Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/10 έως 26/10!

24 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/10 έως 26/10!

Βρισκόμαστε και πάλι σε εγρήγορση και μπροστά σε γεγονότα που χρειάζονται διαχείριση και όχι χειριστικές συμπεριφορές, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 24/10 μόλις 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Με την είσοδό της στον Σκορπιό σφιχταγκαλιάζεται με την Αφροδίτη η οποία περνάει και αυτή -ακριβώς την συγκεκριμένη στιγμή- στο ίδιο ζώδιο και από το προηγούμενο βράδυ έχουμε αισθανθεί το μαγευτικό άρωμα των δύο κυριών να μας συνεπαίρνει.
Άκρως ερωτική αυτή η νύχτα και σαν να μας διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, εγείρει κάθε συναισθηματικό απωθημένο μας, αλλά και αρκετά εκδικητική, θέλοντας να πάρουμε το αίμα μας πίσω.
Λίγο αργότερα, 56 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδός της με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης, με την Ηλιακή έκλειψη να ζητά κινητοποίηση προς πάσα κατεύθυνση.
Τα θέματα που μας απασχολούν είναι επί τάπητος, το ένστικτό μας λειτουργεί αλάνθαστα και οι κινήσεις μας αρχίζουν να γίνονται επιτακτικές και στοχευμένες.
Στις 9.28 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας παραπλανά και δημιουργεί και την τάση να παραπλανήσουμε. Ως αργά το απόγευμα λειτουργούμε ανιχνευτικά και κατασκοπικά, επιδιώκοντας να συλλέξουμε στοιχεία για να ξεκαθαρίσουμε παλιότερα προβλήματα. Ιδανικό διάστημα για καλλιτεχνικές δημιουργίες, έμπνευση και συμπαράσταση σε όσους μας έχουν ανάγκη, αλλά και στο να ζητήσουμε συμπαράσταση από άλλους.
Στις 9.17 το βράδυ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με συναισθηματική υπερχείλιση που θα πρέπει να κοντρολάρουμε οπωσδήποτε, αν δεν θέλουμε να πέσουμε σε παγίδες και λάθη.

Στις 25/10 στις 7.31 το πρωί η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή που ετοιμάζεται για την ευθεία φορά του κάνει την επικοινωνία μας δύσκολη, προκαλώντας πολλά εμπόδια ως το μεσημέρι.
Στις 12.44 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία διογκώνει τις καταστάσεις και δίνει μέγεθος σε οποιαδήποτε κατάσταση επικρατεί ως το απόγευμα. Πολλοί θα βοηθηθούν και πολλοί θα απελπιστούν, αναλόγως με το τι μας συμβαίνει.
Στις 7.10 το απόγευμα η σύνοδος με τον Κρόνο κλείνει το βράδυ με μελαγχολική διάθεση, σαν να αισθανόμαστε έναν αόρατο κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ετοιμοπόλεμα, αλλά με μεγάλη πειθαρχία και σύνεση.

Στις 26/10 στις 6.41 το πρωί που η ώρα έχει γυρίσει 1 ώρα πίσω, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη βρίσκοντάς μας σε πλήρη σύγχυση και με πολλούς προβληματισμούς.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι βρίσκεστε σε μεγάλη αναστάτωση προσπαθώντας να ισορροπήσετε μέσα σας τον χείμαρρο των συναισθημάτων σας. Το γεγονός πως καλείστε να πράξετε οπωσδήποτε κάτι είναι για εσάς δίκοπο μαχαίρι.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε και να βάλετε στόχους τους οποίους πρέπει να προσεγγίσετε ακροβατικά. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε οι ευνοημένοι του διημέρου παραδίδοντας μαθήματα ευελιξίας και εγκράτειας στους υπόλοιπους. Ξεκινήστε να βάζετε μπρος την πραγμάτωση των ονείρων σας.

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share