Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια!

3 Νοεμβρίου 2014
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια!
Είναι κάποιες στιγμές που θέλεις να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα, προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου… Μία τέτοια σημαντική στιγμή θα ζήσεις αυτό το Νοέμβριο, καθώς θα αντιληφθείς ότι κάποιες στιγμές η απομόνωση και η περισυλλογή είναι πολύτιμες, γιατί σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις!
Οι μοναχικές στιγμές θα δώσουν όμως και σημαντικές ευκαιρίες, η τύχη δεν θα λείψει, αλλά δεν θα λείψουν ούτε και οι σκληρές συνειδητοποιήσεις, που θα προβληματίσουν, θα μπλοκάρουν και θα κάνουν πολλούς από εμάς να καταλάβουμε τα σφάλματά μας… Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι και ποιοι θα τα βρουν σκούρα; Το αστρολογικό ταρώ του Νοεμβρίου, δίνει όλες τις απαντήσεις και με κάθε λεπτομέρεια…
Η κάρτα Ταρώ του Νοεμβρίου, η οποία και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και της χρονιάς, είναι ο Ερημίτης. Ο Ερημίτης είναι ένας άνθρωπος με σοφία, γνώση και εμπειρία, που δείχνει το φως, προς την τελειότητα. Η αποδοχή, ο συμβιβασμός και η συνειδητοποίηση, είναι οι τρείς βασικές έννοιες του Ερημίτη, οι οποίες θα είναι πολύ ενισχυμένες αυτό το μήνα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, αναγνώρισε τα λάθη σου, μάθε από αυτά και σύντομα θα δεις τη ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο… Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα της κάρτας.

Στα αισθηματικά, ο χρόνος και η υπομονή είναι απαραίτητα…

Ο έρωτας μπορεί να είναι ένα όμορφο παιχνίδι, οι σχέσεις όμως δεν είναι παιχνιδάκι και χρειάζονται προσεχτικό χειρισμό. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να βρεις το τέλειο και το ιδανικό και μερικές καταστάσεις σε οδηγούν σε αδιέξοδο… Πριν κάνεις λάθη, αφού δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω για να τα διορθώσεις, πρέπει να αποστασιοποιηθείς για λίγο, να μετρήσεις τα συναισθήματά σου, να μάθεις από τα σφάλματα του παρελθόντος, να ακούσεις τη συμβουλή ενός σοφότερου και πιο ώριμου ανθρώπου… Ο Νοέμβριος δεν είναι και τόσο ρομαντικός και ερωτικός μήνας, φέρνει όμως την κάθαρση, την αλήθεια και την συνειδητοποίηση, έννοιες που είναι απαραίτητες για να μπορείς να στηρίξεις στη συνέχεια μία υγιή σχέση.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, σημαντική είναι η προσήλωση…

Ο Νοέμβριος επικεντρώνει το ενδιαφέρον στην εργασία και στην τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων! Η οξυδέρκεια του μυαλού θα βοηθήσει στην εύρεση ουσιαστικών λύσεων σε ό,τι σχετίζεται με αυτούς τους δύο τομείς. Η καλή οργάνωση και η μεθοδικότητα, θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση επαγγελματικών ζητημάτων. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν μία νέα εργασία και θα πρέπει να αφιερωθούν με όλο τους το είναι, προκειμένου να τα καταφέρουν… Οι ώρες εργασίας θα είναι αυξημένες, ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος, οι στόχοι όμως θα είναι μεγάλοι και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο θα γίνει ο οδηγός.

Ποια ζώδια έχουν «τύχη» αυτό το Νοέμβριο;

Οι Κριοί, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς

Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δυσκολίες;

Οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί!
myastro
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share