Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και αλκοόλ: Πώς αντιδρούν στο μεθύσι;

24 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια και αλκοόλ: Πώς αντιδρούν στο μεθύσι;

Σε όλους μας έχει συμβεί να βγούμε με την παρέα μας και, πάνω στο κέφι, να το παρακάνουμε με το αλκοόλ και να μεθύσουμε (οι ενήλικες πάντα έτσι;). Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά μας όταν μεθάμε καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό και από το ζώδιό μας. Δείτε τις τέσσερις κατηγορίες ζωδίων και πώς αντιδρούν στο αλκοόλ, ώστε την επόμενη φορά να μην παρεκτραπείτε και να γλιτώσετε το hangover!

Ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης

Τα ζώδια της φωτιάς, ως εκρηκτικές προσωπικότητες, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το κέντρο της προσοχή ακόμη κι όταν μεθάνε. Σας αρέσει να κάνετε αστεία και να πειράζετε τους φίλους σας, πολλές φορές ωστόσο θα πείτε και κακίες που ίσως πληγώσουν τους γύρω σας. Αν μάλιστα στην ίδια παρέα μεθύσουν παραπάνω από ένα ζώδια της φωτιάς, σίγουρα θα γίνει καυγάς! Θα σας συγκρατήσουν οι Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι πάντοτε θα υπάρχει τριγύρω ένα ζώδιο της γης για νασας χαλιναγωγήσει. Πιείτε μία μπύρα.

Ζώδια της γης: Παρθένος, Ταύρος και Αιγόκερως

Αν και γενικά είστε οι εγκρατείς της παρέας, όταν το παρακάνετε με το ποτό, μετατρέπεστε σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Μπορείτε να σπάσετε πιάτα, ποτήρια και γενικότερα ό,τι εύθραυστο βρίσκεται σε πεδίο βολής. Επίσης είστε οι πιο επιρρεπείς στο να χάσετε την ισορροπία σας και δεν είναι αμφίβολο να αρχίσετε να ξεφορτώνεστε ακόμη και τα ρούχα σας! Γι’ αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι, αλλιώς, επειδή αποτελείτε παράδειγμα για τους υπόλοιπους, θα χαθεί κάθε έλεγχος στην παρέα. Ένα ελαφρύ λικέρ είναι ό,τι πρέπει.

Ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος

Είστε τα πιο «ύπουλα» ζώδια όταν μεθάτε, αφού διασκεδάζετε με το να κάνετε άνω κάτω την παρέα και να δημιουργείτε εντάσεις με πρόσχημα τους αστεϊσμούς . Προσοχή γιατί αυτή η συμπεριφορά μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ειδικά όταν δεν είστε νηφάλιοι, αφού μπορεί να βρεθείτε την επόμενη μέρα χωρίς κανένα φίλο! Καλύτερα να μείνετε μακριά από τη μπύρα και τα κοκτέιλ. Προτείνουμε κόκκινο κρασί.

Ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς

Αν κάποια ζώδια από τη λίστα θα έπρεπε να απέχουν από το αλκοόλ, εσείς οι εκπρόσωποι του νερού είστε σίγουρα σε αυτή τη κατηγορία! Έχετε μία τάση όταν μεθάτε να κλαίτε, με συνέπεια να καταστρέφετε μια βραδιά που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ όμορφα. Συνεπώς, όσο λιγότερο αλκοόλ, τόσο το καλύτερο για εσάς αφού είστε αναμφιβήτητα τα πιο cool άτομα στην παρέα όταν είστε νηφάλιοι!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share