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και να τα εμπλουτίσεις με κάθε τρόπο.
Το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/11 επιβεβαιώνει μια πολύ δημιουργική περίοδο που τονίζεται και από άλλες επιρροές, φέρνοντας στη ζωή σου ανθρώπους κλειδιά που σου ξεκλειδώνουν τις πόρτες του μέλλοντός σου.
Ο Κρόνος διανύει τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και προετοιμάζεται να σταθεί απέναντί σου για αρκετό καιρό, οπότε φρόντισε αυτόν τον μήνα να μην αφήσεις αγκάθια στις συντροφικές σου σχέσεις να σε ταλαιπωρούν.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου βάζεις στόχο να ξεκαθαρίσεις τα παράσιτα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να συνεχίσεις σε ένα καθαρό περιβάλλον γεμάτο αρμονία και χαρά.
Η Πανσέληνος στις 6/12 στο ζώδιό σου με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή, είναι πολύ επιβοηθητική για τις προσωπικές σου επιθυμίες, θέλοντας να αλλάξεις κάτι επάνω σου, αλλά και γενικότερα μέσα σε κλίμα ξεσηκωμού και υγιούς ενθουσιασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εργασιακές σου σχέσεις, υποθέσεις δουλειάς και ζητήματα υγείας, είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο αυτόν τον μήνα. Γενικά ο μήνας για σένα είναι περισσότερο απολογιστικός, τονίζοντας τις ανάγκες σου, με τις οποίες θα ασχοληθείς ιδιαίτερα.
Ο Ήλιος στον Τοξότη σε φέρνει αρχικά μπροστά στον καθρέφτη σου και όλο και κάτι δεν σου αρέσει πάνω σου και θέλεις να το διορθώσεις στο σώμα σου.
Αν έχεις παραπανίσια κιλά, είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την απώλειά τους, αλλά και αν κάτι ενοχλεί την ψυχολογία σου είναι ευκαιρία για μια γερή αποτοξίνωση.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 σε βάζει σε διαδικασία αναζήτησης της ψυχικής σου γαλήνης, ψάχνοντας όλα αυτά που θα σου την προσφέρουν.
Ιδανικό διάστημα να ξεκινήσεις μια δίαιτα, διατροφή και άσκηση, να κόψεις ή να μετριάσεις μια κακή συνήθεια.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 που παρεμβάλλεται, μπορεί να σε ενθαρρύνει επαγγελματικά ή να σε κάνει να αλλάξεις άποψη για τον τρόπο που χειρίζεσαι ορισμένα θέματα.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου κάνεις σκέψεις και συζητήσεις γύρω από θέματα παιδιών, ερώτων και δημιουργικών σχεδίων. Ότι και αν σε αφορά από τα παραπάνω, θα το ανακινήσεις έντονα κάτω από τις δυσαρμονικές επιρροές του Ερμή με Δία και Κρόνο.
Η πίεση που αισθάνεσαι μαζί με την υπερβολική σου επιθυμία σε οδηγούν σε σωστές κατευθύνσεις, αλλά πρόσεχε την παρόρμηση και τις οικονομικές σου δυνατότητες και αξιολόγησέ τις καλά.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σκέφτεσαι πάρα πολύ θέματα δουλειάς είτε δουλεύεις είτε όχι. Αν εργάζεσαι προσπαθείς να βάλεις μια τάξη και αν δεν εργάζεσαι σκέφτεσαι και συζητάς προοπτικές αναζητώντας δουλειά και καλό θα ήταν να στείλεις βιογραφικά παντού. Εσύ του πρώτου δεκαήμερου σκέψου επισταμένα κάποιες επιδιώξεις σου που αφορούν ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών και επαφών με το εξωτερικό διότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα από 28/11 έως 3/12 θολώνει την κρίση και μπορεί να παγιδευτείς σε ανώφελες ενέργειες.
Εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου έχεις ευκαιρίες να αποκομίσεις ξαφνικά οικονομικά οφέλη με τις αρμονικές όψεις του Ερμή με Δία και Ουρανό από 3 έως 16/12. Από τα χρήματα που θα μπουν στην τσέπη σου αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις στην άκρη ένα ποσό για να φροντίσεις την υγεία και την αισθητική σου.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει απέναντί σου στον Αιγόκερω και αρχικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου σκέφτεσαι με ποιον τρόπο θα αποκαταστήσεις κακώς κείμενα με συντρόφους και συνεργάτες ώστε ο νέος χρόνος να μη σε βρει με έγνοιες και προβλήματα.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 δίνοντας ώθηση για την επιμέλεια της ψυχικής και σωματικής σου υγείας, Ασχολήσου με τον εαυτό σου, ξεκούρασέ τον και αποτοξινώσου από τυχόν κακές συνήθειες.
Οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12 υπόσχονται οικονομικά οφέλη και αναγνώριση από τη δουλειά.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει και αυτή απέναντί σου στον Αιγόκερω με σκοπό να παθιάσει τη συντροφική σου ζωή.
Εσύ που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου εκφράζεις έντονα την ανάγκη επιβεβαίωσης, καθώς οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια, λόγω των δυσαρμονικών όψεων της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα από 17 έως 21/12.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αισθάνεσαι πως πρέπει να γοητεύσεις και ρίχνεις όλη σου την προσοχή στην εξωτερική σου εικόνα, μην παραλείπεις όμως κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που χρειάζονται και αυτά καλλωπισμό.
Ο Άρης θα κινείται και αυτός στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 επηρεάζοντας περισσότερο εσένα του τρίτου δεκαήμερου, που καλείσαι κάτω από το εξάγωνο με τον Κρόνο από 26/11 έως 4/12 να πάρεις μια απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή ενός δημιουργικού σου σχεδίου.
Από τις 5/12 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο για να σε κάνει να τρέξεις για το κλείσιμο κάθε οφειλής εν όψει του καινούργιου χρόνου, μη θέλοντας ούτε να σου χρωστούν ούτε να χρωστάς.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη σε προσανατολίζει σε θέματα δουλειάς και υγείας. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου ελάφρυνε το σώμα και το νου σου, απέβαλλε τις οποιεσδήποτε τοξίνες, ψάξε για μια διατροφή, άσκηση και απασχόληση που σου ταιριάζει.
Η Πανσέληνος στις 6/12 στους Διδύμους σε αποκόβει από κοινωνικά δρώμενα και κάνει τη σκέψη σου εσωστρεφή και συστολική. Ωστόσο δεν παύεις να σκέφτεσαι πώς θα ελιχθείς καλύτερα σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Ποιος σε πιάνει αυτόν τον μήνα με τη δημιουργική σου διάθεση να ομορφαίνει τις μέρες σου και την ερωτική σου ζωή να παίρνει φωτιά. Λαμπερός, αισιόδοξος, γεμάτος ζωντάνια το περισσότερο μέρος του μήνα, δείχνεις να μη σε διαπερνά τίποτα αρνητικό.
Αρχικά ο κυβερνήτης σου Ήλιος στον Τοξότη φροντίζει για όλα τα παραπάνω δίνοντάς σου την πολυτέλεια να κάνεις σημαντικά σχέδια για το μέλλον, προϋποθέτοντας και ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 δημιουργεί κλίμα γιορτινό σε όλες σου τις εκφάνσεις. Είσαι από τους πρώτους που θα στολίσεις το σπίτι σου, ενώ επιδιώκεις ερωτικές στιγμές, συναντήσεις και πολλή διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου βρίσκεσαι σε μεγάλη ψυχολογική ανάταση, ενώ στις 8/12 είναι μέρα χαράς και απόλαυσης.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 που επηρεάζει παράλληλα εμπλουτίζει τη ζωή σου με καινούργια ενδιαφέροντα που θέλεις να εισάγεις με τον ερχομό του νέου χρόνου. Ένα ταξίδι αυτές τις γιορτές είναι αυτό που ονειρεύεσαι ενώ οι επαφές σου με το εξωτερικό πιθανά να φέρουν μια νέα πρόκληση στη ζωή σου.
Το τρίγωνο με τον Δία που ακολουθεί από 10 έως 18/12 διαμορφώνει μια τάση επέκτασης στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να συζήσεις, να βάλεις μπρος για έναν απόγονο, να επιδοθείς σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αλλάξεις εμφάνιση, γενικά να ομορφύνεις τη ζωή σου όπως και όσο μπορείς. Παράλληλα αισθάνεσαι εύνοια και απύθμενη αισιοδοξία.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 καλώντας εσένα του τρίτου δεκαήμερου να συζητήσεις διεξοδικά με την οικογένειά σου για ότι έχει προκύψει και να σκεφτείς τις ανάγκες του σπιτιού σου. Πρόσεχε μόνο την υπερβολή και κοίτα να φανείς εγκρατής στα λόγια και πρόθυμος στις πράξεις.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη για να κινήσει συζητήσεις γύρω από την ερωτική σου ζωή, ένα φλερτ, μια νέα γνωριμία, μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή την ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης σου.
Οι αρμονικές όψεις με Δία και Ουρανό από 3 έως 16/12 απογειώνουν τη σκέψη και την έκφραση εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, ψάχνοντας να βρεις με ποιον τρόπο θα αλλάξεις κάτι στη καθημερινότητά σου και συλλέγοντας πληροφορίες για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το μυαλό σου στροφάρει ασταμάτητα αποζητώντας κάπου να ενθουσιαστεί.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 δίνοντάς σου γοητεία, λάμψη, ακτινοβολία και μαγνητισμό. Δύσκολα σου αντιστέκονται στις επιθυμίες σου, ενώ η ερωτική σου ζωή μοιάζει με υπερπαραγωγή.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 23 έως 30/11 μπορεί να φέρει απροσδόκητες γνωριμίες με ερωτική μορφή ειδικά σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου.
Στις 26/11 δέξου κάθε πρόταση που θα σου γίνει και ετοιμάσου για μια συναρπαστική μέρα.
Το τρίγωνο με τον Δία από 1 έως 8/12 σε κάνει να ασχολείσαι με την εικόνα σου, επιλέγεις να εντυπωσιάσεις με κάθε τρόπο, τρως, κινείσαι, μιλάς, φέρεσαι πληθωρικά, ενώ έχεις και οικονομική εύνοια. Ιδανικό διάστημα για τυχερά παιχνίδια, ειδικά για σένα του τρίτου δεκαήμερου και ειδικά στις 4/12.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω για να τονίσει θέματα δουλειάς, ψυχολογίας και υγείας.
Εσύ που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα δίλλημα από 17 έως 21/12 που αφορά τα όνειρά σου που ίσως χρειαστεί να αναβληθούν.
Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 κινητοποιώντας εσένα του τρίτου δεκαήμερου σε εργασιακά θέματα και πλάνα δουλειάς που βιάζεσαι να τελειώσεις.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο από 26/11 έως 4/12 σε κάνει συνεπή και αξιόπιστο αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσεις έναν μεγάλο όγκο δουλειάς.
Στις 4/12 ο Άρης περνάει απέναντί σου στον Υδροχόο και εσύ του πρώτου δεκαήμερου ανακινείς θέματα με συνεργάτες, επιζητώντας να αλλάξεις οτιδήποτε τυχόν σας κρατάει στάσιμους, ειδικά κάτω από την επίδραση του εξαγώνου με τον Ουρανό από 17 έως 21//12.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου κυνήγησε ένα σχέδιο, αναζήτησε τον έρωτα και απόλαυσε στιγμές με το ταίρι σου.
Η Πανσέληνος στις 6/12 στους Διδύμους δημιουργεί τρελή επιθυμία για κοινωνική ζωή, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με φίλους, ενώ διαπραγματεύεσαι και συζητάς οτιδήποτε καινούργιο και πρωτότυπο σου προτείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ εσύ του πρώτου δεκαήμερου δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις το πρέπον από το επιθυμητό.
Ο Ήλιος στον Τοξότη βάζει προτεραιότητες λίγο πριν τις γιορτές σε διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, κάποιες ανάγκες του σπιτιού, αλλά και τις επαφές σου με μέλη της οικογένειας.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου αντιμετωπίζεις το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 23 έως 30/11 ή μάλλον προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις, προβαίνοντας σε πισωγυρίσματα και κινήσεις απόγνωσης, όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά και το ευρύτερο φάσμα των σχέσεών σου. Δεν μπορείς να αποφασίσεις για το τι πρέπει να κάνεις θολώνοντας και χάνοντας τα βήματα.
Στις 26/11 μην ασχοληθείς με καμία σημαντική απόφαση, παίρνοντας το χρόνο σου.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 αφορά περισσότερο εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου που έχεις την ευκαιρία να συντονίσεις καλύτερα τις ενέργειές σου σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια, ειδικά στις 8/12 που θα είσαι και πιο τονωμένος συναισθηματικά.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 δίνοντάς την ευκαιρία σε σένα του τρίτου δεκαήμερου να συζητήσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, συγγενείς, αδέρφια και πολύ οικεία σου πρόσωπα,, παίρνοντας συμβουλές και ανταλλάσσοντας απόψεις και για δικά τους θέματα.
Το τετράγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο το διάστημα αυτό, σε κάνουν κάπως καχύποπτο και συστολικό, θεωρώντας πως πρέπει να προσέχεις τι λες και να είσαι σαφής. Η έκφρασή σου όμως στερείται αυθορμητισμού και δεν βοηθά στο ξεδίπλωμα των νοημάτων.
Στις 28/11 ο Ερμής θα περάσει και αυτός στον Τοξότη και το αντικείμενο των συζητήσεών σου γίνονται τα ενδοοικογενειακά σου θέματα. Είτε συζητάς με τους άμεσα ενδιαφερόμενους είτε με άλλους εσύ του πρώτου δεκαήμερου μιλάς για να ξαλαφρώσεις και όχι γιατί ελπίζεις να βρεις άκρη τουλάχιστον έως τις 3/12.
Έπειτα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ξεδιαλύνεις το κουβάρι που έχεις με όλες τις σχέσεις σου.
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου ψάξε για εναλλακτικές πηγές εσόδων από 3 έως 9/12 με το τρίγωνο με τον Ουρανό που όλο και κάτι σου ετοιμάζει και εσύ του τρίτου σκέψου τρόπους αιφνιδιασμού από 9 έως 16/12 με το τρίγωνο με τον Δία, αφού η άμεση και αβίαστη έκφραση δεν σου βγαίνει.
Στις 17/12 ο Ερμής θα περάσει στον φιλικό Αιγόκερω και αρχικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου αρχίζει να αναθαρρείς και να σκέφτεσαι πως υπάρχουν και άλλα θέματα να ασχοληθείς όπως αυτά των ερωτικών σου, συνομιλώντας μόνο για το πώς θα περάσεις καλά.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 και από αυτή τη θέση βοηθάει στην εξομάλυνση των προβλημάτων που έχουν προκύψει και δίνει ευκαιρίες αποκατάστασης. Επιπλέον με τις αρμονικές όψεις της με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12 σε στηρίζει οικονομικά μέσω ενός κοντινού σου προσώπου, φέρνει χρήματα που δεν περίμενες πως θα έπαιρνες, ευνοεί κληρονομικά ζητήματα και φωτίζει μια σκοτεινή πλευρά ενός θέματος που αγνοούσες ή είχες ξεχάσει.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω για να σε βγάλει από την ανακατωσούρα και την πεζή καθημερινότητα.
Αρχικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου ανοίγεις την πόρτα, αφήνεις κάθε έγνοια πίσω και αποφασίζεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις μέρες των γιορτών χωρίς βαριές αποσκευές. Φλερτάρεις, εξωτερικεύεσαι, εκφράζεσαι ανοιχτά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Η σύνοδος με τον Πλούτωνα από 17 έως 21/12 σε αφοσιώνει στις συντροφικές σου σχέσεις, ενώ αποτυπώνεις και φανατικό ενδιαφέρον στις συνεργασίες σου.
Ο Άρης θα βρίσκεται και αυτός στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου που είσαι και ο πιο ζωηρός αυτόν τον μήνα, κάνεις κινήσεις επισημοποίησης και οριστικοποίησης σε συνεργασίες και σχέσεις κάτω από το εξάγωνο με τον Κρόνο.
Στις 4/12 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο για να σε γεμίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά λόγο πριν το κλείσιμο του χρόνου, ενώ σε κινητοποιεί και σε θέματα υγείας που θα κοίταζες ούτως ή άλλως λόγω της φύσης σου, αλλά τώρα έχεις ένα λόγο παραπάνω.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη είναι ενδεικτική ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου που λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα και των όψεων του κυβερνήτη σου Ερμή, αισθάνεσαι πως πρέπει να δρομολογήσεις μια απόφαση, αλλά δεν αισθάνεσαι σίγουρος για το τι πρέπει να αποφασίσεις.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους μην αφήσεις επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα να σε αποκόψουν από τις χαρές και τις απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελαφρώνεις αυτόν τον μήνα από τις πιέσεις και τα άγχη που αντιμετώπισες τον προηγούμενο, παίζοντας σε δικό σου γήπεδο και σφυρίζοντας τα φάουλ επιδεικτικά.
Ο Ήλιος στον φιλικό Τοξότη σε διατηρεί αισιόδοξο και ανέμελο όλο το μήνα, διατηρώντας την ψυχραιμία σου ακόμα και σε δύσκολες προκλήσεις.
Επικοινωνείς άνετα, ξεδιπλώνεις όλη τη διπλωματική σου χάρη και οι υποθέσεις σου κυλάνε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Η σύνοδος με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη από 1 έως 16/12 σε κάνει αξιαγάπητο στους άλλους, ενώ οι συνδιαλλαγές σου με άτομα της καθημερινότητας είναι αξιοθαύμαστες ειδικά για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου.
Ιδανικό διάστημα να ζητήσεις χάρες, εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις, ειδικά στις 8/12.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 που παρεμβάλλεται σε αυτό το διάστημα ανανεώνει τις σχέσεις ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου με συντρόφους και συνεργάτες, νιώθοντας να πετάς από ενθουσιασμό και πρωτότυπες στιγμές, ειδικά στις 4/12.
Το τρίγωνο με τον Δία από 10 έως 18/12 προσφέρει ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου έντονη κοινωνική ζωή, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προοπτικές για συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες. Ειδικά στις 14/12 μην αφήσεις πρόσκληση να πάει χαμένη.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 δίνοντας σου την τελευταία ευκαιρία να σκεφτείς τα οικονομικά σου και να τα βάλεις σε τάξη.
Ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου μαζεύεσαι και προγραμματίζεσαι κατάλληλα εν όψει και των γιορτών και κάτω από τη σύνοδο με τον Κρόνο.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Τοξότη για να επιβεβαιώσει πως ο μήνας αυτός προσφέρεται για να επικοινωνήσεις ότι έχεις στο μυαλό σου, να προωθήσεις σχέδια και να κλείσεις συμφωνίες.
Οι αρμονικές όψεις του Ερμή με Δία και Ουρανό από 3 έως 16/12, βρίσκουν εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου σε εγρήγορση σε ότι αφορά συνομιλίες, συναντήσεις, ραντεβού, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων.
Ενθουσιάζεσαι με οτιδήποτε ριζοσπαστικό, ασυνήθιστο και πρωτότυπο και θέλεις να το περάσεις και στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω για να σε κάνει να νοιαστείς ιδιαιτέρως, την περίοδο των γιορτών, για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12.
Κοντινά σου πρόσωπα, συγγενείς, αδέρφια, γείτονες και οικεία πρόσωπα της καθημερινότητας αποκτούν πιο δραστικό ρόλο στη ζωή σου, προσφέροντάς σου υπηρεσίες και βοήθεια.
Ο αρμονικές όψεις του κυβερνήτη σου με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12, απογειώνουν συναισθηματικά ειδικά εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, βιώνοντας πολύ έντονες και ενθουσιώδεις στιγμές.
Η κοινωνική σου ζωή είναι σε έξαρση, βρίσκεσαι παντού κάνοντας και πολύ ξεχωριστές επιλογές, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν έρωτα αν είσαι μόνος μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που πρωταγωνιστεί στις μέρες σου.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας εσένα του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, αποτελώντας και τη μόνη σκοτεινή πλευρά του μήνα.
Από τη μία η ανάγκη σου να δείξεις ιδιαίτερη αφοσίωση στην οικογένεια και στο σπίτι σου, από την άλλη η ένταση που σου δημιουργούν οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα από 17 έως 21/12.
Οι κόντρες και οι αντιθέσεις δεν θα λείψουν, αλλά δείξε ψυχραιμία εφόσον έχεις και θα έχεις αποθέματα καλής ενέργειας.
Ο Άρης θα διανύει τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω έως τις 5/12 που θα περάσει στον Υδροχόο, αλλά μέχρι τότε εσύ του τρίτου δεκαήμερου θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση που αφορά την οικογένεια, πιθανότατα για ένα ηλικιωμένο άτομο κάτω από την επιρροή του εξαγώνου με τον Κρόνο.
Η είσοδός του Άρη στον Υδροχόο σημαίνει χαράς ευαγγέλια για σένα του πρώτου δεκαήμερου, που εκτοξεύεσαι ερωτικά και δημιουργικά, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 μπορεί ακόμα και να εξουδετερώσει τις αντιπαλότητες που φέρνουν στις σχέσεις σου, οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη φέρνει μια ευχάριστη καθημερινότητα με τους δικούς σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, προωθώντας και τα σχέδιά σου, λόγω της συμμετοχής της Αφροδίτης.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους είσαι ενεργοποιημένος για ένα ταξίδι που σκέφτεσαι πολύ, ενώ μπορεί να λάβεις νέα που θα ανατρέψουν κάθε δεδομένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πλήρη προτεραιότητα αυτόν τον μήνα, μετά από μια πολύ δραστήρια καθημερινότητα που σιγά σιγά εγκαταλείπεις, αλλά η ένταση μέσα σου δεν παύει να υπάρχει.
Ο Ήλιος στον Τοξότη δείχνει όλο το μήνα την ανάγκη σου να εξασφαλίσεις έσοδα, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου εν όψει των γιορτών και να κάνεις ένα πλάνο για τις μέρες που έρχονται.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου να είσαι προσεκτικός στις αγορές και στις οικονομικές και συναισθηματικές σου επενδύσεις από 23 έως 30/11 που το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν σε καλύπτει από εξαπατήσεις και πλάνες.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 σε κάνει πρόθυμο να ξοδέψεις χρήματα, να επενδύσεις οικονομικά και συναισθηματικά και θα το κάνεις, αλλά εσύ του τρίτου με μεγάλη επιφύλαξη γιατί όποιος έχει καεί από το χυλό, φυσάει κα το γιαούρτι.
Το τρίγωνο με τον Δία από 10 έως 18/12 δίνει ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου την ευκαιρία να δεις το επαγγελματικό σου μέλλον με αισιοδοξία και να αποφασίσεις για το τι αξίζει να προχωρήσεις και τι όχι.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 22 έως 27/11 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου που πρωταγωνιστείς αυτόν τον μήνα, θα αναγκαστείς να κάνεις σοβαρές επιλογές, να κρίνεις αυστηρά και να αποφασίσεις τελεσίδικα για κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.
Αυτό γίνεται ακόμα εντονότερο λόγω του τετραγώνου με τον Δία και της συνόδου με τον Κρόνο που κλιμακώνουν τις αποφάσεις σου και για την επαγγελματική σου ζωή.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη για να σιγοντάρει τις σκέψεις σου ως προς τα οικονομικά ζητήματα, ενώ πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα έχεις γύρω από αυτά.
Πάλι εσύ του πρώτου δεκαήμερου δείξε προσοχή από 28/11 έως 4/12 σε ότι συζητάς, επέμεινε στα ψιλά γράμματα στις συνδιαλλαγές σου και μην υπογράφεις κάτω από ουτοπικές σκέψεις.
Το τρίγωνο με τον Δία από 9 έως 16/12 θεωρείται πολύ ευνοϊκό για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, διότι σου δίνει την ευκαιρία να ελιχθείς επαγγελματικά μέσα από μια συζήτηση ή μια ιδέα και να κερδίσει χρόνο αν προσανατολίζεσαι για κάτι άλλο από το ήδη υπάρχον.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και αρχικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου επικοινωνείς με στενά και κοντινά σου πρόσωπα, έρχεσαι πιο κοντά, προωθείς τα σχέδιά σου και ζεις μια καθημερινότητα στην οποία σκέφτεσαι διαρκώς κάτι.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 δίνοντας και αυτή πνοή στα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να τσιμπηθείς από τονωτικές ενέσεις που θα σε διεγείρουν και ψυχολογικά.
Το τρίγωνο με τον Δία από 1 έως 8/12 μπορεί να φέρει ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου μια αύξηση ή ένα σημαντικό bonus. Ακόμα όμως και αν δεν είναι οικονομική επιβράβευση, θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη στην επαγγελματική σου ζωή.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω για να ομορφύνει την καθημερινότητα, να σε ταξιδέψει σε μικρές ταξιδιωτικές αποδράσεις και να γλυκάνει την επικοινωνία με τους γύρω σου.
Η συνάντησή της με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα από 17 έως 21/12 γεμίζει με πάθος εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, ενώ το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επιβάλλεις απόψεις, ιδέες και επιθυμίες.
Ο Άρης εγκαταλείπει τον Αιγόκερω στις 5/12 που θα περάσει στον Υδροχόο, αφήνοντας πίσω μια εξοντωτική καθημερινότητα στην οποία οι φιλοδοξίες σου κόντεψαν να σε κάνουν να ξεχάσεις τις ευαισθησίες σου. Εσύ του τρίτου δεκαήμερου θα βρίσκεσαι ακόμα σε εγρήγορση και κάτω από το εξάγωνο με τον Κρόνο θα αποφασίσεις για την πορεία ενός σχεδίου που έχεις καιρό στα σκαριά.
Από τις 5/12 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού και οικογένειας σε καλούν να τρέξεις για να διευθετήσεις πριν τις γιορτές.
Ο Κρόνος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σου δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες σε σένα του τρίτου δεκαήμερου που πρέπει να τις ακούσεις προσεκτικά μέχρι την τελική επανεξέτασή σου.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη δελεάζει επικίνδυνα ειδικά εσένα του πρώτου δεκαήμερου για να ξοδέψεις χρήματα για κάτι που έχεις εξιδανικεύσει. Ξόδεψε, αλλά σιγουρέψου για το συμφέρον σου. Κάντε όλοι ένα προϋπολογισμό.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους φορολογικά και κληρονομικά θέματα έρχονται να προστεθούν στις έγνοιες σου και καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσεις μέσα στο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου να σε προτρέπουν να αλλάξεις σελίδα στο προσωπικό σου ημερολόγιο, γράφοντας στην καινούργια, με άλλη διάθεση.
Αρχικά ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων αλλά του εαυτού σου, με σκοπό να φωτίσει αθέατες ως τώρα πλευρές και να σε παρακινήσει να ασχοληθείς με αυτές.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου έχεις την τάση να εξιδανικεύσεις ανθρώπους, καταστάσεις και επιθυμίες από 23 έως 30/11 κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και ειδικά στις 26/11 πρόσεχε σε ότι αφορά ένα οικογενειακό ζήτημα ή μια έκτακτη ανάγκη του σπιτιού. Ζύγισε καλά τα γεγονότα και μην παρασυρθείς από αναγκαιότητες που μπορούν να περιμένουν.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 1 έως 16/12 κάνει ειδικά εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου να ακτινοβολείς αισιοδοξία και χαρά, ενώ η προσωπική σου γοητεία αυξάνεται διαρκώς. Ιδανικό διάστημα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και αλλαγές στην εμφάνιση, στο σπίτι, στο γραφείο και σε οτιδήποτε δικό σου και οικείο.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό από 30/11 έως 8/12 που παρεμβάλλεται στην παραπάνω σύνοδο φέρνει αιφνίδιες εκπλήξεις, ευχάριστες ερωτικές συναναστροφές, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ιδιόρρυθμες στιγμές εκτόνωσης και δημιουργικό οίστρο ειδικά σε σένα του δεύτερου δεκαήμερου.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου απολαμβάνεις το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία από 10 έως 18/12 δρομολογώντας τα όνειρα και τα σχέδιά σου σε ορθάνοιχτους δρόμους, ενώ στις 14/12 οι ευκαιρίες έρχονται στην πόρτα σου.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 βγάζοντας στο φως και το τελευταίο πιθανό παρασκήνιο, ενώ οι συζητήσεις σου θα είναι πολλές προκειμένου να ξεκαθαρίσεις πολλά με πολλούς.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στο ζώδιό σου για να σε φέρει σε ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον σου, για μία απόδραση μέσα στις γιορτές ή για ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί και είναι καιρός να ασχοληθείς.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου πρόσεχε στις συζητήσεις σου τι λες και σε ποιον το λες κάτω από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 28/11 έως 3/12.
Εσύ του δεύτερου και του τρίτου βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή άνθιση κάτω από τις αρμονικές επιρροές με τον κυβερνήτη σου Δία και τον Ουρανό από 3 έως 16/12.
Η σκέψη σου είναι σπινθηροβόλα, οι ιδέες σου συναρπάζουν, ενώ κάποιες ευφυείς κινήσεις σε γλιτώνουν από μια δύσκολη θέση. Ξαφνικές γνωριμίες και καταστάσεις δίνουν άλλη πνοή στις μέρες σου.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω για να σε κάνει να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 22/11 έως 10/12 και η συναισθηματική σου ζωή καθώς και η ψυχολογία σου βρίσκονται στο απόγειό τους.
Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου απολαμβάνεις συναρπαστικές στιγμές από 23/11 έως 8/12 με τις αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Δία και τον Ουρανό.
Το απρόσμενο και το απροσδόκητο πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, έρχονται ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις, ο έρωτας σου δείχνει το πιο γοητευτικό του πρόσωπο είτε είσαι δεσμευμένος είτε μόνος, ενώ είσαι και πολύ δημιουργικός. Γενικά είναι ένα διάστημα που μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις.
Στις 11/12 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω για να σε στηρίξει οικονομικά μέσα στις γιορτές και να σε παρακινήσει να βρεις τρόπους να διασκεδάσεις και να κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 θέτοντας σε δράση ειδικά εσένα του τρίτου δεκαήμερου ώστε να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και να εξασφαλίσεις χρήματα προκειμένου να βγάλεις τις πολλές σου υποχρεώσεις.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο από 26/11 έως 4/12 μπορεί να σε κάνει να κλείσεις μια μυστική συμφωνία που θα είναι αξιόπιστη.
Στις 5/12 ο Άρης περνάει στον φιλικό Υδροχόο για να τονώσει την επικοινωνία σου η οποία ήδη βρίσκεται σε φόρμα και να βοηθήσει να προωθήσεις σημαντικά σχέδια.
Το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 απογειώνει τη σκέψη και το νου που εκφέρονται μεγαλειωδώς.
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 22/11 σε προκαλεί για αλλαγές σε οποιονδήποτε τομέα αρχίζοντας από την εμφάνισή σου. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου φρόντισε να κάνεις τη διαφορά και να τη χαρείς, αποφεύγοντας μόνο να παρασυρθείς ανώφελα.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 απέναντί σου στους Διδύμους είσαι απογειωμένος και απολαμβάνεις τις μέρες σου μόνο με ασυνήθιστες ασχολίες και πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρέφεσαι προς τα μέσα μετά από ένα εξοντωτικό διάστημα που έτρεξες για πολλές υποθέσεις και ασχολήθηκες πολύ με πολλά και διάφορα.
Ο Ήλιος στον Τοξότη σε κάνει να αποσύρεσαι στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σου και λίγο πριν τις γιορτές έχεις ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να κάνεις έναν απολογισμό του χρόνου.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου έχεις να προσπεράσεις το σκόπελο του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από 23 έως 30/11 όψη που σε παραπλανά και στην επικοινωνία αλλά και στη σιωπή σου. Για να αποφύγεις να απογοητευτείς μην εμπιστεύεσαι καμιά υπόσχεση και διαβεβαίωση αυτό το διάστημα.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 εγείρει κρυφές επιθυμίες, ευνοεί τις μυστικές επαφές και συναντήσεις, ενώ βρίσκει καταφύγιο σε μυστικούς έρωτες που δεν θέλουν να εκδηλωθούν.
Το τρίγωνο με τον Δία από 10 έως 18/12 είναι ευνοϊκό για φορολογικές ρυθμίσεις και κληρονομικά θέματα, που επιλύονται άνετα και εύκολα.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 απασχολώντας το νου εσένα του τρίτου δεκαήμερου με την ιδέα να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ παράλληλα φέρνει συζητήσεις με φίλους ανταλλάσοντας απόψεις.
Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Κρόνο κάνει τις συζητήσεις σου άκρως σημαντικές για σένα, επιδιώκοντας μέσα από αυτές να πάρεις μια σωστή και μελετημένη απόφαση.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Τοξότη για να δώσει συνομωσιακές συζητήσεις και κλειστού τύπου επαφές. Δεν έχεις καμία διάθεση να ανοιχτείς, κρατώντας τις σκέψεις σου για σένα και μόνο για ορισμένους λόγους προβαίνεις σε συζητήσεις.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου πρέπει να γίνεις ακόμα πιο επιφυλακτικός από 28/11 έως 3/12 με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου που σε συστέλλει πολύ μεν, δικαίως δε.
Οι λόγοι που θα χρειαστεί να προβείς σε συζητήσεις είναι οι αρμονικές όψεις του Ερμή με Δία και Ουρανό από 3 έως 16/12, διάστημα που ενδιαφέρεσαι να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους αλλά και κάποια οικογενειακά θέματα.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και αρχίζει να ξανοίγεσαι σιγά σιγά έχοντας κίνητρα τις προσωπικές σου επιθυμίες που είναι καιρός να βάλεις σε τροχιά πραγμάτωσης.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 αφοσιώνοντάς σε ακόμα περισσότερο σε ένα μυστικό ή ένα κρυφό σου σχέδιο.
Τα συναισθήματά σου διογκώνονται για κάθε τι που θέλεις να προστατέψεις, ενώ εκδηλώνεσαι μόνο κάτω από το ισχνό φως των κεριών.
Ωστόσο οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό από 23/11 έως 8/12 βοηθούν στην τακτοποίηση οικονομικών οφειλών και αποκατάσταση οικογενειακών θεμάτων ή ξαφνικές ανάγκες του σπιτιού που χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και παρόλο που είσαι αποφασισμένος να μην ενδώσεις σε επιθυμίες και εξωστρεφείς συμπεριφορές, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στις προκλήσεις της.
Η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 ξεσηκώνουν εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου εκφράζοντας με ασυνήθιστο πάθος τα συναισθήματά σου, ενώ οι επιθυμίες σου γίνονται σφοδρές. Είσαι εξουσιαστικός με τους άλλους και θέλεις να επιβληθείς, ενώ δεν συγχωρείς εμπόδια στο δρόμο σου. Αυτή η σκληρή συμπεριφορά κρύβει πόνο, αλλά οφείλεις να βρεις την άκρη σου. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 4/12 σταματώντας ένα διάστημα έντασης και κυνηγιού φιλοδοξιών. Εσύ του τρίτου δεκαήμερου θα βρίσκεσαι μέσα σε αυτό ως τις 4/12 και το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από 26/11 έως 4/12 θα δικαιώσει και θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου.
Στις 5/12 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο για να σε δραστηριοποιήσει σε οικον0μικά θέματα κάνοντας απολογισμούς εσόδων και εξόδων και ρυθμίζοντας υποθέσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη αναπτύσσει τη διαίσθησή σου και σε κάνει να λειτουργείς με ένστικτο. Ξεκίνα να ανιχνεύεις ζητήματα που σε απασχολούν αλλά πρόσεχε ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου να μην αδικήσεις ούτε τους άλλους ούτε τον εαυτό σου.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις, να απαλλαγείς από σκοτεινές σκέψεις και εικόνες και να φροντίσεις να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Απέφυγε το παρασκήνιο και δούλεψε με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αχαλίνωτη κοινωνική διάθεση οδεύεις αυτόν τον γιορτινό μήνα, ενώ επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι θαυμάσια στις κοινωνικές σου συναναστροφές, στις φιλικές παρέες και οπουδήποτε συμμετέχεις ομαδικά.
Ο Ήλιος στον Τοξότη και όχι μόνο σε φέρνει στο προσκήνιο των εκδηλώσεων, ενώ οι προτάσεις πέφτουν βροχή και εσύ ούτε λόγος για ομπρέλα.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 καθιστά το διάστημα αυτό ιδιαίτερα ευχάριστο για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου που συναντάς φίλους, διασκεδάζεις, μοιράζεσαι συναισθήματα και εμπειρίες, ενώ πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται στο δρόμο σου ανοίγοντάς σου νέους ορίζοντες.
Το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 30/11 έως 8/12 κάνει ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου να ξεχωρίζεις τόσο από τους άλλους, που διερωτάσαι αν θα βρεις κάποιον να σε καταλάβει και να συμπορευτεί μαζί σου εκτός από ομοζώδιό σου φυσικά.
Είσαι ανατρεπτικός, φιλοπρόοδος, κάνεις σχέδια, οι ιδέες σου είναι συναρπαστικές, ενώ γη επικοινωνία σου κυμαίνεται σε φαντασμαγορικά επίπεδα. Πολύ καλό διάστημα για να προωθήσεις ένα σχέδιό σου που θα ενθουσιάσει ειδικά στις 4/12.
Το τρίγωνο με τον Δία από 10 έως 18/12 αφορά περισσότερο εσένα του τρίτου δεκαήμερου, δίνοντας πνοή στις προσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου, που μπορείς να επεκτείνεις και να πάρεις μια γενναία απόφαση για το μέλλον τους.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 υποδεικνύοντας σε σένα του τρίτου δεκαήμερου την ανάγκη να σκεφτείς τα επαγγελματικά σου και τον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Το τετράγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο σου δίνουν την ευκαιρία αυτό το διάστημα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και να επενδύσεις σωστά και σε αξιόπιστους ανθρώπους.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη κάνοντάς σε να σκέφτεσαι και να συζητάς ένα συλλογικό σχέδιο που αφορά πολλούς, ενώ δεν σταματάς να μιλάς και να εκθέτεις τις απόψεις σου όπου βρεθείς και όπου σταθείς.
Οι αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 3 έως 16/12 σε καθιστούν καθοδηγητή και αρχηγό ενώ οι άλλοι σε εμπιστεύονται ανεπιφύλακτα. Ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να περάσεις ότι θέλεις και να το πραγματοποιήσεις.
Στις 17/12 ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει πιο επιφυλακτικό και πιο καχύποπτο.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 δημιουργώντας ένα ζεστό και αγαπησιάρικο κλίμα με φίλους, συντρόφους, συνεργάτες και ανθρώπους του στενού κοινωνικού σου περιβάλλοντος.
Το τρίγωνο με τον Δία και τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 23/11 έως 8/12 κάνει το διάστημα αυτό ευχάριστο και διασκεδαστικό ειδικά για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου. Βγες, διασκέδασε και ψυχαγωγήσου με την ψυχή σου, δες παραστάσεις, ταινίες, εκθέσεις, ικανοποιώντας την ανάγκη σου για ξεχωριστές και πρωτότυπες αναζητήσεις.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω για να σε βυθίσει σε πιο ιδιωτικές στιγμές, ξεφεύγεις από το πλήθος και προτιμάς να βρίσκεσαι με λίγους και εκλεκτούς. Ευνοούνται οι κρυφές και μυστικές σχέσεις και επαφές αλλά και το παρασκήνιο που μπορείς να κινήσεις υπέρ σου. Το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και η σύνοδος με τον Πλούτωνα από 17 έως 21/12 σε κάνουν ιδιαίτερα φανατικό στις κινήσεις σου, ενώ θα υπάρξουν και αιφνίδιες ανατροπές λόγω της έντασης που θα έχεις.
Ο Άρης θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 τελειώνοντας σιγά-σιγά με όλα εκείνα που δεν μπορούσες να ελέγξεις και είχαν ξεφύγει από την προσοχή σου, κινητοποιώντας σε για λίγο ακόμα προς την ανίχνευση κάποιων καταστάσεων.
Στις 5/12 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου συμβάλλοντας και αυτός στις έξαλλες επιθυμίες σου που ζητάνε εκτόνωση.
Το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 17 έως 21/12 βοηθάει ειδικά εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις μέσω της άμεσης επικοινωνίας και να αιφνιδιάσεις αυτούς που θέλεις.
Οι δυσκολίες του Κρόνου έχουν περάσει, τα μαθήματα τα πήρες, μόνο εσύ του τρίτου δεκαήμερου έχεις ακόμα να περάσεις ορισμένα τεστ, που θα σε κάνουν καλύτερο.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη είναι ιδανική ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου στο να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να εκτοξευτείς μέσα από την κοινωνική σου ζωή.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους η ερωτική σου ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα, η δημιουργικότητά σου είναι αξιοθαύμαστη, ενώ απολαμβάνεις τις στιγμές σου διασκεδάζοντας με ότι κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας αυτός σε καλεί να δείξεις προσοχή στις κινήσεις σου και σε όσα επιδιώκεις γενικότερα, ειδικά στα επαγγελματικά σου θέματα, παρόλο που σε διευκολύνει αρκετές φορές και σε ξελασπώνει άλλες τόσες.
Ο Ήλιος στον Τοξότη τονίζει τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και θέλεις να έχει κύρος και να αποσπά θαυμασμό.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου όμως, βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από 23 έως 30/11 και αυτό το διάστημα θα ήταν προτιμότερο να μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά και γενικότερα καθώς οι ψευδαισθήσεις μπορεί να εξιδανικεύσουν κάτι που δεν αξίζει και να υποτιμήσουν κάτι που αξίζει. Έχε μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα στις 16 του μήνα.
Η σύνοδος με την Αφροδίτη από 1 έως 16/12 φροντίζει περισσότερο για σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου διευκολύνοντας επαφές με άτομα κύρους, ενώ μπορείς να αιτηθείς για κάτι και να εγκριθεί. Το διάστημα προσφέρεται για προσοδοφόρες συμφωνίες και προτάσεις.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 22 έως 27/11 και εσύ του τρίτου δεκαήμερου μπορείς να ελιχθείς με χιούμορ και καλή διάθεση. Η σκέψη του να ταξιδέψεις, να ανοιχτείς πνευματικά και να αποκτήσεις μια εμπειρία ή μια επιπλέον γνώση σε εξιτάρει πολύ.
Το τετράγωνο με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο αυτό το διάστημα σε κάνει να λαμβάνεις διφορούμενα μηνύματα που ισχύουν και τα δύο και καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή.
Στις 28/11 ο Ερμής περνάει και αυτός στον Τοξότη για να προσανατολίσει τη σκέψη σου σε συζητήσεις επαγγελματικών θεμάτων επιδιώκοντας συναναστροφές που θα σε οδηγήσουν σε εύρεση εργασίας ή καλυτέρευση της υπάρχουσας.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι τι λες και πώς αξιολογείς αυτά που ακούς από 28/11 έως 3/12 που το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα μπορεί να σε εξαπατήσει. Βεβαιώσου για τα ραντεβού σου και μην τα αφήνεις χωρίς επιβεβαίωση και να είσαι σαφής στα λόγια σου επιδιώκοντας να είναι και οι άλλοι σαφείς μαζί σου. Στην ανάγκη γίνε ενοχλητικός προκειμένου να είσαι σίγουρος πως δεν θα απογοητευτείς.
Το τρίγωνο με τον Δία από 9 έως 16/12 φέρνει ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς σε σένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου που μπορείς να τις αρπάξεις αμέσως.
Στις 17/12 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω για να σε μεταφέρει σε πιο κοινωνική διάθεση και να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη από 22/11 έως 10/12 δείχνοντας την εύνοιά της στα επαγγελματικά σου και προβάλλοντας ευνοϊκά την εικόνα σου στα μάτια όσων προσπαθείς να πείσεις για τα ταλέντα σου. Αν ψάχνεις δουλειά ή διεκδικείς κάτι από την υπάρχουσα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από 1 έως 8/12 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα του τρίτου δεκαήμερου που είσαι απαλλαγμένος από αναστολές και συγχύσεις και ξέρεις τι ζητάς και πώς να το αποκτήσεις.
Στις 11/12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και αρχικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου ξαμολιέσαι προς τέρψη και διασκέδαση μέσω της κοινωνικής σου ζωής, ενώ φίλοι και γνωστοί σε υποστηρίζουν και σε βοηθούν. Από την άλλη αισθάνεσαι και εσύ την ανάγκη να φανείς χρήσιμος σε οτιδήποτε συλλογικό υπάρχει με μορφή εθελοντισμού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από 17 έως 21/12 ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου και τάσσεσαι υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων.
Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω από 22/11 έως 4/12 και ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου είσαι μονίμως απασχολημένος με κοινωνικές δραστηριότητες που γεμίζουν τη ζωή σου, δίνοντάς τους τόνο εξυπηρέτησης και βοήθειας των άλλων παρά ανεμελιάς και προσωπικής διασκέδασης.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο από 26/11 έως 4/12 σε κάνει να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες ενώ οι αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις σου δίνουν χαρά εφόσον είσαι ιδιαίτερα δοτικός και δημιουργικός.
Στις 5/12 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο αναγκάζοντάς σε να βάλεις φρένο στις δραστηριότητές σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ενεργείς γι αυτές, απλά θα αλλάξεις μέθοδο και τρόπο. Γίνεσαι πιο εσωστρεφής και ενεργείς πιο ψύχραιμα και πιο επιφυλακτικά.
Το εξάγωνο με τον Ουρανό από 17 έως 21/12 φέρνει ένα απρόσμενο έσοδο ή μια χορηγία μέσα από τις προσπάθειές σου που ανταμείβονται.
Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία να αλλάξεις κάτι στην καριέρα σου ή μια πρόταση που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και μπορεί να αλλάξει πολλά. Βεβαιώσου όμως πως δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Στην Πανσέληνο στις 6/12 στους Διδύμους ένα αιφνίδιο οικογενειακό θέμα ή μια έκτακτη ανάγκη στο σπίτι θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με ψυχραιμία.

Πηγή: astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share