Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 30/10!

30 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 30/10!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη από νωρίς το απόγευμα 11ο οίκο σου αρχίζει και ξανακυκλοφορεί ο αέρας της ελευθερίας μέσα σου και το σφίξιμο του προηγούμενου διημέρου παύει να υπάρχει. Η παρόρμηση κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή της το ίδιο και η κοινωνικότητά σου, προσφέροντας νέες ευκαιρίες όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και έντονα φλερτ.
Σε σχέση: Πολύ πιθανό σήμερα να αναζητήσεις λίγο παραπάνω χώρο για να νιώσεις μια νότα ελευθερίας και γι' αυτό θα κανονίσεις να βρεθείς με κάποιους κολλητούς σου μόνος/η, χωρίς το σύντροφό σου, έτσι για να θυμηθείς τις παλιές ξένοιαστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ προχώ δεν μπορείς να γίνεις ακόμα κι αν θα ήθελες, εντούτοις θα προσπαθήσεις σήμερα να κατανοήσεις κάποιες ασυνήθιστες απόψεις ή συμπεριφορές ίσως γιατί κατά βάθος ελκύεσαι από ένα άτομο που τις πρεσβεύει και θέλεις να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν πρόκειται να τις ασπαστείς, εκτός αν βρεις μια πλευρά τους που συμφέρει κι εσένα.
Σε σχέση: Δεν μπορείς λόγω της φύσης σου να κάνεις μεγάλες και απότομες αλλαγές αλλά νιώθεις την ανάγκη κάτι να μεταβληθεί στη σχέση σου για να αρχίσει να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. Ενδεχομένως μια μικρή έκπληξη στο ταίρι σου, κάτι έξω από την ρουτίνα σας να κάνει τη διαφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αρκετές συναντήσεις και επαφές θα έχεις σήμερα και μιας κι ο Άρης συνεχίζει την επέλασή του στον 8ο οίκο σου μάλλον οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα κυριαρχήσουν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το ερωτικό στοιχείο θα είναι ανύπαρκτο, αλλά αν είναι πρόσφατη γνωριμία, θα αναλωθείς σε συζητήσεις και διερεύνηση κοινού τόπου επικοινωνίας.
Σε σχέση: Η μέρα σήμερα ευνοεί στο να βάλεις μπροστά κάποια σχέδιά σου που είχαν παγώσει τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να συζητήσεις μερικές από τις ιδέες σου με το ταίρι σου για να πάρεις και τη δική του γνώμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ πιο απελευθερωμένος/η θα είσαι σήμερα και ίσως εκμεταλλευτείς αυτό το στοιχείο για να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει, χρησιμοποιώντας μια πιο φιλική προσέγγιση. Έτσι κι αλλιώς έχεις περάσει σε φάση δραστηριοποίησης ιδιαίτερα στα ερωτικά σου κι είσαι πολύ πιο διεκδικητικός/η.
Σε σχέση: Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες που θέλεις να καλύψεις κι ίσως σήμερα κάνεις μια κίνηση παράτολμη, οικονομικά, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου. Έχε στο νου σου όμως ότι δεν πρέπει να ξεφύγεις περισσότερο απ' όσο υπολόγιζες αρχικά για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και 7ο οίκο σου θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου στα ερωτικά. Με αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά και ασυνήθιστη γοητεία, δε θα είναι καθόλου δύσκολο να γίνεις το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς. Όμως ένας εγωκεντρισμός που παραμονεύει μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου στη γνωριμία με ένα άτομο που ίσως σε προσεγγίσει γι' αυτό λίγος αυτοέλεγχος δε θα σε βλάψει, ιδίως αν σου αρέσει.
Σε σχέση: Ένα ξαφνικό δωράκι από το σύντροφό σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα σήμερα και θα τονώσει τον έρωτά σου. Ακόμα, είναι πιθανό να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση ή να βγείτε παρέα με ένα άλλο φιλικό ζευγάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να εφαρμόσεις κάποια πρωτότυπη μέθοδο ή λιγότερο συνηθισμένη, αν έχεις ερευνήσει και διαπιστώσει ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο, ειδικά αν έχεις προσπαθήσει όλα τα υπόλοιπα και δεν είχαν αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Η κούραση που θα έχεις σήμερα δε σου δημιουργεί καμία άλλη διάθεση, πέρα από το να μαζευτείς στο σπίτι σου και να απολαύσεις τη φροντίδα του συντρόφου σου. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες δουλειές που σχεδίαζες να κάνεις αλλά μάλλον θα τις αναβάλλεις γιατί δεν έχεις όρεξη.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι σε φάση που παίζεις, φλερτάρεις ασύστολα, δημιουργείς προοπτικές και σήμερα δεν βιάζεσαι καθόλου να περάσεις στο στάδιο «καταλήγω σε ένα άτομο και βλέπω πως θα πάει». Θεωρείς ότι δεν έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, οπότε γιατί να μην γνωρίσεις κι άλλα πρόσωπα για να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για αυτό που θα επιλέξεις στο τέλος;
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος, ακόμα και σε ένα σινεμά είναι καλή ιδέα για εσένα και το ταίρι σου. Για να αποφύγετε όμως τις γκρίνιες και τις μουρμούρες αποφασίστε μαζί που θα πάτε ή τι θα δείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να αποστασιοποιηθείς σήμερα από κάποια έντονη κατάσταση στα ερωτικά και να δεις τα πράγματα ξεκομμένα από το συναίσθημα θα σε βοηθήσει να βγεις πιο γρήγορα από το αδιέξοδο που ενδέχεται να βρεθείς. Προσπάθησε να μην βιαστείς να τελειώσεις το... διάλειμμα αν δεν σιγουρευτείς ότι είσαι έτοιμος/η να τη χειριστείς.
Σε σχέση: Έχεις την ανάγκη να βιώσεις κάποιες στιγμές οικειότητας και επαφής και θέλεις να βρεις την ευκαιρία να ξεμοναχιαστείς με το ταίρι σου. Ένα δείπνο για δύο, είναι μια πολύ καλή ιδέα και συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Προκειμένου να επεξεργαστείς τα περίπλοκα συναισθήματα που σου δημιουργεί ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα ίσως πρέπει να ξεφύγεις για λίγο από τα δεδομένα. Συζήτησε τις ελπίδες και τα όνειρά σου με κάποιον που εμπιστεύεσαι γιατί μπορεί να σου δώσει τα φώτα του και να σε ξεμπλοκάρει.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να σου δημιουργηθεί ανησυχία που θα είναι η αιτία να λογοφέρεις με το ταίρι σου αλλά χωρίς να υπάρξουν σοβαρές προεκτάσεις. Σιγά-σιγά τα πράγματα θα ξαναπάρουν τους γνωστούς ρυθμούς τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Όσο ακόμα κάνει κουμάντο η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν θα είναι απίθανο να εξουδετερώσεις τα έντονα συναισθήματά σου χρησιμοποιώντας τη λογική. Από το απόγευμα και μετά όμως επανέρχονται δριμύτερα και όσο κι αν προσπαθήσεις δε θα είναι εύκολο να τα καταλαγιάσεις. Πιθανόν να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που ξεφεύγει κατά πολύ από τα δεδομένα σου.
Σε σχέση: Ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και μεγάλη διάθεση να βελτιώσεις τη σχέση σου θα έχεις σήμερα. Βλέπεις τα πράγματα με άλλη ματιά στην προσωπική σου ζωή, και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, μόνο που θα πρέπει ταυτόχρονα να εμπνεύσεις και το ταίρι σου να επιδιώξει το ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς το απόγευμα πολλά και αναπάντεχα μπορούν να συμβούν στα ερωτικά σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η εκκεντρική σου γοητεία και η έλξη που θα ασκείς σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση από πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι και τελικά βρεθείς μαζί του.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να ετοιμάσει μια όμορφη κατάσταση για δύο, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Ανεξάρτητα όμως απ' αυτό, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, γεμάτες συντροφικότητα και τρυφερότητα με το ταίρι σου, αρκεί να ελέγξεις την αντιδραστικότητα που σε πιάνει ορισμένες φορές και θέλεις να το τσιγκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η επεξεργασία ενός θέματος της ερωτικής σου ζωής μπορεί συναισθηματικά να σε έβαλε σε δοκιμασία τις προηγούμενες μέρες αλλά θα αρχίσεις να διακρίνεις φως στην άκρη του τούνελ. Το να αντιμετωπίσεις την αλήθεια μπορεί να σου είναι γενικά δύσκολο, όμως τώρα μπορείς πιο άνετα να το κάνεις.
Σε σχέση: Ψυχολογικά είσαι καλά αλλά σωματικά θεωρείς ότι πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας γι' αυτό θα αφεθείς στην αγκαλιά και τα χάδια του συντρόφου σου για να σε περιποιηθεί και να σε χαλαρώσει.

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share