Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: 5 λόγοι για τους οποίους θα έπνιγα έναν Σκορπιό!

7 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: 5 λόγοι για τους οποίους θα έπνιγα έναν Σκορπιό!
Σκορπιός. Το μοναδικό ζώδιο που προκαλεί απλά και μόνο γιατί υπάρχει.

Μα πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι? Γιατί είναι τόσο διαφορετικοί από τους υπόλοιπους? Γιατί θέλω να τους πνίξω ώρες ώρες?

Ας δούμε γιατί μας εγείρουν συναισθήματα... ακραία αυτά τα τόσο χαριτωμένα αρθρόποδα (κι όμως αυτή είναι η επιστημονική τους κατάταξη!).

1. Είναι μουλάρια κι αγύριστα κεφάλια. Και το λέω με πάσα ειλικρίνεια και αγάπη. Θα σκάσουν και τους εαυτούς τους και εμάς με το πείσμα που έχουν. Αλλά που να σκάσουν οι σκασμένοι?

2. Δεν εμπιστεύονται ούτε την ίδια τους τη μάνα. Πρέπει πρώτα να αισθανθούν σιγουριά και σου κάνουν πολλά τεστ (κι αφού τα περάσεις) να σου επιτρέψουν να μπεις στη ζώνη της εμπιστοσύνης τους. Αυτό δεν είναι φιλία, boot camp είναι! Μαζέψτε τους!

3. Κινούνται και σκέφτονται υπογείως. Μαέστροι του είδους και ψυχοβγάλτες, θα τους πάρεις τις επουσιώδεις σκέψεις τους με το τσιγκέλι, αφού πρώτα έχεις καταπιεί τα χάπια σου για να μην εκραγείς. Ας τους μάθει κάποιος ότι αν μιλήσουν δε θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους σχέδιο εξόντωσης των οχτρών τους... Νισάφι!

4. Αγαπούν και μισούν, μέση δεν υπάρχει. Ο Σκορπιός δε θα σε αφήσει να υπάρχεις. Θα μπεις οπωσδήποτε σε μια κατηγορία και να εύχεσαι να είναι η καλή γιατί μετά, άντε να αλλάξεις γνώμη στα αγύριστα ξεροκέφαλα τους!

5. Βλέπουν τα πάντα ως ύποπτα. Για τους Σκορπιούς, δεν υπάρχει τίποτα αθώο, τίποτα τυχαίο, τίποτα απλά και μόνο για να υπάρχει. Το μυαλό τους θα βάλει το πιο απίθανο σενάριο, αρκεί να περιλαμβάνει κάτι από ίντριγκα, κάτι πονηρό και κάτι από δολοπλοκία. Άντε να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Άκρη δεν θα βγάλω ποτέ μαζί τους. Δε τους πιάνω από πουθενά. Αρχίζω όμως να καταλαβαίνω ότι δεν έχει σημασία. Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται περισσότερο να καταλάβουν πως σκέφτεσαι και ενεργείς εσύ, για να αισθανθούν ασφάλεια αναμένοντας τις αντιδράσεις σου, παρά το ανάποδο.

Ψυχοβγάλτες του ζωδιακού, δολοφόνοι της υπομονής μας, χρόνια σας πολλά!

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share