Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 15/10/2014, by F’Ariel!

15 Οκτωβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 15/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω πως έχω ανεβάσει πίεση και η ώρα είναι ακόμα πρωί! Ούτε ο ήλιος δεν έχει ξεπροβάλει πίσω από το βουνό. Στα σκοτάδια το ξωτικό, είτε μου αρέσει, είτε όχι, τόσο απλά! Χαίρομαι που σας αρέσουν οι ιστοριούλες μου. Είναι όλες αληθινές και βγαλμένες από τη ζωή. Τις μπερδεύω κάπως, γιατί μου αρέσει να μπερδεύω τα μυαλά. Άλλο πράγμα θα σκεφτείς εσύ, άλλο ο άλλος και όλως τυχαίως θα καταλήξουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα. Τρικ του μυαλού..

Τι να πούμε σήμερα;; Για εκείνο το «Ευχαριστώ», που το πάτησε το τρένο;;; Για εκείνη τη γλυκιά κουβέντα, που για να βγει, θα πρέπει να βγάλω το χτικιό;;; Στην αγανάκτηση το ξωτικό και στην απογοήτευση, αλλά τώρα χαμογελώ, γιατί ξέρω μια αλήθεια που λίγοι τη ξέρουν και μου αρέσει..

Η ενέργειά που έχω είναι τόσο δυνατή σε κάποιες περιπτώσεις, που κάθε φορά, μα κάθε φορά, χτυπάει μερικές ψυχές σα το ρεύμα! Τσακ και τσουρουφλίστηκες!! Χα χα .. τόσο πολύ βρε παιδιά;;; Το ξέρω ότι κρύβω μέσα μου τη Θεά Ήρα, originale παρακαλώ.. αλλά δε φταίω εγώ για αυτό.. Το σύμπαν και οι μετεμψυχώσεις.. να γιατί λατρεύω τον Όλυμπο και έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο βουνό αυτό!!!

Ναι χτυπώ σα το κεραυνό, γιατί έτσι με χτυπάτε και εσείς ανελέητα, κάθε φορά! Μια μου και χίλιες σας, αλλά η δική μου η περίπτωση έχει γέλιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share