Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 05/11/2014, by F’Ariel!

5 Νοεμβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 05/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.. Τι τραγουδάω τις ημέρες αυτές είναι απίστευτο και εξωπραγματικό για τα δικά μου δεδομένα. Να όμως που μου έχει κολλήσει και δε ξέρω το γιατί..;;;

«..θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα, σα να είναι η τελευταία μας φορά..»


Σύμπαν, ρίξε μου μια με ένα ρόπαλο στο κεφάλι μπας και συνέλθω, γιατί δε με βλέπω καλά.. Όμως κάτι μου λέει ο ποιητής εδώ πέρα και όλως τυχαίως, νομίζω έχω αρχίσει να λαμβάνω τις απαντήσεις που ψάχνω..

Όχι, άκρη δε θα βγάλω ποτέ, γιατί ο δικός μου ο έρωτας, είναι παράξενος.. έχει ποικιλία, αδυναμίες, πάθη και πολλά μυστικά.. Ναι είναι αγνός, όμως είναι και πολύ σκοτεινός.. Επειδή όμως το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό, μπορώ να πω πως το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει, ο έρωτας είναι πιο κοντά από ότι νόμιζα και έχω αρχίσει να νιώθω την ανάσα του..

Είσαι εσύ, που κρύβεσαι και φοβάσαι να μιλήσεις.. Είσαι εσύ, που με παρακολουθείς και μένεις με το στόμα ανοιχτό, κάθε φορά. Είσαι εσύ, που καίγεσαι για εμένα, φλέγεσαι ολόκληρος και με θες και με ξανά θες.. Είσαι εσύ που μου μιλάς τα βράδια και μου λες, πόσο κακό κορίτσι είμαι.. Είσαι εσύ, ο αιώνιος ο ψεύτης, όμως τώρα ξέρω και μου αρέσει..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share