Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 06/11/2014, by F’Ariel!

6 Νοεμβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 06/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επικίνδυνα ήρεμη τη βρίσκω τη κατάσταση, μια μέρα πριν τη πανσέληνο και ειλικρινά απορώ.. Μέχρι βέβαια το μεσημέρι, μπορεί το κλίμα να έχει αλλάξει.. Κανείς δε ξέρει.. Τα ζώδια που θα περάσουν φοβερά σήμερα, είναι οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.

Όλοι οι άλλοι, λίγο πολύ, θα τσιτώσουμε, θα εκνευριστούμε, θα αγχωθούμε, γιατί λίγο το ένα και λίγο το άλλο, δε θέλει και πολύ!

«..οι φύλακες έχουν γνώση..»

Τι φοβερή ατάκα! Τι μαγικός συνδυασμός.. Με ανατριχιάζει μόνο που τη λέω.. Τόσο ήρεμη αλλά τόσο σκοτεινή, που αξίζει να την αναφέρω και να την αφιερώσω σε μια ηρωίδα ψυχή.. Μόλις τη διάβασα, γέλασα.
Μετά όμως μου ήρθε η εικόνα. Οι φύλακες, τους φαντάστηκα κάτι σα τους λύκους, μέσα στο σκοτάδι, στο δάσος, να παραφυλούν, να βλέπουν τα πάντα, να μυρίζονται τα βήματα που έρχονται και πλησιάζουν. Να είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν, τη κάθε απειλή! Ναι έχουν γνώση, έχουν εκπαιδευτεί καλά, πρέπει να προστατέψουν το χώρο τους, γιατί αυτός τους δίνει ζωή!

Η αγάπη, ο έρωτας, η οικογένεια, το σπίτι, είναι αυτά που οι λύκοι προστατεύουν. Γιατί αυτό είναι το σωστό. Αυτό είναι το ηθικό και το έντιμο.

Καλή συνέχεια σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share