Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

31 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός
Ανοίγεσαι σε πολλά θέματα και βρίσκεσαι με άτομα που έχετε κατά κάποιο τρόπο κοινά ενδιαφέροντα. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες αλλά και στεναχώριες οι οποίες έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Επειδή σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά θέματα θα μπεις πιο βαθιά στην έρευνα. Ο Υδροχόος ίσως είναι το κατάλληλο πρόσωπο να σε φέρει σε επαφή με νέα άτομα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα Λιοντάρι που θα σε τραβήξει πολύ με το ενδιαφέρον του. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να αράξεις για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την ηρεμία σου και να μην θέλεις καθόλου να βγεις έξω. Με τον Παρθένο θα ανταλλάξεις μηνύματα αλλά χωρίς να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. Προσπάθησε γενικά να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη γιατί χρειάζεται να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα οργανώσεις τα οικονομικά σου και γενικά τις συνεργασίες σου.

Ταύρος
Υπάρχουν εντάσεις και μεγάλες αντιφάσεις με διάφορα άτομα αλλά και τους γύρω σου που έχετε διαφορετικές αντιλήψεις γιατί θα ξεκαθαρίσεις κάποιες απόψεις σου που αντιστέκονται στην αλλαγή που είναι δύσκολη για σένα αλλά το νιώθεις ότι αν θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια σίγουρα θα πρέπει κάτι να κάνεις. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Υδροχόο θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αλλά συγχρόνως σου δημιουργεί ανασφάλεια γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις. Από την Κυριακή και μετά οι συνθήκες θα είναι πιο ήρεμες και χαλαρές και σίγουρα θα σε βοηθήσει να σηκωθείς ακόμα και από τις δύσκολες καταστάσεις. Με τον Ιχθύ θα έχεις ένα σημείο αναφοράς και σίγουρα θα σε φέρουν πιο κοντά οι τρέχουσες συνθήκες. Επαφές με συγγενικά αγαπημένα πρόσωπα θα σε ευχαριστήσουν.

Δίδυμοι
Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αυτό είναι πάντα που σε κρατάει σε μια ενεργή κατάσταση. Το καλό είναι ότι θα κινηθείς με γρηγοράδα χωρίς να περιμένεις να κάνουν οι άλλοι πράγματα για σένα. Παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η είδηση για ένα θέμα σπουδών που περιμένεις θα σε χαροποιήσει γιατί το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Πάντως το μυστικό είναι να είσαι ανοικτός/η χωρίς φοβίες για να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι όλα γίνονται κάτω από πίεση και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Για αυτό θα χαλαρώσεις και θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο και το διαφορετικό που θα σε βγάλει από ένα μικρό τέλμα. Από την Κυριακή και μετά να προσέξεις τις επαφές και τα λόγια που θα μεταφερθούν γιατί πιθανόν να βρεθείς χωρίς να το θέλεις σε λάθος περιβάλλον.

Καρκίνος
Νιώθεις περίεργα γιατί θα χρειαστεί να συμβιβάσεις την νοοτροπία και την σκέψη την δική σου με άτομα που δεν ταιριάζεις και πολύ και πάνω από όλα δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία. Για αυτό θα προφυλάξεις το συναίσθημά σου σαν κόρη οφθαλμού. Το κυριότερο από όλα είναι να αλλάξεις έστω και σήμερα ή αύριο τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να δεις το μέλλον με μια διαφορετική ματιά γιατί μόνο τότε θα πιάσεις την στιγμή που είναι απαραίτητη για σένα. Διαφορετικοί φίλοι και άτομα που σίγουρα κάτι αλλιώτικο θα έχουν να σου πουν, θα σε προβληματίσουν αλλά αν δεν δώσεις ιδιαίτερη σημασία θα καταλάβεις κάτι καινούργιο για την ζωή. Η ευαισθησία από την Κυριακή και μετά μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς με μια παρέα να πεις και κάτι παραπάνω. Θα χαλαρώσεις και θα ακούσεις από μουσική μέχρι που ίσως χορέψεις κιόλας για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα πιο ανοικτό τρόπο. Η επαφή με ένα πρόσωπο πολύ ιδιαίτερο από το εξωτερικό σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό.

Λέων
Κάτι σε σπρώχνει να βρεθείς και να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους παρά με τα δικά σου. Σίγουρα αυτό θα σε ανοίξει και θα σε βγάλει έξω από τον εαυτό σου και από την άλλη θα σου δώσει την δυνατότητα να βλέπεις την ζωή μέσα από αυτούς, που είναι πολύ εξελικτικό και διαφορετικό. Αν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις δημόσιες σχέσεις και κυρίως έχεις πολλά άτομα γύρω σου να συντονίσεις, θα βάλεις τα δυνατά σου για να έρθετε πολύ κοντά. Η αδιαφορία όμως ενός Υδροχόου μπορεί να σε πληγώσει και να πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να απομακρυνθεί κάπως ο ένας από τον άλλον. Σκέψου καλύτερα και δες πιο βαθιά τα πράγματα. Πάντως το καλό είναι ότι φίλοι, γνωστοί με πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα και κυρίως με διαφορετικό υπόβαθρο θα περάσουν αυτές τις ημέρες από δίπλα σου. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να κάνεις επαφές με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μαζί σου και κυρίως μεγαλύτερη ευαισθησία που μπορεί να σε μπερδέψουν με την κρίση τους. Πιθανόν να κοιμηθείς λίγο παραπάνω για να χαλαρώσεις αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις.

Παρθένος
Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα δεις τα πράγματα με ένα τρόπο πολύ ανοικτό και αν το τραβήξεις και λίγο, αρκετά πρωτότυπο. Η τάση σου για να ασχοληθείς με την ψυχολογία και την αυτογνωσία σίγουρα θα σε δείξει ένα δρόμο πολύ πιο επιβοηθητικό για σένα. Η θεωρία σου είναι να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που να προσφέρεις αλλά και ο άλλοι να σε καταλαβαίνουν. Δίνεις πολλά και θέλεις όσο μπορείς να υπηρετείς τους άλλους και να τους είσαι χρήσιμος/η κι είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς ένα τρόπο ιδιαίτερο γιατί αυτό θα σε βοηθήσει στην δουλειά σου. Αν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο με έναν Ζυγό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσετε και όχι να το αποφεύγεις λόγω αδυναμίας να στηρίξεις αυτά που λες. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείς με άτομα πολύ δικά σου και θα βγάλεις το συναίσθημα που έχεις στην επιφάνεια γιατί τις πιο πολλές φορές το κρύβεις κάτω από την μάσκα της λογικής. Η μουσική πάντα σου κάνει καλό και δεν πρέπει να την αποφεύγεις όσο χάλια και να είσαι.

Ζυγός
Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί γίνονται διάφορα που σε κουράζουν αλλά σε βάζουν και σε ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο να χειριστείς γιατί η αρμονική σου φύση δεν αντέχει καβγάδες και εντάσεις. Τον αέρα όμως που θα έχεις μέσα σου θα τον μεταδώσεις στους γύρω σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν κόντρες είτε με την οικογένεια, είτε με οποιοδήποτε άτομο βλέπεις σαν εξουσία. Άτομα από την δουλειά σήμερα μπορεί να σου ανεβάσουν τον πήχη ψηλά και να βρεθείς σε μια αντιπαλότητα εσύ όμως ξέρεις με ποιο τρόπο πρέπει να φερθείς. Το Σάββατο θα είναι μια πολύ εύκολη ημέρα γιατί θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Την Κυριακή μπορεί να είσαι κουρασμένος/η γιατί οι υπερβολές των προηγούμενων ημερών θα σου φέρουν μια γλυκιά διάθεση για ύπνο και για χαλάρωση. Μπορεί κατά βάθος αυτό να μην σου αρέσει, καλό όμως είναι να ακούσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις γιατί δεν σου πηγαίνει καθόλου είναι να το παίξεις θύμα ενός Παρθένου ή Ιχθύ γιατί τότε θα μπερδέψεις περισσότερο τα πράγματα. Μείωσε τα γλυκά και τη ζάχαρη.

Σκορπιός
Δεν αφήνεις εύκολα να σου πάρει κάποιος τον έλεγχο των κινήσεων και πράξεών σου και αν γίνει αυτό θυμώνεις και δεν είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν σήμερα να γίνει κάτι ανάλογο και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό σε σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο γιατί, χωρίς να το θέλει, μπορεί να σε πληγώσει με μια απρόσωπη συμπεριφορά του. Η δυνατότητα πάντως να βρεθείς σε ένα καλύτερο περιβάλλον είναι σχεδόν σίγουρη γιατί στην ουσία θα το επιδιώξεις εσύ, επειδή αυτόν τον καιρό που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου κυνηγάς μόνο τα ωραία και τα ποιοτικά πράγματα για σένα. Όσο μπορείς βέβαια και όσο σου το επιτρέπουν οι καταστάσεις που έχεις θέσει τον εαυτό σου να ζει. Η επαφή με Υδροχόο μπορεί σήμερα να είναι κάπως περιορισμένη και πιο πολύ εσύ να την έχεις δημιουργήσει γιατί βάζεις τα φρένα που κατά την γνώμη σου χρειάζονται για να στρώσει. Η Κυριακή θα είναι μια θαυμάσια ημέρα όπου το συναίσθημά σου θα ρέει άφθονο και εσύ θα περάσεις καλά, πάνω από όλα με τον εαυτό σου και μετά με τους υπόλοιπους. Φωτογραφίες, μπαούλα με παλιά ρούχα και οτιδήποτε σχετίζεται με νοσταλγική περίοδο στην ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια σειρά όμορφων αναμνήσεων.

Τοξότης
Άλλο που δεν θέλεις να βρεθείς με φίλους και άτομα που θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω για να περάσεις όμορφα και να απαλύνεις κατά κάποιο τρόπο το τραύμα που νιώθεις ότι υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου και σε τυραννάει. Η δικαιοσύνη σε ένα θέμα θα λάμψει και αυτό θα σε ικανοποιήσει. Έστω και η παραδοχή κάποιων ατόμων ότι δεν σου έχουν φερθεί και πολύ καλά θα σε κάνει να νιώσεις περηφάνια και να αποδεχτείς τον εαυτό σου σε θέματα που παλιά τον τιμωρούσες. Η κρυφή επαφή με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό δεν είναι εύκολο να σταματήσει και η σκέψη του θα σε κρατάει σε μια εγρήγορση. Η Κυριακή είναι μια ημέρα ιδιαίτερη για σένα γιατί θα έχεις μεγάλη επιθυμία να επικοινωνήσεις με τον πνευματικό κόσμο σου και να ανανεώσεις τις δυνάμεις σου με συναισθήματα αγάπης και ευαισθησίας προς όλους όσοι έχουν την ανάγκη σου. Ακόμα και η ενασχόλησή σου με τα ζώα θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις εντάσεις.

Αιγόκερως
Βρίσκεσαι για λίγο σε μια κατάσταση πολύ διαφορετική από τα τετριμμένα και τα παραδοσιακά για αυτό χρειάζεται να βελτιώσεις την επικοινωνία σου που πολλές φορές είναι μεμονωμένη και πολύ περιορισμένη σε άτομα που νομίζεις ότι δεν έχουν σχέση με την δική σου νοοτροπία και σκεπτικό. Η αγορά μοντέρνων συσκευών ή πρωτότυπων συστημάτων μπορεί να σε ξεσηκώσουν και να βρεθείς να κάνεις τρέλες που δεν είχες υπολογίσει. Η παρέα με ένα άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από εσένα και το μόνο κοινό σημείο που έχετε είναι η καριέρα και η φιλοδοξία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις σε σημεία που δεν είχες σκεφτεί καν. Το Λιοντάρι έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης προς εσένα αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα τα βρείτε. Η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα γιατί θα βρεθείς με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα και θα χαλαρώσεις μαζί τους μιλώντας ή πίνοντας καφέ. Το να χαμογελάς θα σε βοηθήσει να έχεις μια θετική αύρα και μεγαλύτερη αισιοδοξία για την εβδομάδα που έρχεται.

Υδροχόος
Βρίσκεσαι σε μια φάση που τουλάχιστον για σήμερα θέλεις να απελευθερωθείς από όλους και όλα και να βρεθείς με τον εαυτό σου για να περάσεις καλά μαζί του γιατί νιώθεις την υποχρέωση να τον ευχαριστήσεις και να του δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα διαλέξεις και ένα δυο άτομα να σε συντροφεύσουν. Επειδή μπορεί να βρεθείς σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα Σκορπιό μην απομακρύνεις την πιθανότητα να είστε μαζί γιατί με το μυαλό σου σκέφτεσαι πολλά και ίσως είναι σε λάθος κατεύθυνση. Η οικονομική συνεργασία με κάποια άτομα μπορεί να έχει και στοιχεία εξάρτησης από την πλευρά σου για αυτό να προσέχεις μήπως και τυχόν και σκλαβωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα σε κάνει να σκεφτείς πιο χαλαρά αλλά και να εκδηλώσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου προς την οικογένεια αλλά και σε έναν Καρκίνο.

Ιχθύες
Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις την ανεξαρτησία σου. Νιώθεις ότι αρκετά έχεις επιβαρυνθεί με διάφορα και τώρα χρειάζεσαι κάτι το διαφορετικό για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό θα έρθεις σε επαφή με πολύ περισσότερο κόσμο από άλλες φορές και θα ανοιχτείς περισσότερο με το να μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις. Η κρίση σου μερικές φορές είναι αδύναμη γιατί μπαίνει στην μέση το συναίσθημα. Όμως τώρα που νιώθεις πιο δυνατός/η σίγουρα θα αναιρέσεις ή θα διακόψεις ακόμα και μια συνεργασία που σε ταλαιπωρεί με ήξεις αφήξεις. Ο Ζυγός είναι ένα άτομο που με τον τρόπο του σε περιορίζει για αυτό θα βρεθείς σε μια αντιπαράθεση μαζί του. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα σου γιατί θα περάσεις όμορφα και θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι οι άλλοι. Η προσωπική έκφραση είναι σημαντική και σήμερα θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί θα έχεις την ευκολία να συμμετάσχεις ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον χωρίς όμως να χάσεις τον εαυτό σου.

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share