Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

7 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Θα δουλέψεις σκληρά τουλάχιστον για σήμερα γιατί θέλεις να αποδώσεις καλύτερα από άλλες φορές. Προσπαθείς πολύ να ανορθώσεις τα οικονομικά σου και αυτό σίγουρα κάποιο αποτέλεσμα θα σου φέρει γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι που θα σου αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο. Από το Σάββατο και μετά θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα βρεις άτομα να επικοινωνήσεις αλλά και να χαλαρώσεις και να μοιραστείς διάφορες εμπειρίες με τα δικά σου άτομα. Η σκοπιμότητα όμως στην σχέση σου με ένα Σκορπιό θα συνεχίσει να υπάρχει και θα πρέπει να την διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν σημαντικά.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής θα σου βγάλει στην επιφάνεια το πάθος, την αγάπη και κυρίως το ρομαντικό στοιχείο. Ένα καλό γεύμα με φίλους και συνοδεία ενός πολύ καλού κρασιού θα σε κάνει να περάσεις καλά. Η Αφροδίτη που είναι στον άξονά σου δημιουργεί συνέχεια ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα άτομα που θα έχετε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είναι πολύ ουσιαστικά και να θέλεις να μοιραστείς εμπειρίες ή ακόμα και γνώμες με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Για αυτό θα προσπαθήσεις να μιλήσεις για τον Τοξότη σε ένα άτομο που είναι αξιόπιστο και δεν θα σε προδώσει. Πάντως το να αλλάξεις για λίγο τις πολύ σταθερές σου ιδέες για πράγματα που μπορεί να σου φέρουν χαλάρωση είναι και αυτό το ζητούμενο για σένα.

Δίδυμοι

Καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να δώσεις αφορμές και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σοβαρότητα και με μεγάλη σταθερότητα. Η μυστικότητα των κινήσεών σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες επαφές γιατί δε χρειάζεται να τα λες όλα και σε όλους. Αυτή ίσως η κίνησή σου να σε βοηθήσει, δημιουργώντας σου τη πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις. Η σκέψη ενός Σκορπιού θα παραμείνει κρυφή γιατί δεν είσαι σίγουρος/η τι θα γίνει μεταξύ σας. Από το Σάββατο και μετά οι ημέρες θα είναι απόλυτα δικιές σου αφού θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα ξετυλίξεις όλα σου τα ταλέντα. Με την προσωπικότητά σου θα ξεχωρίσεις και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποιες ς δυσκολίες. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ό, τι θέλεις εσύ και με τον δικό σου τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τα συναισθήματα της λύπης που νιώθεις για ένα Ιχθύ γιατί δεν έχεις καθαρή κρίση.

Καρκίνος

Ζητάς την σταθερότητα και την σιγουριά και θα προσπαθήσεις να την εξασφαλίσεις είτε κοντά με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα με τα οποία περνάς καλά. Το ίδιο βέβαια θα μπορεί να συμβεί και με μια ομάδα που σε στηρίζει και είναι για σένα η ιδανική περίπτωση να καταθέσεις και κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες για να μην παρεξηγηθείς ή να σχολιαστείς αναλόγως. Από το Σάββατο θα γίνεις πιο ανάλαφρος/η και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις και κάποιες συνεχόμενες εντάσεις που υπάρχουν από οικογενειακές ή συντροφικές υποχρεώσεις. Θα το ρίξεις έξω και με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσεις και θα μοιραστείς με φίλους απόψεις, ιδέες και σκέψεις. Η περιέργεια μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά ενός Δίδυμου ή Τοξότη. Ο ερωτισμός σε όλα τα επίπεδα θα είναι το δυνατό σου σημείο γιατί θα θέλεις να δημιουργήσεις ακόμα και στο θέμα ενός παιδιού. Πάντως όταν βγαίνεις σου κάνει πολύ καλό γιατί νιώθεις μια ελαφρότητα και αυτό σε βοηθάει να αποφορτίζεσαι.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια φάση που κάτι σε γυρνάει πίσω και για αυτό θα δώσεις μια μάχη για να ξεπεράσεις τον κακό σου εαυτό. Κυρίως θα δώσεις μια καλή ευκαιρία σε σένα για να καταλάβεις τις αποστάσεις που δημιουργείς χωρίς να το θέλεις με τα άλλα άτομα. Τα μούτρα πάντως δεν βοηθάνε στην σχέση σου με τον Υδροχόο. Η σημαντική σου πλευρά βγαίνει όταν νιώθεις γενναιοδωρία και όταν έχεις μεγάλη καρδιά. Για αυτό μην κλείνεσαι πολύ γιατί αυτό πάει κόντρα στην σχέση με την αισιοδοξία και το άνοιγμα του Δία που σε κάνει και νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει. Από το Σάββατο και μετά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα ανταλλάξεις πολλές απόψεις με άτομα που ταιριάζεις. Πάντως το να μαζεύεις πληροφορίες και να τις επεξεργάζεσαι είναι ό, τι καλύτερο για σένα γιατί ξεπερνάς κάποια κολλήματα που μερικές φορές δεν σε αφήνουν να δεις την πόρτα που είναι μπροστά σου ανοικτή.

Παρθένος

Τακτοποιείς όλες σου τις υποθέσεις με ένα τρόπο πολύ μεθοδικό και κυρίως πολύ συντονισμένο. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να παραμερίσεις κάποιες αντιστάσεις και να προχωρήσεις σε τομές που όντως τις χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές κάνεις πίσω επειδή φοβάσαι και δεν δημιουργείς την ζωή σου όπως την θέλεις. Η πιθανότητα να κάνεις υπερβάσεις θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις μια πολύ σημαντική συνεργασία η οποία θα σου φέρει μεγάλες αλλαγές. Από το Σάββατο θα διασπαστείς περισσότερο γιατί θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία όμως θα σου δώσουν την δυνατότητα να ελιχθείς σε πολλούς τομείς. Η γνώση πάντα σου είναι απαραίτητη και πιθανόν από πληροφορίες να φτάσεις εκεί που θέλεις εύκολα. Πρόσεξε μόνο τις σκέψεις σου γιατί μπορεί να σε παρασύρουν σε σενάρια που δεν σε συμφέρουν.

Ζυγός

Έχεις πολλές πρακτικές υποθέσεις να κλείσεις και τρέχεις για να προλάβεις γιατί μερικές φορές βαριέσαι αφόρητα και προτιμάς να είσαι σε φάση περισσότερο επικοινωνιακή παρά πρακτική. Όμως θα χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου στην προκειμένη φάση για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που πάντα βρίσκεις όταν είναι να ασχοληθείς με τα τετριμμένα και τα πεζά. Το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι οι μέρες που θα δράσεις γιατί θα βρεις πολλές νέες γνωριμίες και άτομα που κατά κάποιο τρόπο τα χρειάζεσαι. Η γνώμη σου θα μετρήσει πολύ περισσότερο και θα ευχαριστηθείς με τον τρόπο που θα εκφραστείς γιατί μπορεί να γίνεις το επίκεντρο. Η εξυπνάδα σου πάντως βοηθάει να ελιχτείς και να λύσεις ένα πρόβλημα οικονομικό ή μια κόντρα που υπάρχει με ένα Παρθένο. Κινηματογράφος, βόλτες, θέατρο και όλα τα συναφή που σε φέρνουν σε επαφή με την γνώση και την πληροφορία θα είναι τα ενδιαφέροντα σου για το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που έγινε τα ξημερώματα θα σου υπενθυμίσει την ρομαντική και συγχρόνως και την κατακτητική σου φύση. Προσπαθώντας να τα συνδυάσεις όλα σε ένα θα βρεθείς πολύ κοντά στον βαθύ σου εαυτό και σε αυτόν που κουβαλάει όλα τα βιώματα και τις αντιφάσεις που αρκετές φορές σε παιδεύουν. Με τον Ταύρο μπορεί να ανανεώσεις και πάλι το συμβόλαιο αγάπης γιατί μάλλον έχει ξεφτίσει, οπότε θα επιδοθείς εκεί με μεγάλη ένταση. Όταν είσαι με πολλά άτομα ενώ σου κάνει καλό, μπορεί και να πνίγεσαι και έχεις ανάγκη την ανεξαρτησία σου ή να αναπνεύσεις. Από το Σάββατο τα πράγματα μπορεί να κυλήσουν πιο εύκολα για σένα γιατί θα χαλαρώσεις και θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να μιλήσεις ανοικτά. Ο Δίδυμος μέσα στην δουλειά σου καραδοκεί να σε γνωρίσει και να έρθει πολύ κοντά σου αλλά εσύ μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Η καινούργια εμπειρία νέων επαφών και ατόμων θα σε δώσει ανοίγματα και καλό είναι μην κοντράρεσαι μέσα σου επειδή δεν θέλεις να αλλάξεις.

Τοξότης

Η επανεμφάνιση πολλών και νέων ατόμων θα σου κάνει καλό γιατί με κάποιο τρόπο θα πιάσει τόπο η προσπάθειά σου και μέσα από αυτό θα μπορέσεις να τα πάρεις πάνω σου. Πολλές φορές παρόλο που δείχνεις ότι αλλάζεις, παραμένεις στα ίδια και στα ίδια και νομίζεις ότι δεν εξελίσσεσαι ή δεν κάνεις τίποτε. Μια κρυφή πληγή που σε ταλαιπωρεί σε βάζει να σκεφτείς και να ξανασκεφτείς και πάλι τι μπορείς να κάνεις για να την γλυκάνεις. Κυρίως η σκέψη ενός Ταύρου ή ενός άλλου ατόμου που δεν είναι κοντά σου για πολλούς και διαφόρους λόγους ίσως σε ενοχλεί. Η δυναμική αντιμετώπιση όμως μερικές φορές δεν είναι πάντα η σίγουρη μέθοδος. Το Σαββατοκύριακο θα γίνεις περισσότερο συντροφικός/ή και θα έρθεις πιο κοντά με το πολύ δικό σου πρόσωπο. Με τον Παρθένο που υπάρχουν αποστάσεις μπορείτε να τις γεφυρώσετε και να είστε μαζί, αρκεί να πέσουν τα κάστρα. Πάντως το όνομά σου θα ακουστεί σε πολλά σαλόνια και για καλό σκοπό.

Αιγόκερως

Έχεις αφεθεί στα πράγματα και μάλλον νιώθεις ότι κερδίζεις γιατί δεν σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ η τυπική εικόνα σου αλλά η αληθινή. Για αυτό δίνεις πολύ σημασία στον εαυτό σου και στα προβλήματά σου που θα τα επιλύσεις με τρόπο πολύ δυναμικό και σωστό. Το σαββατοκύριακο σίγουρα κάτι θα σε οδηγήσει να ξεμακρύνεις από την μεγάλη σοβαρότητα και να πεις και μέσα σου «δεν βαριέσαι». Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πετάξεις τη συντηρητικότητα αλλά αν το κατορθώσεις και το επικοινωνήσεις θα δεις ότι κάτι θα αλλάξει. Η μέση λύση και η ισορροπία θα είναι αυτό που θα σε κάνει να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα σε βοηθήσει. Πάντως μην αφαιρείς το δικαίωμα από εσένα να μιλήσεις περισσότερο ελεύθερα από φόβο ότι μπορεί κάποιος να σε κρίνει. Αρκεί να μην κουτσομπολέψεις γιατί δεν θα το συγχωρήσεις στον εαυτό σου.

Υδροχόος

Προσπάθεια και κόντρα προσπάθεια για να φτάσεις εκεί που χρειάζονται οι καταστάσεις και με την καρδιά σου επειδή αναζητάς την αλλαγή η οποία σιγά-σιγά σε κατακτά όλο και πιο πολύ. Η αυτοσυγκέντρωση μερικές φορές σε θέματα που αφορούν την ύλη και όλες τις υποθέσεις γύρω από αυτή σίγουρα θα σου φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Αρκεί να μην φοβηθείς να μπεις πιο βαθιά στα πράγματα που αυτή την στιγμή είναι κάπως φλου και αυτό εσένα σε φοβίζει. Οι δυο άλλες ημέρες του τριημέρου θα κυλήσουν πολύ πιο ευχάριστα και εύκολα γιατί όλο και κάπου θα συμμετάσχεις και με τον τρόπο σου θα έχεις μια ιδιαίτερη μεταδοτικότητα η οποία θα σε βγάλει ακόμα και από αδιέξοδα σιωπής.

Ιχθύες

Αναζητάς να κάνεις κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα σταυροδρόμι. Η σχέση με τον Ταύρο ή Σκορπιό ακόμα και σαν συνεργάτες σου θα σου δώσει την ταυτότητα που ψάχνεις εδώ και καιρό. Όχι ότι δεν έχεις δική σου αλλά μερικές φορές αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και εκεί χάνεις το παιχνίδι. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις να κάνεις τόσα πολλά πράγματα που μπορεί τελικά να τα μπερδέψεις ή να αφήσεις απέξω τα μισά. Αυτό σίγουρα κάπου θα σε βάλει να σκεφτείς μήπως χρειάζεται να έχεις μια μεγαλύτερη οργάνωση και πειθαρχία στο πρόγραμμά σου. Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη είναι συναρπαστική μέχρι να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον γιατί μετά, αν δεν συντηρήσετε την ίδια εικόνα, θα μετατραπεί η σχέση σε τυραννία και για τους δυο.



Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share