Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: H αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο!

17 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: H αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ξεκινάει την διαδρομή της από τις 17/11 και παραμένει μέχρι 10/12, οπότε θα αλλάξουν όλα προς μια καλύτερη κατεύθυνση. Γιατί ο στόχος της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο είναι να προσφέρει τη χαρά και την αισιοδοξία σε όλους και γενικά να υπάρχει ένα πιο γόνιμο έδαφος για καλύτερες και πιο ειλικρινείς σχέσεις. Το πέρασμα αυτό θα επηρεάσει τον Τοξότη πρωτίστως και μετά τον Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι, Ζυγό και Υδροχόο. Θα δοθεί μια σπίθα φωτιάς στην καρδιά των ατόμων με στόχο να έρθουν όλοι πιο κοντά με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια και με αληθινή αγάπη. Η ανακούφιση αλλά και η αναπτέρωση σε θέματα οικονομικά θα ανανεώσει οτιδήποτε έχει κατά κάποιον τρόπο χαλάσει.

Κριός
Αλλάζει ο τροχός και κοιτάζεις πολύ πιο εύκολα το μέλλον μ' ένα άτομο που τα πράγματα είναι κάπως «φλου». Και αν δεν είναι καλά τα πράγματα με έναν Αιγόκερω, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις χωρίς να φοβάσαι την μοναξιά και να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές. Η επαφή με Δίδυμο, Ζυγό ή Τοξότη θα αλλάξει και σίγουρα θα πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις που δεν θα είναι τόσο δύσκολες. Τα οικονομικά σου σίγουρα θα αυξηθούν γιατί θα έχεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί πολύ εύκολα κι αν έχεις κάτι από το εξωτερικό να περιμένεις μάλλον θα μπει σε καλό δρόμο.

Ταύρος
Θα αποκτήσεις εξωστρέφεια και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις ακόμα και από τους πιο δύσκολους κριτές. Ο αυθορμητισμός σου επίσης θα σε βοηθήσει να ανοίξεις περισσότερο την δουλειά σου. Γενικά είναι η εποχή που θα ψαχτείς πολύ περισσότερο και μέσα από αυτό θα γίνεις περισσότερο κοσμοπολίτης γιατί θα έχεις τη διάθεση να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο. Όλα αυτά δεν θα είναι τόσο εύκολα για σένα, γιατί κρατάς με πολύ ισχυρό τρόπο κάποιες πεποιθήσεις που μπορεί να σε εγκλωβίζουν. Ίσως να νιώθεις ότι αν παραβείς αυτές τις πεποιθήσεις σου θα φανείς ως άτομο επιπόλαιο και χωρίς σοβαρότητα. Χρειάζονται όμως και οι υπερβάσεις από την πλευρά σου.

Δίδυμοι
Έχεις κάτι καινούργιο να ασχοληθείς και σίγουρα θ' ανοίξεις τις πόρτες σου και θα γνωρίσεις νέα άτομα. Ακόμα, θα μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα από τα πολλά πρέπει και τα απαγορευτικά που υπήρχαν αυτήν την περίοδο στην ζωή σου. Η αισιοδοξία με την οποία θα αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα που αφορούν τους τρίτους θα σε κάνει να μεγαλώσεις τα όριά σου και να έχεις μια ανοιχτή αγκαλιά για περισσότερους. Ο Τοξότης θα σε καθορίσει γιατί θα βάλει τη σφραγίδα του και σίγουρα θα σε κάνει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η σχέση με Ιχθύ γιατί θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, υρίως αν συνεργάζεστε και ετοιμάζεστε να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό.

Καρκίνος
Σου προσφέρεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στην δουλειά σου, αλλά πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια αν ανοιχτείς και κάνεις κατά κάποιο τρόπο αυτό που θεωρείς ότι είναι το ιδανικό. Για αυτό ξεκίνα και μη φοβάσαι να κάνεις την αλλαγή σου. Η πιθανή γνωριμία μ' ένα άτομο που είναι μέσα στη δουλειά σου θα σε ξεσηκώσει. Βέβαια η διαφορετικότητά σας μπορεί να σε προβληματίσει αλλά θα σου δώσει μια ευκαιρία να γνωρίσεις έναν νέο κόσμο, με μεγαλύτερη ελευθερία αλλά πιθανόν και έναν άλλον τρόπο διατροφής. Ο αθλητισμός και γενικά η ενδυνάμωση του σώματός σου μέσα από χορό η άλλες ασχολίες που σε βάζουν να κάνεις υπερβάσεις στην καθημερινότητα σου θα είναι το κλικ που χρειάζεσαι για να ξεκολλήσεις από την πλήξη.

Λέων
Θα βρεθείς στην πιο ακραία ερωτική περίοδο αφού θα κάνεις ακόμα και υπερβολές και υπερτιμήσεις. Αλλά τουλάχιστον κάπου θα πιστέψεις πολύ περισσότερο στον εαυτόν σου και σε δυνάμεις που δεν είχες καν υπολογίσει ότι έχεις. Ακόμα έχεις κάποιες ανησυχίες για το παρελθόν και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις από κάποια σχέση που μπορεί να κρατάς θυμό. Αλλά τουλάχιστον κάτι θα αλλάξει οπότε θα είναι όλα ποιο εύκολα. Θα ρισκάρεις πάντως σε οικονομικό επίπεδο και επειδή θα έχεις και τον Δία να σε σιγοντάρει θα ξεπεράσεις τα προβλήματα χωρίς να το καταλάβεις. Ο έρωτας πάντως στα μάτια ενός Τοξότη θα σε κτυπήσει κατακούτελα και ίσως να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.

Παρθένος
Μπαίνεις σε μια φάση που μπορεί να ξελογιαστείς από διάφορες συνθήκες που σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ πιο ευχάριστη, ανάλαφρη αλλά κατά την γνώμη σου κάπως επιπόλαιη. Δηλαδή συγχρόνως με τις κινήσεις που θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις , εσύ μέσα σου θα νιώθεις κι ένα άγχος μήπως το παρακάνεις είτε σε έξοδα είτε σε απόκτηση γνώσεων. Ο δρόμος όμως είναι μονόδρομος και σίγουρα δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω γιατί κάτι θα σε τραβάει να πας μπροστά. Η γνώση που θα αποκτήσεις μέσω άλλων ατόμων θα σε κάνει να ανοιχτείς και να πιστέψεις ότι μπορεί να γίνουν και θαύματα. Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Ιχθύ θα είναι ελαφρώς περίεργη, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα είστε καλά μαζί.

Ζυγός
Εκ των πραγμάτων θα ανοίξεις πολύ περισσότερο και στη θέση των εντάσεων και της ανασφάλειας θα μπει μια καινούργια προοπτική που σχετίζεται με νέες καταστάσεις, γνωριμίες και άτομα που θα ταιριάζουν πολύ περισσότερο μαζί σου. Η σχέση με Κριό, Δίδυμο ή Υδροχόο θα επανέλθει και θα τα βρείτε πιο εύκολα, αφού και οι συνθήκες θα βοηθήσουν υπερβολικά. Επειδή θα ανοιχτείς σε δουλειές και σε νέους στόχους πιθανόν να πάρεις μέσω των γνωριμιών σου μια νέα δουλειά που θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις και από τα άσχημα οικονομικά σου. Με τον Ιχθύ που είναι πολύ περίεργη η σχέση σου μάλλον θα μπει μια νέα βάση που θα σε βάλει σε πιο εξελικτική φάση.

Σκορπιός
Θα αλλάξουν τα οικονομικά σου και ο λόγος είναι ότι θα βοηθήσεις και εσύ με τη δική σου αισιοδοξία για να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές εντυπώσεις ή κολλήματα που σου προξενούσαν δυσκολίες. Τώρα δείχνουν όλα ότι θα ανοίξουν και θα ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πάντως θα χαριστείς πολύ πιο εύκολα στον εαυτό σου και δεν θα τον τιμωρείς τόσο άσχημα με ενοχές και με θεωρίες ότι δεν αξίζεις κ.λπ. Με τον Τοξότη ζείτε ένα καινούργιο παρόν αλλά μπορεί να σκέφτεστε να ζήσετε μαζί και στο μέλλον και να προχωρήσετε σε πιο σημαντικά βήματα.

Τοξότης
Σίγουρα έχεις την μεγαλύτερη εύνοια από όλους αφού η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου. Οπότε η χαρά και η αισιοδοξία θα σε βάλει να κάνεις ακόμα και τρέλες, αλλά τουλάχιστον θα είναι ελεγχόμενες. Το ότι θα ομορφύνεις θα φανεί από τις νέες κατακτήσεις που θα έχεις γιατί θα υπάρχει ένα μεγάλος μαγνητισμός στην αύρα σου και αυτό σίγουρα κάτι παραπάνω θα σου φέρει. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες που σου χαλάνε τη διάθεση και σχετίζονται με παλιές καταστάσεις, εσύ θα τα γυρίσεις όλα τούμπα με στόχο την αναγέννηση. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου χαράξει μια νέα πορεία. Αν δεν είναι το εξωτερικό πιθανόν να είναι νέες σπουδές ή άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτήν την κατάσταση, οπότε έτσι και αλλιώς θα πάρεις την βοήθεια.

Αιγόκερως
Προσπαθείς να κρύψεις τον έρωτα ή μια σκέψη ενός ατόμου που σε απασχολεί. Κυρίως αν είναι ο Δίδυμος. Δεν θέλεις να του δείξεις απευθείας πως νιώθεις, γι' αυτό δείχνεις επιφύλαξη, για να μην ξαναφύγει και εσύ μείνεις πάλι στα... κρύα του λουτρού. Η βοήθεια που θα σου έρθει σαν από μηχανής Θεός θα σε ξεμπλοκάρει από μια μακρόχρονη ταλαιπωρία. Η φιλανθρωπική σου διάθεση θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχουν την ανάγκη σου και αυτό σίγουρα θα σε ανακουφίσει. Το πιο σημαντικό είναι να ανοίξεις την ψυχή σου και να εμπιστευτείς άτομα γιατί αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης.

Υδροχόος
Έχεις δυνατότητες να ξεκινήσεις μια νέα ομάδα που θα σε βάλει να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου μέσα σε κοινωνικούς χώρους. Η διάσταση απόψεων με ένα Σκορπιό θα γεφυρωθεί περισσότερο γιατί εσύ θα δικαιολογήσεις τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Με τον Καρκίνο θα προσπαθήσεις να δείξεις κάτι διαφορετικό πλέον και πιθανόν να έχεις μια πιο φιλική συμπεριφορά χωρίς να φοβάσαι όμως ότι θα τον χάσεις. Γιατί θα έχεις την αισιοδοξία ότι τελικά θα έρθει δίπλα σου και δεν θα είναι τόσο φευγάτος/η λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του. Η πληθωρικότητά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ακόμα και το πιο δύσκολο κοινό.

Ιχθύες
Έχεις μεγάλη αισιοδοξία και ξαφνικά θα ξεκινήσεις να βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί κάτι περιμένεις που εδώ και πολύ καιρό το κυνηγούσες και τώρα παρατηρείς ότι όλα πάνε να ανοίξουν. Προσπάθησε, όμως, ό,τι πάρεις να το εκτιμήσεις και να μην το ισοπεδώσεις γιατί μερικές φορές σε πιάνει και τα χαλάς όλα. Το ζητούμενο είναι να μη μπεις και πάλι στο χάος των καταστάσεων που σε απασχολούν και να αξιοποιήσεις όλα τα καλά που θα σου έρθουν. Αυτό πιο εύκολα θα το κάνεις με την οργάνωση και την σωστή αξιολόγηση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες αυτό το διάστημα ίσως να μη μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Γι' αυτό πρόσεξε τις υπερβολές.


Πηγή: astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share