Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου;

30 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου;

Οι συνθήκες θα ευνοήσουν να ανασάνεις τον αέρα της ελευθερίας, της προόδου, της κοινωνικότητας, της φιλίας και της πρωτοπορίας.

~Σελήνη στον Αιγόκερω κενή πορείας~

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας! Η Πέμπτη ξεκινά με τη σιδηρά κυρία του ζωδιακού, τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που είναι οπαδός της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Ως το μεσημέρι, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά θέματα ενώ πιθανόν η προσοχή σου να επικεντρωθεί σε άτομα κύρους ή μεγάλης επιρροής. Λόγω του ότι από το πρωί ως τις 15:51 η Σελήνη θα είναι κενή πορείας, μην δώσεις έμφαση στο πως θα τελεσφορήσει κάτι άμεσα. Αντίθετα, σταθερά και επίμονα κάνε όλα όσα χρειάζονται για να καταλήξει οτιδήποτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα.

~Σελήνη στον Υδροχόο στις 15:51~

Ανανεώσου, κοινωνικοποιήσου, πειραματίσου! Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και οι συνθήκες θα ευνοήσουν να ανασάνεις τον αέρα της ελευθερίας, της προόδου, της κοινωνικότητας, της φιλίας και της πρωτοπορίας. Βγες με φίλους, συμμετείχε σε μια ομαδική δραστηριότητα, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αξιοποίησε την τεχνολογία, μάθε για το σύμπαν, στρέψε τη σκέψη σου στο μέλλον, ανακάλυψε και πρωτοτύπησε, ασχολήσου με οτιδήποτε θα κάνει τη μέρα σου ξεχωριστή.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος των τελευταίων ημερών ή Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr η μέρα σου μπορεί να είναι πολύ όμορφη αν δεν χαραμίσεις το χρόνο σου σε πράγματα ανούσια, μάταια ή που σε γεμίζουν μόνο αρνητισμό. Θυμήσου:ο χρόνος είναι πολύτιμος. Χρησιμοποίησε τον σοφά.


Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share