Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ και απόρριψη: Πώς αντιμετωπίζουν τις..."χυλόπιτες";;;

18 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ και απόρριψη: Πώς αντιμετωπίζουν τις...

Το να μαζεύεις τις δυνάμεις σου για να πας να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σου αρέσει και «να φας άκυρο» δεν είναι και το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις. Δυστυχώς, έχει συμβεί σχεδόν σε όλους μας και φυσικά θα συνεχίσει να συμβαίνει.
Πώς χειρίζονται όμως τα ζώδια την απόρριψη; Την αποδέχονται ψύχραιμα, πληγώνονται ή καταρρακώνεται το Εγώ τους, χάνουν την αυτοεκτίμησή τους και θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί; Μήπως επιμένουν ή δεν τους καίγεται καρφί ή πάνε για άλλα;
Για πάμε να δούμε...

ΚΡΙΟΣ: Αρχικά, του είναι δύσκολο να το καταπιεί γι' αυτό θα είναι στην άρνηση. Στη συνέχεια, όταν συνειδητοποιήσει ότι απορρίφθηκε, θα «θρηνήσει» για λίγο γιατί στραπατσαρίστηκε το Εγώ του αλλά μετά θα προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη κατάκτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αποσυρθεί και μετά θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια όμως, επειδή δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσει, θα ξαναγυρίσει και θα δοκιμάσει πάλι (μπας και άλλαξε γνώμη ή κάνει παιχνιδάκια για να τον τσιτώσει περισσότερο).

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα το αποδεχτεί και θα προσπαθήσει να διώξει τον πόνο ρίχνοντάς το έξω με τους φίλους του. Σε λίγο θα ξεχάσει τι συνέβη και δε θα ξανασχοληθεί με το ίδιο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πάει στο σπίτι να παρακολουθήσει μια ταινία, θα το ρίξει στο ποτό, παγωτό ή σοκολάτες κλαίγοντας για τα όνειρα που έκανε και πήγαν χαμένα. Μετά από λίγο, θα αρχίσει να κατηγορεί το συγκεκριμένο άτομο για τον πόνο που του προκάλεσε και θα θυμώσει που τον απέρριψε.

ΛΕΩΝ: Θα κοιτάξει με ύφος το άλλο πρόσωπο και θα του πει: «Ποτέ δεν μου άρεσες ούτως ή άλλως αλλά είπα να σου δώσω μια ευκαιρία». Θα του πετάξει και ότι είναι ασήμαντο και ότι του έκανε και χάρη που ασχολήθηκε μαζί του αλλά μέσα του ο Λέων θα υποφέρει και θα κάνει καιρό να ξεπεράσει την ήττα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρώτα θα τα βάλει με τον εαυτό της και το χαρακτήρα της, μετά θα ψάξει να βρει ένα-ένα όλα τα ελαττώματα του προσώπου που την απέρριψε. Αφού τελειώσει με τη λίστα θα αναλύσει την κάθε στιγμή που ξόδεψε για χατίρι του και θα το εξαφανίσει τελείως από το μυαλό της θεωρώντας το ανάξιο λόγου και σκέψης.

ΖΥΓΟΣ: Θα «κρεμαστεί» από αυτή την απόρριψη και θα πληγωθεί πολύ. Θα τον πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον αλλά δεν πρόκειται να πει λέξη σε κανέναν κι έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έγινε

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πονέσει, θα θέλει να κάνει κακό στο συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σκεφτεί: «θα το μετανιώσεις αυτό κάποια στιγμή», αλλά δεν πρόκειται να πει κουβέντα. Με λαβωμένο τον εγωισμό του, θα αποχωρήσει και όταν μείνει μόνος του και δεν τον βλέπει κανείς θα ξεσπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα το ρίξει στην πλάκα και θα δείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα αλλά μέσα του θα τον πειράξει πολύ γιατί θα προσγειωθεί απότομα. Θα νιώσει άσχημα για τον εαυτό του αλλά γρήγορα θα το ξεπεράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μετανιώσει που εξομολογήθηκε τα αισθήματά του. Θα κατηγορήσει τον εαυτό του για τις υψηλές προσδοκίες που έθρεψε γιατί έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να ελπίζει σε τίποτα. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην εργασιοθεραπεία για να μη σκέφτεται κι έτσι θα πνίξει τον πόνο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα παραμείνει ήρεμος και cool. Θα αισθανθεί απογοήτευση γιατί είχε ήδη σχηματίσει μια άλλη εικόνα αλλά δεν θα αργήσει να την αποδεχτεί, σαν γεγονός που είχε αρκετές πιθανότητες να συμβεί, και θα προχωρήσει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κλειστεί στον εαυτό του και θα προβληματιστεί με κάθε μικρή λεπτομέρεια της απόρριψης. Στη συνέχεια, θα το ρίξει στην ονειροπόληση και θα πείσει τον εαυτό του ότι κάποια στιγμή βρει ένα πρόσωπο που θα τον αγαπήσει αληθινά. Μέχρι τότε όμως θα κάνει κατάθλιψη σκέψης και επανεξέταση των στοιχείων.



Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share