Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: O Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;;;

26 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: O Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;;;

O Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 26/10 και θα παραμείνει έως και τις 4/12.

Η θέση αυτή θεωρείται πολύ δυνατή γιατί είναι σε έξαρση που σημαίνει ότι εκφράζει τις δυνάμεις του πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο. Η επιθυμία του Άρη να φαίνεται σαν Αρχηγός εκπληρώνεται αλλά συγχρόνως νιώθοντας την ανάγκη λόγω του ότι βρίσκεται σε γήινο ζώδιο (Αιγόκερως) να κάνει κάτι χρήσιμο για να δικαιώσει την θέση του. Οπότε θα δημιουργήσει την παρορμητική τάση μεν αλλά θα είναι με καλύτερη οργάνωση για αυτό θα πετύχει τους πρακτικούς στόχους.
Το πέρασμά του πάντως δεν θα είναι εύκολο γιατί μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, κυρίως από τις 09 .11 έως και τις 14.11 γιατί ο Άρης στον Αιγόκερω θα ταράξει τα «μολυσμένα νερά» της κοινωνίας. Η ανάγκη για την αλήθεια και την αλλαγή σε όλα τα συστήματα που επικρατούν αυτή την στιγμή, θα δώσει την αφορμή για παρέμβαση του Ουρανού και του Πλούτωνα, ώστε να λύσουν μια και καλή όλα τα προβλήματα και να καθαρίσει κατά κάποιο τρόπο από την Κόπρο του Αυγεία όλο το κοινωνικό κατεστημένο. Στην φάση αυτή η ψυχραιμία και η λογική είναι απαραίτητη. Το καλό κομμάτι του Άρη θα βγει στην επιφάνεια γιατί δεν θα υπάρχει ο εγωισμός και κυρίως θα ασχοληθεί σαν ένας άλλος Δον Κιχώτης με την επίλυση προβλημάτων άλλων ατόμων. Θα ευνοήσει περισσότερο τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς , Αιγόκερους και Ιχθύες, με μόνη εξαίρεση το προαναφερθέν χρονικό διάστημα όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή αλλά και επιβάλλεται σωστή διαχείριση όλων των θεμάτων.

Κριός
Μπαίνεις στην φάση του ανταγωνισμού αλλά και της κοινωνικής καταξίωσης, μαζί φυσικά με διάφορες ευθύνες που θα αναλάβεις. Εκ των πραγμάτων θα προσπαθήσεις να πετύχεις μια αναγνώριση που όμως θα συνδυάζεται και με ένα κομμάτι από την οικογένεια. Ο Άρης εδώ θέλει να σε κάνει να κινηθείς για να πετύχεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Οπότε μάλλον θα σε στριμώξει, βάζοντάς σε να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις. Αυτό σίγουρα θα σε κάνει να υπερβάλλεις σε δυνάμεις αλλά είναι και το πιο σημαντικό σημείο για σένα. Δεν θα είναι τίποτε εύκολο γιατί θα πρέπει να συνδυάσεις την αναρχία του Ουρανού που είναι στο ζώδιο σου με την στρατιωτική πειθαρχία του Άρη στον Αιγόκερω. Αυτό πάντως που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις, θα είναι η θέληση, ένα πολύ μεγάλο δώρο.

Ταύρος
Θα αναβαθμιστείς με τον καλύτερο τρόπο γιατί θα τολμήσεις να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν αλλά κυρίως θα σου δώσουν τη δύναμη να κάνεις αλλαγές σε ιδεολογικό και πνευματικό επίπεδο. Θα οδηγηθείς σε μια φάση εξέλιξης γιατί θα πολεμήσεις για να επιβάλλεις κάποιες καταστάσεις που οδηγούν στο δίκαιο. Πιθανά νέα ταξίδια, περιπετειώδης γνώση, δημοσιότητα και οπωσδήποτε ένα είδος δικαιοσύνης που θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Η σκέψη σου πάντως μπορεί να εκφραστεί πιο εύκολα με το γράψιμο. Οι ιδέες σου θα είναι πιο εύκολο να αποτυπωθούν σε μια κόλλα χαρτί αλλά και να τις διδάξεις, αν υπάρχει το υπόβαθρο το ωροσκόπιό σου. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να είσαι μαχητής, με στόχο και ιδανικά.

Δίδυμοι
Μπαίνεις σε μια δύσκολη φάση αφού μπορεί να νιώσεις ότι η υλική και συναισθηματική πλευρά σου βρίσκονται σε κίνδυνο γιατί θα πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα αταίριαστα και δύσκολα για να πετύχεις όλα αυτά που παλιά είχες δεδομένα. Σίγουρα θα γίνεις απαιτητικός/η και αυτό μπορεί να σε κάνει να διακόψεις την επικοινωνία με κάποια άτομα και πιθανόν να τα πληγώσεις. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα είναι τόσο ισχυρό που θα κινηθείς για να γεμίσεις τα κενά σου με οποιοδήποτε τίμημα. Εδώ υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος της αυτοκαταστροφής σε περίπτωση που δεν μπορείς να προχωρήσεις και βρίσκεις αντιστάσεις στον σκοπό σου. Το μεράκι της πολιτική μπορεί να προκύψει ξαφνικά για σένα ή αν προϋπήρχε, θα προσπαθήσεις να πάρεις στήριξη από τους γύρω σου. Οικονομικά θέματα μαζί με υπαρξιακά θα πάνε πακέτο και θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία αλλά και αυτογνωσία για να τα βάλεις σε μια τάξη. Πάντως αν γίνεις περισσότερο παρατηρητής, μαθαίνεις και αυτό είναι που θα σε εξελίξει.

Καρκίνος
Μπαίνεις σε μια φάση που θα είναι και καλή αλλά και αρνητική και έχει μεγάλη σχέση πως θα διαχειριστείς τις καταστάσεις. Περισσότερο θα ρίξεις το βάρος στους άλλους και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου φέρει και στεναχώρια, αν δεν κάνουν αυτό που θέλεις. Σε περίπτωση κόντρας θα πληγωθείς άσχημα γιατί αυτό που επιθυμείς είναι να σε αποδεχτούν και αν δεν γίνει θα βρεθείς μετέωρος/η. Αν σχετίζεσαι με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω καλό είναι να προσέξεις να μην υπάρχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις γιατί θα φτάσεις σε σημείο οριακό. Η παραμόρφωση που μπορεί να υπάρχει στα συναισθηματικά σου ερεθίσματα από τις αντιδράσεις των άλλων, θα σε ευαισθητοποιήσει κι ίσως γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου. Φυσικά ό, τι σε πονάει μερικές φορές σε κάνει πιο δυνατό/η, οπότε για να αντιμετωπιστεί μια δυσκολία στην ζωή χρειάζεται να έχεις και ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο για να την ξεπερνάς μαθαίνοντας.

Λέων
Θα είναι μια έντονη περίοδος για σένα, αφού θα βγουν στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σου. Ό, τι δεν έχεις μάθει και χρειάζεται να το καταλάβεις, έστω και το ζόρι, το σύμπαν σαν μεγάλος δάσκαλος θα σε πιέσει να πάρεις το μάθημά σου. Η οργάνωση, η πειθαρχία και γενικά η απόκτηση θέλησης για συγκεκριμένα θέματα θα σε προβληματίσουν αλλά μάλλον δε θα μπορείς να κάνεις αλλιώς. Το κατεστημένο θα σου επιβάλλει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις τελικά όλες τις θεωρίες σου πράξεις. Σίγουρα αυτό δεν σου αρέσει σαν βασιλιάς του ζωδιακού γιατί έχεις μάθει αλλιώς, όμως θα σε οδηγήσει να βγεις, δύσκολα μεν και πολύ κουραστικά, από μια κατάσταση αδιεξόδου. Ο έρωτας που μπορεί να νιώσεις για έναν Αιγόκερω θα είναι πολύ μοιραίος γιατί δύσκολα θα ξεφύγεις από την επιρροή του. Να προσέξεις την ευαισθησία που μπορεί να σου βγει στα κόκκαλα και δέρμα.

Παρθένος
Θα εκδηλώσεις τον δυναμισμό σου αλλά με ένα ευχάριστο τρόπο και αυτό θα σου φέρει επιτυχία σε όλα τα θέματα που ασχολείσαι. Το θέμα ενός παιδιού θα σου δώσει χαρά αλλά και ιδιαίτερη φροντίδα σε οτιδήποτε κάνεις. Το αν θα είσαι φιλόδοξος/η ή ματαιόδοξος/η θα κριθεί από το συνολικό ωροσκόπιο σου. Πάντως ό, τι και αν κάνεις, καινούριο ή και με ρίσκο, θα σε πάει γιατί θα έχεις την δυνατότητα να το στηρίξεις. Να προσέξεις την κολακεία που μπορεί να υπάρχει γύρω σου και κυρίως από άτομα που συνήθως θέλουν κάτι από εσένα γιατί μπορεί να έχεις μια επιρρέπεια και θα θέλεις να σε θαυμάζουν, επειδή θα βλέπεις τον εαυτό σου σαν κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Ζυγός
Μπαίνεις σε μια φάση κόντρας αλλά και πολλών οικογενειακών εξελίξεων. Εδώ χρειάζεσαι χαμηλούς τόνους και οποιαδήποτε κίνησή σου πάντα να εμπεριέχει σωστή και οργανωμένη σκέψη γιατί μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα από το τίποτε. Εκτός αν το θέλεις, οπότε δεν θα είναι και τόσο επώδυνο, αν δεν θέλεις όμως, θα πληγωθείς πολύ. Οι πιθανές διαφωνίες με την οικογένεια θα έχουν ως βασική αιτία τον τρόπο δράσης σου ή τον χρόνο που διαθέτεις στην δουλειά σου, παραμελώντας τα υπόλοιπα. Αν ακούσεις τα μηνύματα και τα διαχειριστείς δεν θα έχεις μεγάλες φασαρίες. Αν όμως εκνευρίζεσαι και προτιμήσεις να κάνεις του κεφαλιού σου, τότε θα δημιουργηθούν εντάσεις. Επειδή θα αναζητήσεις τρόπους δημιουργικής έκφρασης και πιθανόν να μην μπορείς να βρεις από τις συνθήκες, θα αναγκαστείς να στραφείς μέσα σου. Λόγω το ότι δεν θα εκτονώνεσαι, μπορεί να έχεις κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα τα οποία πιθανόν να εκδηλωθούν με ευαισθησία στο στομάχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι η γυμναστική και η κίνηση για να ξεσπάς και σε πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις η ψυχανάλυση. Το θέμα ενός ακινήτου θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Η φιλοδοξία σου πάντως θα είναι πολύ μεγάλη σε ό, τι κάνεις και πιθανόν να στηριχτείς πάνω σε ένα Αιγόκερω για να προχωρήσεις.

Σκορπιός
Μπαίνεις σε μια καλή φάση και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να ξεχάσεις (αν και όχι τόσο εύκολα) όλα τα βάσανα και τις δυσκολίες που περνάς. Κυρίως ο επαγγελματικός σου τομέας θα σε δικαιώσει και αν έχεις δουλέψει για καιρό πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο θα δεις ότι θα πάρει σάρκα και οστά. Εκτός από αυτό, θα κερδίσεις χρήματα που θα σου δώσουν το έναυσμα για να πας παρακάτω, οπότε θα νιώθεις ευχαριστημένος/η και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα ταξίδια που θα ξεκινήσεις θα είναι ένας τρόπος επαγγελματικής εκτόνωσης αλλά και νέων γνωριμιών. Με το αμάξι σου μπορεί να υπάρχει ένα θέμα που όμως θα το λύσεις άμεσα. Επειδή θα έχεις την δυνατότητα να εκτονωθείς και σωματικά αλλά και ψυχικά, θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα έχεις αμεσότητα με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και κυρίως του οικογενειακού, κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Βέβαια καλό είναι να προσέξεις με τι τόνο θα μιλάς στους άλλους γιατί μπορεί να έχεις ένα είδος επιθετικότητας. Μια καινούργια γνώση που θα σου δώσει άνοδο ή καταξίωση στην δουλειά σου θα την επιδιώξεις και θα την φτάσεις μέχρι το τέλος.

Τοξότης
Θα εισπράξεις τα αποτελέσματα της προσωπικής σου δράσης, όλης της προηγούμενης περιόδου που ήταν ο Άρης στο δικό σου ζώδιο, κυρίως μέσα από τις οικονομικές απολαβές. Πιθανόν να γίνεις περισσότερο απαιτητικός/η ή με μεγαλύτερη οργάνωση και πρακτικότητα που σίγουρα θα σου χρειαστεί για να προχωρήσεις ουσιαστικά. Ως Τοξότης όμως χρειάζεσαι την προνοητικότητα και την σωστή διαχείριση γιατί ίσως κερδίσεις χρήματα αλλά με κάποιο τρόπο ή θα ρισκάρεις ή δεν θα ρισκάρεις καθόλου, οπότε και στις δύο περιπτώσεις θα τα χάσεις. Είσαι ένα άτομο που δεν φοβάται τίποτε, οπότε πιθανόν να εμπιστευτείς και να απογοητευτείς. Το σίγουρο είναι ότι οι επιθυμίες σου θα είναι υπερβολικές αλλά κάτι θα σε κρατάει και αυτό είναι που θα σε σώσει. Η εκπλήρωση όλων αυτών που θέλεις μπορεί να γίνει μέσα από την σωστή διαχείριση, αρκεί να μην χρησιμοποιήσεις το χρήμα σαν αντικείμενο επίδειξης και δύναμης.

Αιγόκερως
Ο Άρης είναι στο ζώδιο σου, οπότε με τον τρόπο του θα σε βοηθήσει να εκφραστείς αλλά και να επιδείξεις τις δυνάμεις σου. Για αυτό θα εστιάσεις στον εαυτό σου και αυτό θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο και πρέπει να του δώσεις προτεραιότητα. Η προσωπικότητλα σου θα αναδειχθεί αφού θα έχεις την πλανητική βοήθεια. Μια τάση για ατυχήματα και για μικροτραυματισμούς θα υπάρχει και πρέπει να προσέξεις στις ημερομηνίες που έχουν προαναφερθεί. Αν πάντως έχεις ξεχάσει το σώμα σου και την δράση του, σίγουρα ο Άρης θα στο θυμίσει γιατί θα νιώσεις ότι δεν κρατιέσαι, οπότε κάτι θα κάνεις είτε θα γυμναστείς ή θα αρχίσεις χορό και αν δεν προλαβαίνεις, θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις που θα είσαι σε συνεχόμενη κίνηση. Η αυθόρμητη έκφραση, η αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και η αυστηρότητα δεν είναι απαραίτητα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν σε μια κοινωνική επαφή γιατί θα υπάρχει έντονο το στοιχείο της κριτικής από την πλευρά σου.

Υδροχόος
Θα γίνεις πιο εσωστρεφής και δε θα είναι εύκολο για σένα αλλά εξ ανάγκης θα βγεις για λίγο από το παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύεις, αλλά δεν θα έχεις την διάθεση ή τις ευκαιρίες να φανείς με τον τρόπο που θέλεις. Οπότε είναι μια σημαντική περίοδος για δυναμική περισυλλογή. Μπορεί να έχεις μεγάλο άγχος και σκέψεις που όμως δεν θα τις δείχνεις στους άλλους. Πιθανόν μια νέα πραγματικότητα να αναδυθεί στην ζωή σου και ανάλογα με την φιλοσοφία και την στάση ζωής σου, θα την αντιμετωπίσεις. Αν προσανατολιστείς σωστά, δεν θα έχεις τόσα πολλά ψυχοσωματικά και εντάσεις να σε πιέζουν. Σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Άρης χρειάζεται έμπνευση και εσωτερικά ενδιαφέροντα τα οποία τελικά θα σου δώσουν το κίνητρο του εσωτερικού ψαξίματος αλλά και της δοτικότητας σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Για αυτό ένα κομμάτι φιλανθρωπικού έργου, έστω και μικρού, θα σε βοηθούσε να κατευθύνεις την ενέργεια σωστά γιατί τα συναισθήματα κακίας και ίσως ζήλειας για τους άλλους μάλλον πίσω θα σε πάνε.

Ιχθύες
Θα αναζητήσεις άτομα με κύρος και γενικά αυτά που θα έχουν στόχους και φιλοδοξίες, κοινωνικές ή επαγγελματικές, κι όλο αυτό θα σε βοηθήσει να αναβαθμιστείς και εσύ. Αλλά θα σου λείψει το συναισθηματικό δέσιμο που έχεις ανάγκη, τουλάχιστον όμως θα έχεις μια τάξη στην ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επειδή μπορεί να έχεις κάποιες ιδεαλιστικές κατευθύνσεις αυτό το διάστημα, θα θέλεις να συνταχθείς με άλλα πρόσωπα που ψάχνουν και αυτά να βρουν μια αντίστοιχη κατάσταση και να δουλέψετε όλοι για το κοινό καλό. Το ενδιαφέρον για την πολιτική σίγουρα θα σε κάνει να κινηθείς με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίζεις από παλιά. Οι φιλίες που θα αναζητήσεις πιθανόν να έχουν την τάση να σε απογοητεύσουν κάποια στιγμή αλλά εσύ θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα σε μια σωστή βάση, οπότε δεν κινδυνεύεις. Ένα πρόσωπο που από φίλος μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικός σύντροφος, θα παρουσιαστεί αυτό το διάστημα.

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share