Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια και Πάθος: Ερωτικό Ωροσκόπιο 20/10

20 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια και Πάθος: Ερωτικό Ωροσκόπιο 20/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Το πάθος και φυσικά το φλογερό ταμπεραμέντο σου που ενισχύεται όσο δεν παίρνει σε κάνουν ακαταμάχητο/η. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, φουλάρει τις ερωτικές μηχανές σου και σε σπρώχνει να διεκδικήσεις και να ρισκάρεις, ακόμα κι αν όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον σου. Κόντρα στο mood της... Τσαγκαροδευτέρας εσύ έχεις τρελή όρεξη για δράση!

Σε σχέση: Φρόντισε να μην αναλωθείς σήμερα σε ζήλειες και ανταγωνισμούς με το ταίρι σου. Η φωτιά σας να βγει στην κρεβατοκάμαρα ή και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού για να περάσετε υπέροχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου και κάνε σήμερα την ερωτική σου επίθεση αφού ευνοείσαι. Το σκέφτηκες, το μελέτησες και τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνησή σου. Μην περιμένεις άλλο γιατί σε λίγες μέρες τα δεδομένα θα αλλάξουν και πρέπει ήδη να έχεις στρώσει το έδαφος.

Σε σχέση: Η καλύτερη περίπτωση σήμερα είναι να κλείσεις κινητά και σταθερά και να ξεχάσεις το οτιδήποτε σε απασχολεί. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να απομονωθείς με το ταίρι σου και απερίσπαστοι να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Έντονο φλερτ, έρωτες κεραυνοβόλοι και απρόσμενες γνωριμίες είναι κάποια από αυτά που επιφυλάσσει το μενού της ημέρας και φυσικά όλα αυτά θα τα βιώσεις, αν δεν μείνεις μέσα στο σπίτι. Ακόμα και μια μικρή βόλτα μιας και τυγχάνει να είναι καθημερινή μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα.

Σε σχέση: Ο έρωτας δεν έχει ούτε μέρες, ούτε ώρες. Κάνε την κίνησή σου και φλέρταρε το ταίρι σου. Πρότεινέ του ένα δείπνο έξω χωρίς να το περιμένει, μίλα του με πονηρά υπονοούμενα, δείξε του ότι το θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αρκετά ξεσηκωμένος/η είσαι κι εσύ σήμερα και δεν μπορείς να κρύψεις τα αισθήματά σου από το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Βρες το θάρρος να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αντίθετα θα κερδίσεις πολλά γιατί θα μάθεις τις προθέσεις του.

Σε σχέση: Ένα κομπλιμέντο από κάποιο άτομο ή ένα σχόλιο προς εσένα, πιθανόν σήμερα να προκαλέσει την αναστάτωση του συντρόφου σου γι' αυτό, ακόμα κι αν κολακευτείς πολύ, μην το δείξεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Γρήγορα αντανακλαστικά, αρκετό χιούμορ και απίστευτη γοητεία θα έχεις σήμερα, κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις του αντίθετου φύλου. Αφέσου στο ερωτικό παιχνίδι, προκάλεσε και φλέρταρε αλλά μη βιάζεσαι. Πολλές ευκαιρίες μπορεί να σου παρουσιαστούν, φρόντισε όμως να αρπάξεις την καλύτερη για σένα.

Σε σχέση: Ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις τα θέλγητρά σου σήμερα για να καταφέρεις το σύντροφό σου να σου κάνει μια χάρη. Εντάξει δεν είναι και τόσο κακό, αφού στο κάτω-κάτω και οι δυο θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ευνοείσαι αρκετά σήμερα στα ερωτικά σου γι' αυτό πρέπει να ενεργοποιηθείς και να δράσεις αποτελεσματικά. Διεκδίκησε με θάρρος, δείξε τα αισθήματά σου και μην υποχωρήσεις, αν δεν καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Σε σχέση: Εκμεταλλεύσου τον ερωτισμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα και προετοιμάσου να περάσεις ένα καυτό βράδυ με το σύντροφό σου. Έχε το νου σου και κράτα εκτός κρεβατιού συζητήσεις για έσοδα και έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σήμερα σε κάνει να νιώθεις το πιο σέξι άτομο στον πλανήτη και τα όμορφα λόγια που θα δεχτείς θα ανεβάσουν στα ύψη την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου. Το να μην εκμεταλλευτείς την εύνοια για να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει θα είναι έγκλημα! Πόνταρε στην επικοινωνιακή σου άνεση και στο γοητευτικό σου χαμόγελο και δε θα χάσεις.

Σε σχέση: Μικροπαρεξηγήσεις ή ένα καυγαδάκι με το ταίρι σου δεν θα πρέπει να σε ανησυχήσουν. Έχε ευελιξία και γύρνα το στα αστεία ή καλύτερα στα ερωτικά πειράγματα και θα δεις πόσο γρήγορα θα ανέβει η θερμοκρασία ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι από τα φαβορί της ημέρας, οπότε κάνε αυτό που γνωρίζεις καλύτερα. Μπες στο ερωτικό γήπεδο και σκόραρε. Το μαγνητισμό τον διαθέτεις άφθονο, η διάθεση για να ζήσεις καινούργιες συγκινήσεις υπάρχει, το ηθικό και η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, θα πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια σήμερα να χάσεις.

Σε σχέση: Πολύ πιθανό να βγάλεις τις κρυφές σου επιθυμίες ή μια ερωτική σου φαντασίωση στο σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Φτιάξε το κλίμα και επιχείρησέ το, αλλά μην τον πιέσει, αν δε δείξει μεγάλη προθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενθουσιασμό, ερωτισμό και σεξουαλικότητα, κάνοντας τη σημερινή μέρα για σένα συναρπαστική. Γι' αυτό πρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ζήσεις μια περιπέτεια. Να περάσεις καλά, να δώσεις το στίγμα σου, αν υπάρχει ένα άτομο που θέλεις αλλά μακριά από υπερβολές.

Σε σχέση: Σήμερα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αναθερμάνεις τον έρωτά σας και να προσφέρεις στο σύντροφό σου μια βραδιά ανεπανάληπτη. Προκάλεσέ τον, παίξε μαζί του και προπαντός δείξε του στην πράξη τι αισθάνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Κανείς δε μένει ασυγκίνητος από τα ερωτικά παιχνίδια της Αφροδίτης και του Άρη στους ουρανούς, ούτε βέβαια κι εσύ που αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα θετικά ηλεκτρισμένη και οι ματιές, τα πονηρά πειράγματα και τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν. Μια στιγμή είναι αρκετή για να γίνει η «ζημιά» οπότε καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα σήμερα.

Σε σχέση: Παραμέρισε λίγο τις δουλειές σου για ένα καφέ ή ένα ποτό με το ταίρι σου. Το κλίμα είναι ερωτικό κι ο καιρός απίστευτα ζεστός για την εποχή του. Όλα συναινούν στο να περάσεις μια βραδιά αρκετά όμορφη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Μόνο έντονες στιγμές αναμένονται σήμερα στα ερωτικά σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έλκεσαι και ελκύεις όπου κι αν βρεθείς. Η τύχη σε όποια κίνηση κι αν αποφασίσεις να κάνεις είναι δεδομένη και φυσικά ευνοείσαι ακόμα περισσότερο αν θέλεις να ζήσεις έντονες σεξουαλικές συγκινήσεις χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Σε σχέση: Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα περάσεις μια αρκετά ερωτική μέρα γιατί υπάρχει η ανάλογη διάθεση κι από τους δύο. Κατάστρωσε τα σχέδιά σου και φτιάξε ατμόσφαιρα ώστε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη ένταση και πάθος!

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Έρωτας, πάθος και διάθεση να αποπλανήσεις και να αποπλανηθείς από το αντικείμενο του πόθου σου σε έχουν τυλίξει σαν σύννεφο σήμερα και μπροστά σου δεν βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από την ανάγκη σου που μάλλον γίνεται επιτακτική. Αυτή σε σπρώχνει να παίξεις με τη φωτιά και να φλερτάρεις με τα όρια και είναι πολύ πιθανή μια μεγάλη νίκη.

Σε σχέση: Γεμάτη αισθησιασμό και ερωτικές απολαύσεις θα είναι η νύχτα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Είσαι μάστερ στο να φτιάχνεις σκηνικά, οπότε σήμερα είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις και να φτιάξεις το υπέρτατο, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share