Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και ΕΡΩΤΑΣ: Τι να περιμένεις αυτή τη βδομάδα;;

17 Νοεμβρίου 2014
Ζώδια και ΕΡΩΤΑΣ: Τι να περιμένεις αυτή τη βδομάδα;;

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σου ζωή θα παρουσιάσει μια πολύ σημαντική βελτίωση γιατί θα έχεις εξωστρέφεια και γενικά θετική διάθεση. Το ότι δεν θα κάθεσαι καθόλου σπίτι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που σε εγκλωβίζουν και δε σε αφήνουν να δεις το μέλλον σου θετικά. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να δοκιμάσεις το Ζυγό ή τον Αιγόκερω αν μπορεί να σου δώσει αυτό που εσύ αναζητάς. Δηλαδή να είσαι το κέντρο του κόσμου στα μάτια του άλλου ατόμου. Η άρνηση να δεις την σχέση σου με τον Παρθένο, δηλ. κατά πόσο είναι αληθινή και κατά πόσο μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο για αυτή, θα σου στερήσει την καλή επαφή και επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Τοξότης θα μπει πολύ δυνατά στη ζωή σου και αυτό είναι που θα σου βάλει το φυτίλι στη σταθερή ζωή σου. Η σταθερότητα του Παρθένου ή Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Αντίθετα, με τον Κριό ότι κάνεις να το κάνεις γιατί έτσι νιώθεις και όχι γιατί δεν μπορείς να του πεις πολλά όχι, επειδή είσαι άτομο με βαθιά συναισθήματα και προς το παρόν δεν δείχνεις δείγματα ασυνέπειας ή απιστίας. Όμως τώρα κατά κάποιο τρόπο θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/ή και σίγουρα αν κάτι δεν πηγαίνει καλά θα το φανερώσεις, όχι τόσο για να διορθώσεις την σχέση αλλά για να ξεφορτωθείς τις ενοχές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα έχεις εύνοια και γενικά μια πολύ θετική αύρα γύρω από τον εαυτό σου. Με τον τρόπο σου θα κοστολογήσεις πιο εύκολα τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου και δεν δείχνεις ότι θέλεις την μοναξιά σου. Με το Σκορπιό υπάρχει κάτι βαθύ και δύσκολο, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα βρεθείς να σαμποτάρεις χωρίς να καταλάβεις τις προσπάθειες σου γιατί θα υπερισχύσει το μεγάλο σου εγώ. Όσο θα μπλοκάρεις από το βάθος της ύπαρξής σου τη σωστή σχέση τόσο θα σε αφήνει και αυτή. Για αυτό φρόντισε να συγκεντρωθείς και να μη σε κολακεύουν όλα τα άτομα που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο. Καλό είναι να καταλαβαίνεις αν τελικά υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον ή είναι απλή επιφανειακή τάση του άλλου ατόμου για παιχνίδι που όμως δεν οδηγεί πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην δουλειά που βρίσκεσαι υπάρχει σίγουρα ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε καλοβλέπει και θέλει οπωσδήποτε να σε γνωρίσει. Πιθανόν εσύ να αρνείσαι γιατί δεν σου αρέσει αυτό το είδος της σχέσης και κυρίως μέσα σε έναν κοινό χώρο. Όμως τελικά θα ενδώσεις γιατί σε ενδιαφέρει και εσένα τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αφήσεις στην άκρη. . Με τον τρόπο σου σίγουρα δείχνεις ότι μερικές φορές έχεις ενδιαφέρον αλλά το κάνεις τόσο διακριτικά που δεν φαίνεται καθόλου. Με τον Αιγόκερω μπορεί να βρίσκεστε σε μια κατάσταση απομάκρυνσης γιατί υπάρχει ένταση και δεν θέλει κανένας από τους δυο να υποχωρήσει. Όμως δεν θα το κρατήσεις... μανιάτικο και πιθανόν να λυθούν οι παρεξηγήσεις με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Η γνωριμία με τον Τοξότη θα σε απογειώσει γιατί θα σου δώσει πολλά και νέα ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα εκτιμήσεις καλύτερα τον εαυτό σου στον τομέα των σχέσεων. Κυρίως αν είσαι μόνος/ή μπορεί να μην αντέξεις άλλο την απομόνωση και σίγουρα θα κερδίσεις πόντους στην καρδιά ενός Υδροχόου. Επειδή είσαι πολύ κοντά με τον Τοξότη καλό είναι να μην τα χαλάσετε τώρα που πέρασαν τα δύσκολα. Γιατί είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η πιθανότητα να βρεθείς με έναν Καρκίνο δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η και θα περνάς καλά μαζί του, παρόλο που δεν θα του δείξεις άμεσα το ενδιαφέρον σου γιατί θα περιμένεις να κάνεις και εκείνος κινήσεις και βήματα. Η σκέψη για οικογένεια και για ανοίγματα που δεν έκανες άλλες φορές τώρα θα σε ξεσηκώσει προς νέες κατευθύνσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματα σου και τώρα μάλλον θα λειτουργήσεις καλύτερα γιατί θα φύγει από πάνω σου ένα βάρος και μια διαρκής ενοχή για το πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι και πως πρέπει να είσαι. Η ανακούφιση που θα νιώσεις θα σε βάλει να κάνεις δηλώσεις ανοικτές για τα συναισθήματά σου. Βέβαια κάπου βαθιά μέσα σου θα νιώθεις κάποιες ενοχές αλλά τουλάχιστον θα γίνει μετακίνηση συναισθημάτων. Όταν μια σχέση σε βαραίνει και δεν νιώθεις και πολύ καλά και είναι πιθανό να φλερτάρεις μ' ένα άλλο πρόσωπο γιατί έχεις κουραστεί από την ήδη υπάρχουσα. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό συνεχίζεται η σχέση με αμείωτη ένταση αλλά χρειάζεται να έχεις περισσότερο αυτοπεποίθηση για να μη σε κάνει ο άλλος ότι θέλει.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι σε μεγάλη κινητικότητα γιατί νιώθεις ότι κάτι πάει ν' αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό σε βάζει να ψαχτείς περισσότερο και να κάνεις βήματα τολμηρά. Με τον Υδροχόο θα πρέπει να περιμένεις καλυτέρευση στη σχέση σας γιατί θα λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και δεν θα έχετε πλέον λόγο να είστε μακριά. Επειδή εσύ θα νιώθεις καλύτερα με τον Αιγόκερω θα καλύψεις τα τρωτά σας σημεία, αλλά θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά για να συνεχίσετε πάνω στην ίδια βάση. Αντίθετα με τον Κριό θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα ζεστάνετε την σχέση σας περισσότερο. Ο ρόλος του Ταύρου είναι ένα μυστήριο στη ζωή σου και σίγουρα κάτι θα παίζει μεταξύ σας. Αλλά χρειάζεται υπομονή για να είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέφτεσαι πολλά πράγματα και το μυαλό σου γυρίζει συνέχεια στα παλιά χωρίς όμως να θέλεις αποκλειστικά να είσαι με μια σχέση που δεν είναι όπως την περίμενες. Αλλά παραμένεις με μια μικρή πληγή την οποία μπορεί και να μην κάνεις προσπάθειες να τη γιατρέψεις γιατί δεν μπορείς να αφήσεις τελείως πίσω σου το παρελθόν. Όμως έχεις αλλαγές γιατί θέλεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματά σου και να γίνεις όσο μπορείς πιο ελεύθερος/ή με στόχο να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό ίσως κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με έναν τελείως διαφορετικό ως προς εσένα άτομο, που πιθανόν να είναι Δίδυμος ή Τοξότης. Με το Λιοντάρι θα έρθεις πιο κοντά και μπορεί να υπάρξουν σύντομες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει ένας γύρος αγάπης για σένα αφού από σήμερα η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη διάθεση για έρωτες και πάθη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η αυθεντικότητα από την πλευρά σου και μέσα από αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσεις ακόμα και το πιο δύσκολο για σένα κάστρο, που πιθανόν να είναι ο Ταύρος ή ο Καρκίνος. Κατά τα άλλα θα είσαι πολύ καλά και ο Ιχθύς θα κάνει την εμφάνισή του και πάλι ανανεωμένος/ή και με μεγάλη σιγουριά ότι θα είσαστε μαζί. Πιθανόν να παίξεις για ένα διάστημα μαζί του μέχρι να τον μάθεις να φέρεται σωστά και να επικοινωνεί μαζί σου στον κατάλληλο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό το ότι έχεις αρχίσει και νιώθεις μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου, παρά να είσαι από εδώ και από εκεί και να νιώθεις εξάρτηση από τον Καρκίνο ή το Λιοντάρι . Προσπάθησε αυτό το διάστημα να πατήσεις δυναμικά στα πόδια σου για να κινείσαι πιο χαλαρά και ανεξάρτητα. Κάποια υπόθεση με έναν Υδροχόο υπάρχει στην ζωή σου αλλά για λόγους αντικειμενικούς δεν είναι και πολύ φανερή. Δε σημαίνει βέβαια ότι αυτό σου αρέσει αλλά κάπου βαθιά μέσα σου περιμένεις ότι θα γίνει τελικά το μεγάλο μπαμ και θα είστε μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις καλύτερες προοπτικές γιατί θα ανοιχτείς με περισσότερο κόσμο και θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο της παρέας. Σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει και θα ανεβάσει το πεσμένο σου ηθικό. Και κάτι σοβαρό να μην έχεις αυτή την στιγμή μπορεί να νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά γιατί θα υπάρχει μεγάλη άνεση και δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Το κώλυμα που έχεις με το Σκορπιό δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί άλλες φορές το διαχειρίζεσαι και άλλες φορές νιώθεις μεγάλη μοναξιά μαζί του, λόγω της απομάκρυνσης που υπάρχει μερικές φορές μεταξύ σας, για λόγους καθαρά εγωιστικούς. Με τον Καρκίνο κάνεις μια νέα αρχή και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα περάσεις μια φάση που όλα θα νιώθεις ότι είναι πιο ανάλαφρα και ανώδυνα και αυτό κάπως θα σε ξεκουράσει. Ο λόγος είναι ότι με μεγάλη ευκολία μπορείς να ξεχάσεις τα δύσκολα και να ξεκαθαρίσεις πιο εύκολα το τοπίο με το Λιοντάρι ή τον Ζυγό. Θα κινηθείς δηλαδή πιο ανεξάρτητα, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει το άλλο πρόσωπο, γιατί μερικές φορές δείχνεις ένα είδος αδυναμίας ή ακόμα και εξάρτησης. Με το Δίδυμο επίσης θα χαλαρώσουν τα πράγματα γιατί θα έχετε και οι δυο ένα στυλ «δεν τρέχει και κάτι αν δεν είμαστε μαζί». Οπότε αυτό μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Δίδυμο που δεν θέλει μεγάλες δεσμεύσεις.

parapolitika.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share