Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα ΑΣΤΡΑ για σήμερα, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου!

29 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα ΑΣΤΡΑ για σήμερα, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου!

Ο άνεμος της ημέρας ίσως σε αναγκάσει να αλλάξεις την πορεία σου, όμως εσύ θα αποφασίσεις προς τα που θα πας.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Δεν ελέγχεις τα πάντα εσύ, όμως επιλέγεις πως θα αντιδράσεις στα γεγονότα! Η Σελήνη στον Αιγόκερω αγαπάει τον έλεγχο όμως σήμερα οι καταστάσεις θα σε οδηγήσουν στη διαπίστωση πως ο έλεγχος δεν βρίσκεται πλήρως στα δικά σου χέρια. Ο άνεμος της ημέρας ίσως σε αναγκάσει να αλλάξεις την πορεία σου, όμως εσύ θα αποφασίσεις προς τα που θα πας. Η προσοχή σου ίσως στραφεί σε πρόσωπα κύρους, γεγονότα που σχετίζονται με την πολιτική ζωή αλλά και ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Στις 07:46 η Σελήνη στον σκληροτράχηλο Αιγόκερω σχηματίζει όψη συνόδου με τον σκοτεινό Πλούτωνα δείχνοντας ότι δυσάρεστα γεγονότα μπορεί να σε ταράξουν ή να σε βασανίσουν διάφορα ερωτήματα περί κακοτυχίας. Στις 11:49 το τετράγωνο της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό δείχνει αντίδραση σε πιεστικές καταστάσεις και απρόσμενα γεγονότα που δημιουργούν σοκ ή και... φρενίτιδα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει ότι το συναίσθημα και το μυαλό θα βρίσκονται σε σύγκρουση και θα πρέπει να αποφευχθούν παρορμητικές αποφάσεις.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν θυμάσαι ότι αυτό που σε κάνει καπετάνιο της ζωής σου είναι το να επιλέγεις πως θα αντιδράς, τόσο στις ευκαιρίες όσο και στις δυσκολίες.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share