Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Νοεμβρίου;

5 Νοεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Νοεμβρίου;

Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 του μήνα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών αλλά και τον αισθηματικών σου. Αυτή είναι και η δύναμη της Πανσελήνου που σε σχέση με τα οικονομικά σου μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια ενώ στα αισθηματικά σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις την ανάγκη σου να ελέγχεις τα πάντα να σε κυριεύσει και όλα θα πάνε καλά.

Kριός: οι ανησυχίες σου που σχετίζονται με τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Ταύρου. Η ανασφάλεια που μπορεί να σε κυριεύει λοιπόν αυτές τις μέρες σχετίζεται με το οικονομικό σου και δεν αποκλείεται να αντιδράς κάπως παράλογα στις οικονομικές απαιτήσεις των γύρω σου. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο σκέψου ψύχραιμα πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να μειώσεις τα έξοδα.

Ταύρος: η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε βρίσκει κάπως ευάλωτη συναισθηματικά και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον τρόπο να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ψύχραιμα τα όσα σου συμβαίνουν. Απόλαυσε μια κούρα ομορφιάς στο σπίτι ή ένα μασάζ που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να νιώσεις τέλεια. Ένας περίπατος στη φύση μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος και να σε καλμάρει όπως πρέπει ώστε να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι: δεν αποκλείεται να δεις πως πρέπει να περάσεις περισσότερη ώρα μόνη με τον εαυτό σου. Τις επόμενες μέρες αν νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτη μπορείς να μιλήσεις σε μια φίλη ή έναν φίλο και να «βγουν» όλα από μέσα σου. Το να «γιατρέψεις» τις πληγές του παρελθόντος είναι κάτι βασικό που μπορείς να πετύχεις αυτές τις μέρες. Το να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από ανησυχίες και άγχη είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα. Και το πιο βασικό είναι πως τώρα έχεις την ευκαιρία να συγχωρήσεις όχι μόνο όσους σε πλήγωσαν αλλά και τον εαυτό σου.

Καρκίνος: δεν αποκλείεται να αφήσεις πίσω σου μια φιλία αυτό το διάστημα, που δεν σε ικανοποιεί πλέον, με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει τον οίκο των γκρουπ και των φίλων σου. Σκέψου τι είναι σημαντικό για εσένα. Η απάντηση που ζητάς είναι να περνάς χρόνο με ανθρώπους που σε «γεμίζουν» και όχι με εκείνους που σε δεν περνάς καλά.

Λέων: δεν αποκλείεται τώρα να είσαι στο επίκεντρο για κάποιο επαγγελματικό σου επίτευγμα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου να επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να ξεχωρίσεις στο πρότζεκτ που έχεις αναλάβει και να κερδίσεις τον θαυμασμό όλων στο γραφείο, οπότε βάλε τα δυνατά σου!

Παρθένος: αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις ένα πρόγραμμα ή ένα σεμινάριο που έχεις αφού η Πανσέληνος σχετίζεται με την εξέλιξη σου και έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα. Ίσως απλά αποφασίσεις να κάνεις αυτό το μεταπτυχιακό που πάντα ήθελες.

Ζυγός: αν δεις το εισόδημα το δικό σου ή του αγαπημένου να… μειώνεται δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου. Μπορεί να μην εξαρτάσαι οικονομικά από τον σύντροφο σου αλλά δεν αποκλείεται να αγχωθείς λιγάκι για το πώς θα τα βγάλετε πέρα. Αν τα βάλετε κάτω όμως σίγουρα θα βρείτε την λύση, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς.

Σκορπιός: καλό είναι να μην υπάρχουν άλυτα «θέματα» ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και καλό είναι να μιλήσεις μαζί του για όσα σε απασχολούν. Το βασικό είναι πως τώρα μπορείς να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση χωρίς να κατηγορείς τον εαυτό σου ή τον άλλο αλλά με την διάθεση να βρεις μια λύση.

Τοξότης: η δουλειά και η καθημερινότητα σου είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και δεν αποκλείεται πολλά να αλλάξουν στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται κάποιος συνάδελφος να αποχωρίσει από την δουλειά, πράγμα που μπορεί να μεταφράζεται ως περισσότερη δουλειά για εσένα. Αν εσύ ξέρεις ακριβώς ποιες είναι οι αρμοδιότητες σου αρκεί να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις έξτρα προσοχή στη δουλειά σου αυτές τις μέρες και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως: αυτή η Πανσέληνος στον οίκο του ρομάντζου και της ευχαρίστησης θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές! Αν είσαι μόνη αποχαιρέτησε την μοναξιά σου και κάνε χώρο στο σπίτι για τον σύντροφο που δεν θα αργήσει να έρθει. Τώρα θα νιώσεις ένα αίσθημα ολοκλήρωσης που μπορεί να μεταφράζεται ως πρόταση γάμου ή μπορεί να έχει σχέση με την απόκτηση ενός παιδιού.

Υδροχόος: μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ενδέχεται να απαιτεί την προσοχή σου. Δεν αποκλείεται να μην γνωρίζεις τις λεπτομέρειες και να τις μάθεις τις επόμενες μέρες. Μπορεί στην αρχή να εκνευριστείς από τα όσα θα μάθεις αφού μαθαίνεις νέες λεπτομέρειες συνεχώς, αλλά καλά θα κάνεις να μην αντιδράσεις παρορμητικά αλλά να σκεφτείς λογικά. Θυμήσου πως το βασικό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να προσφέρεις την στήριξη σου σε όσους την χρειαστούν.

Ιχθείς: συζητήσεις συναισθηματικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και αυτό που κάνεις είναι να σκέφτεσαι με την καρδιά και όχι με το μυαλό σου. Αυτό το διάστημα δεν αναμένεται να πάρεις λογικές αποφάσεις για ένα θέμα αν δεν σου έχει αγγίξει την καρδιά. Συνδύασε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα με το συναίσθημα και όλα θα πάνε τέλεια.

Πηγή: womenonly

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share