Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου;;;

20 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου;;;

Επειδή ο Ποσειδώνας σε αρνητική όψη συμβολίζει το ψέμα, σήμερα σε θέματα έρωτα ό,τι σε δελεάζει δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει να νιώσεις κάτι αληθινό...

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου όταν χτυπάει καμπανάκια! Στις 7:30 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο ισχυρό ζώδιο του Σκορπιού και η διαίσθηση σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πιάνει σήματα που τα μάτια δεν βλέπουν. Μην τα αγνοήσεις! Στις επάλξεις θα είναι κρυφές υποθέσεις, αινιγματικές ιστορίες, μυστικές επαφές, απαγορευμένα ειδύλλια και παθιασμένες ερωτικές σκηνές.

~Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

Το να απατήσεις σήμερα θα είναι εύκολο, η πρόκληση είναι να μείνεις πιστός! Προδοσίες, ερωτικές ατασθαλίες και αισθηματικές χίμαιρες σήμερα πατούν γκάζι στην πλανερή περιπέτεια. Ωστόσο, επειδή ο Ποσειδώνας σε αρνητική όψη συμβολίζει το ψέμα σήμερα σε θέματα έρωτα (Αφροδίτη) ό,τι σε δελεάζει δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει να νιώσεις κάτι αληθινό. Συγχρόνως, ας αποφύγεις αγορές, οικονομικές προσφορές ή συμφωνίες ιδιαίτερα αυτές που φαίνονται πολύ καλές γιατί ίσως αποδειχθεί... άνθρακας ο θησαυρός. Πόλο έλξης ενδέχεται να αποτελέσουν φεστιβάλ, πολιτιστικά θεάματα και καλλιτεχνικά δρώμενα, ιδιαίτερα διεθνούς ενδιαφέροντος.

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Άρη~

Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου το μπορείς! Ο Ερμής στον αποφασιστικό Σκορπιό σε συγκλίνον εξάγωνο με τον μεθοδικό Άρη στον Αιγόκερω, σου δίνει αυτές τις μέρες τη δυνατότητα να κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση σκέψεις ή επαφές σχετικά με θέματα οικονομικά ή ερωτικά. Επίσης, αξιοποίησε ιδέες ή γνώσεις που μπορούν να φέρουν θετικές εξελίξεις - είτε αναφορικά με φιλοδοξίες, καριέρα, αναγνώριση, καταξίωση είτε με θέματα στα οστά, τα δόντια. Η τύχη είναι πιο πολύ με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share