Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα Γενέθλια Ωροσκόπια;

24 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια: Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα Γενέθλια Ωροσκόπια;

Η Αφροδίτη στον Κριό
Το άτομο διακατέχεται από μεγάλο πάθος. Ερωτεύεται γρήγορα και παράφορα. Η αγάπη είναι κάτι που βιώνεται στον μέγιστο βαθμό, όσο όμως αυτή διαρκεί. Είναι αρκετά επιθετικό κι έτσι του αρέσει να είναι εκείνο που ξεκινά τις καταστάσεις. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για το άτομο κι έτσι ένας αρνητικός εραστής δεν γίνεται ανεκτός από εκείνο. Δεν εκδηλώνει τόσο καλά τα συναισθήματα του όσο θα ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις του.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο
Το άτομο είναι συντηρητικό, αγαπητό, ζεστό, τρυφερό, αισθησιακό, προστατευτικό, γεμάτο πάθος, ρομαντικό σαν εραστής αλλά και κτητικό με τους συντρόφους. Αν και δίνει όλη την αγάπη του στο συντροφικό του πρόσωπο, με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να κουράσει τον άλλον/η με την μονοτονία του. Επιθυμεί τα υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά αισθάνεται ασφάλεια και σταθερότητα. Θα εργασθεί σκληρά για να αποκτήσει μία άνετη και πολυτελή ζωή. Δύσκολα παίρνει οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους
Είναι ένα άτομο γοητευτικό, με χαριτωμένες κινήσεις και ευχάριστο τρόπο ομιλίας, με μόνο μειονέκτημα ότι λέει πολλά. Έχοντας κέφι και ζωηράδα, μπορεί άνετα να επικοινωνεί με το συντροφικό του πρόσωπο. Θεωρεί την ύπαρξη κοινών ενδιαφερόντων με τον σύντροφο, σημαντική προϋπόθεση για να εμπλακεί σε μία σχέση. Το φλερτ είναι για το άτομο παιγνίδι που μπορεί να το παίζει με όλους, και για αυτό συχνά εμπλέκεται σε παράλληλες σχέσεις.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι η καλοσύνη, η κατανόηση, η έκφραση της αληθινής αγάπης, η στοργή, η φροντίδα και ο υψηλός συναισθηματισμός του. Είναι έντονα προστατευτικό, αν και κατά περιόδους μπορεί να δημιουργήσει κλειστοφοβική ατμόσφαιρα στις σχέσεις του. Έχει την τάση να αναπολεί παρελθόν και να ασχολείται με αυτό, αρκεί όμως να μη προσκολλάται. Νιώθει έντονα την ανάγκη να βρίσκεται σε μία ασφαλή σχέση.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα
Έχει καλόκαρδη διάθεση, αγάπη για την τέχνη, την πολυτέλεια, την ποιότητα και τις χαρές της ζωής. Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που εκδηλώνονται φλογερά και παθιασμένα. Όταν δέχεται από τους άλλους την αγάπη και την τρυφερότητα, τότε ανταποκρίνεται σε εκείνους με άκρατη γενναιοδωρία και άπλετη εμπιστοσύνη. Όταν βρεθεί εκείνο το άτομο που πιστεύει ότι αξίζει να είναι σύντροφός του, τότε αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια. Η σεξουαλική ζωή του είναι έντονη και ικανοποιητική.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο
Η συναισθηματική ολοκλήρωση γίνεται μέσα από ηρεμία, στοχασμό, ανάλυση και από την κρίση του συντρόφου. Έχει πρόβλημα με τις ερωτικές του σχέσεις καθώς κοιτάει πάνω από όλα το συμφέρον του. Δύσκολα ερωτεύεται και γενικά είναι κακότυχο στην ερωτική του ζωή, στις σχέσεις και τον γάμο. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με πρακτικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χάνει την ουσία του έρωτα. Είναι πολύ συνεσταλμένο, συντηρητικό, αποφεύγει τις εντάσεις, καταπιέζει το συναίσθημά του, και αποφεύγει το σεξ.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό
Η στάση του ατόμου προς τον έρωτα είναι ρομαντική, τρυφερή και ιδεαλιστική. Προτιμά οι ερωτικές του σχέσεις να είναι κυρίως πνευματικές παρά σωματικές. Το ίδιο το άτομο είναι γοητευτικό, ελκυστικό, καλοσυνάτο, ευγενικό, εκλεπτυσμένο, συμπαθητικό, διακριτικό, διπλωματικό, κοινωνικό και γεμάτο κατανόηση. Του αρέσει η ομορφιά, η άνετη ζωή και η πολυτέλεια. Δεν αντέχει καθόλου την βία και θα κάνει τα πάντα να την αποφύγει. Στα αρνητικά του, μπορεί να δείξει μνησικακία, τεμπελιά, μαλθακότητα, αφέλεια και αναποφασιστικότητα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό
Υπάρχει εντονότατη σεξουαλική επιθυμία και ρομαντισμός που όμως αρκετές φορές, εμπεριέχει ζήλεια, κτητικότητα, μνησικακία καθώς και την έλλειψη της ικανότητας να συγχωρεί. Τα ακραία πάθη, η έλλειψη διαθέσεως για συμβιβασμούς και η εντονότατη σεξουαλικότητα, είναι οι τρόποι για να εκφράζει την αγάπη του. Η ψυχική ταλαιπωρία του ατόμου βρίσκεται στον ανεκπλήρωτο έρωτα που μπορεί να νιώσει για κάποιο άλλο πρόσωπο. Του αρέσει να μπλέκει σε παράνομες ή σκοτεινές σχέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη
Το άτομο εκφράζει ζωηρά τα συναισθήματά του, όμως η ανάγκη του για αυτονομία το οδηγεί σε προβλήματα με τους συντρόφους του. Πολύ δύσκολα παντρεύεται και προτιμά να μένει ελεύθερο. Αν αισθανθεί πίεση σε μία σχέση απλά φεύγει. Απολαμβάνει την ζωή και τον έρωτα, επιδρώντας και φιλοσοφικά πάνω στον σύντροφο, ώστε η σχέση τους να αποκτήσει ουσία. Η σχέση του με τα χρήματα είναι μηδενική καθώς πρεσβεύει το δόγμα ''όπως έρχονται, έτσι φεύγουν”.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Δεν του λείπει ο συναισθηματισμός και το πάθος, επειδή όμως έχει ανασφάλεια, δυσκολεύεται να τα εκφράσει, κυρίως επειδή φοβάται την απόρριψη. Παίζει πολλά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις του, κυρίως μέσω του σεξ, καθώς θέλει να έχει το πάνω χέρι. Φημίζεται για την ακραία σεξουαλικότητά του. Εκδηλώνει ψυχρότητα εάν απογοητευτεί. Δείχνει προτίμηση σε μεγαλύτερα άτομα.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο
Το άτομο διαθέτει μία έντονα μαγνητική λάμψη χάρη της οποίας εισπράττει εκδηλώσεις θαυμασμού. Αν και φαίνεται πολύ ανοικτό, κοινωνικό και συζητήσιμο, εν τούτοις όμως φημίζεται για την έλλειψη συναισθηματισμού. Τα συναισθήματα του εκδηλώνονται με ψυχρότητα. Συνήθως του είναι πολύ δύσκολο να είναι ερωτευμένο με ένα και μόνο πρόσωπο. Αν αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε μία σχέση δεν θα διστάσει να χωρίσει.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς
Έντονα συναισθηματικό άτομο. Επηρεάζεται συναισθηματικά από όλους τους τομείς της ζωής του. Συχνά γίνεται αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, κυρίως συναισθηματικής φύσεως. Έχει έντονη την ανάγκη να εκφράζει την αγάπη του, την στοργή και την φροντίδα. Η τάση του ατόμου να έχει αυταπάτες και να μην αντιμετωπίζει τα προβλήματά του, το οδηγεί στην υιοθέτηση της εύκολης λύσης, που όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share