Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια!

27 Οκτωβρίου 2014
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια!

ΕΡΩΤΑΣ: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται γι αυτό θα αναγκαστείς να παραμελήσεις λίγο την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, με το εξάγωνο του Ερμή και του Δία δεν αποκλείονται τα φλερτ, οι ευχάριστες συζητήσεις, η αλληλοκατανόηση. Με τις διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό, το όγδοό σου σπίτι, ανεβαίνει η λίμπιντό σου και βγαίνουν στην επιφάνεια τα πάθη σου. Να προσέχεις όμως γιατί δεν αποκλείονται οι ζήλιες και οι ανταγωνισμοί που, τελικά, μάλλον θα καταλήγουν στο κρεβάτι...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή από τον Ζυγό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, αν κινηθείς προσεκτικά, οι καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου μπορεί να στεφθούν από επιτυχία. Προϋπόθεση είναι να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης και το τρίγωνό τους με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να προσελκύσει κόλακες που θα σου τάξουν εύκολα κέρδη, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει την παγίδα σου. Να θυμάσαι ότι ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πολλές ευθύνες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας είναι θετικό για να τακτοποιήσω υποθέσεις με εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η πρόσφατη έκλειψη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Σκορπιό, εντείνει τις ανασφάλειές σου, γεγονός που σε εξωθεί στο να είσαι υπέρμετρα απαιτητικός/η, βάζοντας το ταίρι σου στη διαδικασία να αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Το θετικό είναι ότι το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα «ανάβει τα αίματα» και σου επιτρέπει να εκτονώσεις τις όποιες εντάσεις στην κρεβατοκάμαρα...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω ευνοεί το ζώδιό σου. Από την άλλη, το εξάγωνο του Ερμή από τον Ζυγό και του Δία δεν αποκλείει κάποιες ευκαιρίες που θα φωτίσουν την καθημερινότητά σου. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και θα πιεστείς αρκετά αλλά το θετικό είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα δώσουν νόημα στην κούραση σου και θα νιώσεις δικαιωμένος/η για τις προσπάθειές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορώ να δραστηριοποιηθώ για να ταξιδέψω, να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, να εστιαστώ σε υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής φωτίζει τον τομέα των ερώτων σου, το ζώδιο του Ζυγού ενώ ο Δίας που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, αυξάνει θεαματικά τον κύκλο σου και –μεταξύ άλλων- υπόσχεται και ερωτικές επιτυχίες. Το εξάγωνό τους είναι θετικό για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου ή να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε τις απαραίτητες εξομολογήσεις ο ένας στον άλλο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πρόσφατη έκλειψη στο ζώδιο που σχετίζεται με τη δουλειά σου και ο Ερμής που συνεχίζει τα τερτίπια του μετά την ανάδρομη πορεία του, συνεχίζουν να σου βάζουν κάποια εμπόδια. Ωστόσο, παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα άτομα που μπορούν να σε προωθήσουν και φαίνεται ότι, σύντομα, αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω ένα πρόγραμμα κι ας προσπαθήσω να το διατηρώ για να μην εκτεθώ με τις καθυστερήσεις και τις αναστατώσεις που θα αντιμετωπίσω αυτές τις μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω από την Κυριακή, θέση από την οποία αναμένεται να δημιουργήσει πολλές εντάσεις πολλές εντάσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι παρεξηγήσεις θα γίνουν τρόπος ζωής γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Ευτυχώς, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κατευνάζει τα πνεύματα και θα εξωθεί στο να εκτονώνονται στην κρεβατοκάμαρα, με την προϋπόθεση να κατευθύνεσαι από την καρδιά και όχι από τον εγωισμό σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Το βέβαιο είναι ότι θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου και θα καταπιέζεσαι. Ωστόσο, τώρα πρέπει να δώσεις τον αγώνα σου για να μπορέσεις να εξασφαλίσεις μία θέση στον ήλιο για τον χειμώνα που έρχεται. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κάποια άτομα που σε βλέπουν εχθρικά στο περιβάλλον της δουλειάς αλλά να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να γνωρίζεις με ποιους θα πας και ποιους να αφήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Αυτή η περίοδος με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Σκορπιό προσφέρεται για εκφράσω δημιουργικά τα ταλέντα μου.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συντελεί όχι μόνο στη διατήρηση των ισορροπιών αλλά και στην απογείωση της συγκίνησης. Το εξάγωνό του με τον Ερμή δεν αποκλείει καινούργιες γνωριμίες, πιθανώς και ερωτικού χαρακτήρα, φλερτ και ευχάριστες κουβέντες αλλά, σε κάθε περίπτωση, τα μέτωπα που ανοίγουν αυτή την περίοδο και οι ευθύνες που αναγκάζεσαι να επωμιστείς, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να ευχαριστηθείς τον έρωτα, όπως και όπου θα ήθελες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά οι προσπάθειές σου για την επιτυχία θα είναι πολλές και εξαντλητικές. Ο Άρης που, από αυτή την εβδομάδα, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς θα αναγκάζεσαι να δουλεύεις πολύ σκληρά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, ζώδιο που σχετίζεται με την υγεία μου καθώς είναι το έκτο σπίτι της ηλιακής μου οικοθεσίας, θα χάνω πολλή ενέργεια γι αυτό πρέπει να προσέχω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι των ερώτων και της δημιουργικότητας, αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και σε εξωθεί στο να μπλέκεσαι σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τον Σκορπιό υπόσχεται επιτυχίες στα φλερτ και, γενικότερα, σε κάθε προσπάθεια να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να ενδώσεις σε περιπέτειες πάθους και απόλαυσης...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανάγκη σου για περισσότερα χρήματα είναι επιτακτική και σε εξωθεί στο να εξαντλείς τις δυνάμεις σου για να τα αποκτήσεις. Ωστόσο, οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς, θα κάνεις χρήσιμες δημόσιες σχέσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις για συνεργασίες και δεν αποκλείεται, μέσα στον Νοέμβρη, να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πιο πιθανό είναι ότι θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή γιατί οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δύσκολες. Ωστόσο, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, είναι στο πλευρό σου, αν θέλεις να φλερτάρεις, να κάνεις συζητήσεις, να πάρεις επιβεβαιώσεις μέσα από τα παιχνίδια του μυαλού.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης που από την Κυριακή μπαίνει στον Αιγόκερω, θα σε εξαντλήσει καθώς θα αναγκαστείς να σηκώσεις τα βάρη τόσο της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να σε απογοητεύσουν. Ωστόσο, αν είσαι πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά, μπορεί να κομίσεις ανέλπιστα οφέλη από αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τώρα δεν αποκλείεται να εξασφαλίσω ένα καλύτερο εισόδημα. Ας στρέψω τις προσπάθειές μου προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγάζει στην επιφάνεια τη γοητεία σου, το μυστήριο και τη σεξουαλικότητά σου, με αποτέλεσμα να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να έχεις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα φλερτ. Παράλληλα, ο Ήλιος σιγοντάρει την Αφροδίτη ενώ το τρίγωνό τους με τον Ποσειδώνα προσδίδει κάτι παραμυθένιο στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αξιοποίησε τις περιστάσεις αλλά πρόσεχε τη ροπή σου προς τις αυταπάτες και τις ωραιοποιήσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά την έκλειψη οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων άσπονδων φίλων στη δουλειά είναι αναμενόμενες. Ωστόσο, θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να συντηρήσεις τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Τελικά θα αμειφθείς για τους κόπους σου και θα βγεις κερδισμένος/η, αρκεί να μην μπεις στον ανταγωνισμό και να συνεχίσεις αδιάκοπα την προσπάθειά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια βελτίωση των οικονομικών μου. Ας βάλω τα δυνατά μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από τον Λέοντα, ζώδιο που σε ευνοεί, θα σου δώσει τις ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά. Ωστόσο, το σκληρό παιχνίδι παίζεται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό που ευνοεί εσένα που κρατάς μία σχέση σου κρυφή ή που θέλεις να ενδώσεις στην παρανομία...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες καθώς το εξάγωνο του Ερμή και του Δία δηλώνει ότι οι στόχοι σου θα βρουν τη διέξοδό τους για να ευοδωθούν. Με την πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, δεν αποκλείεται να κλείσεις κάποιες συμφωνίες που επιβάλλουν εχεμύθεια και δράση στο παρασκήνιο αλλά, επίσης, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις και παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου γι αυτό να προσέχεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να περιορίσω τις σπατάλες μου γιατί με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα και να με βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει πιο εκρηκτικό/η από το συνηθισμένο σου, έτοιμο/η να μπεις στον ανταγωνισμό και τον πόλεμο. Πρόσεξε γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πιο εύκολο να επέλθει η παρεξήγηση απ' ότι η συντροφικότητα και η διάθεση συνεργασίας. Προς το παρόν, αξιοποίησε την ευνοϊκή για το ζώδιό σου συνύπαρξη της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό και περιόρισε τα ξεσπάσματά σου για να μην προκληθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είσαι υπομονετικός/η και δεν πιέζεις τις καταστάσεις, θα συντηρήσεις όσα έχεις χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή, αρκεί να σου αξίζουν και να τα έχεις κερδίσει αξιοκρατικά. Επίσης, κερδισμένος/η θα είσαι αν συνεργάζεσαι με τους άλλους και δεν θα αποκόβεσαι από το περιβάλλον σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα ευνοούνται οι συλλογικές σου δραστηριότητες και δεν αποκλείεται να κομίσεις πολλά οφέλη αν είσαι ενταγμένος/η σε ομάδες εργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι φίλοι θα είναι η μεγάλη μου βοήθεια αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αξιοποίησε τον Δία στον Λέοντα για να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, να φτιάξεις ατμόσφαιρα ή να φλερτάρεις λίαν επιτυχώς. Πάντως, πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι η περίοδος σε καλεί να εστιαστείς στον τομέα της καριέρας και φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, το δέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα έχεις πολλή δουλειά, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος. Αν δεχθείς κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, πράγμα πολύ πιθανό, είναι προτιμότερο να υπογράψεις την άλλη εβδομάδα, αφού πρώτα έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους της πρότασης. Σημασία έχει ότι οι κόποι αυτής της περιόδου αποδίδουν και ότι κερδίζεις τη συμπάθεια των ανωτέρων σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο σε βάρος μου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε σύνοδο στο Σκορπιό να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχεις τη θεά του Έρωτα και τον Φως με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα περιβάλλον που σε ευνοεί και σε δραστηριοποιεί να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, περιβάλλοντα όπου οι ερωτοτροπίες δίνουν και παίρνουν. Αξιοποίησε τις πλανητικές επιδράσεις για να δημιουργήσεις μια πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα πλήθος ευθυνών που θα αναγκαστείς να αναλάβεις συνδυασμένων με οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σε αλαλιάσει αυτή την περίοδο. Το θετικό είναι ότι η κούραση σου θα αποδώσει καρπούς καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, συλλογικές δραστηριότητες, επαφές με εξωτερικό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι αρκετά καλή για ταξίδια, ιδιαίτερα αν αυτά συνδυάζουν την αναψυχή και τη δουλειά. Ας το σκεφτώ...


astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share