Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

20 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

Από τον Πέρρη Κρητικό / Περιοδικό TV24

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό και η έκλειψη της Παρασκευής, δίνουν για ένα περίπου μήνα έμφαση στα κρυφά θέματα της ζωής σας, αυξάνουν τον ερωτισμό και την καχυποψία σας, ενώ παράλληλα σας κάνουν περισσότερο κτητικούς απέναντι στο χρήμα και στα συναισθήματα. Ο Ερμής σε στάση τις μέρες αυτές, θα φέρει όμορφους διαλόγους αλλά χωρίς ουσία και θα κάνει αδιέξοδες τις συνεννοήσεις. Τύχη σε όλους τους τομείς δίνουν οι μέρες στους γεννημένους 8, 9, 10/4ου, ενώ τα δύσκολα και ανατρεπτικά εξακολουθούν για τους γεννημένους 3, 4/4ου. Η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα της εβδομάδας για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Στον απέναντί σας Σκορπιό γίνεται το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης όπως και η έκλειψη της Παρασκευής και δίνουν για ένα περίπου μήνα έμφαση σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και το γάμο σας. Αυτό τον καιρό θα πρέπει να γίνει πρώτη σας έννοια πώς θα ισχυροποιήσετε τους παραπάνω τομείς ώστε να στηριχτείτε στη δύναμη που προσφέρουν και να νικήσετε τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους χώρους αυτούς, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε σημαντικές υποχωρήσεις. Ο Ερμής σε στάση τις μέρες αυτές, θα μπλοκάρει εκνευριστικά επαγγελματικά θέματα και θα φέρει οικονομικές καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα. Οι γεννημένοι 13, 14/5ου θα είστε πιεσμένοι τις μέρες αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα εργασιακά θέματα πρέπει αναγκαστικά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας κατά το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό και όσο κρατήσει, καθώς η εκεί παρουσία του Ηλιου όπως και η έκλειψη της Παρασκευής φέρνουν νέα δεδομένα και εσείς πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να πρωταγωνιστήσετε και τελικά να καρπωθείτε από αυτά. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό, θα καταφέρετε να τα ξαναπείτε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί και τελικά να τα ξαναφέρετε κοντά σας. Τετάρτη και Πέμπτη θα πάρετε ικανοποίηση από μια εξέλιξη. Βράδυ Σαββάτου και Κυριακή βγείτε... Οι φίλοι μπορούν να σας χαλαρώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναμφίβολα, το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη ο Ηλιος και η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να περιμένετε αυτή τη δύσκολη εποχή. Ο Ηλιος από φιλικό προς το ζώδιό σας χώρο, θα βρει τρόπους να σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και θα καταφέρει να σας λύσει κάποιο πιεστικό πρόβλημα που σας αγχώνει πολύ. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μια πολύτιμη ανάσα στους γεννημένους τις πρώτες 5 μέρες του ζωδίου, ενώ ακόμα και η έκλειψη θα σας κάνει έντονους στις εκδηλώσεις συναισθημάτων, κτητικούς αλλά θα σας δώσει και πάθος που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Παρασκευή και Σάββατο θα είναι το πιο αποδοτικό διάστημα αυτής της εβδομάδας για όλους.

ΛΕΩΝ
Οι μέρες δίνουν τύχη και ευκαιρίες για ανοίγματα κάθε μορφής στους γεννημένους 12, 13/8ου. Δίνουν όμως και σοβαρά προβλήματα κάθε είδους στους γεννημένους 15, 16/8ου, που πρέπει γενικά να προσέχουν τα πάντα. Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό, όπως και η έκλειψη της Παρασκευής, θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στο χώρο που ζείτε. Μπορεί ένα πρόβλημα να γίνει αιτία να βελτιωθούν οι συνθήκες και οι χώροι ζωής σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που θα γίνουν συχνοί επισκέπτες σας το διάστημα αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό, όπως και η έκλειψη της Παρασκευής, θα σας αναγκάσουν να κάνετε δύσκολες συζητήσεις και πιθανά θα υπάρξει ένα εμπόδιο που δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε εύκολα. Ακόμα, για ένα περίπου μήνα θα έχετε περισσότερη μαχητικότητα στο λόγο σας και θα καταλάβετε τι από όσα περιμένετε ή σας υπόσχονται είναι πραγματοποιήσιμα και ποια είναι λόγια του αέρα και ψεύτικες υποσχέσεις. Οι γεννημένοι 19 έως 22/9ου θα έχετε νευρικότητα στους χώρους που ζείτε λόγω της επιθετικής απέναντί σας στάσης ενός δικού σας ατόμου.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί του 3ου 10ημέρου θα είστε αισιόδοξοι, με ή χωρίς ειδική αιτία. Κάτι κινείται όπως θέλετε στα προσωπικά σας και δείχνει να φτάνει για να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό και η έκλειψη της Παρασκευής δημιουργούν την ανάγκη να μαζέψετε τα έξοδα, να κάνετε πιο αυστηρή διαχείριση των οικονομικών σας και να δώσετε το μεγαλύτερο βάρος της προσοχής σας για ένα τουλάχιστον μήνα στα οικονομικά σας θέματα, γιατί έτσι θα καταφέρετε να έχετε τελικά καλά οικονομικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι 7/10ου θα έχετε ανατροπές, αλλά και διάφορες εντάσεις κάθε είδους τις μέρες αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και η έκλειψη της Παρασκευής απαιτούν να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των άλλων και να ασχοληθείτε πρώτα με τα προσωπικά σας αιτήματα. Προσπαθήστε όσο κρατά η επιρροή της έκλειψης να είστε όσο μπορείτε διπλωμάτες, καθώς θα πρέπει να έρθετε σε κόντρα με κάποια πιστεύω σας. Για ένα μήνα θα έχετε και τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κρόνος θα κάνει αισθητή την παρουσία τους τις μέρες αυτές μέσα από ένα πρόβλημα που θα φορτώσει και θα αγχώσει τη ζωή των γεννημένων 15 και 16 Νοεμβρίου. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο αποδοτικές μέρες σε όλα τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό και η έκλειψη της Παρασκευής θα σας κλείσουν στον εαυτό σας και κάποια γεγονότα ή καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να καταστρώσετε σχέδιο δράσης ή αντιμετώπισης μιας κατάστασης ή να χαλιναγωγήσετε ένα έντονο συναίσθημα που μπορεί να σας αναστατώνει ψυχολογικά. Ενα σχέδιό σας δεν δείχνει να μπορεί να περπατήσει ανεμπόδιστα, ενώ ξεκινά μια περίοδος απολογισμών, εσωστρέφειας και αναθεώρησης. Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 11/12ου. Την Κυριακή μπορείτε να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ουσιαστικά με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα δώσει για ένα μήνα πολλές επαφές, νέους κύκλους γνωριμιών, νέες φιλίες με άτομα που θα μπορούσαν ακόμα και να επηρεάσουν αποφάσεις σας αλλά και να ανακατευτούν στα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέα άτομα, ακόμα και αν δείχνουν πολύ ευχάριστη παρέα. Η έκλειψη της Παρασκευής θα πρέπει να σας κάνει να προσέχετε άτομα και συμπεριφορές και προσπαθήστε να αναλύσετε σωστά τις ποιότητες ατόμων που γνωρίζετε αυτό τον καιρό. Οι γεννημένοι 1/1ου να εξακολουθήσετε να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα βρίσκει τους γεννημένους από 14 έως και 18/2ου ευνοημένους συναισθηματικά αλλά και σε άλλους τομείς, όπως αιτήσεις, γνωριμίες, ευχάριστες ειδήσεις, ένα κέρδος κ.λπ. Το πέρασμα του Ηλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό και η έκλειψη της Παρασκευής δείχνουν καταρχάς να προβληματίζουν άλλους σε οικογενειακά θέματα και άλλους σε θέματα καριέρας, καθώς θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις που θα έχετε. Κατόπιν όμως και για ένα μήνα μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου και κάποιοι να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας μια κατάσταση που για άλλους εξελίσσεται αρνητικά, όμως εσάς σας ανοίγει δρόμους.

ΙΧΘΥΕΣ
Για ένα μήνα θα είστε δημιουργικοί, χαρούμενοι με τις εξελίξεις και συναισθηματικά καλυμμένοι. Η έκλειψη της Παρασκευής θα μπορούσε να φέρει κάποια μεγάλη ένταση στη σχέση σας με ένα αγαπημένο σας άτομο, όμως αυτό μπορεί να αποτελέσει και την αιτία να κάνετε κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν κατόπιν να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ακόμα, από τα τέλη της εβδομάδας και για ένα μήνα θα έχετε καλές ιδέες και πιθανά κάποιοι θα κλείσουν μια θετική συμφωνία ή θα εφαρμόσουν μια ιδέα που θα ανεβάσει τη δουλειά και τα έσοδά σας από τα τέλη Νοεμβρίου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share