Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Ο Επαναστάτης Ουρανός στον Κριό

5 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Ο Επαναστάτης Ουρανός στον Κριό
Τι σημαίνει να έχεις Ουρανό στον Κριό στο ωροσκόπιό σου;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, παρορμητικό και θετικό. Κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη ο οποίος στο πέρασμά του δημιουργεί μάχες και απελευθερωτικές καταστάσεις γιατί με αυτόν τον δυναμικό τρόπο φέρνει τις αλλαγές. Το κύριο χαρακτηριστικό του Κριού είναι ότι δίνει ένα πολύ δραστήριο και εφευρετικό μυαλό.

Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένες. Κυρίως υπάρχουν ιδεολογικές ανακατατάξεις αλλά και τεχνολογικά επιτεύγματα.
Η πρωτοπορία σε οποιοδήποτε τομέα ασχολείσαι σίγουρα θα είναι το σήμα κατατεθέν για να ξεπεράσεις κυρίως τον εαυτό σου και μετά τα όρια σου. Τις πιο πολλές φορές θα είσαι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος/η, επινοητικός/η και θα σου είναι πολύ εύκολο να ξεκόβεις από καταστάσεις ή να τις ξεκινάς από την αρχή. Το καλό είναι ότι πάντα έχεις το θάρρος της γνώμης σου και αυτό βοηθάει κυρίως να μην τελματώνουν οι σχέσεις σου αλλά και να μην υπάρχει ίχνος ψευτιάς μέσα σε αυτές γιατί δεν παίζεις κρυφά παιχνίδια στην πλάτη των άλλων και σίγουρα αυτό δημιουργεί μια ηθική συμπεριφορά.

Αν έχεις και άλλες δομές υποστηρικτικές στο ωροσκόπιο σου θα σου δοθεί η μεγάλη ικανότητα της προώθησης της εφευρετικότητας που έχεις κυρίως σε εποικοδομητικά κανάλια. Αν υπάρχουν άλλες εμπλοκές στο ωροσκόπιο σου και δυσαρμονία θα γίνεις απείθαρχος/η, χωρίς τακτ και αυτοέλεγχο και οι κινήσεις σου θα έχουν μια δόση φανατισμού. Η παράδοση και το παρελθόν δεν θα παίζει κανένα ρόλο στην ζωή σου και στις προσωπικές σου αρχές.

Ο αυθορμητισμός, σύμφωνα με το astrology, μερικές φορές μπορεί να γίνει πικρία και απογοήτευση αν βλέπεις ότι τα άλλα άτομα δεν μπορούν να καταλάβουν τις ιδέες σου και προσπαθούν με τρόπο να σε καπελώσουν. Αυτό που πρέπει να δεις είναι ότι μερικές φορές τρέχεις για τον στόχο χωρίς να μπορείς να καταλάβεις τις πραγματικές συνθήκες που ορίζουν κάποια πλαίσια. Για αυτό μπορεί να φανείς και σαν ανεδαφικός/η.

Όταν κάποιος πιστέψει στις αρχές σου και καταλάβει ότι το κάνεις για καλό σκοπό, τότε θα γίνεις χαλί για να σε πατήσει. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φτάσεις στον στόχο σου. Με μια καλή συνεργασία και ένα άτομο που έχει συντροφικές αρχές μαζί σου για να σε καταλάβει και να σε προοδεύσει στο έπακρο.

Μην ξεχνάς ότι έχεις εκπληκτικές ικανότητες, ευαισθησίες και κυρίως ένα ιπποτισμό που μπορεί να σε κάνει να θυσιαστείς για τους άλλους. Αλλά καλό είναι να μην αφήσεις το πείσμα σου να σε καταστήσει ανίκανο/η να δεις μερικές απλές αλήθειες οι οποίες είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση της ζωής σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share