Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Ερωτικό ωροσκόπιο 18/11

18 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Ερωτικό ωροσκόπιο 18/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου σε ανεβάζουν σε επίπεδο αυτό το διήμερο και θα σε ωθήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Η ειλικρίνεια, ο ερωτισμός αλλά και η προθυμία σου να «δεθείς» περισσότερο μαζί του θα είναι τα στοιχεία που θα μετρήσουν υπέρ σου για να μπορέσεις να το πείσεις να σου δώσει την ευκαιρία.
Σε σχέση: Η Σελήνη στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σου ενισχύει την ανάγκη σου για αρμονία και συντροφικότητα στη σχέση σου γιατί όσο και αν είσαι λάτρης της έντασης και του πάθους χρειάζεσαι που και που μια παύση για να ηρεμείς και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλετε να τηρήσεις τις αξίες σου και να μην ενδώσεις σε ένα πειρασμό που είναι αρκετά πιεστικός αυτές τις μέρες γι' αυτό προσπαθείς να είσαι πιο αυστηρός/η ίσως για να πείσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Χρειάζεται όμως μια προσοχή από μέρους σου γιατί όσο στριμώχνεσαι ψυχολογικά τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα θα αποκτά μέσα σου.
Σε σχέση: Προσπαθείς να ανακτήσεις την ενέργειά σου και είναι πολύ πιθανό να αποφύγεις τις επαφές και την άσκοπη επικοινωνία με διάφορα άτομα ιδίως για επαγγελματικά θέματα και θα κάτσεις να ηρεμήσεις με το ταίρι σου μακριά απ' όλους και όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Γρήγορα βρίσκεις τις ισορροπίες σου αλλά και με τη γνωστή ευελιξία σου αποφεύγεις εμπόδια που σε άλλη περίπτωση θα σου προκαλούσαν προβλήματα τόσο συναισθηματικά όσο και ηθικά. Πιθανόν σήμερα να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που η σχέση σας είναι μάλλον φιλική αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου παίζει και το ερωτικό.
Σε σχέση: Μπορεί να σκέφτεσαι ότι η σχέση σου χρειάζεται μια ανανέωση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα για να το πετύχεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκίνα αργά αλλά σταθερά να κάνεις αυτά που σκέφτεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Φυσικά ο στόχος σου είναι να βρεις ένα άτομο και να δημιουργήσεις σχέση μαζί του όσο πιο σύντομα γίνεται αλλά προς το παρόν πρέπει να κατευνάσεις κάπως τις έντονες ανάγκες σου γιατί αν καθοδηγείσαι από αυτές το πιο πιθανό είναι να κάνεις λάθος επιλογές που μετά θα μετανιώσεις.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 4ο οίκο σου θα είσαι ιδιαίτερα τρυφερός/η και προστατευτικός/η με το σύντροφό σου και θα του παρέχεις αρκετή αγάπη και φροντίδα. Ίσως βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου επιθυμίες αλλά πιστεύεις ότι ο άνθρωπός σου αξίζει που και που αυτή τη θυσία.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αφιέρωσε λίγο χρόνο σήμερα για να επικεντρωθείς περισσότερο και να επεξεργαστείς τις πρόσφατες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Αρκετές αλλαγές είναι ήδη καθοδόν, ακόμα κι αν δεν είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά. Γι' αυτό να έχεις ηρεμία και υπομονή.
Σε σχέση: Γεγονός είναι ότι χρειάζεται να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να καταστρώσετε κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και μάλλον η βοήθειά του σου είναι απαραίτητη για να τα πραγματοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου κάποιες αξίες και να μην τον αφήνεις να έρχεται δεύτερος. Όσο περισσότερο ικανοποιείς κάποιες επιθυμίες ή απωθημένα σου τόσο πιο πολύ παίρνεις τα πάνω σου και διεκδικείς παραπάνω και στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Συναισθηματικά και ερωτικά είσαι στα καλύτερά σου, αυτήν την περίοδο οπότε κάποιες δυσαρέσκειες ή κακοδιαθεσίες έχουν μειωθεί κατά πολύ και περνάς πολύ καλύτερα με το σύντροφό σου. Το ότι δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις ή προσδοκίες από αυτόν σε αφήνει να χαρείς περισσότερο τα απλά πράγματα της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το προσωπικό σου στυλ και τον αέρα που εκπέμπεις είσαι πολύ κοντά στο να κατακτήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να σκέφτεσαι και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην εμφάνισή σου για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εικόνα αλλά ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνεις.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες το βράδυ προσπάθησε να μην βάζεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες για να είσαι θετικός/η και με το χαμόγελο στα χείλη στο ταίρι σου. Ζήτα την υποστήριξη και την συμπαράστασή του, ειδικά αν αισθάνεσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η απόφαση που ίσως πάρεις για την ερωτική σου ζωή σε οδηγεί σε δύο πολύ διαφορετικές κατευθύνσεις και μάλλον θα φτάσεις σε αδιέξοδο. Δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει από αυτό, εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό και η επιλογή θα είναι αποκλειστικά δική σου.
Σε σχέση: Σήμερα, νιώθεις αρκετά κουρασμένος/η και αυτό που θα αποζητήσεις είναι η ηρεμία στο οικείο περιβάλλον σου, παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά κάποιο εργασιακό θέμα που θα προκύψει θα σε καθυστερήσει αρκετά κι αυτό θα σε εκνευρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια εμφανής αλλαγή προς το καλύτερο στην ερωτική σου ζωή και επιτέλους νιώθεις ότι τώρα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον το παιχνίδι. Εσύ έχεις ήδη ζεσταθεί αλλά καλά θα κάνεις να είσαι περισσότερο υπομονετικός/η γιατί ευκαιρίες θα υπάρχουν αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο εσύ πιστεύεις. Όλα τα πράγματα έχουν το δικό τους χρόνο.
Σε σχέση: Παρότι είναι καθημερινή, δε θέλεις σήμερα να μείνεις μέσα κι ίσως προτείνεις μια έξοδο στο ταίρι σου. Μια βόλτα ή ένα σινεμά όπου θα δεις κόσμο και θα αλλάξεις παραστάσεις θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δείχνεις άνεση και επικοινωνιακή διάθεση αλλά μέσα σου υπάρχει η ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά και αγάπη στην προσωπική σου ζωή και όσο αυτό καθυστερεί τόσο γεμίζεις με αμφιβολίες και ανησυχείς ότι τελικά δε θα βρεις το άτομο που ψάχνεις, ίσως επειδή έχεις ανεβάσει τον πήχη. Και σίγουρα δεν θέλεις να κάνεις απλά μια σχέση για τη σχέση. Το κλειδί είναι να ξανοίγεσαι να κάνεις γνωριμίες, όσο πιο πολλές, τόσες περισσότερες θα είναι κι οι επιλογές σου.
Σε σχέση: Μια ένταση με το σύντροφό σου μπορεί να γίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για θετικές αλλαγές σήμερα. Το ότι προσανατολισμένος/η στο να διατηρήσεις τη σταθερότητα της σχέσης, θα ενισχύσει τη διάθεσή του να παραμεριστούν οι διαφορές σας και να προσπαθήσετε μαζί για κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η άνεση στην επικοινωνία αλλά και η γοητεία που εκπέμπεις αυτό τον καιρό θα σου δώσει αρκετούς πόντους και με ευκολία θα προσελκύσεις όποιο άτομο σου αρέσει. Το να βρεις κοινά θέματα για να μιλήσετε για να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.
Σε σχέση: Ακόμα και αν είσαι πεπεισμένος/η ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε μια διαμάχη με το σύντροφό σου, το να κάνεις μια υποχώρηση ή ένα συμβιβασμό ίσως αποδειχθεί σοφή κίνηση. Ενδέχεται να τον «ταρακουνήσει» το ότι δεν συνεχίζεις να αντιπαρατίθεσαι και να πράξει το ίδιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις ένα άτομο πολύ αλλά φοβάσαι κιόλας να προχωρήσεις μαζί του όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μη του στέλνεις μπερδεμένα μηνύματα γιατί δεν μπορεί να καταλάβει αν σου αρέσει ή όχι. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου ακόμα κι αν χρειαστεί να του μιλήσεις για τις αμφιβολίες σου.
Σε σχέση: Προσπάθησε να μην παραπονιέσαι συνεχώς ότι ο σύντροφός σου δεν σε προσέχει όσο θα ήθελες εξαιτίας κάποιων άλλων υποχρεώσεών του. Προς το παρόν, δεν μπορείς να έχεις όλη την συναισθηματική υποστήριξη που επιθυμείς αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Πηγή: astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share