Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σεξ: Πώς θα φέρεις το πάθος κατευθείαν στο κρεβάτι σου!

24 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια και σεξ: Πώς θα φέρεις το πάθος κατευθείαν στο κρεβάτι σου!

Ο Ήλιος έκανε την είσοδό του στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, ενώ έρχεται στην παρέα και η Αφροδίτη (24 Οκτωβρίου) για να παραμείνει μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Καταρχάς στο μυαλό μας θα πρέπει να είναι ότι αυτές οι κρύες χειμωνιάτικες μέρες, είναι ιδανικές για να βιώσουμε απόλυτα τη σεξουαλική ενέργεια του Σκορπιού. Οπότε να φροντίσουμε να τις τιμήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας μείνουν αξέχαστες.

Παρακάτω είναι ένας πρακτικός ερωτικός οδηγός για να πάμε το ταίρι μας στα τάρταρα της κόλασης... ουπς, της ακολασίας εννοούσα!!!

Για τον άντρα
Δημιουργούμε ένα αισθησιακό, μυστηριώδες σκηνικό στην κρεβατοκάμαρα.
Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα ειδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, που θα κρύβει επιμελώς την ακόρεστη σεξουαλική επιθυμία. Επιλεγούμε μια playlist με σέξι τραγούδια και φροντίζουμε να αγοράσουμε στον σύντροφο μας κάτι αισθησιακό να φορέσει. Ας τολμήσουμε σε αυτή την φάση, να του προτείνουμε εσώρουχα από λατέξ ή από δέρμα, για να αναβιώσει την πιο kinky πλευρά του.
Ντύνουμε το κρεβάτι με σκουρόχρωμα σατέν σεντόνια και το καλύπτουμε από πάνω με υφάσματα και αραχνοΰφαντο τούλι. Αυτό το συνιστώ ιδιαίτερα για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί κάνει το κρεβάτι ένα μικρό, μυστηριώδες κλειστό χώρο, (ο Σκορπιός λατρεύει τα μυστικά περιβλήματα) και δεύτερον, γιατί θα δώσει στο κρεβάτι του πάθους μας, την αίσθηση ενός ναού απόλαυσης.

Φροντίζουμε επίσης να περιποιηθούμε τις ειδικές περιοχές του κορμιού μας με αποτρίχωση και εξετάζουμε τις τελευταίες τάσεις του bejeweling στις απόκρυφες περιοχές, έστω και για πλάκα. Το να επιλέξουμε ένα τατουάζ από χένα στον κορμό ή στην πλάτη μας, μπορεί επίσης να είναι ένα σέξι δώρο για το αμόρε μας, αυτή την περίοδο.
Θα μπορούσαμε να περάσουμε όλη την ημέρα/ βράδυ/ Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι, να εκμεταλλευτούμε τις πρωινές ορέξεις του, ζωγραφίζοντας ο ένας το σώμα του άλλου, παρακολουθώντας τις αγαπημένες μας ταινίες ή και πορνό και μετά εφόσον έχουμε πάρει την εικόνα, κάνουμε και εμείς-γιατί όχι; - σεξ σαν πορνοστάρ!
Συμβουλή: Δεν απαντάμε στο τηλέφωνο! Αφιερώνουμε όλη την ημέρα (ή τουλάχιστον την μισή) στη γυμνή οικειότητα με τον σύντροφό μας. Το να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο βαθιά, είναι αίτημα του Ηλίου στον Σκορπιό και η γύμνια μας αφήνει εκτιθέμενους, τουλάχιστον σωματικά στα μάτια του άλλου για μια πιο βαθιά σύνδεση.
Αν πάλι θέλουμε να τον διασκεδάσουμε, θα ήταν καλή ιδέα να του προσφέρουμε ένα χορό της κοιλιάς ή ένα στριπτίζ που θα αφήσει την φαντασία του να οργιάσει.

Για την γυναίκα
Φροντίζουμε να επενδύσουμε σε αισθησιακά κοσμήματα όπως αλυσίδες κοιλιάς, μέσης ή ώμου.

Για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός)

Αν ανήκουμε κάτω από την επιρροή του στοιχείου του Νερού, θέλουμε ένα πράγμα: τα συναισθήματά μας δραματοποιημένα και έντονη σεξουαλικότητα, οπότε αυτήν την χρονική περίοδο καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε ερωτική ποίηση που γράφτηκε από τον εαυτό μας ή από έναν κλασικό συγγραφέα της ρομαντικής περιόδου. Αν επιλέξουμε το τελευταίο, βεβαιωνόμαστε ότι η επιλογή των ποιημάτων θα αντικατοπτρίζει τη φύση της αγάπης μας για το σύντροφό μας και θα επισημαίνει πως συλλαμβάνουμε στο μυαλό μας την όλη σχέση μας. Θα μπορούσε να λειτουργήσει μάλιστα ως ένας είδος ψυχοθεραπείας.

Αγοράζουμε ή νοικιάζουμε μια ρομαντική ταινία που νομίζουμε ότι συμπυκνώνει τη δύναμη της αγάπης μας, γράφουμε μια συναισθηματική αφιέρωση στο εξώφυλλο του DVD και την προσφέρουμε. Καλό θα ήταν να βεβαιωθούμε ότι η ταινία περιέχει μια άκρως αισθησιακή σχέση που είναι είτε ταμπού ή μιλά για δυο εραστές που απεγνωσμένα προσπαθούν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες να είναι μαζί.
Μια άλλη οπτική θα ήταν, να προσλάβουμε έναν εχέμυθο επαγγελματία φωτογράφο, για να μας τραβήξει μερικές σέξι και άσεμνες φωτογραφίες. Φυσικά το ωραίο καλλιτεχνικά γυμνό ενδείκνυται, αλλά και η χρήση μιας πιο προκλητικής ενδυμασίας, θα ήταν σωστή επιλογή κάτω από την Σκορπίσια φύση αυτής της εποχής.
Επίσης επειδή τονίζεται το έντονο καμουφλαρισμένο συναίσθημα, ίσως το να κρατήσουμε ένα ημερολόγιο των σκέψεών μας, για μια εβδομάδα ή δύο, ομολογώντας το πώς αισθανόμαστε μέσα στην σχέση μας και το τι θέλουμε από τον σύντροφο μας θα ήταν υπέροχο ως δώρο, για να του το χαρίσουμε. Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψει την ανάγνωση για το τι σκεπτόμαστε κρυφά. Η περίοδος του Σκορπιού έχει να κάνει με τα καλά κρυμμένα μυστικά καθώς και την ανάγκη αποκάλυψης τους.

Για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Ετοιμαζόμαστε για ταξίδια αγάπης ζώντας με τον σύντροφο μας αυτήν την περίοδο κοινές κοσμικές εμπειρίες!
Τι να κάνουμε:
Μια κρουαζιέρα
Ένα ταξίδι κατά μήκος των συνόρων ή σε άλλη ήπειρο
Ένα set CD μαθημάτων για να μάθουμε μια νέα ξένη γλώσσα μαζί
Μια γρήγορη βόλτα το Σαββατοκύριακο σε έναν νέο και συναρπαστικά σέξι προορισμό.


Επίσκεψη σε ένα kinky ξενοδοχείο.
Λαμβάνουμε υπόψη, ότι η εκμάθηση νέων πραγμάτων και φιλοσοφικών συζητήσεων, θα μπορούσε να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε το ερωτικό ταξίδι μέσα από το μυαλό, που το έχουν τα ζώδια της φωτιάς, τόσο πολύ ανάγκη.

Για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, υδροχόος)

Στην περίοδο που η έκφραση του Σκορπιού είναι τόσο έντονη και δίνεται τόση έμφαση στην ψυχική διέγερση, σαν γυναίκες που ανήκουμε στα ζώδια του αέρα μπορούμε εύκολα να τολμήσουμε να δελεάσουμε ερωτικά με πνευματική ανταλλαγή χαρισμάτων. Πως;
Αγοράζουμε δύο αντίγραφα του ίδιου βιβλίου για ένα θέμα που ο σύντροφος μας έχει εκφράσει το πάθος του, π.χ. μια ερωτική ιστορία όπως το « fifty shades of grey».

Μπορούμε να διαβάσουμε εμείς το ένα και ο σύντροφος μας το άλλο, αλλά και μαζί στο κρεβάτι και στην συνεχεία να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας πάνω στις αλλαγές της πλοκής ή να δώσουμε έμφαση στα κεφάλαια με τις μεγάλες ερωτικές σκηνές, κάνοντάς τες πράξεις.
Ή, αν είμαστε σε μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως, να συζητάμε τις εξελίξεις στην ιστορία ενός ερωτικού βιβλίου κάθε βράδυ, κάτι που μπορεί πραγματικά να μας φέρει πιο κοντά.
Επιπρόσθετα, τολμάμε μια εγγραφή με τον σύντροφο μας, σε ένα τοπικό σεμινάριο για να μάθουμε μια νέα δεξιότητα μαζί, όπως μαθήματα ζωγραφικής γυμνών πορτρέτων, γλυπτικής και κεραμικής με θέμα το γυμνό, κ.λπ.
Το κλειδί είναι να δείξουμε ότι θέλουμε να εναρμονίσουμε την πνευματική ζωή μας και να γοητεύσουμε, ερωτευτούμε, προελκύσουμε μέσω ενός νοερού ταξιδίου.

Για τις γυναίκες στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Κάτω από την κυριαρχία της περιόδου του Σκορπιού, αναζητούμε στιγμές και καταστάσεις δέσμευσης με τον σύντροφο μας.
Η ενέργεια του Σκορπιού σε συνδυασμό με την γήινη ερωτική φύσης άλλωστε, θέλει απτές αποδείξεις αγάπης και μακροπρόθεσμη αφοσίωση. Οπότε:
Του χαρίζουμε ένα κλειδί από το σπίτι μας, εάν δεν μένουμε μαζί. 'Η πάλι, του παραχωρούμε ένα συρτάρι ή ένα ντουλάπι στο χώρο μας... για να του δείξουμε ότι θέλουμε να μας περιτριγυρίζουν πράγματά του και ότι ο χώρος μας είναι και δικός του. Κάτω από την επιρροή του Σκορπιού, τονίζεται η ανάγκη να κατοχυρώσουμε το έδαφος ή την κυριαρχία μας.

Έχουμε κάτι από κοινού. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ως εξής: να αγοράσουμε κάτι και στα δύο ονόματα π.χ. ένα σκύλο, μια μοτοσικλέτα, κα!

Πρόσθετες συμβουλές που πρέπει να θυμόμαστε για αυτήν την περίοδο του Σκορπιού:
-Έμφαση στα βαθιά χρώματα όπως το πορφυρό και το μαύρο. Αυτό ισχύει για τα τριαντάφυλλα, τα ρούχα, τις διακοσμήσεις, κ.λπ.
-Προτίμηση σε ιδιωτικά ή χαμηλών τόνων πράγματα - τίποτα να μην είναι υπερβολικά περίτεχνο.


astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share