Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι αμάξι θέλεις!

17 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι αμάξι θέλεις!

ΚΡΙΟΣ: Λέω να πάρω κάτι γρήγορο στα γρήγορα. Τι έχει επιτάχυνση από 0 στα 100 χιλιόμετρα σε 3,4 δευτερόλεπτα? Ό, τι κι αν είναι, το θέλω σε κόκκινο. Τώρα! Τώρα λέμε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν είναι οικονομικό, άνετο, όμορφο και πρακτικό, εγώ δεν το παίρνω το αμάξι. Μπελά δεν βάζω στο όμορφο κεφάλι μου. Προτιμώ να πάρω το τραμ που τα έχει όλα και συμφέρει. Μόνο να δω που θα το παρκάρω...

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μ αρέσουν τα αυτοκίνητα πολύ. Έχω ένα και το έχω κάνει πατίνι. Κάνω απίστευτες διαδρομές, γράφω πολλά χιλιόμετρα. Είμαι καταπληκτικός οδηγός και θα μάθω και τον Ζυγό να οδηγεί. Μα είμαι φτιαγμένος για τα αυτοκίνητα λέμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μου αρέσουν τα οικογενειακά αυτοκίνητα, μεγάλα κι άνετα. Βλέπω καμιά φορά και τον Κριό που περνάει από μπροστά μου με το σπορ αμάξι, κι απορώ που χωράει η γυναίκα του και τα 2 κουτσούβελα μέσα εκεί. Στο ποτρ-μπαγκαζ τα βάζει?

ΛΕΩΝ: Αν είναι να πάρω αμάξι, θα πάρω μια Ρολς Ροϊς. Ή έχω αμάξι, ή δεν έχω. Δεν οδηγώ εγώ ό, τι κι ό, τι, απλά επειδή είναι αμάξι. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ίσως θα δεν θα έπρεπε να οδηγώ ΕΓΩ. Έναν σοφέρ και γρήγορα παρακαλώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθαρό να ναι, κι ό, τι να ναι! Θα το έχω τακτοποιημένο από όλες τις απόψεις! Τέλη, κάρτες καυσαερίων, ασφάλειες, όλα πληρωμένα και σενιαρισμένα! Το μόνο που μένει να κάνω, είναι ένα συγκριτικό τέστ 5 σημείων σε 6 μεγάλες μάρκες, πριν πάρω την ορθολογική απόφαση που θα με οδηγήσει στην αγορά του τέλειου οχήματος... Αυτά...

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να μάθετε, αν είχα αποφασίσει τι χρώμα να πάρω το αμάξι μου, που θα παρκάριζα και τι μάρκα θα ήταν, θα είχα αγοράσει το καλύτερο αμάξι από όλους σας! (και τώρα με συγχωρείτε, πρέπει να με πετάξει ο Δίδυμος κάπου. Τα λέμε αργότερα. Αν κάνω κέφι.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιμέ τζάμια να έχει , σύστημα συναγερμού, σύστημα παρακολούθησης και προσθέστε κι εκείνα τα πολυβόλα που βγαίνουν από το αμάξι του Batman. Όχι, άκυρο: θέλω το αμάξι του Batman.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με αυτοκίνητο, όταν σήμερα ο άνθρωπος πάει στο φεγγάρι? Ματάκια μου, εγώ ταξιδεύω κάθε μέρα μέσω διαλογισμού και σε άλλες διαστάσεις, το αμάξι θα με μαράνει?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αμάξι είναι status symbol. Θα πάρω και θα οδηγήσω, μόνο ό, τι ανεβάζει το prestige και το image μου. Αδιαφορώ παντελώς αν θα έχει καν τιμόνι, αρκεί όταν θα το κυκλοφορώ, να προκαλώ ρίγη φθόνου. Μακάρι και να μου το επέτρεπα να γυρίσω το κεφάλι να τους δω να σκάνε από τη ζήλεια τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αμάξι χωρίς σύνδεση ίντερνετ, GPS με δορυφόρο και πολυμορφικό σχήμα, δεν είναι αμάξι. Είναι ένα συμβατικό όχημα, που δεν ταιριάζει με την εποχή και τις απαιτήσεις της. Σε αυτή την περίπτωση, θα προτιμήσω το αλεξίπτωτο, διότι στο κάτω κάτω, είναι κι αυτό ένα μέσο μεταφοράς από το σημείο Α στο... άπειρο...

ΙΧΘΥΕΣ: Αν είχα θυμηθεί να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας, τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα (Έλα Παναγία μου! Με γράψανε επειδή το πάρκαρα για λίγο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη) και έβγαζα και την κάρτα καυσαερίων, θα το είχα ακόμα το αμάξι μου! Ήταν ένα ωραίο μπλε. Όχι. Άσπρο. Όχι... Είχα αμάξι?

Πηγή: astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share