Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

3 Νοεμβρίου 2014
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που ανταγωνίζεσαι είτε έναν Αιγόκερω είτε ένα Σκορπιό γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις τη σύγκριση μαζί τους. Παρόλα αυτά κινείσαι πολύ δυναμικά και δεν διστάζεις να χαλάσεις έστω και κάτι μικρό αν δεν σου αρέσει. Πάντως αν δεν θέλεις να χωρίσεις αυτό το διάστημα να κάτσεις στα αυγά σου. Γιατί βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να τα διαλύσεις όλα και πιθανόν να έχεις παρακινδυνευμένη συμπεριφορά. Καλύτερα να αρκεστείς σε ισορροπημένες συζητήσεις για να ξεπεράσεις τυχόν συγκρούσεις και κρίσεις. Η απόφαση να μιλήσεις ανοικτά με έναν Ταύρο, που πιθανόν να βρίσκεται και στο εξωτερικό, θα είναι η πιο σωστή.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια σημαντική εύνοια και για αυτό θα προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα και να κάνεις όνειρα για το πώς θα μπορούσες να είσαι στο μέλλον μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό χειρίζεσαι με κάποια πονηριά και ηδυπάθεια το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως ο Σκορπιός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σένα γιατί είσαστε συνέχεια πολύ κοντά. Είτε από τις συνθήκες είτε από μια κοινή δουλειά που έχετε αναλάβει. Με τον Καρκίνο μπορεί να έχετε στόχο να κάνετε οικογένεια γιατί έχετε βρει κοινά σημεία που σας ενώνουν. Πάντως το να συζητήσεις με το Ζυγό ανοικτά, παρόλο που έχεις αισιοδοξία, μάλλον είναι δύσκολο γιατί μιλάτε σε άλλη γλώσσα. Αν σε ενδιαφέρει το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος να προσέξεις γύρω στις 6/11 γιατί μπορεί να βγει η σκοτεινή πλευρά μεταξύ σας και να υπάρξουν εντάσεις και ζήλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί από τις περιστάσεις γύρω σου για αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό να ξεπεράσεις τις κρίσεις και τις εντάσεις. Με το Σκορπιό έχετε κάτι κοινό να πείτε αλλά μπορεί να σας χωρίζουν πολλά, για αυτό θα κινείσαι με μεγαλύτερη καχυποψία. Επειδή μπορεί να σ' έχουν πιάσει οι μοναξιές σου πιθανόν να μη θέλεις να βρίσκεσαι με πολλά άτομα μαζί. Μην το θεωρήσεις αφύσικο αν, από εκεί που μιλούσες πολύ, ξαφνικά σταματήσεις για λίγο να εκδηλώνεσαι με αυτόν τον πηγαίο τρόπο που έχεις μάθει. Η προσεκτική αξιολόγηση ενός Παρθένου, που μπορεί να μην είναι με την πρώτη ματιά το καταλληλότερο πρόσωπο, πιθανόν να καταλήξει σε συνάντηση μαζί του και να αρχίσετε να κάνετε παρέα, οπότε θα βρεθείς με μια σχέση εκεί που δεν το περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ιδανικό για σένα σίγουρα είναι ένα άτομο που αγαπάει την οικογένεια και είναι πολύ συναισθηματικό για να στέκεται δίπλα σου. Τώρα όμως οι συνθήκες σου φαίνονται κάπως υπερβολικές. Δηλαδή μπορεί να ζήσεις σε κουραστικό βαθμό την συντροφικότητα και αυτό είναι που θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση μεν, αλλά πιθανόν να μη θέλεις να εξαρτηθείς. Με τον Σκορπιό όταν συναντιέστε όλες σας οι επαφές έχουν πολύ συναίσθημα και πάθος. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι να βρίσκεσαι συνέχεια στα πόδια ενός άλλου ατόμου, γιατί μπορεί να νιώσεις ότι τελικά είσαι βάρος. Με τον Κριό γίνεται κάτι ξαφνικό και γρήγορο, χωρίς όμως να υπάρχει συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Βασίζεσαι σε συναισθήματα που πιθανόν να μην είναι τα αληθινά, για αυτό θα μπερδεύεσαι συνέχεια μέσα σε παρεξηγήσεις και πιθανόν απόμακρες συμπεριφορές. Η ιδιαιτερότητα ενός προσώπου που θα υπάρξει στη ζωή σου θα σου δώσει τουλάχιστον την πίστη ότι θα είσαστε μαζί, αλλά όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί όλα τα βλέπεις πολύ ρευστά. Ο Κριός έχει κάτι να σου πει αλλά επειδή είναι πολύ παρορμητικός θα διαπιστώσεις ότι μπορεί στην τελική ευθεία να φοβάσαι να μείνεις μαζί του. Και ο λόγος είναι ότι σου αρέσει η σταθερότητα και η σιγουριά, αλλά εσύ αμφιβάλεις αν θα αντέξει το συναίσθημά του στο χρόνο. Η καρμική σχέση με τον Αιγόκερω σε βάζει να σκεφτείς πολύ περισσότερο και να γίνεις όσο μπορείς πειθαρχημένος/η. Γιατί με τον τρόπο του θα σε βάλει σε νέες επαγγελματικές καταστάσεις ή σε μεγαλύτερη κοινωνική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιστεύεις στη δύναμή σου και σίγουρα θα μπορείς με τον τρόπο σου να ρίξεις ένα άτομο που εδώ και καιρό το περιτριγυρίζεις χωρίς όμως να μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό μαζί του. Μόλις όμως νιώσεις ότι είναι εύκολο θα μπεις με φόρα στον συναισθηματικό του κόσμο και θα παλέψεις για να το κάνεις δικό σου. Κυρίως με τον Υδροχόο θα έχεις μια μεγάλη φιλικότητα και μπορεί αν δεν είσαστε ακόμα μαζί, με πρόφαση ότι θέλεις να βοηθήσεις στα πρακτικά του θέματα, να... μπουκάρεις στην κυριολεξία στην ζωή του. Προσπαθώντας να απελευθερωθείς από ένα Κριό θα λειτουργήσεις πολύ αιφνιδιαστικά και πιθανόν να μην το περιμένεις ούτε εσύ από τον εαυτόν σου. Με Ταύρο ή Σκορπιό θα έχεις μια καλή επαφή γιατί θα υπάρχουν κοινά σημεία.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είσαι και στην καλύτερη φάση σου αυτήν τη στιγμή γιατί αντιμετωπίζεις τον Ταύρο με έναν πολύ διστακτικό τρόπο και δε θέλεις να ανοίξεις τελείως τα χαρτιά σου επειδή μάλλον θα σε παρεξηγήσει. Ο Ερμής ακόμα προσπαθεί στο ζώδιο σου και σου δίνει μια ιδιαίτερη σπίθα επικοινωνίας. Οπότε, ο λόγος σου πιθανόν για κάποια άτομα να είναι πολύ γοητευτικός και μόνο με αυτό να τους ρίξεις. Μπορεί να σε μπερδεύει ένας Ιχθύς επειδή αποφεύγει να σου δείξει την αλήθεια του, την οποία ίσως να μην την ξέρει. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και αυτό βοηθάει την ψυχολογία σου, κυρίως αν νιώθεις μοναξιά και δε θέλεις με τίποτε να βρίσκεσαι μόνος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ότι και να κάνεις θα έχεις την συνοδεία της Αφροδίτης και κατά κάποιο τρόπο θα μαζεύει τα λάθη σου ή θα ωραιοποιεί τις εμπειρίες σου. Το καλό είναι ότι θα έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για αυτό θα δοκιμάσεις να ολοκληρώσεις μια σχέση που μέχρι τώρα την έχεις αφήσει μισή από φόβο ότι θα σε απορρίψει το συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασίσου στη δική σου προσωπικότητα και τότε θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά γιατί εσύ έχεις στο μυαλό σου ήδη τον τρόπο που θα δουλέψεις τη συγκεκριμένη σχέση. Σίγουρα θα έχεις μεγάλη διάθεση για προστασία και φροντίδα. Γιατί με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα υπάρχει μια ευτυχισμένη ζωή. Τώρα, αν δεν σου αρέσει, μπορεί να μην έχει ευθύνη και το άλλο άτομο, αλλά το δικό σου ανικανοποίητο κομμάτι. Η Πανσέληνος στις 6/11 σίγουρα θα σε επηρεάσει αρκετά πιεστικά, γιατί σε θέλει να λειτουργήσεις σαν καταλύτης σε όλες τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από εκεί που ήσουν ανοικτός/ή και τα πέρναγες όλα εύκολα και στο ντούκου, τώρα ξαφνικά νιώθεις ότι ενηλικιώνεσαι και δεν ανέχεσαι εύκολα να έχεις σχέση μ' ένα άτομο που είτε δε σε καταλαβαίνει είτε δε μπορεί να έχει μαζί σου μια πολύ κλειστή επαφή. Γι' αυτό θα βάλεις όρους και μάλιστα αρκετά αυστηρούς. Πιθανόν το χαρωπό παιδί να είναι πλέον στο παρελθόν και μάλιστα προσπαθεί να επιβιώσει με έναν τρόπο πολύ δοτικό και συναισθηματικό. Αλλά το καλό είναι πως έχεις σκεφτείς ότι όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες, τόσο πιο δύσκολο είναι να κρατηθεί η σχέση χωρίς να καπελώνεσαι. Με τον Ταύρο μπορεί να σου συμβεί κάτι εντυπωσιακό στην Πανσέληνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να ορίζεις περισσότερο τα πράγματα και τις καταστάσεις για αυτό θα βρεθείς στην πρώτη γραμμή αναζητώντας ή ακόμα και απαιτώντας να προχωρήσει ο Ζυγός που είστε μαζί ή να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που κατά κάποιο τρόπο θα σου ταιριάζει απόλυτα. Όσο πάντως προσπαθείς να βρεις άκρη με τον Κριό και να μιλήσετε ανοικτά και πολιτισμένα, όλο κάτι γίνεται και τελικά ή φωνάζεις ή δεν είσαι ο εαυτός σου. Οπότε θεωρείς ότι όλα αυτά δεν σε εκφράζουν απόλυτα. Ένα κοινό ταξίδι που πρόκειται να πάτε σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα προχωρήσεις τις μεταξύ σας συζητήσεις μέχρι εκεί που σε παίρνει και σίγουρα θα προκύψουν εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ δεν είσαι άτομο του συμφέροντος, μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να σε σπρώχνει να κάνεις σχέση από σκοπιμότητα. Όχι ότι δεν σου αρέσει καθόλου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά θα βλέπεις και κάποιο συμφέρον και αυτό είναι που μπορεί να σε συγκινεί περισσότερο. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να βλέπεις ότι θα έχεις κέρδος διπλό. Γιατί με τον τρόπο του και τα χρήματά του ή την εξουσία του προσπαθεί να σε δοκιμάσει αλλά και να σε εξουσιάσει συγχρόνως αν η σχέση δεν έχει γίνει ακόμα πολύ στενή. Όχι ότι δεν ταιριάζεις αλλά... θα επιδιώξεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείς να απολαύσεις κάποιες καλές στιγμές και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερο όμορφα με τον εαυτό σου. Γιατί τις πιο πολλές φορές πέφτεις θύμα αυτολύπησης και παραμένεις για πολύ χρόνο σε αυτόν το ρόλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως σου αρέσει, για να το παίζεις αδύναμος μέσα στη δύναμη, κυρίως του Λιονταριού που νιώθει ότι έχει τον πρώτο λόγο. Η φιλική σταθερή συμπεριφορά του Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να ονειρευτείς και αν προχωρήσει παραπέρα, τότε θα έχεις σίγουρα τον γάμο στις προσεχείς επιλογές σου.

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share