Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Μάθε τα πάντα για τον κρυφό σου ωροσκόπο!

31 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια: Μάθε τα πάντα για τον κρυφό σου ωροσκόπο!

Ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα στον κρυφό και τον κοινό ωροσκόπο είναι ότι όλοι έχουμε από έναν. Ο κρυφός ωροσκόπος θεωρείται το κλειδί για να εξερευνήσουμε τις λιγότερο φανερές πλευρές της προσωπικότητάς μας, το λαβύρινθο των ονείρων και των επιθυμιών μας...

Ο Ξαβιέ Αλμπέρ είναι ο πρώτος αστρολόγος που μίλησε για τον κρυφό ωροσκόπο, αυτόν που «περιγράφει τη βαθύτερη φύση μας... Είναι ένας καινούργιος όρος που χρησιμοποιώ για να μιλήσω για το μέρος που αναφέρεται στην αστρολογία ως "το βάθος του ουρανού", και να του αποδώσουμε την πραγματική του σημασία. Το βάθος του ουρανού είναι συμβολικά το σπίτι μας, το μέρος που μας αντιστοιχεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το εσωτερικό μας ιερό», εξηγεί ο Γάλλος αστρολόγος. Το ζώδιο στο οποίο αντιστοιχεί ο κρυφός ωροσκόπος μας αντιπροσωπεύει την ενέργεια που κρύβεται στην καρδιά μας, στα γονίδιά μας. Ο κρυφός ωροσκόπος αποκαλύπτει επίσης τις ρίζες μας, γιατί περιγράφει και τα χαρακτηριστικά που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας, και βρίσκεται στο ασυνείδητο, μένοντας κρυφός κι από μας τους ίδιους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν ο αστρολογικός μας χάρτης μοιάζει με ένα δέντρο, ο κρυφός ωροσκόπος είναι οι ρίζες του. Φυσικά, όπως όλες οι ρίζες, χρειάζεται προσοχή.

Τι είναι;

Ωροσκόπος. Ο ωροσκόπος μάς είναι γνωστός: Πρόκειται για το ζώδιο που δηλώνει το χαρακτήρα μας, το πρόσωπο που προβάλλουμε προς τα έξω. Ουσιαστικά, συνδέεται με τον τρόπο που επικοινωνούμε με τον κόσμο. Ο ωροσκόπος μας βρίσκεται σε συμφωνία με τη φυσική μας εμφάνιση. Γι' αυτό, για παράδειγμα, κάποιος με ωροσκόπο Καρκίνο φαίνεται λίγο ντροπαλός και συγκρατημένος, ενώ έχει πρόσωπο και βλέμμα παιδικό. Ορθάνοιχτα μάτια, απαλή επιδερμίδα, χλωμό και στρογγυλό πρόσωπο, που θυμίζει τον κυρίαρχο πλανήτη του Καρκίνου, τη Σελήνη. Από αστρονομική άποψη, ο ωροσκόπος είναι το ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο το οποίο ανατέλλει στον ορίζοντα την ώρα της γέννησής μας.

Βρες τον κρυφό ωροσκόπο σου: Για να βρούμε με ακρίβεια τον κρυφό μας ωροσκόπο, αναζητάμε το ζώδιο που βρίσκεται στον 4ο οίκο μας. Αν δεν έχουμε τον αστρολογικό μας χάρτη, μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι ο κρυφός ωροσκόπος μας μετρώντας μέχρι το τέταρτο ζώδιο στη σειρά του ζωδιακού κύκλου, ξεκινώντας από τον ωροσκόπο μας. Π.χ., κάποιος με ωροσκόπο Λέοντα έχει κρυφό ωροσκόπο Σκορπιό (1 - Λέων, 2 - Παρθένος, 3 - Ζυγός, 4 - Σκορπιός).

Κριός

Ωροσκόπος: Είσαι άξια της εμπιστοσύνης των άλλων. Είσαι από τη φύση σου αυθόρμητη και υπερκινητική. Ο καθένας που συναλλάσσεται μαζί σου ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Ο κόσμος γύρω σου σε αντιλαμβάνεται ως ένα δραστήριο άτομο, εύκολα προσβάσιμο, ως έναν άνθρωπο που εμπνέει να του δώσουν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Όταν μια ομάδα χρειάζεται καθοδήγηση, έμπνευση, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβεις αυτόν το ρόλο.

Κρυφός ωροσκόπος: Καρκίνος: Αν όμως κάποιος σε γνωρίσει πολύ καλά, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά σου σε κάνουν πολύ εύθικτή. Σου αρέσει να κάνεις όνειρα κρυφά από τους άλλους, στον πολύ αναπτυγμένο φανταστικό σου κόσμο. Μόνο οι δικοί σου άνθρωποι αισθάνονται πόσο ευαίσθητοι είσαι στην προσωπική σου ζωή, και πόσο υπερδραστήρια, αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να σε αγγίξει ή να σε πληγώσει ακόμα κι ένα ανεπαίσθητο ερέθισμα.

Ταύρος

Ωροσκόπος: Είσαι απλή, χωρίς πυροτεχνήματα. Εκπέμπεις ηρεμία και σταθερότητα, κάτι που καθησυχάζει τους συνανθρώπους σου και τους κάνει να αισθάνονται ότι είσαι ένα άτομο άξιο εμπιστοσύνης. Μια δόση αισθησιασμού γίνεται αμέσως αντιληπτή με την εμφάνισή σου.

Κρυφός ωροσκόπος: Λέων: Όταν οι άνθρωποι σε γνωρίζουν καλύτερα στην προσωπική σου ζωή, ανακαλύπτουν ένα άτομο υπερήφανο, πιστό, που του αρέσει να βλέπει τα πράγματα με έναν πιο «large», ή, ας πούμε, γενναιόδωρο τρόπο. Η ομορφιά του εσωτερικού σου κόσμου είναι πρωταρχικής σημασίας, και μπορεί να εξηγήσει την αναζήτηση του ιδανικού προσώπου, που σε καταλαβαίνει, αφού θέλεις να αποτελεί προέκταση του εαυτού σου.

Διδύμοι

Ωροσκόπος: Είσαι μονίμως σε κινητικότητα, ακόμα και νευρική, μονίμως σε κατάσταση συναγερμού, ανοιχτή σε κάθε ενδιαφέρουσα εμπειρία που παρουσιάζεται στο κοντινό σου περιβάλλον. Όντας χαρακτήρας που δεν δυσκολεύεται να κάνει φιλίες, να μιλήσει πολύ και που εκδηλώνει μια καλώς εννοούμενη περιέργεια για τους άλλους, προσαρμόζεσαι πολύ εύκολα σε συμπεριφορές και καταστάσεις. Λόγω δραστηριότητας, είσαι συχνά λεπτή και δείχνεις νεότερη απ' ό,τι είσαι.

Κρυφός ωροσκόπος: Παρθένος. Από τη στιγμή όμως που θα βρεθείς μόνη ή με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αποκαλύπτεις μια πλευρά πολύ πιο φρόνιμη, σοβαρή και εξαιρετικά εκλεκτική, που της αρέσει να κάνει τα πράγματα τέλεια. Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ πιο σημαντική για εσένα απ' ό,τι πιστεύεις.

Καρκίνος. Ωροσκόπος: Δίνεις την εντύπωση ενός μικρού, ονειροπόλου, αφελούς παιδιού, που δημιουργεί στους άλλους την επιθυμία να το καθησυχάσουν και να το προστατέψουν. Στέλνεις επίσης υποσυνείδητα μηνύματα του τύπου «θέλω να με προσέχεις και να γίνω ένα μ' εσένα». Ενσαρκώνεις έναν τύπο ανθρώπου που μοιάζει στον Μικρό Πρίγκιπα. Οι άλλοι σε αντιλαμβάνονται ως ένα απροστάτευτο πλάσμα που είναι εκτεθειμένο στη σκληρότητα της ζωής.

Κρυφός ωροσκόπος: Ζυγός. Κατά βάθος αυτό που σε ανανεώνει περισσότερο από καθετί είναι να αποδεικνύεις τη διαλλακτική και πάντα διαθέσιμη πλευρά σου. Μπορεί να κάνεις θαύματα για να μην κάνεις λάθη, ενώ είναι πολύ σημαντική για εσένα η καλλιέργεια της αρμονίας στο στενό σου περιβάλλον. Αυτό σε φέρνει κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σε καθιστά ικανούς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να κάνεις το κέφι των άλλων.

Λέων

Ωροσκόπος: Είσαι από τα άτομα που δεν περνούν απαρατήρητα, κι αυτό δεν είναι λάθος σας. Ακτινοβολείς φυσικά, με μια λάμψη που οφείλεται στη δύναμη της θέλησης και στη μεγάλη αυτοπεποίθησή σου. Εξωτερικά, αυτό απεικονίζεται από ένα ψηλό ανάστημα, μια ωραία κόμμωση και ένα ντύσιμο που μπορεί να πει κάποιος τουλάχιστον κομψό.

Κρυφός ωροσκόπος: Σκορπιός. Παρ' όλα αυτά, όσοι σε γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι κάτω από τη φωτεινή μάσκα σου κρύβεται μια φύση με βάθος, απαιτητικά ερευνητική, που δεν διστάζει να ψάξει στις πιο σκοτεινές και απαγορευμένες ζώνες της ύπαρξης. Όσο λάμπεις τόσο πιο πολύ αποδέχεσαι τη σκιά.

Παρθένος

Ωροσκόπος: Έχεις μια διακριτική και συγκρατημένη φύση και εκπέμπεις μια αδιόρατη σεμνότητα και σοβαρότητα, η οποία μπορεί τόσο να εκνευρίσει όσο και να γοητεύσει. Αναλαμβάνεις σε απόλυτο βαθμό το ρόλο του υποδειγματικού υπαλλήλου, της εξυπηρετικής συζύγου και του φίλου που είναι πάντα εκεί που «πρέπει». Η ταπεινοφροσύνη αντανακλάται και στα ρούχα σου, που είναι απλά και σεμνά.

Κρυφός ωροσκόπος: Τοξότης. Πίσω από αυτή την τόσο μετρημένη εμφάνιση καίει μια φλόγα που λέγεται ιδεαλισμός, η οποία σε σπρώχνει στην κατάκτηση ακόμα και του ουρανού! Ποιος θα το πίστευε ότι έχει να κάνει με τον δρ Τζέκιλ και τον κύριο Χάιντ; Όμως, αυτή η πλευρά σου, που θα την παρομοιάζαμε με ορμητικό άλογο, μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί.

Ζυγός

Ωροσκόπος: Γοητευτική, κοινωνική και ελκυστική, είναι σαν να έχεις μια έκτη αίσθηση. Συμπεριφέρεσαι τόσο λεπτεπίλεπτα και κομψά, που θα λέγαμε ότι κινείσαι με την οξύνοια του πιο ικανού διπλωμάτη εν μέσω των, εξ ορισμού, πολύπλοκων σχέσεων. Έτσι, παρατηρεί κάποιος σε εσένα κάτι το γλυκό και το αξιαγάπητο, μια κυριαρχία της αρμονίας, που εκδηλώνεται ακόμα και στα αγαπημένα σου υλικά και χρώματα.

Κρυφός ωροσκόπος: Αιγόκερως. Μόνο τα κοντινά σου πρόσωπα και εσύ η ίδια , κυρίως, αισθάνεσαι πως πίσω από τα φαινόμενα κατοικοεδρεύει μια πολύ σκληρή και απαιτητική προσωπικότητα. Χρειάζεσαι την απομόνωση στην ηρεμία για να ξαναβρείς τον εαυτό και τη συγκέντρωσή σου. Τα δυνατά σου σημεία; Μια αίσθηση «δέσμευσης» απέναντι σε οποιονδήποτε στόχο, άνθρωπο ή οποιοδήποτε project, καθώς και η υπευθυνότητα, στην οποία λίγοι μπορούν να σε συναγωνιστούν.

Σκορπιός

Ωροσκόπος: Εκ πρώτης όψεως, οι άλλοι εισπράττουν από εσένα ένα δύσπιστο πρόσωπο και μια δύναμη την οποία δύσκολα κάποιος μπορεί να αντιπαλέψει. Το βλέμμα σου είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων ισχυρό, ανακριτικό, δηλώνει ένα χαρακτήρα άμεσο και με ισχυρή θέληση. Υπάρχει μια ένταση και μια ακραία πλευρά στην ενστικτώδη ιδιοσυγκρασία σας. Το μαύρο και τα παρομοίων αποχρώσεων διακριτικά χρώματα σου πηγαίνουν πολύ.

Κρυφός ωροσκόπος: Υδροχόος. Μέσα σου αισθάνεσαι θεμελιωδώς διαφορετική και αυθεντική. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις, γιατί δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα όπως τα κάνουν οι άλλοι. Στο βάθος υπάρχει μεγάλη ελευθερία στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, τη ζωή. Δεν υπάρχουν και τόσο πολλοί κανόνες πέρα από αυτούς που σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις τα πάντα, χωρίς περιορισμό.

Τοξότης

Ωροσκόπος: Διαθέτεις ένα παρουσιαστικό ανέμελο και λεπτεπίλεπτη σωματική διάπλαση που κυριαρχεί στο χώρο. Εκπέμπεις μια γενναιοδωρία ψυχής, αγάπη για τη ζωή και πολλή αισιοδοξία και καλοσύνη. Ένα μεγάλο χαμόγελο, και να 'σαι πάλι, έτοιμη να φύγεις πάντα για κάπου αλλού ή να επενδύσεις σε ένα πιο μεγάλο αλλά και ακόμα πιο ευγενές σχέδιο.

Κρυφός ωροσκόπος: Ιχθύες. Είναι παράξενο, αλλά από τη στιγμή που θα βρεθείς μόνη ή με πολύ δικούς σου ανθρώπους, έρχεσαι σε επαφή με μια διάσταση κατεξοχήν δεκτική, συχνά σχεδόν παθητική. Έχοντας κατανόηση και ευαισθησία, δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από το να προσφέρεις χαρά. Μπορεί όμως έτσι να χαθείς σε ψευδαισθήσεις.

Αιγόκερως

Ωροσκόπος: Εμπνέεις σεβασμό αλλά και φόβο χάρη στο ψυχρό βλέμμα του τύπου «είμαι κύριος του εαυτού μου». Οι άλλοι σε βλέπουν ως ένα άτομο υπερβολικά σοβαρό, κάποιο που φέρει το βάρος του κόσμου στους ώμους του. Η αίσθηση της πραγματικότητας είναι η δεύτερη φύση σου, αυτή που σου επιτρέπει να εκπέμπετε μια αύρα φρόνησης και ωριμότητας.

Κρυφός ωροσκόπος: Κριός. Πίσω από τη μάσκα του γέρου σοφού βρίσκει κάποιος, αν προσπαθήσει λίγο, μια σπάνια και υπερχειλίζουσα ενέργεια, η οποία χρειάζεται να βρίσκεται σε δράση. Το θάρρος είναι το συγκριτικό σου πλεονέκτημα, και απέναντι στις δυσκολίες και τα ανυπέρβλητα εμπόδια κάνει τη θριαμβευτική εμφάνισή του.

Υδροχόος

Ωροσκόπος: Η εμφάνισή σου έχει μια δόση εκκεντρικότητας, και προκαλεί το ενδιαφέρον. Ξέρεις από διαίσθηση πώς να πεις ή να κάνεις κάτι που θα προκαλέσει και ίσως να φέρει τη ρήξη. Πρέπει να φαίνεσαι αέρινη, εγκεφαλική, ευφάνταστη και να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά τις προσδοκίες των άλλων από το πνεύμα σου.

Κρυφός ωροσκόπος: Ταύρος. Είναι περίεργο, αλλά από τη στιγμή που σε γνωρίζει κάποιος καλύτερα καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από εσένα! Στόχος σου είναι να βρεθείς και να ξεκουραστείς σε ένα περιβάλλον οικείο, ασφαλές και άνετο, περιτριγυρισμένη από υλικά αγαθά, γευόμενη την απόλαυση που σου παρέχουν. Είσαι επίσης πολύ πιο αισθησιακή απ' ό,τι θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος.

Ιχθύες

Ωροσκόπος: Μια υπερευαίσθητη πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια. Έχεις έναν τρόπο να βρίσκεσαι σε μια ρευστή κατάσταση, λίγο χαμαιλέοντες. Έχεις τόσα πρόσωπα όσοι είναι και οι συνομιλητές και οι καταστάσεις που ζεις. Αυτή είναι και η δύναμή σου, να «ρέεις » ως ύπαρξη. Χωρίς να κάνεις θόρυβο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Διαθέτεις μια γοητεία που μαγνητίζει και ακτινοβολεί μέσα από τη φυσική σου παρουσία.

Κρυφός ωροσκόπος: Δίδυμοι: Μόνο εσύ ξέρεις πόσο προσηλωμένη είσαι στους στόχους σας -σε βαθμό που εκπλήσσεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό-, στην καθημερινότητα και στην προσωπική σου ζωή. Πολύ λιγότερο ευαίσθητη και περισσότερο εγκεφαλική και σαρκαστική, δεν παίρνεις τίποτα στα σοβαρά τελικά. Το δυνατό σου σημείο είναι η προσαρμοστικότητά σου, η οποία όμως μπορεί μερικές φορές να μετατραπεί σε επιφανειακότητα. Κι αυτή όμως η πλευρά «όσα παίρνει ο άνεμος» έχει τη γοητεία της.

womenonly

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share